Venäläinen nainen kokemuksia suomi pillu

venäläinen nainen kokemuksia suomi pillu

Olen ollut huomaavinani jonkunlaista ennakkoluuloa venäläisiä miehiä kohtaa ja just suomalaisten miesten taholta. Mulle taas on ihan sopivaa että Suomeen tulee venäläisiä naisia ja miehiä.

Tuleepa munkin kielitaidolle kysyntää. Mie ainaskii tykkään venäläisistä ja en ymmärrä mitä nää palstan poijjaat meinaa ko sanovat et suomalainen nainen ei tykkää venäjän immeisistä. Mukavaa porukkaa ovat ja ainaskin aikuiset naiset on oikeenki rempseitä ja mukavansorttisia.

Oletko jotenkin vajaa vai muuten vaan vailla mielikuvitusta? Vai miksi kopioit tätä samaa tekstiäsi eri keskusteluihin? Mitä mieltä sinä olet venäläisistä ja onko sinulla venäläinen vaimo? Kiva et teil on ihanat venäläiset vaimot.

Mun paras ystävä on venäläinen nainen ja hänen kanssaan on tosi kiva bilettää ja pitää hauskaa. Siis minkä ihmeen takia pitää hoitaa miestä? Lähinnäkin tollainen ajatusmaailma lähenee alakoululaisen ajatusta. Ja samalla tavalla täällä Suomessakin naiset pitävät kotia kunnossa ja laittavat ruokaa.

Pitää vaan saada mollattua suomalaisia naisia oikein kunnolla. Omassa tuttava- ja perhepiirissäni naiset ovat pitäneet kotinsa tip-top ja ruokaakin on saatu pöytään ihan kellonlyömällä päivittäin vuodesta toiseen. Itse en meinaa uskoa kirveelläkään, että venäläinen nainen olisi sen ihmeellisempi. Kertokaa nyt ihmeessä miten ne sitä ruokaakin laittaa muka paremmin?

Itse asun yksin ja kotini on aina siisti ja tyylikäs. Olen myös omalla työlläni hankkinut oman asunnon, sisustanut ja matkustellut jo kaikki Euroopan maat läpi ja sekä Amerikat, Intiat ja Aasian maat. Eipä siinä ole tarvinnut miestä maksumieheksi meinaan vaan sitä, että omilla rahoilla on toimeen tultu.

Osaan laittaa ruokaa ja tykkään kyseisestä puuhasta. Onnistuu muuten viiden ruokalajin menyyt ja leivän paistaminen, samoin karjalanpiirakat, jotka ovat heimoruokaani, kakut ja salaatit, ja eksoottiset ruoat myös jne. En koe itseäni huonommaksi naiseksi, vaikka en työmatkoja kuljekkaan korkokengissä ja jämähtäneen luvun vetimissä kuten venäläiset naiset.

Tyyli on vaihtelevampi tilanteiden mukaan. En kuitenkaan liiku kaupugilla verkkareissa, mutta en taas viritä itseäni viimeisen päälle lähikauppaan.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta nyt pitää taas mennä Joo, vaikuttaa siltä, että tämän palstan miehet tuntee aika omituisia suomalaisia naisia. Taitaa tuommoisilla miehillä lapsuuden kotiolotkin olleet aika ankeat ja viha naisia kohtaan onkin vihaa omaa äitiä kohtaan. Mut enivei, mikä ihmeen juttu tuo nyt on, että ulkomaalainen nainen kokkaa, pitää kodin siistinä ja niin pois päin.

Ei meilläkään missään sikolätissä asuta vaikka suomalainen nainen olenkin! Sisutaminen ja kodin puhtaanapito on kivaa kuin myös ruuanlaitto. Ja mukavaa miestäkin on ihana hemmotella ja helliä; mitään kiittämätöntä persläpeä en kyllä lähtisi paapomaan, mutta jokainen tavallaan.

Ei niin, nauru raikaa ja votka virtaa. Ei varmaan, kun ne kaikkien muittenkin taitojen lisäksi, joka ikinen iikka, ovat huumorintajuisempia, hauskempia jne. Itse ainakin tunnen venäläisiä naisia, yksi työkaverina, mukava, mutta hiton tosikko ja sisäänpäisulkeutunut.

On suomalaisen miehen kanssa liitossa, mutta on nyt lähdössä ensin Brasseihin ja kesällä Afrikkaan yksin, ei ole vielä kertonut ukolleen ja yrittää nyt hieman lämmitellä sitä jäpykkää jotenkin. Kyllä on huomaavaista niin lämminsydämmistä, että Olin vastannut kirjoitukseesi, mutta joku kumma deletointi täällä on käynnissä.

Onko peräti seriffin puolesta vai näitten itkupillimiesten puolesta. Muuten täällä saa haukkua suomalaisia naisia kypällä, mutta jos ja kun puututaan siihen tai sanotaan mielipiteitä vaikka venäläisisitä naisista ja suomalaisista miehistä, niin deletointi käynnistyy. Eikö palsta olekkaan kaikille vapaan sanan palsta? Niin, olin vain sanomassa, että ihmetyttää todellakin tollanen suomalaisten naisten mollaaminen ja vertaaminen milloin minkäkin maalaisiin naisiin.

Kyllä ne kädentaidot sun muut keittotaidot ovat hallussa meilläkin eikä vaan ole minkään tietyn kansallisuuden käsissä. Mielipiteet ap tuli sanottua sen perusteella miten hän kirjoittaa ja suomalaisten naisten mollaaminenhan se siinäkin on pääasia. Itse ainakin olen nainen ja kaikki tuntemani naiset äitiäni myöten.

Kannattaisi varmaan miettiä omaa miehekkyyttään. Oikeat ja aidot kunnon miehet eivät piipitä täällä ja hauku oman maansa naisia. Enemmänkin kuulostaa homomaiselta touhulta. Minulla on venäläinen mies, joka on komea, älykäs, kohtelias, todellinen herrasmies, kun vertaa suomalaiseen mieheen. Hyvin toimeentuleva, joten "luuseri" nimityksesi meni nyt vähän vikaan. Hänellä taas oli aikaisemmin venäläinen tyttöystävä, joka oli kylmä ja laskelmoiva materialisti, jolle raha oli "number one".

En ole koskaan ajatellut, että "tasoero" olisi suurempi, kuin missään muualla! Ehkä katselen asiaa naisen silmin, ja esim mieheni ystäväpiirissä on monia hyviä tyyppejä; kivannäkoisiä, huumorintajuisia, tavallisia miehiä, ei luusereita. Ymmärrän kyllä, että tarkoituksesi oli mollata suomalaista naista, ja ylistää venäläistä, mutta "naiset ovat huipputasoa ja miehet todellisia luusereita En minäkään ole ruma ja tuulipuvussa, vaikka olen suomalainen.

Mietityttää että minkä ikäiset puhuvat naisen hankkimisesta No jaa onnea aloittajalle varmaan ihan hyvä suhde teillä kun et pahemmin sortunut tyypillisiin dikotomioihin etsiessäsi oikeutusta suhteellesi Ja kukas ne kaikki venäläiset juopot, huligaanit ja ongelmaihmiset kasavattaa ja mistäs ne katulapset syntyvät jos ei venäläisestä kohdusta. Pitäisi vähän pysyä realiteeteissa noitten desanttienkin kanssa. Hieno artikkeli ja olen samaa itsekin miettinyt, itse asiassa jopa yhden tavannut mutta meidän kemiat ei olleet samalla aaltopituudella, vaikka oikein mukava nainen onkin.

Onko kokemusta näistä Venäläisistä nettisivuista? En viitsisi ihan umpimähkään maksaa noita maksuja vaan joidenkin kokemuksista mielelläni kuulisin. Ensin maksu ja sitten teelle Pietariin?

Varmasti tusina muitakin sivuja joten onko kokemusta näistä? Ja kiitos hyvästä keskustelun avauksesta! Vaikka olen suomalainen, ajatelkaa! Mitä vikaa suomalaisissa naisissa muka on? Missä muka häviämme venakoille?? Olen ollut naimisissa nyt n 2 vuotta Venäläisen naisen kanssa. Ensimmäinen vuosi oli tosi vaikea mutta nyt menee jo paremmin. Oisin Suomestakin naisen saanut mutta rakastuin 'naapurin' tyttöön. Hän on hyvä vaimo, ahkera, laittautuu aina kauniiksi, tekee töitä paljon, mutta on myös hyvin temperamenttinen ja kiivasluonteinen välillä.

Moro Luvin juuri tätä palstaa ja haluaisin kysyä pari kysymystä, jotka tulee seuraavaksi. Tatjaana tulee seuraavaksi myös tähän huusholliin!! Se on kumma tässä maassa jos olet rehellinen ja kunnollinen toiselle niin paskaa tulee niskaan ja mitään kunnioitusta ei ole toista kohtaan. Tehdään mitä itseensä huvittaa vaikka loukkais toista hyvinki verisesti ja vittuillaan viel päälle.

Kyllä haluan itselleni sellaisen naisen joka kunnioittaa yhtä lailla suhdetta kun minäkin. Eikä haittaa yhtään venäläisten upea ulkomuotokaan mutta se ei ole mun päätökseni pointti vaan taito ja halu hoitaa sitä suhdetta on tärkein. Varmasti on suomessakin hyviä naisia, mutta selkeä vähemmistö on tällaisia ja parempi mahdollisuus sellaseen tuntuu olevan kohdata muualla kun täällä. Muutama vuosi menee ihanasti.

Sit alkaa tyttö vaatimaan enempi ja enempi. Sit loppuu rahat ja siinä samalla rakkaus. Näitä kokemuksia on varmasti monella muullakin täällä meidän maassa. Jos naiseus mitataan sillä tavalla, en sitten ole naisellinen. Tuli vain mieleen kun monesti miehet suosivat venäläistä naista vain heidän anteliaan puketumisen vuoksi. Ottamatta sen enempää kantaa käytyyn keskusteluun Suora lainaus aloittajan tekstistä, joka hieman laittoi miettimään: Niin, että äitiä hakevat itselleen.

No mikäs siinä, ottakaa anopit matkaan niin teillä on oma salainen poliisi omasta takaa. Vai pitäisi vielä miehelle jokskin äidiksi ryhtyä? Sellasta se oli noiden suomalaisukkojen kanssa kun piti miehen paskaset vaatteet kerätä lattialta kun ei osannut omatoimisesti viedä niitä pyykkikoriin eikä osannut ottaa ruokaalaan pöydältä vaan sekin piti laittaa lautasella. Sydämestäni toivon, että saat elää onnellisena vaimosi kanssa.

Ihmettelen kuitenkin miksi sinun viestistäsi onnestasi huolimatta välittyy pientä katkeruutta. Ei millään jaksais enää tätä samaa juttua Ethän sinä edes osaa kirjoittaa. Taas joku iivana kohottamassa itsetuntoaan haukkumalla muita tai sitten joku KELAN asiakas joka on löytänyt Tatjaanan. Itselleni on kuule noin 6 miljoonaa euroa pankkitilillä. Sillä rauhalla voisin nussia lähes kaikki Murmanskin ja Pietarin naiset. Oli mielenkiintoista lukea, mitä suomalaiset ajattelevat venäläisistä naisistä, koska itse asun Venäjällä.

Miksi venäläiset odottavat lahjoja ja rahaa miehiltä? Luultavasti koska venäläisnaiset toistaseksi vielä muistavat, että parisuhteissa ensiksi on mies ja nainen eikä tasa-arvosia kumppaneja. Ja miehen pitää voittaa nainen.

Ja sitä varten nainen tarvitsee hakkailua. Aikoja sitten on tietty, että mies arvostaa vain sitä, mitä hän saada vaivoin, mihin hän panee oma aika ja raha. Sitten suhteilla on enemmän mahdollisuutta olla pitkiä. Sen lisäksi Venäjällä — varmaan enemmän, kuin muissa Eurooppan maissa — säilyy tapa, kun perheen pää on kuitenkin mies. Valitettavasti vapaus ja tasa-arvoisuus parisuhteissa siirtyvät eräät rajat.

Nykyään sekä miehet että naiset liian helposti tapaavat ja edes hankkivat lapset ja samaa helposti eroavat.

Miksi usein venäläisnainen ei ole äiti lapselleen vaan myös aviomiehelleen? Ehkä se on itsensä uhraaminen? Miksi venäläisnaiset etsivat aviomihiä ulkomailta? Joku ymmärtää, että esimerkiksi Suomessa sosiaallinen tuki on parempi.

Voit olla edes työtön tai yksinhuoltajaäiti 1, 2 tai 3 lasta kanssa mutta et tule kodittomaksi ja et kuoli nälkään Ja joku etsii omaa puoliskoansa, koska ei kukaan tiedä missä se on. Kerrohan kun kerran venäjällä asut, miten paljon venäläisnaiset tietävät ulkomaailman menosta yleensäkään? Välillä tullut sellainen käsitys, että aika eristyksissä ovat ulkomaailmasta.

Tuleeko siellä miten paljon median toimesta uutisia ulkomailta ja tuleeko televisiosta miten paljon ohjelmia muualta kuin venäjältä ja entäs soittaako radio miten paljon ulkomaista musiikkia ym??

Kyllähän mekin ollaan hyvin tietoisia vaikkapa yhdysvaltojen asioista median ansiosta ja ei tarvii niin sanotusti mututuntumalla arvuutella onko siellä ihmisten asema ja asiat paremmin kuin täällä. Onko venäjällä internet miten yleinen ihan tavallisten ihmisten tasolla? Satuin lukemaan pikkuisen tätä tekstiketjuja ja haluaisin vastata kysymykseesi. Seuraan venäläisiä uutisia aika usein ja käyn itse Venäjällä.

Nyt kirjoitan suuresta osasta venäläisistä, jotka ei asu Moskovassa. Moskovassa on oma korkea elintaso ja se on niin kuin oma valtio keskellä Venäjä. Eli suuri osa ihmisistä seuraa maailman menoa telkkarista. Venäjä on suuri ja Venäjän sisäisiä uutisia on suurin osa. Suurin osa tuntemani venäläisistä ei ole edes paljon kiinnostanut ulkomaailmasta. Kyllä amerikkalaisia elokuvia siellä katsellaan yhtä paljon kuin täälläkin, varmaan enemmänkin, huomasin että elokuvatarjonta telkkarista on paljon runsaampaa kuin täällä.

Venäläiset perus tv-kanavat näyttävät aina jotakin kiva: Monet tuntemani venäläiset eivät tunne paljon amerikkalaisia näyttelijöitä nimeltään, mutta ulkonäöltään kyllä. Venäjällä on sen sijaan niin paljon omia julkkiksia että kansa muistaa niiden nimet ja se riittää Ulkomaalaista musiikkia soitellaan, varsinkin nuoret tykkäävät, mutta venäläistä musiikkiakin on aika paljon ja myös hyvää: Yhdysvaltojen asiat eivät kiinnosta keskivertovenäläistä.

Oma politiikka on tärkeämpää. Internet yleistynyt viime vuosina huima vauhtia ja tuntemallani vähän enemmän keskituloisilla venäläisillä siitä on nyt. Tietysti monilla köyhemmillä siitä ei vielä ole. Mutta mediasta saa paljon tietoa. Moskovassa on asiat toisin, siinä on elintaso paljon parempi ja se on kun eri maa maan sisällä. Venäjällä on niin paljon omaa kulttuuria, media jne. Amerikassakin ei paljon ole kiinnostusta muu maailma kohden.

Itse asun myös Venäjällä, ja olen kaikesta samaa mieltä. Suomalaisilla on hyvin virheellinen käsitys Venäjästä ja venäläisistä. Internet on myös Venäjällä hyvin laajalti levinnyt - itse en tiedä yhtäkään venäläistä, jolla ei olisi tietokonetta ja nettiä lukuunottamatta muutamia vanhuksia.

Tietokoneet ovat tietty keskivertovenäläiselle kalliimpia kuin suomalaiselle, mutta hyvän nettiyhteyden saa nykyään ruplalla, eli viidellä eurolla. Ja kyllä, Moskova on aivan kuin erillinen maa Venäjän sisällä. Sanoisin, että Moskovassa elintaso on jo sama kuin Suomessa, plus, mahdollisuudet todella hyvään elintasoon ovat huomattavasti suuremmat kuin Suomessa.

Muu Venäjä onkin asian erikseen. Koko massa olikin vuoden lopulla vain 23 miljoonaa tietokonetta joten ei noista kovin moneen perheeseen enää riitä kun luvusta otetaan päältä pois firmojen tietokoneet. Olen 'Venäjä vastaus' viestin kirjoittaja.

Kyllä se on totta että netti ei ole vielä kaikilla, monethan venäläiset ovat köyhiä. Onneksi elintaso koko ajan nousee. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Tosiaan, ensinnäkin olisi mukava nähdä tuo virallinen teknologiaraportti.

Siihen voit varmaankin antaa linkin? Koska voin kyllä ihan varmuudella sanoa, että enemmän kuin 12 miljoonaa venäläistä käyttää internetiä. Minulle on yhdentekevää käyttävätkö he internetiä kotona köllötellen, töissä, yliopistolla tai koulussa tai vaikkapa nettikahvilassa. Aika oudolta kuullostaa, jos asut venäjällä, ja väität ettet tunne ketään jolla ei olisi internettiä. Itse olen käynyt lukuisia kertoja venäjällä ja minulla on monia ystäviä siellä.

Monellakaan heistä ei ole mahdollista käyttää internettiä. Isoissa kaupungeissa Pietari ja Moskova yms. Oletkohan joskus käynyt esim. Sortavala, lahdenpohja, Kurkijoki, Viipuri linjalla tutustumassa? Ei ole internet kaikkien saatavilla. Minusta taas on hyvin outoa se, että väität, että sinulla on monia venäläisiä, joista monella ei ole mahdollisuutta käytää internettiä. En kyllä ole missään vaiheessa väittänyt, että netti olisi jokaisen venäläisen saatavilla, vaan että omien tuttavieni saatavilla se on.

Ihmetyttää vain, että keitä nuo ystäväsi ovat, joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta käyttää internetiä. Eivät ainakaan nuoria tai opiskelijoita ilmeisestikään En ole käynyt Sortavalassa, Lahdenpohjassa, Kurkijoella enkä Viipurissa tutustumassa.

Sen sijaan olen tutustunut aiheeseen Pietarissa, Moskovassa, Tverissä, Nizhny Novgorodissa, Izhevskissa, Cheboksaryssa, Kazanissa, Jekaterinburgissa, ja monissa alueiden pikkukaupungeista. Mielestäni on hieman huono lähteä puhumaan internetin saatavuudesta, jos kokemusta on pelkästään YHDELTÄ alueelta, joka sattuu olemaan yksi Venäjän köyhimmistä vieläpä.

Helsingin väkiluku alle asukasta , ja monen monta muuta miljoonaa Helsingin kokoisissa "pikkukaupungeissa", joten mielestäni se on ihan hyvä ottaa huomioon. Juu, varmasti on alueita maaseudulla ja pikkukylissä, joissa internetiä ei ole mahdollista käyttää, mutta aika harva sellaisissa paikoissa loppujen lopuksi asuu ja vaikka heitäkin olisi joitain miljoonia, niin Venäjän väestön huomioon ottaen se vähemmistö on hyvin pieni.

Edelleenkään en yritä sanoa, että KAIKILLA venäläisillä on netti, mutta omilla tuttavillani se sattuu olemaan, ja olen kyllä sitä mieltä, että se Venäjällä yleisesti on hyvin laajalti levinnyt, vaikkei sitä kaikilla kotona käytettävissä olisikaan.

Tietenkään tilannetta ei edelleenkään voi verrata Suomeen, missä netti taas on suurimmalla osalla käytössä kotona sekä työssä. Laita vaikka aluksi lapsikuolleisuus luvut Moskovasta. Sitten vaikka katulasten määrä. Että oikein internetti, wau. Jos tajuaisit että internetiin ei tarvita puhelinlinjaa ihmeempää asiaa, ymmärtäisit ettei ookaan niin kova juttu. Nimittän samaa ikäluokkaa olevista suomalaisnainsista jotka ilmoittavat olevansa eronneita näkee jo päältä miksi he ovat eronneet.

Ovat nimittäin poikkeuksetta niin lässähtäneen näköisiä että ilmanmuuta se on syy miksi miehet ovat heidät jättäneet ja jos vaurastuneet niin ovat vaihtaneet nuorempaan. Mallichattailijasaiteilla on myös paljon venäläisiä naisia, ja jotkut heistä ovat aivan mahdottoman hyvän näköisiä.

Se lie selvä että he eivät enää edusta mitään tyypillistä vnäläisnaista. Aina puhutaan siitä miten pitkäsääriset naiset ovat kauneita. Minusta tämä on vähän hämmentävä sikäli että minusta ei niinkään pitkäsäärinen nainen ole se kaunein vaan sellainen jolla on vähän pidemmän näköiset reidet kuin sääret, tai paremminkin niin että ne reidet ja perse on sopivasti yhtä niin että reidet näyttävät vähän pitkiltä. Sääret pitää olla hyvän näköiset mutta jos liian pitkät niin ei enää näytä naiselliselta.

Naisethan käyttävät kuitenkin korkeapohjaisia platform kenkiäkin jotka korostavat säärten pituutta. Naisen perse ei saa olla paljon hartioita leveämpi mutta ei myöskään hartioita kapeampi. Rinnat eivät saa olla mitkään superutareet vaan hyvän näköiset ja sopivan kokoiset. Niin ja ei pidä unohtaa kasvojen kauneutta. Oikeastaan suurin ongelma nyt tuntuu olevan löytää ainakaan netin kautta kirjoittelukumppaniksi aitoa venäläistä tyttöä!!

Tuntuvat suurin osa olevan näitä huijareita ja taitaapi kaikki deittipalstatkin olla joko huijareiden ylläpitämiä tai ainakin ovat vallanneet ne aika tehokkaasti. Huijaus on maailmanlaajuista, Australiassa ym. Aasiassa, jossa myös naisia huijataan, mutta näillä taas ei ole paljon fyrkkaa. Suosittelisin lämpimästi matkustelua Venäjällä. Herätys, totuus ei löydy netin deittipalstoilta.

Minä asun Venäjällä, ja olen myös matkustellut paljon ympäri Venäjää, Uskallanpa väittää, etä todennäköisesti huomattavasti enemmän kuin sinä. Ja voin sanoa, että kyllä venäläiset huomattavasti enemmän näkevät vaivaa ulkonäkönsä eteen kuin suomalaiset. Sekä miehet että naiset. Mistä näitä kannattaisi etsiä? Olisiko antaa jotain venäläistä deittisivustoa tai vastaavaa? Venäläisiä löytyy Venäjältä,kongolaisia Kongosta, argentiinalaisa Argentiinasta.

Mene etsimään vaan ja jos jäät sille tielle niin molempien maiden älykkyysosamäärä nousee, vissiin. Eli sain tuossa sähköpostin jokusen aikaa sitten Venäläiseltä naiselta.

En ole melkein minnekkään sivustolle edes jäsenenä. En käy katselemassa naisia netin välityksellä, en Suomesta enkä Venäjältäkään. Kysyin mistä sai minun tiedot niin vastaus "Pari ystävää töissä virastossa Olihan siellä asiallinen kuva hänestä. Kertoi itsestään lyhkäisesti ja ensimmäisessä viestissä totesi heti, että jos harmittaa kun hän lähettää viestin minulle niin kerro, lopetan heti pyynnöstäsi.

Saanko laittaa sinulle viestiä? Tähän väliin kirjoitan hieman omaa taustaa jos jotaki ees kiinnostaa , eli olen ollut kerran naimisissa ja ensimmäisen kerran havahduin häissä kun ex-vaimoni kaverit pitivät sketsi sarjan. Muutama lainaus "Hyvä kun löysit tuollaisen miehen" "Sillä on rahaa ja sinun ei tarvitse enää ikinä tehdä töitä" "Sillä on Bemarikin" Tuo hämmästyttää jos naisia kiinnoistais oikeesti joku auta taikka Bemari auto kyl oli itseni mielestä hieno ja kiva ajella "Elämäsi on muuttumassa ihanteeksi kun saat olla kotona ja harrastaa yksin jne" No selvisihän tääkin sit myöhemmin mulle, kun hain avioeroa.

Liiton loppu oli aivan kauhea joten silloin en halunnut ajatella kyseistä henkilöä. Tämä nainen tosissaan jäi kotiin ja pisti kaikki omat tulonsa jonnekkin ja en tänä päivänäkään tiedä minne eikä enää kiinnostakkaa, ihmeellistä vain Olen ollut todella antelias ihminen lapsenakin tein ihan outoja juttuja Tätä exäni käytti ja haukkui Aikuisten oikeasti minua tein mitä tahansa.

Jos hän pyysi tekemään jotain niin tein sen aina väärin Tämäkin söi itsetuntoa kun sukulaisetkaan ei luottanut minuun Minulla oli tuolloin firma ja en halunnut työntekijöideni jäädä puille paljaille jos vaimoni saattaaa minut pöpilään.

Niin odotin, että kaikki löytää uudet työpaikat ja lopetin firman. Tämä oli suuri kolahdus exälle. Tienasin siltikin enemmän kuin normaali palkkatyössä käyvä ihminen. Mulla oikeesti loppus rahat tähän naiseen. Huomasin, että kyllä se vaan oli rahan perään ja niin on kaikki kaveritkin sanonut, miehet sekä naiset. Kaikkea en halua kertoa mitä hän teki minulle, mutta en tällä viestilläni jaottele naisia joihinkin luokkiin yhden naisen käyttäytymisen vuoksi.

Osa asiasta koskee pelkästään exääni, mutta suurinosa on monessa suomalaisessa naisessa. Tämä on äitini ja en tajua sitäkään. Ja jos ei vieraita tule käymään 2kk aikana ketään niin hän ei laittanut tikkuakaan ristiin kodin siistiksi jättämistä - siis ku mennään Siwaan niin kyllä siinä nyt college housuilla voi mennä - eikä kaupungille nyt tarvii itteään täysin timmiin kuntoon laittaa Mutta se siitä ihmisestä ja niin kuin totesin jo osa koskee vain exääni, mutta suurin osa näistä "ominaisuuksista" löytyy suomityttöistä.

En solvaa naisia, mutta kyllä ihmettelen suuresti. En minäkään maailman siisteintä kotia pidä, mutta jossakin kunnossa joo: D Eli asia pomppasi raiteiltaan, mutta kun nuo tulivat mieleen edellisten kommentoijien sanoista: Ottaaako oikeesti joku nainen yhteyttä näin ja ulkomailta vilpittömästi?

Kyseinen nainen Venäjältä on avoin, aivan erilaista mitä Suomessa. Ex-työkaverini joka oli Venäjältä tullut miespuolinen sanoi muuttavansa takaisin kotimaahansa, koska siellä naiset käyttäytyvät paremmin ja oikeasti on kauniita naisia.

Suomessa tulee yhden päivän aikana huoliteltu nainen vastaan ja Venäjällä on toisinpäin ehkä vähän liioittelua tuo loppu Olen nyt ollut tähän tyttöön yhteyksissä varauksella ja mielenkiinnolla odottanut mitkä ovat motiivit. Vaikuttaa liiankin hyvältä kyseinen henkilö. Oletteko törmännyt näihin ylemmänluokan seksipalvelussa olevia naisia? Näissä vaan on käynyt ku on tavattu nainen niin sitten tulee lauma miehiä ja sanoo, että maksa x-määrä rahaa ja saat naisen ja muutatte heti Suomeen.

Sanoivat myös, että lähettäkää joka kuukaausi rahaa heidän tililleen tai nirri lähtee pois. Eli kokemusta tämän luokan toiminnasta? Toivottavasti nyt jokainen nainen ei suutu, mutta nykyään kyllä haluan sanoa oman mielipiteeni ja kuuntelen toisten, mutta en muuta heidän ajatusmaailmaa pakottamalla tätäkin tapahtuu samaan ajatteluun kuin minä.

Kommentoikaa vaan suomiflikat tähän Ja tiedän kyllä Suomestakin näitä todella mukavia vaimoehdokkaita eivät siis ole ainakaan minusta kiinnostuneita huomaavaisia, pitävät kodin siistinä ja urheilevat sekä ovat kauniita, koska pitävät itsestään huolta.

Tuo on vain harmi, että oikeesti nuo on ainakin Suomessa harvinaisia.. No katotaan onko kellekkään muulle sattunut maileja, että onko jonkun firman palkkalaisia houkutteina Anteeksi kirjoitusvirheet sekä paskat lauseen rakenteet.. Aika sekava oli juu juttu, olikohan unta vai mitä, oletkohan Suomessa käynytkään ja suomalaista naista tavnnutkaan niin kuulosti koulutetun desantin jutulta, kuin kirjasta luettu , siis mitä pitää sanoa.

No joo, ehkä et ole suomalaisesta naisesta kovin kiinnostava. Mutta en halua loukata kuten sinä haluat ja se miksi haluat loukata suomalaista naista , no se varmaan on sinun ongelmasi, ei sen kohteen jota loukkaat. Psykoanalyysi on aina joskus ihan hyvä juttu, ihan noin vaan ystävällisessä mielessä ketään loukkaamatta.

Mutta joskus on hyvä tutkailla ihan sitä omaa sisintä. Mutta kyllä Kalifornian tytöt aina maatuskat voittaa ja Puolassa on maailman kauneimman naiset, ihan oikeasti, siitä ei pääse mihinkään. En ole eelämässäni lukenut yhtään kirjaa, koska vihaan lukemista. Aina kun kirjoitan jotakin niin kirjoitan sitä tahtia mitä aivot ajattelee En ny tiiä kumpaa tarkotit 1 Suomitytöt ei tykkää minusta 2 Mä en tykkää Suomitytöistä 1.

En ikinä halua kehua itseäni vaan paremminki aliarvioida varsinkin toisten ihmisten silmissä. Siis kyllä niitä Suomityttöjä on ollut aika paljon kiinnostuneena minusta 2. Kerroin mitä minulle on tapahtunut ja mitä ystävät ovat kertoneet toisista naisista. Siis ne keskustelut eivät ole olleet mitään Panettelu hetkiä.

Ollaan tosissaan ihmetelty miksi asiat on näin ainakin nykyään Juu ja mielipiteitä saa sanoa, mutta en nyt ymmärrä missä kohtaa loukkasin Suomalaisia naisia Tahallisesti? Jos näin niin kirjoitan päin persettä. Sanon asian lyhyesti, eli olen kaverit myös todennut, että Suomesta on tosi vaikeeta löytää ns.

Ja sanoin, että niitä täällä onkin ja speciaalimpiakin on mutta valitettavasti harvakseltaan. No tuohon nyt ei viittinyt kertoo kaikkia huonoja omia puolia, mutta voin luetella nekin: Tää ei ole ylpeilyn aihe, mutta naiset ja työhaastattelijat eli tutkivat ihmisen käyttäytymistä haastiksessa, itsetuntoa ja itsensä tuntemista ovat todella usein sanoneet miksi ihmeessä analysoin itseäni noin paljon ja tarkkaan. Vastaukseni on, että haluan kehittyä niissä asioissa joissa olen huono, on se sitten käytöstapa tai kirjoitustaito suomi24 palstalle: Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Venäläinen nainen vs. Venäjällä naiset ovat itsevarmoja, hoikkia, seksikkäitä, ryhdikkäitä, kauniita, naisellisia, pitkähiuksisia ja häpeilemättömiä. Suomessa taas naiset ovat huonolla itsetunnolla varustettuja, ylipainoisia, epäseksuaalisia, ryhdittömiä, vähemmän kauniita, epänaisellisia, lyhytukkaisia ja epävarmoja pihtaajia. Se on jännä juttu tuo raja, jota ei ole edes maahan piirretty, että kuinka paljon se voi vaikuttaa naisiin.

Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Niin mitä eroa näissä tarkalleen on paitsi vaatteiden määrä? Minä en halua, että tuntemattomat miehet tuijottelevat rintojani, sääriäni ja takapuoltani. Känniset äijät kommentoivat ulkonäköäni, joko isoon ääneen kehumalla tai haukkumalla maailman vanhimman ammatin harjoittajaksi. Viheltelyjä miehiltä en kaipaa.

Olen normaaliryhtinen, normaalipainoinen, normaaliälyllä varustettu aivan tavallinen suomalainen nainen. Venäläinen en ole, enkä sellaiseksi haluakaan. Tukkani on hentoa pehmeää hiuslaatua, joka ei pärjää vertailussa slaavilaisiin tummiin paksuihin hiuksiin. Tukka pysyy helpommin kurissa lyhyehkönä. Kroppaani en häpeä, mutta en koe tarvetta tyrkyttää sitä tuntemattomille miehille.

Seksiä harrastan mielelläni miehen kanssa, silloin kun olen seurustellut. Suomalaiset ovat sellaisia, millaiseksi geenimme miesten ja naisten yhteiset sekä kulttuurimme ja tapamme ovat meistä muokanneet. Ihan yhtälailla myös slaavilaisissa miehissä on todella komeita ilmestyksiä, mutta eipä siitäkään voi vetää johtopäätöksiä koskien koko kansaa.

Kasvattakaa lapsistanne sellaisia, että heistä kasvaa hyvän itsetunnon omaavia ihmisiä, jotka eivät häpeile itseään kansainvälisessäkään vertailussa. Venäjä on monikulttuurinen maa. Minä taas tykkään vähän vanhemmista venäläisistä naisista. Taas kauhea itku ettei suomalainen kelpaa Ei kukaan pakota suomalaisia etsimään. Ihan sanoin suomalainen nainen voi ottaa ulkomaalaisen miehen, jos vaihtoehto tuntuu paremmalta. Olen pannut venäläistä naista ja suomalaista naista. Toiseksi suomi akka on luonteeltaan tyly, vit..

Ja yksi kokemus venäläisestä kertookin heti automaattisesti millaisia muut venäläiset naiset ovat Jännä juttu, että noissa venäläisissä videoissa kaikki naiset ovat kauniita, mutta koko Suomessa on ehkä yksi siedettävän näköinen naislaulaja.

Mitäköhän venäläiset naiset ajattelee suomalaisista miehistä, varsinkin sitten kun on tutustuneet kunnolla useampiin? Moni on varmasti karvaasti pettynyt sammakkoon, joka juopottelee ja pomottelee pellemäisesti huonoa itsetuntoaan peitellen. Ulkomaisia hyypiöitä saattaa olla aluksi vaikea tunnistaa, vaikka omanmaalaiset tunnistaisikin.

Suomessa ei ole kaunottaria. Kyllä suomessa on paljon kauniita ja aivan ihania tyttöjä tarjolla vaikka millä mitalla. Kun vain uskaltaisi tehdä sen hemmetin aloitteen vain. Olen huomannut, että ne miehet jotka kehuvat suomalaisia naisia kauniiksi, eivät yleensä ole koskaan käyneet ulkomailla kyllä, sellaisiakin on vielä. Esimerkiksi Tallinna ja Pietari tässä lähellä pursuaa vallan upeita naisia. Sinä olet ilkeä paskiainen. Syy siihen miten naiset "antavat pillua" on teissä miehissä itsessään.

Sinulle Nasiasialooseri on parasta, että unohdat naiset kokonaan. Et tule koskaan naista saamaan. Montako vuotta aiot tätä palstaa vielöä paskajutuillasi kiusata? Niin se vain on. Samat ugrilaiset geenit meillä molemmilla, miehillä ja naisilla. Mutta se tavallinen suomalainen mies kelpaa hyvin vaikkei olekaan mikään "etelän uljas adonis" ja on suuremmalla todennäköisyydellä luotettava, menettää se kaiken maailman italiaanojen komeuskin merkityksensä kun tietää miten yleistä gigolokulttuuri sielläpäin on.

On kyllä ihana nainen! Pakko mennä kuolaamaan se toinenkin hottis. Oliko muuten paremman näköinen kuin se ensimmäinen namupala? Venäjällä perinteiset sukupuoliroolit kukoistavat ja venäläiset miehet kohtelevat naisia eri tavalla kuin suomalaiset miehet suomalaisia naisia.

Eipä kovinkaan usein kuule suomalaisen suusta kehua, korkeintaan jos mies on kännissä yleistäen. Ei siis ole ihmekään että Suomen naisilla on huono itsetunto, tälläkin palstalla yleensä vain haukutaan suomalaisia naisia ja sanotaan, ettei heistä ole mihinkään toki samat pätee myös toiseen sukupuoleen. Suomalaisella kulttuurilla on tähän iso vaikutus, meidät opetetaan olemaan hiljaa ja näkemään negatiiviset asiat ennen positiivisia. Naisille opetetaan itsenäisyyttä ja oikeastaan heidät opetetaan käyttäytymään lähes samalla tavalla kuin miehet.

Naisille opetetaan, että tärkeintä on oma hyvinvointi ja se että osaa pitää itsestään huolen. Jos nyt vaikka lopetettaisiin se suomalaisten naisten ja miesten haukkuminen, koska siitä ei ole MITÄÄN hyötyä, ennemminkin se vain lisää suomalaisten itseinhoa ja negatiivisuutta entisestään. Jos vaikka keskityttäisiin johonkin vähän kehittävämpään vaihteeksi? Mielestäni nakuna shoppailu on vain asiatonta. Etkö haluaisi juosta pelkkä minkkiturkki päällä ja korkeakorkoiset kengät jalassa Stokkan viinialkossa?

Tasokas nainen ei turkkeihin koske. Mutta oletteko nähneet, että niistä hoikista venakoista tulee maatuskoja, kun vanhenevat Nyt vasta hokasin et tos on 2 kpl misuja. On helppoa romantisoida vieraiden kulttuurien naisia mutta eivät ne ole lopulta paljon kummaisempia.

Kaikista huvittavinta on se kun jotkut syrjäytyneet miehet luulevat että saisivat itselleen helposti naisen esim. Kyllä taitaa mahdollisuudet olla paremmat täällä Suomessa missä naisia ei samalla tavalla kasvateta ihailemaan rahaa ja ritarillisuutta. Koska nuo ulkomaalaisia halajavat miehet ovat normaalisti persaukisia nörttejä. Venäläiset, Virolaiset, Latinot, Suomalaiset, Italialaiset Ylipäätään naiset on ihania, kullannuppuja, jotka hoivaavat ja synnyttävät, kuuntelevat ja lohduttavat, tekevät taidetta, luovat musiikkia, tutkivat, suunnittelevat ja toteuttavat yhteiskunnallisia palveluita ja ympäristöjä, joista me kaikki saamme nauttia yhdessä muiden kanssa tai omassa rauhassa.

Naiset, miehet, lapset ja vanhukset. Ihmiset, eläimet ja luonto, kaunista on kaikkialla, Nauttikaamme elämästä ja sen kauneudesta! Usein näissä hehkutuksissa myös unohtuu se ilmiön toinen puoli. Ennen kuin miehet tulevat jotain kateudesta mölisemään, niin en sano tätä kateuttani enkä todellakaan kiistä etteivätkö venäläiset olisi miesten suosimia, myös sellaisten joilla on varaa valita. Mutta kun totta nyt vaan sattuu olemaan sekin puoli, että osa koittaa vain päästä länsimaihin avioliiton turvin, ja muutenkin siinä sivussa hyötyä myös rahallisesti ukostaan.

Varsinkin jos mies on yli 20 vuotta naistaan vanhempi ja yli 20 kiloa naistaan painavampi, niin aika todennäköisesti kyse elintasohuijauksesta. Yksi sukulaiseni on myös ollut höynäytettyjen joukossa, ja peräti useaan kertaan ja siitä huolimatta vaan edelleen metsästää naista pelkästään Venäjältä ja Balttiasta ja käy siellä oikein naisenhakureissuilla. Ja siis tokihan sieltä joukosta voi myös löytää sen toisenlaisen venäläisnaisen, mutta aika usein nämä jotka ovat itseään antaneet jo useaan eri otteeseen höynäyttää tuppaavat helposti lankeavan jatkossakin nimenomaan niiden huijareiden haaviin.

Olen reissannut, ja eräs maa missä olen käynyt on Venäjä. Voit valita sivuston kieleksi myös suomen aloitussivulla oikeassa ylälaidassa. Tutustu naisiin — optimaalisin tilanne on tietenkin se, mikäli molemmat puhuvat samaa kieltä — oli se sitten suomea, venäjää tai englantia.

Juttele monien naisten kanssa, sovi vaikkapa Skype-puhelutreffit ja jos kemiat kohtaavat, lähde Venäjälle lomamatkalle ja sovi daamin kanssa ihan perus treffit. Jotta venäläinen nainen voi tulla Suomeen asumaan, tarvitsee hän oleskeluluvan.

Tästä joudut tekemään hieman tutkimustyötä maahanmuuttoviraston kanssa. Mutta yleisesti ottaen, mikäli nainen ei saa muuta viisumia omin päin Suomeen, tulee miehen mennä naimisiin naisen kanssa ulkomailla ja sitten ajan myötä hakea viisumia. Jos sinusta tuntuu, että suomalaiset naiset ovat muuttumassa raskasrakenteisiksi äijiksi, jotka simputtavat miestään, on Venäjällä mies vielä mies ja nainen on nainen. Tarkoittaen sitä, että mies tuo resurssit kotiin toki nainenkin voi käydä töissä , hoitaa miehen työt ja nainen kokee velvollisuudekseen hoitaa kodin ja mahdolliset lapset.

Venäjällä kulttuuri on kovin erilainen kuin Suomessa, mutta kyllä venäläinen nainen todennäköisesti helpommin asettuu Suomeen kuin jostain kaukaisemmasta kohteesta tuleva. Venäläisten työllistyminen on Suomessa melko hyvä verrattuna monista muista maista tuleviin maahanmuuttajiin, kertoo esimerkiksi tämä selvitys joskin hieman vanha. Jos olet käyttänyt suomalaisia deittisivustoja ilman toivottua tulosta, tulet hämmästymään suosiotasi ja naisten tutustumishalukkuutta yllä mainitulla sivustolla.

Tässä 3 vaiheinen opas, jolla tutustut helposti venäläisiin naisiin ja ehkä jopa löydät sen tulevan vaimosi: Tutustu venäläisiin naisiin netissä Suomessa asuu paljon venäläisiä, mutta he saattavat olla jo omilla tahoillaan naimisissa ja parisuhteissa. Helpointa tutustuminen on netissä.

venäläinen nainen kokemuksia suomi pillu Sitten nämä itänaapurin pojat alkaivat kouluttaa tätä hankalaa Suomineitoa EU: Joku haluaa olla hoppari, gootti, business-lookkinen, hippi Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Nainen on velvoitettu olemaan hurmaava julkisilla paikoilla, mutta yksityisesti totuus voi olla erilainen. Kehottaisinkin teitä hyviä ja onnellisia aviomiehiä valaisemaan palstalla myös omaa vastuuta siitä, mitä vaimon Suomeen tuominen tuo tullessaan. Mutta mediasta saa paljon tietoa.

Ja nyt varmaankin pitäisi ylistää suominaisia jotka sentään käyvät töissä ihan eläkeikään asti? Jokaisessa keskustelussa toistuu sama kaava: Suominainen ei hyväksy monessakin paikassa normaalia ajatusta että pitäisi huolta ulkonäöstään JA kävisi töissä. D Suloinen kaksinaismoralismi on juuri siinä, että venäläinen mies on velvoitettu olemaan hurmuri julkisilla paikoilla, mutta hän saa olla hirviö yksityisesti. Nainen on velvoitettu olemaan hurmaava julkisilla paikoilla, mutta yksityisesti totuus voi olla erilainen.

Oman kulttuurinsa kukkasille voi toki olla sokea. Sinä mikään venäläinen ole, jos et omista edes kyrillistä näppäimistöä.

D" Missään maassa tai ajassa ei ole tilannetta jossa naiset saavat elää prinsessaelämää jossa riittää että huolehtii ulkonäöstään kolmekymppiseksi asti.

D" Joko olet juonut liikaa mehua tai sitten et ole kovin fiksu. Missä maassa ei olisi niin että julkisilla paikoilla yritetään näyttää paremmilta kuin todellisuudessa ollaan? Kannattaa ehkä lopettaa sen käyneen mehun kittaaminen. Arman Alizad on suomalainen, mikä hänen äidinkielensä on? Ja haha, Arman Alizad ei todellakaan ole suomalainen. Miksei nyt yhtäkkiä ytn: Vai toimiiko tämä vain "miesten kannalta mieluisasti" eli atn: Yrittääkö maija nyt perustella miksi hänelle hieman rohkaistuneena entisenä seinäruusuna ehkä sittenkin kuuluisi se komea, sosiaalinen ja hauska YTM?

Jospa se seinäruususta kuningattareksi-satu voisi sittenkin muuttua todellisuudeksi? Noin se lähes aina menee. Poikkeukset ovat äärimmäisen harvinaisia kumminkin päin, etenkin kun puhutaan YT-tasoisista. D Onkohan tämä tarttuvaa, kun parikin tuntemaani entistä seinäruusunaista on saanut joskus 25v molemmin puolin vastaavia ajatuksia, saatuaan huomionosoituksia ytmeiltä?

Olet hyvä keissi irtosuhteiden ja panosuhteiden vaikutuksesta. Ennen niitä olisit varmaankin ollut hyvä pari jollekin mahdollisesti koulukiusatulle ja vähän erikoiselle tyypille. Nyt, kuten palstateoria kertoo, päästyäsi kokeilemaan kuninkaita uskotkin todellisuudessa kuuluvasi hoviin.

Miehillä ei ole näitä ongelmia, koska KTM ei pääse kokeilemaan ytnejä seksisuhteissa. Tai edes oman tasoisiaan, jotka kiertävät ytmien ringeissä. Ensinnäkään kukaan ihminen ei ole minulle mikään "kuningas" tai "kuningatar" - eivät edes ne oikeat kuninkaalliset tai julkkikset, ihan samalla lailla nekin paskovat ja oksentelevat kuin muutkin tavan tallaajat. Ja lopulta jopa kuolevat ja mätänevät. Enkä edes haluaisi jotain vakipanoni kaltaista miestä oikeaan suhteeseen.

Sellainen "idiootti" se on. En siis todellakaan ottaisi sitä elätikseni "aitoon" suhteeseen. Osa niistä yhteen iltaan jääneistä olisi voinut olla oikeissakin suhteissa hyvä valinta, mutta en kyllä osaa niistäkään olisi suhteeseen ottanut.

Yhden sellaisen parin-kolmen illan seksijutun "jätin" itse, kun paljastui että se oli valehdellut mulle parista asiasta. Kun se sitten puolen vuoden kuluttua alkoi kysellä perään olin kesän kotimaassa ja palasin vasta sitten kyseiseen kaupunkiin , en vastannut enää mitään. Näin siltikin vaikka seksi ekalla kerralla oli ollut hienoa, minua vaan ne valeet, joiden valheellisuuden sain siis itse ongittua esille netistä googlettamalla sen sähköpostin, järkyttivät.

Muuan toinen yhden illan juttuni portugalilainen taas ei ollut ulkonäöllisesti tyyppiäni, mutta oli valikoitunut hommaan siksi että oli sanonut kirjoitellessamme suoraan, että haki pelkkää seksiä. Päätin sitten että jos yhden illan juttua kokeilisin, kokeilisin sitä tuollaisen kanssa joka on asiasta rehellinen.

Enkä minkään lipevän lässyttäjän kanssa. Samaan aikaan väität ettet ole pitkään aikaan tavannut ainuttakaan miestä joka olisi halukas ja riittävän tasokas suhteeseen.

Mikä johtopäätös tästä voitaisiin tehdä? Omat johtopäätökseni olisivat seuraavat: Et kelpuuttaisi niitä miehiä joita saisit suhteeseen, mutta kelpuuttaisit osan panoistasi - nuorempana eli lähempänä palstateorian mukaista naisen parasta ikää ja toisaalta ikää jolloin miehillä on suurimpia vaikeuksia löytää naista sinulla oli parikin komeahkoa miestä poikaystävinä.

Sittemmin ei ole ollut - tästä huolimatta olet panojen myötä nostanut rimaa myös suhderintamalla, ja nyt miestä ei löydykään Klassinen tarina. Nyt ei Maija näytä hyvältä. Sydämentuska nimenomaan kertoo, ettei kelpuuttanut heitä. Eihän muulla ole merkitystä, eikös? Eli seksisuhteessa on ollut miehiä, jotka eivät ole edes kelvanneet parisuhteeseen. Todellista valintaa ei ole tapahtunut, on turha höpöttää muunlaisesta.

Siten kaikki loputkin päätelmäsi ovat silkkaa huttua. Suomessa oleskelevat venäläisnaiset pyrkivät pyörittelemään mahdollisimman montaa ukkoa samanaikaisesti.

Joka ukosta kun voi hyötyä erilaisin tavoin. Odottavat lahjoiksi turkkeja ym luksus tavaroita. Jaksavat odottaa niin kauan että joku ukkoringissä alkaa lahjoitella. Nyky suominaiset pyrkivät pyörittelemään mahdollisimman montaa ukkoa samanaikaisesti.

Suominaiset odottavat turkkeja lahjoiksi? Eihän täällä kukaan edes kehtaisi turkkia käyttää, kun turkistarhauksen vastustus on niin massiivista. Mitä ne siis niillä turkislahjoilla tekis? Venakoillahan niitä turkiksia kyllä näkee, heillä kun on ne konservatiivisemmat asenteet. Miehen näkökulmasta on yhdentekevää, haluaako nainen turkiksia ja timantteja venäläinen nainen , tai kalliita matkoja, luksusillallisia, järkyttävän hintaisia käsilaukkuja, vaatteita ym.

En halua mieheltä mitään noista. Putin osoitteli peukalollaan toimittajia tavatessaan Trumpin. Ele tarkoittaa, että työnnän peukaloni per. Ei ihme, että KGB-miehet lemuavat kuvottavuudelle kaikissa naapurimaissaan. Olen jutellut venäläisten naisten kanssa. Kaikki sanoo samaa venäläisistä miehistä että ne ovat juoppoja ja väkivaltaisia naisia kohtaan. Sen takia ne naiset asuukin suomesssa. Monet venäläiset naiset sanovat, että on hyvä, että mies määrää kaapin paikan ja jos nainen ei usko, saa syyttää itseään mustelmista.

Sittenhän ovat tottuneet jännämiehiin. Saavat pitää puolestani suomimiehet. Mitään et häviä jos kokeilet.. Sillä lailla saat parhaiten selville. Muiden mielipiteet ko naisista voit unohtaa. Kun tulen töistä kotiin, Venäläinen naisystäväni on laittanut ruuan valmiiksi. Rojahdettuani sohvalle hän alkaa hieromaan kipeytyneitä lihaksiani. Nukuttuani pari tuntia naiseni on pukeutunut tosi villeihin alusvaatteisiin ja alkaa raivokas seksi.

Kultaa ja timantteja tosin joutuu ostamaan säännöllisesti hänelle kun Venäläiset ovat kaiken kiiltävän perään. Töissä käyvät suomalaiset naiset. Ei täällä naiset kotirouvina ole. Venäjällä harvinaisempaa naisten kokoaika työ.

Itselleni sopii näiden kommenttien perusteella erinomaisen hyvin ajatus venäläisestä naisesta. Olen siinä mielessä vanhakantainen mies, että pidän naisellisista naisista, eli sirous ja huoliteltu olemus puhuttelee meikäläistä. Minä haluan olla mies, ja vastaavasti haluan naisen olevan nainen. Olen kova tekemään töitä, ja haluan siitä palkinnoksi seksiä ja läheisyyttä kauniilta ja hoikalta naiselta.

Lisäksi haluan, että nainen tekee minulle ruokaa. Timantteja ja kultaa voin ostaa rahkeitteni mukaan. Taidanpa suunnata katseeni Venäjälle. Muista myös, että lapsikaappaukset ovat pääosin venäläisnaisten tekemiä. Perhettä perustaessa tai sitä harkitessa, on hyvä olla kääntämättä katsettaan hetkeksikään, tai jo siinä meni lapsesi ja nainen katosi venäjälle. Venäläisten naisten sirous on legendaa. Paino tahtoo nousta heilläkin.

Tänään katselin nuoria suomalaistyttöjä kaupungilla.. Yllätyin ihan kun lähes kaikki olivat oikeasti laihoja. Ei edes hoikkia vaan jopa liian laihoja. Nuoren naisen kehitys vaatii enemmän rasvaa kroppaan mitä näin heillä olevan. Taitaa mennä siihen suuntaan että lihavuus muuttuu liiaksi laihuudeksi. Varmasti enemmistö v tytöistä onkin aika hoikkia. Ja sitten kun on menty naimisiin, saakin lihoa surutta. Olen päälle viisikymppinen ja painan 53 kiloa. En lihonut edes parisuhteessa ollessa vaikka se kesti 30 vuotta.

Myöskään lapset ei tuoneet ylipainoa. Tuon pitäisi olla sääntö eikä poikkeus. Eli jospa ei yleistetä. Voisin minäkin sanoa että miehen olutkilot alkavat näkyä ja kun on menty naimisiin niin saakin lihoa surutta.

Ei se varmaan pidä kaikilla paikkaansa. Seurustelin kerran nuoren venäläisnaisen kanssa. Oli niin järkky persoona. Ei varmasti johtunut venäläistaustasta ainakaan. En haluaisi venäläistä tai virolaista naista riesakseni.

Naisille opetetaan, että tärkeintä on oma hyvinvointi ja se että osaa pitää itsestään huolen. Jos nyt vaikka lopetettaisiin se suomalaisten naisten ja miesten haukkuminen, koska siitä ei ole MITÄÄN hyötyä, ennemminkin se vain lisää suomalaisten itseinhoa ja negatiivisuutta entisestään.

Jos vaikka keskityttäisiin johonkin vähän kehittävämpään vaihteeksi? Mielestäni nakuna shoppailu on vain asiatonta. Etkö haluaisi juosta pelkkä minkkiturkki päällä ja korkeakorkoiset kengät jalassa Stokkan viinialkossa?

Tasokas nainen ei turkkeihin koske. Mutta oletteko nähneet, että niistä hoikista venakoista tulee maatuskoja, kun vanhenevat Nyt vasta hokasin et tos on 2 kpl misuja. On helppoa romantisoida vieraiden kulttuurien naisia mutta eivät ne ole lopulta paljon kummaisempia.

Kaikista huvittavinta on se kun jotkut syrjäytyneet miehet luulevat että saisivat itselleen helposti naisen esim. Kyllä taitaa mahdollisuudet olla paremmat täällä Suomessa missä naisia ei samalla tavalla kasvateta ihailemaan rahaa ja ritarillisuutta. Koska nuo ulkomaalaisia halajavat miehet ovat normaalisti persaukisia nörttejä. Venäläiset, Virolaiset, Latinot, Suomalaiset, Italialaiset Ylipäätään naiset on ihania, kullannuppuja, jotka hoivaavat ja synnyttävät, kuuntelevat ja lohduttavat, tekevät taidetta, luovat musiikkia, tutkivat, suunnittelevat ja toteuttavat yhteiskunnallisia palveluita ja ympäristöjä, joista me kaikki saamme nauttia yhdessä muiden kanssa tai omassa rauhassa.

Naiset, miehet, lapset ja vanhukset. Ihmiset, eläimet ja luonto, kaunista on kaikkialla, Nauttikaamme elämästä ja sen kauneudesta! Usein näissä hehkutuksissa myös unohtuu se ilmiön toinen puoli. Ennen kuin miehet tulevat jotain kateudesta mölisemään, niin en sano tätä kateuttani enkä todellakaan kiistä etteivätkö venäläiset olisi miesten suosimia, myös sellaisten joilla on varaa valita.

Mutta kun totta nyt vaan sattuu olemaan sekin puoli, että osa koittaa vain päästä länsimaihin avioliiton turvin, ja muutenkin siinä sivussa hyötyä myös rahallisesti ukostaan. Varsinkin jos mies on yli 20 vuotta naistaan vanhempi ja yli 20 kiloa naistaan painavampi, niin aika todennäköisesti kyse elintasohuijauksesta.

Yksi sukulaiseni on myös ollut höynäytettyjen joukossa, ja peräti useaan kertaan ja siitä huolimatta vaan edelleen metsästää naista pelkästään Venäjältä ja Balttiasta ja käy siellä oikein naisenhakureissuilla.

Ja siis tokihan sieltä joukosta voi myös löytää sen toisenlaisen venäläisnaisen, mutta aika usein nämä jotka ovat itseään antaneet jo useaan eri otteeseen höynäyttää tuppaavat helposti lankeavan jatkossakin nimenomaan niiden huijareiden haaviin. Olen reissannut, ja eräs maa missä olen käynyt on Venäjä.

Pietari oli se kaupunki missa kävin. Siellä tutustuin kahteen naiseen, josta toinen oli lakia englannissa opiskellut tämän kanssa jäin pidempäänkin juttuun , mikä oli hyvä homma koska kielitaitoa siellä ei ollut oikein kenellekään..

Ja voin sanoa ettei tuo maine ole kyllä ollenkaan tuulesta temmattu. Jo se miten ne pukeutuvat arkena on huoliteltu ja naisellinen, juuri kuten aloittaja kuvaili.

Täällä jos nainen näyttää keskimääräisen huolitellulta venäläiseltä, naista pidetään jo suorastaan kansikuvamallina, eikä ihme kun muut naiset ovat hirveissä unisex-vetimissään ja näyttävät siltä kuin olisivat navetassa töissä. Mutta tämä sama ilmiö toistuu muissakin itäisimmissä maissa, kuten balttian maissa. Joten en kyllä yhtään ihmettele jos näihin suomalaisiin rääväsuisiin kurppiin kyllästyneet miehet hakevat vaimon naapurista, sitä taas en ymmärrä että minkä porun nämä meikäläisten piiat alkavat kun huomaa että mies ei olekkaan enää vapaana.

Vaikka onhan se kova pala että huomaakin miehen kelvanneen itseään paljon naisellisemmalle naiselle. Ehkä syynä on feminismi: Missä sitä porua voi kuulla? Ei se ainakaan minulta ole pois, jos mies, jolla on täysin eri arvomaailma kuin minulla, hakee omien arvojensa mukaisen kumppanin jostain muualta.

Jos taas olisin vasta suunnittelemassa lasten tekoa ja jos ottaisin tämän palstan jutut tosissani, niin hankkisin kyllä lapsilleni mahdollisimman hyvät geenit valitsemalla isäksi nimenomaan pitkän, tumman ja komean miehen. Ei sitten tulevan tyttäreni tarvitsisi kuunnella nimittelyä persjalkaisuudesta tai rumuudesta.

Et voi sanoa, ettetkö olisi törmännnyt koskaan moiseen poraamiseen. Mutta eiköhän se fakta ole, että sinä ja aika iso osa muista naisista joka tapauksessa tuollaisen ottaisivat, jos vain saisivat. Ei väliä mitä tällä palstalla sanotaan. Vaan myös miehenä siinä tapauksessa on syytä ottaa tuo huomioon, ja taata tyttärensä tulevaisuus naimalla kaunis nainen jos katsot sammakolta näyttävien rokkitähtien lapsia, joita heidän mallivaimonsa ovat pyöräyttäneet, niin siinä vasta oiva takuu.

Mitä jännämiehiin tulee, niin ne eivät ole sosiaalisesti lahjakkaita. Muuten ne eivät olisi vankilassa osaa elämästään, vaan ne itseasiassa ovat pikemminkin antisosiaalisia. Ja näin päädymme tilanteeseen, jossa ko. Mikä feministivalkoritarilipittäjälipilipilipslips ääni sieltä oikein kantautuu. Suominainen ei ole ensimmäinen vaan ainoastaan kuvittelee olevansa!

Jokaisella on kuitenkin oikeus mielipiteeseensä, niin myös niillä joiden mielestä suomalainen nainen on ihan ok Niin on myös niillä joiden mielestä se ei sitä ole. En ole sitä sanonutkaan, pisti vaan ihmetyttämään että heti jos joku pitää suomalaisista naisista on "feministivalkoritarilipittäjä". Se kun ei enää ole pelkkä mielipide vaan muiden henkkohtaisen maun vähättelyä. En minäkään teilaa kaikkia venäläisistä pitäviä tietyntyyppisiksi, koska tiedän että heitä on myös nuorten ja hyvännäköisten miesten joukossa.

Yleensä tosin niistä se höynäytettäväksi joutuva ryhmä kyllä taas tuppaa olemaan tietynikäistä ja tietyn rahasumman omaavaa porukkaa. Kyllä Suomessakin on monia kauniita naisia, mutta valitettavasti tuo ylipainon lisääntyminen rumentaa naisia. Olen matkustellut kymmenissä maissa ja kun pystyy näkemään sen eksotiikan lävitse niin ei ne naiset ole loppujen lopuksi paljon suomalaisia naisia kauniimpia.

Jos menet vaikka Japaniin niin siellä on hyvin keskiverron näköisiä naisia, vaikka on siellä myös niitä todella kauniitakin. Tosin siellä lähes kaikki ovat normaalipainoisia mikä antaa lisäpisteitä. Kannattaa myös muistaa, että mikä on venäläiskaunottarien kääntöpuoli. Suomessa nainen haluaa investoida koulutukseen ja asumiseen.

Suomalaisille koti ja varsinkin omistusasunto on tavoittelemisen arvoista. Venäjällä taas naiselle ulkonäkö on paras tapa saada rikas mies. Sen vuoksi naiset on valmiit asumaan kimppayksiöissä, joihin ei investoida mitään, vaan kaikki rahat laitetaan ulkonäköön. Tämä johtuu siitä, että naisen haluaa miehestä elättäjän, kun taas Suomessa nainen haluaa miehestä tasa-arvoisen kumppanin, jonka kanssa jakaa arki ja talous. Venäläisnainen osoittaa mieltään, jos et hemmottele häntä ja tarjoa hänelle koruja, matkoja ja ylellisiä alusvaatteita.

Suomalaisnainen saattaa sanoa, että säästetään rahat ja yritetään ostaa yhteinen kämppä, mutta voitais vaikka irrotella ja käydä leffassa ja Hesessä. Ihan varmasti venäläisnainen on intohimoinen sängyssä ja tekee parhaansa, jos hän sillä keinoin saa itselleen aviomiehen. Suomalainen nainen taas haluaa elämältään jotain muuta. Venäläisnainen shoppailee korkokengissään ostoskeskuksissa sillä aikaa kun suomalaisnainen tallustaa lenkkareissaan ja raahaa kotiin kaksi kassillista ruokaa ja vessapaperisäkin.

Minusta on hyvä, että jos haluaa venäläisen vaimon, niin tarjontaa on vaikka kuinka paljon. Minunkin taloyhtiössäni asuu pari venäläläistä tuontivaimoa. Eikä vaadita kuin viisumi ja esimerkiksi auto- tai bussimatka vaikkapa Pietariin, niin kahviloissa istuskelu tuottaa äkkiä tulosta ja pääsette tutustumaan paikallisiin naisiin. Siellä aloitteita tehdään enemmän kuin Suomessa. Jos suomalainen nainen ei kelpaa suomalaisille miehille, niin ehkä sitten on jotain muita kansallisuuksia, joille me kelpaamme.

Säkillinen plussia tuon neljän lisäksi. Venäjällä on monenlaisia naisia kuten myös Suomessa. Venäläinen nainen on hyvä siinä että se on tosi naisellinen eli tarkoittaa sitä että tekee sitä mitä naisen kuuluuki tehdä eli, kasvattaa lapsen, tekee kotitöitä ja on naisellisen näköinen. Venäjän kulttuurissa lapsesta asti opetetaan taidetta esim.

Eivät ole mitään lellittyjä lapsuudessa kuten Suomalaisessa kulttuurissa, osaavat arvostaa asioita erilailla. Se on vain stereotyyppiä että kaikki Venäläiset naiset olisivat jotain "barbie" nukkeja jotka ovat kiinnostuneet vain rahasta. Tutustu naisiin — optimaalisin tilanne on tietenkin se, mikäli molemmat puhuvat samaa kieltä — oli se sitten suomea, venäjää tai englantia.

Juttele monien naisten kanssa, sovi vaikkapa Skype-puhelutreffit ja jos kemiat kohtaavat, lähde Venäjälle lomamatkalle ja sovi daamin kanssa ihan perus treffit. Jotta venäläinen nainen voi tulla Suomeen asumaan, tarvitsee hän oleskeluluvan. Tästä joudut tekemään hieman tutkimustyötä maahanmuuttoviraston kanssa. Mutta yleisesti ottaen, mikäli nainen ei saa muuta viisumia omin päin Suomeen, tulee miehen mennä naimisiin naisen kanssa ulkomailla ja sitten ajan myötä hakea viisumia.

Jos sinusta tuntuu, että suomalaiset naiset ovat muuttumassa raskasrakenteisiksi äijiksi, jotka simputtavat miestään, on Venäjällä mies vielä mies ja nainen on nainen. Tarkoittaen sitä, että mies tuo resurssit kotiin toki nainenkin voi käydä töissä , hoitaa miehen työt ja nainen kokee velvollisuudekseen hoitaa kodin ja mahdolliset lapset. Venäjällä kulttuuri on kovin erilainen kuin Suomessa, mutta kyllä venäläinen nainen todennäköisesti helpommin asettuu Suomeen kuin jostain kaukaisemmasta kohteesta tuleva.

Venäläisten työllistyminen on Suomessa melko hyvä verrattuna monista muista maista tuleviin maahanmuuttajiin, kertoo esimerkiksi tämä selvitys joskin hieman vanha. Jos olet käyttänyt suomalaisia deittisivustoja ilman toivottua tulosta, tulet hämmästymään suosiotasi ja naisten tutustumishalukkuutta yllä mainitulla sivustolla.

Tässä 3 vaiheinen opas, jolla tutustut helposti venäläisiin naisiin ja ehkä jopa löydät sen tulevan vaimosi: Tutustu venäläisiin naisiin netissä Suomessa asuu paljon venäläisiä, mutta he saattavat olla jo omilla tahoillaan naimisissa ja parisuhteissa.

Helpointa tutustuminen on netissä. Mutta heti alkuun varoitus: