Suomih keskustelu kokovartalohieronta

Mistähän löytyisi Pääkaupunkiseudulla ammattitaitoinen, kokenut, vanhempi mieshieroja miehelle? Onkos kukaan tilannut tuolta quirumedistä mitään? Lämpökattila ja kivet sekä aromaattiset öljyt näyttivät. Jos olet yli 30 vuotias nainen uudeltamaalta. Olisi hienoa jos löytyisi naturistihenkinen hieroja. Onko kenelläkään muulla lojerin capre pöydän omistajalla ollut ongelmia moottorin kanssa? Lapaluiden välissä fysioterapeutin mukaan fasettilukko. Pahimmat oireet ovat särky, lievä pahoinvointi välillä - ja eten.

Eli mietin tässä vain, mitä kaikkia oireita voi jännitysniska saada aikaan tämän niskasäryn lisäksi. Osaisiko joku suositella Espoon Leppävaaran alueelta hyvää urheiluhierojaa?

Itsellä suht vankka urheilutausta ja toivoisin kovasti. Onko totta että koulutuksen järjestäjät tai opettajat saavat itse määrätä opiskelijoitten suoritettavat asiaka. Olen mies ja en ole käyny thai hierojalla ennen mutta kiinnostais Muistan joitakin vuosia sitten lukeneeni artikkelin, jossa kerrottiin hierontapaikasta, jossa hierontaan sisältyy kutittamista. Onko minkälaisia kokemuksia jäsenkorjauksesta tai -korjaajista?.. Kaikkialla on hohtavan puhdasta.

Siitä, mitä täällä ehkä myydään, kertovat vain hyllyn pitkät talouspaperirullarivistöt. Sovimme puolen tunnin hieronnasta. Maksun, 30 euroa, hieroja haluaa etukäteen. Hän on noin vuotias hoikka aasialaisnainen. Hieronta on alusta alkaen ponnetonta ja huolimatonta.

Mitään oppikirjojen mukaista thaihierontaa tämä ei ole. Epäkäslihaksestani löytyy sentään yksi kipeä kohta. Hierojan kynnet ovat liian pitkät. Hän levittää jalkojani ja asettautuu niiden väliin, kaataa summamutikassa rasvaa ja alkaa hipelöidä sääriäni ja sitten reisiäni. Tunnelma jäätyy , hieronta muuttuu entistä huonommaksi. Hieroja tuhahtaa ja siirtyy takaisin niskani ja pääni pariin. Vähän matkan päässä, samalla kadulla on yöaikaan auki toinenkin thaihieronta.

Ja myös kolmas ja neljäs. Erään hieromalaitoksen ovella on jonoa: Lopulta pääsen sisään, 30—vuotias aasialaisnainen toivottaa ystävällisesti tervetulleeksi ja kysyy, mitä haluan. Maksan 30 euroa puolen tunnin klassisesta kokovartalohieronnasta. Thaihierontaa täällä ei näytä olevan edes tarjolla.

Kaiuttimista alkaa soljua vedenlorinalta kuulostavaa musiikkia. Tämä hierojahan osaa ihan oikeasti hieroa! Ammattitaitoisin ottein hän siirtyy selässäni alaspäin, ja kehottaa lopulta kääntymään ympäri.

Nainen ei peittele yllätystään. Hän miettii, mitä tehdä. Lopulta hän tuhahtaa, ja poistuu huoneesta. Ovella lähtiessäni hän kuitenkin toivottaa hyvää yötä. Ehkä hän piristyi huomatessaan, että oven taakse on taas kerääntynyt jono — horjuva sellainen. Harjun ja Kallion kymmenistä thaihieromalaitoksista yöaikaan on auki 6—8.

Vaasankadun lisäksi niitä on ainakin Fleminginkadulla. Osa on viikonloppuiltana auki vielä ainakin puoliltaöin.

Piriformis oireili vähän jo viime kesänä. Nenonen uskoo, että suurin osa intiimihierojien asiakkaista tulee muualta kuin Kalliosta. Naiset muuten ottavat herkimmin mitään kyselemättä kaikki vaatteet pois. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Lapaluiden välissä fysioterapeutin mukaan fasettilukko. Tantrahieroja Löytyisikös Etelä-Pohjanmaan alueelta asiaan perehtynyttä tantrahierojaa?

Kaikkialla on hohtavan puhdasta. Siitä, mitä täällä ehkä myydään, kertovat vain hyllyn pitkät talouspaperirullarivistöt. Sovimme puolen tunnin hieronnasta. Maksun, 30 euroa, hieroja haluaa etukäteen. Hän on noin vuotias hoikka aasialaisnainen.

Hieronta on alusta alkaen ponnetonta ja huolimatonta. Mitään oppikirjojen mukaista thaihierontaa tämä ei ole. Epäkäslihaksestani löytyy sentään yksi kipeä kohta. Hierojan kynnet ovat liian pitkät. Hän levittää jalkojani ja asettautuu niiden väliin, kaataa summamutikassa rasvaa ja alkaa hipelöidä sääriäni ja sitten reisiäni.

Tunnelma jäätyy , hieronta muuttuu entistä huonommaksi. Hieroja tuhahtaa ja siirtyy takaisin niskani ja pääni pariin. Vähän matkan päässä, samalla kadulla on yöaikaan auki toinenkin thaihieronta. Ja myös kolmas ja neljäs. Erään hieromalaitoksen ovella on jonoa: Lopulta pääsen sisään, 30—vuotias aasialaisnainen toivottaa ystävällisesti tervetulleeksi ja kysyy, mitä haluan.

Maksan 30 euroa puolen tunnin klassisesta kokovartalohieronnasta. Thaihierontaa täällä ei näytä olevan edes tarjolla. Kaiuttimista alkaa soljua vedenlorinalta kuulostavaa musiikkia. Tämä hierojahan osaa ihan oikeasti hieroa! Ammattitaitoisin ottein hän siirtyy selässäni alaspäin, ja kehottaa lopulta kääntymään ympäri. Nainen ei peittele yllätystään. Hän miettii, mitä tehdä. Lopulta hän tuhahtaa, ja poistuu huoneesta. Ovella lähtiessäni hän kuitenkin toivottaa hyvää yötä. Ehkä hän piristyi huomatessaan, että oven taakse on taas kerääntynyt jono — horjuva sellainen.

Harjun ja Kallion kymmenistä thaihieromalaitoksista yöaikaan on auki 6—8. Vaasankadun lisäksi niitä on ainakin Fleminginkadulla. Osa on viikonloppuiltana auki vielä ainakin puoliltaöin.

Onko kenelläkään muulla lojerin capre pöydän omistajalla ollut ongelmia moottorin kanssa? Lapaluiden välissä fysioterapeutin mukaan fasettilukko. Pahimmat oireet ovat särky, lievä pahoinvointi välillä - ja eten. Eli mietin tässä vain, mitä kaikkia oireita voi jännitysniska saada aikaan tämän niskasäryn lisäksi. Osaisiko joku suositella Espoon Leppävaaran alueelta hyvää urheiluhierojaa?

Itsellä suht vankka urheilutausta ja toivoisin kovasti. Onko totta että koulutuksen järjestäjät tai opettajat saavat itse määrätä opiskelijoitten suoritettavat asiaka.

Olen mies ja en ole käyny thai hierojalla ennen mutta kiinnostais Muistan joitakin vuosia sitten lukeneeni artikkelin, jossa kerrottiin hierontapaikasta, jossa hierontaan sisältyy kutittamista. Onko minkälaisia kokemuksia jäsenkorjauksesta tai -korjaajista?.. Saadaanko hoidolla pysyviä tul. Onko kellään antaa hyvää vinkkiä rosen-terapiahoitajasta Pohjanmaan alueelta? Jotka käytätte myös tekstiilejä paperin sijaan tai lisäksi, miten pesette hierontaöljyt pois?

Piriformis oireili vähän jo viime kesänä. Lähteekö "jumit" paremmin pois jos ottaa ko.