Liian tiukka pillu city treffit

liian tiukka pillu city treffit

Sosiaaliset taidot - kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Ei ole pyydelty, en ole pyytänyt, muttei yksineläjän onneksi mikään pakko sentään ole tylsistyä. Uskomattoman vanhanaikaisia pohdintoja, ainakin näin suomalaisesta perspektiivistä.

Nallen ego kestää kyllä ne aktiiviset naisetkin. Ehdottomasti saa ja pitää! Ainakin itse olen onnistunut törmäämään miehiin, jotka ovat olleet treffiehdotuksestani vain imarreltuja! Pakkeja en saanut treffaillessani sinkkuna kertaakaan, mutta mitä siitä jos olisi tullut?

Omapa olisi ollut menetyksensä jos mies ei olisi arvoani ymmärtänyt: Mielestäni nainen todellakin saa tehdä aloitteen ja pyytää miestä treffeille. Itse kuitenkin pidän siitä, että mies tekee aloitteen, kyllähän se vastakkaisen sukupuolen huomio hivelee itsetuntoa.

Itse olen kohdannut miehen, nykyisen poikaystäväni, joka ei pidä naisten tekemistä aloitteista, varsinkaan seksuaalisista. Hän ei lämpene sille, että minä teen aloitteen vaan hänen tulee olla aloitteentekijä.

Aluksi pidin tätä outona, koska minusta on mukavaa, ettei aloitetta tee aina sama henkilö. Pikku hiljaa olen siihen kuitenkin tottunut, ja en enää edes yritä - ainakaan suoraan. Pitää uskotella, että hän on aloitteentekijänä ja vietellä hieman salaperäisemmin! Mutta ehdottomasti naiset, aloitteita tekemään! Ei kannata antaa hyvän miesehdokkaan päästä karkuun! Totta kai saa pyytää! Vaikea uskoa, että kukaan voisi olla eri mieltä, mutta tiedän kyllä, kuinka sekopäisiä ihmisiä maailmalla liikkuu.

Jos se, että itse pyydän halutessani miestä treffeille, on jonkun muun naisen mielestä jollain tavalla järkyttävää niin voivoi, ei ole minun ongelmani, hän saa toki itse odotella paassiivisena sitä prinssiään. Jos taas kohdalle osuisi sellainen mies, jonka mielestä se olisi pöyristyttävää, niin todella hyvä että hän oletettavasti sanoisi sitten heti alkuunsa ei, niin en joutuisi tuhlaamaan omaa aikaani sellaiseen friikkiin!

D Tietty saa pyytää Kuka tarkalleen ottaen on väittänyt että ei saa? Ja jos joku mies sattuu tykkäämään "vaikeasti tavoiteltavista", niin sille ei mahda mitään. Parempi pohdinnan aihe olisi: Väitän että naiset eivät tee aloitteita, koska naisten ei välttämättä tarvitse tehdä niitä. Aloitteen tekeminen on about yhtä kivaa kuin siivoaminen. Oon itse tehnyt aloitteen niiiiin monta kertaa, ja miehet mua kohtaan ehkä pari hassua kertaa.

Eikä se oikeestaan haittaa yhtään: Noin kaksi vuotta sitten tein aloitteen ja aloin ehdotella eräälle erittäin hauskalle ja mielenkiintoiselle miehelle yhteistä tapaamista, ja kun lopulta ekoille treffeille päästiin, se oli molemmille menoa tosin molemmat olivat aika ihastuneita jo ennen noita treffejä Kahden viikon päästä lauantaina sanotaan toisillemme tahdon ja jos kaikki menee hyvin, 7 kuukauden päästä pääsemme hellimään uutta pienen pientä vauvaamme.

Muistan kyllä, miten kamalasti pelotti tehdä aloite ja ehdottaa tapaamista, mutta nyt kun miettii, mitä kaikkea aloitteen tekemisellä saavutti, pelon tunteminen tuntuu tämän kaiken onnen rinnalla todella hassulle. Olin aiemminkin tehnyt miesten suuntaan aloitteita ja monesti saanut siipeeni, mutta jotenkin olen päähäni jo nuorena iskostanut ajatuksen, että mitään ei ikinä saa, jos ei edes yritä, ja tuon mantran seuraaminen on kantanut pitkälle niin miesrintamalla kuin muussakin elämässä.

Joten jos nainen jotain haluaa itselleen, ei ole mitään syytä, miksei hän voisi sitä tavoitella! Tietenkin saa, en ymmärrä miksi ei saisi. Olen pyytänyt useaa miestä treffeille ja suurin osa on lähtenytkin. Kukaan pyydetyistä ei ole vaikuttanut mitenkään hämmentyneeltä tai loukkaantuneelta että juuri nainen ehdotti treffejä. Mie yritin pyytää viime viikolla poikaa elokuviin. Olisi lähtenyt mutta homma kosahti siihen että pojalla ei ollut rahaa eikä suostunut siihen että minä maksan.

Voi olla että vähän liika tuollaiselle ujolle tapaukselle varsinkin kun olen hieman vanhempi. Totta kai nainen voi tehdä aloitteen! Itse olen ainakin ajatellut, että jos teen aloitteen, ja toinen kauhistuu, niin tuskinpa olisi kovin kaksista suhdetta siitä kehittynytkään Miksi siis olisi jotenkin poikkeuksellista etsiä sitä omaa rakasta internetissä? Helppoa nettideittailu ei missään nimessä ole, miesten ylitarjonta on suuri ja naisten houkutteleminen markkinoille tuntuu olevan pelivalttina kaikissa nettideittipalveluissa.

Kaikkien peniskuvien, varattujen ja suoraan seksiä hakevien seasta on ehkä hankalaa löytää Sitä Oikeaa, mutta se on kuitenkin mahdollista. Ei netissä seuran hakeminen ehkä vieläkään kahvipöytäkeskustelun vakioaihe ole, mutta yhä useampi kuitenkin kertoo löytäneensä partnerinsa netin kautta. Ja siinä ei ole mitään hävettävää, kuten aikaisemmin totesin, löytyyhän niitä rakkaita ystäviäkin sieltä.

Minä nettideittailen ylpeydellä, sillä ainakin se on halvempaa kuin baariin meneminen ja sieltä seuran löytäminen. Vai kumpi on toivotumpaa, netistä aviopuolison löytäminen vai yhden yön jutun päätyminen sormuksiin asti? Audrey on uusi deittipalvelu , jonka on perustanut kaksi suomalaista naista, Tuija Riekkinen ja Tiina Laiho.

Kaksikko kyllästyi nettideittailumaailman feikkiprofiileihin ja muihin huijauksiin ja päätti perustaa oman treffisivuston. Audreyn ideana on, että siihen kirjaudutaan sisään Facebook-tunnuksilla eikä nimimerkkejä käytetä. Näin jokaisen profiilin takana pitäisi olla aito ja oikea ihminen. Palvelu tarkistaa jokaisen uuden profiilin etu- ja jälkikäteen.

Tämä on selkeä etulyöntiasema kilpailussa deittijätti OkCupidia vastaan. Toki Audreyn jäsenmäärän kasvaessa menetelmä saattaa olla kallis toteuttaa. Ei kannata heti lytätä Audreyta sen Facebook-kytköksen vuoksi, sillä palvelu lupaa olla postaamatta mitään käyttäjiensä seinille. Kukaan kavereistasi ei myöskään saa tietää, että olet alkanut käyttää Audreyta. Audrey hakee Facebookistasi vain kuvan sinusta ja halutessasi listan asioista, joista tykkäät. Plussana vielä palvelulle on se, että se ei uusi automaattisesti premium-jäsenyyttä kuten monilla palveluilla on tapana.

Premium-jäsenyys Audreyssa maksaa 25 euroa kuukaudessa. Tavalliseksi jäseneksi voi liittyä yhdellä eurolla. Audrey houkuttelee sisäänsä kauniilla visuaalisella ilmeellään ja helppokäyttöisyydellään. Profiilin luominen ei kestä montaa minuuttia ja pian pääsee selailemaan muita aitoja ihmisiä, jotka hakevat seuraa.

Toisaalta Audrey vaikuttaa aavistuksen ulkonäkökeskeiseltä kevyen profiilinsa vuoksi, verrattuna OkCupidin työpäivän verran kestävään hyvän profiilin hiomiseen. Connectaamalla toisen käyttäjän kanssa, näkee henkilön profiilin kokonaisuudessaan ja voi chattailla tämän kanssa.

Premium-jäsenenä voi chattailla kenelle tahansa ilman connectaamista. Tällä hetkellä 47 prosenttia Audreyyn rekisteröityneistä on naisia ja loput miehiä, mikä on aika hyvin deittisivustolta.

Yleensä treffipaikat täyttyvät miesten kuvista ja naisia on vaikea löytää ollenkaan. Minä odottelen vielä lesbonaisten liittymistä sankoin joukoin palveluun, sillä tällä hetkellä en löydä hakukriteereilläni yhtäkään naista. Tai ehkä palvelulta voisi odottaa muutosta, että olisi mahdollista hakea käyttäjiä hakukriteeriensä ulkopuolelta. Olisihan se kiva vilkuilla heteronaisten profiileja vaikka sitten käännytysmielessä.

Kannattaa rekisteröityä Audreyhyn heti, sillä ensimmäistä saavat kolme kuukautta premium-jäsenyyttä ilmaiseksi käyttöönsä. Sivusto toimii jo nyt ihan nätisti mobiililaitteilla responsiivisen leiskan ansiosta. Jään silti odottelemaan Audreyn mobiilisovellusta, jotta mahdollinen uusi kumppani olisi aina käden ulottuvilla.

Esimerkiksi OkCupidin sovelluksessa pystyy etsimään lähellä olevat potentiaaliset kumppanit. Välillä keskustellaan siitä, mikäli IT-alan miesvoittoisuus toimii rajoitteena tuotesuunnittelussa.

Audreyta seuraamalla tulemme saamaan yhden vertailukohteen siitä, miten tai jos naisten toteuttama deittisivusto erottuu kilpailijoistaan.

Olenkin hyvin innoissani Audreysta ja toivon, että sinne liittyy paljon porukkaa, jotta oikean seuran saaminen mahdollistuu. Parasta lämpimissä keleissä on tietenkin vähäpukeiset naiset ja miehet. Silmänruokaa on jokapuolella eikä pomppivista mikroshortsiperseistä saa tarpeeksen. Elämä saattaa muuttua tosin hieman hankalaksi, jos päässä pyörii jatkuva jynkkyfilmi pääosassaan ohikulkevat napapaitaiset muikkelit.

Kuitenkin jos joku nyt meinaa vielä vakiintua kesäheilastelukauden alkaessa, niin tässä muutama yleispätevä vinkki deittailuun. Vaikka nettideittien suhteen naiset ovat miehiin verrattuna hyvin nirsoja, joskus harvoin saattaa nainenkin kiinnostua miehen profiilista ja haluta nähdä tämän livenä. Ja paina mieleesi tärkeät asiat kuten harrastukset, alkoholin käyttö, lempikirjat ja lapsitilanne. Uuden tuttavuuden kanssa kiusallisinta ovat hiljaiset hetket ja sen takia on hyvä olla takataskussa keskusteltavia aiheita kasapäin.

Tosin silloin, jos ei juttu luista luonnostaan voi olla, että teitä ei ole tarkoitettu toisillenne. Älä tietenkään laita niitä pieruverkkareita ja veljesi vanhaa t-paitaa, mutta älä myöskään 15 sentin korkoja ja tuubitoppia, jos et ole täysin varma, että pärjäät.

Treffit saattavat kestää parhaimmillaan parista tunnista seuraavaan aamuun, joten ei ole mukavaa irvistellä liian pienissä farkuissa. Pue sellaiset vaatteet, joissa näytät mielestäsi tyrmäävältä, mutta joissa sinulla on myös mukava olla. Mikäli olette päätyneet valitsemaan treffipaikaksi ravintolan, loppulasku tulee luonnollisesti puolittaa.

Nyt eletään kuitenkin tasa-arvon kulta-aikaa, eikä kummankaan treffiosapuolen tule olettaa, että toinen maksaa koko lystin. Jos koko treffeistä kieltäytyy rahanpuutteen vuoksi, voi tällöin tietenkin tulla kyseeseen se, että toinen tarjoaa päivällisen. Vaikka humalatila tuo tiettyjä rentoutumispisteitä, kannattaa tarkkailla omaa lasin kumoamistahtia. Nopean viinipullon jälkeen kukaan ei ole enää viehättävimmillään, eikä mahdollisesta seksistä ainakaan tule parempaa humalan yllättäessä.

Ota yhteyttä Facebookissa, Twitterissä, tekstiviestillä tai ihan miten vain, kunhan otat. Osoita kiinnostusta ja unohda kolmen päivän säännöt. Treffien jälkeen odottelu on piinaavaa kummallekin, joten ihan hyvin voi vain samantien tekstata miten kivaa oli ja kuinka olisi kiva nähdä uudestaan.

En halunnut tietää tarkemmin, mitä. Ja siis kyseinen henkilö ei ollut mikään tatuoija, vaan ihan harrastelija, joka oli huvikseen ostanut tatuointikoneen. Myönsi kyllä, että eivät ne ihan ammattimaisen näköiset ole Heh, omassa kaveripiirissäni DIY-tatuoinnit ja usein vähintäänkin epämääräiset sellaiset ovat niin normaali juttu että itse en luultavasti silmääni räpäyttäisi moisesta.

Sen sijaan Ozzy Osbournen mainitseminen idoliksi ja tatskojen johtuminen Ozzysta - joo, se voisi saada myös meikäläisen kulmakarvat kohoamaan! Mun oudoimmat treffit oli sellaiset, etten edes aluksi tiennyt niiden olevan treffit.

Olin tutustunut ulkomaalaiseen mieheen, joka sitten pyysi luokseen käymään. Olin innoissani uudesta tuttavuudesta, sillä uskoin englanninkieleni kehittyvän tämän tuttavuuden myötä. En todellakaan ollut kiinnostunut muuta kuin kaveri mielessä.

Menin tapaamaan häntä hänen kotiinsa, joka paljastuikin hänen ystävänsä kodiksi. Hän esitteli minut morsiammenaan ystävälleen.

Ystävä alkoi heti udella, milloin hankimme lapsia ja muutamme yhteen. Yritin siinä sitten surkealla kielitaidollani selittää, etten ole kiinnostunut tyypistä. Enhän edes tuntenut häntä kunnolla. Mies oli tästä hyvin vihainen ja haukkui minut rasistiksi. Seuraavan viikon hän soitteli minulle ja lähetti vihaisia viestejä. Minun takiani hän kuulema päätti muuttaa toiseen maahan.

Hän myös kertoi vihaavansa kaikkia naisia ja minun pitää syyttää siitä itseäni. Estin hänen numeronsa ja onneksi ei olla törmätty enää toisiimme. Olin juuri tullut baarista pilkun ja pizzan jälkeen kotiin, käymässä nukkumaan. Tinder sitten kilahti, olin laittanut tämän tyypin kanssa alkuillasta jotain kevyttä viestiä. Kyseli yökävelylle, ja minä sitten vähän skeptisenä heitin tapaamispaikaksi läheisen puiston.

Olin aivan varma, että mikäli menisin puistoon, siellä ei todellakaan olisi ketään ja olin jo jatkamassa nukkumavalmisteluja. Hetken päästä sain kuitenkin viestin, jossa herra ilmoitti jo odottelevansa. Siitä sitten elokuvatyyliin kahmin ensimmäiset lattialta osuneet vaatteet päälleni, nappasin hoitokoiran henkiseksi tueksi koiran pelottavuusaste on noin kissanpennun luokkaa ja painelin puistoon. Siellä oli säkkipimeää, ei yhtään ihmistä liikkeellä, kello ehkä puoli viisi.

Penkillä istui yksinäinen hahmo ja vähän epäluuloisena hipsin lähemmäs. Tuntui harvinaisen hölmöltä, mutta ei pelottanut. No, kaveri osoittautui varsin mainioksi tyypiksi. Istuttiin siinä penkillä juttelemassa varmaan pari tuntia, naurettiin tilanteen arbsurdiudelle. Lopulta tyyppi sitten päätyi luokseni nukkumaan, kun aamu alkoi jo sarastaa ja ulkona olla kylmä.

Nähtiin tämän jälkeen muutaman kerran, hauska tapaus ja hyvä tarina. Kuulostaa tosiaan oikein hauskalta - ihanaa, että myös hyvällä tavalla kummallisia treffejä löytyy! Mun oudoin kokemus oli tinder-treffit, joilla mies tuli km päästä mun luo ja jäi sit samantien yöksi. Noin puolilta öin hänen eksänsä aloi lähetellä tälle viestejä olivat hiljattain eronneet ja mies sit laittoi puhelimen pois päältä.

Koska olin lisänny tän miehen facebook-kaveriks, hänen eksänsä ilmeisesti löysi mut ja alkoi sit lähetellä mulle viestejä ja soitella en vastannu. Jossain vaiheessa mies avas puhelimen ja hälle oli tullu 58 puhelua siltä naiselta: Ei siinä mitään, mentiin nukkumaan ja aamulla mies lähti. Seuraavan parin päivän aikana kävi ilmi, et tää nainen oli soitellu sillon yöllä läpi kaikki meiän ainejärjestön hallituksen jäsenet olin itse silloin puheenjohtajana , jotta olis saanut mun osotteen.

Lopulta kävi ilmi, et hän oli sit sillon yöllä ajanut kans km mun ovelle, mutta koska olin just muuttanu, ovi oli onneksi väärä ja sen takia hän oli soitellu ympäriinsä. Koska halus hakea sen eksänsä pois. Näin miehen vielä kerran tän jälkeen, mutta kieltämättä tilanne oli semikriipi eikä sekaantuminen siihen kauheasti houkuttanut, etenkin kun se nainen tiesi mun nimen. Muutin myös osoitetietoni salaisiksi tän episodin jälkeen: Meitä on kyllä moneen junaan, ja osalla junafirman nimi taitaa tosiaan olla Semi-creepy Express.

Tästä muistui mieleeni omalle kohdalleni taannoin nuoruusvuosina osunut tyyppi, jonka entinen tyttöystävä ei kertakaikkiaan kyennyt hyväksymään tämän deittailua. Loogisena seuraavana askeleena tyttö alkoi sitten lähetellä minulle viestejä, joissa kertoi päättäneensä tappaa itsensä pian ja sen olevan sitten minun syytäni.

Siinä olikin teini-Jeminalla ihmettelemistä! Joskus parikymppisenä olin juuri pistänyt poikki ylimustasukkaisen kitaristin kanssa ja olin treffeillä uuden ehdokkaan kanssa paikallisessa pubissa kun tuo exä ilmestyi ikkunan taakse seisomaan ja tuijottamaan.

Treffikummpanini ihmeteltyä, että mikäs menninkäinen se tuossa toljottaa, kerroin että exähän se siinä, älä välitä. Mutta kyllähän se vähän häiritsi kun hemmo puolen metrin päässä mulkoili, joten varsin pian päätimmekin lähteä minun luokseni. Exäni saattelikin meidät sitten metrin päässä seuraten ja itsekseen jupisten koko matkan Hitto että ihmissuhteet ja etenkin niiden päättyminen osaavatkin tuoda ihmisistä ne kaikkein creepyimmät puolet esiin!

See on minu tunnistus inimese aitamiseks, kes aitas mind Mu elu on tagasi!!! Pärast kaheksa abielu aastat jätsid mu abikaasad minu kolme lapsega. Sillä vaikka "nettikyrpäni" on n. Edes B-rappu ei pysy kiinni kookkaan elimen edessä. Ja sitä paitsi, olen saanut kyseenalaisen kunnian nussia puolituttujen naisystäviä vain siksi, että he ovat kuulleet minun olevan mitoiltani sitä mitä muut väittävät olevansa.

Sana kiertää - enkä edes halua tietää, miten Fakta on, että ylivoimaisesti suurin osa miehistä on "pienimunaisia" mutta se todellakaan tarkoita, että kookkaan peniksen omistajalla olisi jotain haittaa elimestään.

Itse asiassa kookas penis haittaa luultavasti vähemmän kuin pieni ja vaikkakin pienellä peniksellä akti onnistuu aina, niin yhtä lailla kuin suuri voi olla kivulias, voi pieni jäädä tuntumatta. Liian usein saa lukea juuri tämänkaltaista tekstiä kookkaiden peniksien "haitoista" ja siitä, miten ne ovat vain mystinen taru, eikä naisten kannata niiden perään haikailla.

Itse liputan ylpeänä kookkaan kankeni puolesta! Ottaen huomioon miten paljon niitä isomman pään ääriesimerkkejä hehkutetaan tuolla penisten vastaanottajien rintamalla, käsittääkseni jopa ihan sukupuolesta riippumatta, ja vastaavasti surkutellaan niitä pienepiä, niin ei liene kummoinen ihme jos porukka pitää normaalimittaista tai sitä pienempää lähinnä häpeän aiheena.

Itse kuulun rehellisesti sanottuna tuohon keskiarvo kategoriaan ja pakko myöntää että joskus nuorempana söi miestä ihan rotan lailla. Nykyään se on vaan plussaa että nuorempana olin epävarma siitä koosta niin tulinpa sitten treenanneeksi itseni suorastaan loistavaksi suuseksin osalta ja sormileikitkin sujuu vallan mainiosti ; Mistäkö tiedän että loistava suuseksissä noh mielestäni kertoo jotain että useampikin kumppani vielä vuosien jälkeen soittelee usein kyllä sievässä että tahtovat sen uudestaan taas kokea.

Itse pidän enemmän isoista kyrvistä, ja jostain syystä olen sellaisten omistajia tavannut ihan suomalaisia miehiä. Pieni penis kyllä ajaa asiansa sekin, mutta on kyllä monesti vähän ruman kääpiön näköinen.

Varsinkin jos se yhdistetään ylisuureen esinahkaan Kukahan sen keskimitankin on mitannut? Vai käykö miehet jossain määräaikaisissa peniksenmittaus kontrollissa?? Kuullostaa kyllä ihan huuhaalta. Ajattelin että ehkä se oli vaan kohteliaisuus. D ja huomannut olen että kielellä saa helposti paljon aikaan.. No mitä noita netin ilmoituksia oln elämänvarrellani lukenut, joissa naiset hakevat seksiseuraa, niin jollei jo otsakkeessa, niin vähintään ensimmäisella rivillä lukee toiveet että mies olisi isoaseinen.

Ja aina kun joku on oikein innostunut mittoja laittamaan, niin se on eetää vähintään 18cm. Itselläni ei tuollaista toki ole, joten se siitä: Onhan isompi ja paksumpi ellei mennä liiallisuuksiin parempi kuin pieni ja ohut. Mutta, eihän pieni nyt mikään maailmanloppu ole. Keskittykää kaikkiin muihin osa-alueisiin ja laittakaa ne toimimaan. Intohimoa, kunnon esileikki, suuseksiä.. Naisen kannattaisi miettiä, mikä hänen reaalinen seksuaalisen viehätysvoiman tasonsa on. Vaatimuksia kannattaa esittää vasta, kun oma paketti on kunnossa.

Voi elämä, bloggaaja kirjoittaa että naisen näkökulmasta muillakin asioilla kun peniksen koolla on merkitystä, mutta pojat vaan jatkavat keskustelua peniksen koosta, varsinaisia putkiaivoja. Isolla kalulla on hyvä hoidella naista. Itsellä on 18cm pitkä ja paksuuttakin löytyy lähemmäs 5cm isolla terskalla. Omistan ylpeänä parikymmensenttisen in real life ja nyt sitten netissäkin; tervetuloa vaan Melissa mittaamaan jos tämäkin menee nettibrassailun piikkiin.

Pornoelimeksi 20cm olisi vielä pienehkö, mutta parisuhdeseksiin sykkivä on juuri sopivan kokoinen. Eipä ole vielä tullut vastaan pimppiä, johon ei olisi valtikkaa saanut juurta myöden työnnettyä - pimppihän kyllä venyy vaikka pienen ihmisen mittoihin.

Sen sijaan arkojen sisuskalujen tökkimisen välttämiseksi pitää penetraatiokulma kumppanin kanssa rauhassa hakea kohdalleen ennenkuin voi voimalla työnnellä syvälle. Kuvittelisin, että tällaisista kivuista Melissakin kirjoittaa eikä varsinaisesti pimpin liiallisesta venymisestä. Eikö tuota voisi vähän pidemmällä dildolla treenailla, jotta voisi sitten uusia tuttavuuksiakin ohjailla kipuvapaille työntökulmille? Itsellä on sellainen senttinen ja hieman tavallista paksumpi, ja useampikin ihminen on valittanut, että tietyissä asennoissa menee liian syvälle.

Olen nähnyt yhtä sun toista ja mielestäni suuri on ollut hyvinkin kivulias, eli pienemmät kunniaan! Oma kokemus on ollut se, että isoimmilla vastaantulleilla peniksillä on ollut enemmän erektiovaikeuksia kuin keskikokoisemmilla. Ja erektion kovuus on kyllä aika paljon merkittävämpi juttu kuin elimen koko missään ulottuvuudessa. Ja helpoiten mulle orgasmin saa taitavilla mutta tiukoilla sormilla, ei peniksellä eikä etenkään kielellä.

En tajua miksi kaikki aina hehkuttaa sitä lipomista. Onhan se ihan jees että naisen nautinto kiinnostaa, mutta ei siihen hei ole yhtä tapaa joka toimii kaikilla! Voihan sitä kertoa mitä vaan, mutta kuka sen uskoo? Et sit sitä kertonut minkä paksuinen miehinen elin on naiselle kaikkein miellyttävin- etkä voikaan kun se riippuu naisesta. Tämä populistisesti aiheistettu kirjoitelma pisti miettimään, mitä kirjoittaja sanoisi samasta aiheesta 20 vuotta myöhemmin?

Tai 10 vuotta myöhemmin? Tai vaikuttaako synnytysten määrä Niinpä kaikilla on tapana arvostaa sitä, että toinen osapuoli tekee aloitteen. Miehet-inhoavat-aktiivisia-naisia-myytti onkin mielestäni nimenomaan myytti.

Itse en ole koskaan törmännyt mieheen, jota haittaisi naisen aloitteellisuus. Sen puhvelinkin kannattaa tarttua härkää sarvista. Minä ainakin tiedän, että jos olisin jäänyt kotiin odottelemaan treffipyyntöjä, istuisin siellä varmaan vieläkin, neitseellisenä ja ihan helvetin tylsistyneenä. Laitetaan siis tämä myytti lopullisesti lakoon ja selvitetään asia.

Voitte sitten perustella kantanne Jeminan pseudotieteellisillä tutkimustuloksilla kun joku törppö seuraavaksi alkaa tästä asiasta valittaa. Viikon gallupkysymys kuuluu siis näin: Saako nainen pyytää miestä treffeille? Kyllä nainen saa miestä pyytää treffeille, niin minäkin olen monesti tehnyt!

Usein olen saanut ei-vastauksen, mutta noin puolitoista vuotta sitten tuli kyllä-vastaus ja siitä lähti käyntiin paras suhteeni tähän asti. Jos hyvin menee, voi olla että se olen minä joskus tulevaisuudessa joka polvistun miehen eteen ja pyydän miehekseni: Mun mielestä ois naurettavaa väittää, että nainen ei voisi pyytää treffeille.

Aina niitä vastakkaisia mielipiteitä löytyy, mutta jääköön omaan arvoonsa. Ja lesbotreffailu ainakin tuppaisi kuulostamaan hankalalta, jos naisella ei olisi jonkin normin mukaan muka lupaa pyytää treffeille. Siinä sitten kolmatta miesosapuolta sanansaattajaksi vai: D Kannastani huolimatta mä en itse kyllä varmaan ikinä uskaltaisi pyytää miestä treffeille, jotenkin oon kai luonteeltani liian ujo tai muuten vaan torjuntaa kammoava lellitelty paska, haha.

Mutta tää sama oikeus nössöyteen pitäis olla myös vastaavan luonteen omaavilla miehillä, ja onneksi on muita rohkeita naisia kyselemässä treffeille, hui kamala sentään! No totta kai saa pyytää. Tosiaan, tarvitseeko tästä vieläkin vaan keskustella? Eri asia on sitten se, että suhtaudun koko treffikulttuuriin vähän niin kuin urbaanina legendana.

Sopiiko muut kuin internetissä tavanneet oikeasti romanttisessa mielessä treffejä Suomessa? Itse kommentoin huikealla yksien traumaattisten, puolitutun järjestämien sokkotreffien kokemuksella. Sosiaaliset taidot - kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Ei ole pyydelty, en ole pyytänyt, muttei yksineläjän onneksi mikään pakko sentään ole tylsistyä. Uskomattoman vanhanaikaisia pohdintoja, ainakin näin suomalaisesta perspektiivistä. Nallen ego kestää kyllä ne aktiiviset naisetkin.

Ehdottomasti saa ja pitää!

liian tiukka pillu city treffit Jotenkin naurattaa myos se miten naiset kertoo nailla palstoilla kokemuksistaan ja ihan senttimetrien kera - mittaatteko te oikeasti noita pituuksia - voi mielen koyhyytta jos nain on. En halunnut tietää tarkemmin, mitä. Sana kiertää - enkä edes halua tietää, miten Tinderin käyttö-ohje on se, että ehdotetaan tapaamista parin viestin jälkeen. Sosiaaliset taidot - kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.