Kiimainen huora pillu tarinat

kiimainen huora pillu tarinat

Vaikka hän onkin ollut täysi lutka, se kiihottaakin silti minua, että vieraat miehet nussii häntä, tuntuu ihanalta katsoa ja kuulla miten hän nauttii ja voihkii, kun vieras kulli höylää hänen kiimaisessa pillussaan ja kun hän on aivan ekstaasissa, eikä itsekkään siinä tilanteessa enää tajua mitä tekee, kerrankin meitä oli yhteensä kuusi miestä nussimassa häntä ja hän oli aivan haltioissaan, eikä hänellä ollut enää tilanteen tajua, vaan oli aivan kiimassa ja seksin huumassa ja antoi tehdä mitä vaan ja voihki ja huusi lisään kullia, mutta nämä kaverit olivat vuorotellen tarjonneet tyttöystävälleni salmiakkikossua ja vonkanneet häntä ravintolassa ja tyttöystäväni ei ollut tajunnut kuinka petollista pieni paukku voi olla, poisti ainakin häneltä täysin kaikki estot ja miehet pääsivätkin päämääräänsä tarjoamaan salmiakkikossun sijaan nyt munaa vuorotellen tyttöystäväni kiimaiseen pilluun.

Ravintolasta kun tultiin joskus neljän aikaan ja nusseimme kaikki kuusi miestä tyttöystävääni aamu yhdeksään. Kaikki nussi ainakin kaksi kertaa tyttöystäväni kuumaa pillua ja muna liikkui myös muissa aukoissa koko ajan ja sperma lensi joka puolella hänen vartaloaan ja hän oikein nieli sitä antaumuksella, jotkut taisi nussia viisi kuusikin kertaa tyttöystäväni kuumaa ja kiimaista pillua.

Todellisuudessa hän nautti tilanteesta täysillä, vaikkakin oli aiemmin antanut ymmärtää, ettei suotu sellaiseen. Sen jälkeen on oltu jo muutama muukin kerta, siten monen miehen kanssa ja nykyään hän hakeutuu ravintoloissakin jätkä porukoihin, vaikka ei olisi kovin kännissäkään, jotta saisi useampaa munaa kerralla. Se, kun kerroin niistä viidestä miehestä, oltiin vieraassa kaupungissa yökerhossa.

Tyttöystäväni istui toisessa päässä baaritiskiä ja ekaks siihen tuli yksi mies vonkaamaan häntä ja pääsikin nopeasti työskentelemään hameen alle kätensä kanssa.

Pikkuhiljaa sen jätkän jotain pelikavereita alkoi kerääntyä siihen tyttöystäväni ympärille ja tyttöystäväni antoi tämän yhden vaan jatkaa puuhiaan. Niitä oli silloin siinä ympärillä seitsemän jätkää ja huomasin kun tyttöystäväni käännettiin tuolissa, sitten, että hän istui selkä kiinni baaritiskissä, ne muut jätkät menivät vielä tiiviimmin ympärille ja jotkut muutkin heistä hyväilivät häntä.

En nähnyt enää kunnolla mitä siellä keskellä tapahtui, mutta tyttöystäväni ilmeestä, naamasta huomasi, että hän oli aivan kiimassa. Sen verran näin, että se jätkä joka oli hyväillyt tyttöystävääni oli aivan kiinni tyttöystävässäni ja suuteli välillä kaulalle ja liikkui samassa tahdissa tyttöystäväni kanssa, hänen purressa alahuultaan, mitä hän tekee aina kun ei pysty oikein enää hallitsemaan nautintoaan ja eläimellistä ääntelyään.

Oli todella kiihottavaa katsoa kun hän antoi pillua vieraalle kullille ravintolassa, huomasin selvästi kun se jätkä laukesi tyttöystäväni sisään, sätki nopeasti ja sitten hiljeni liikehdintä. Oli todella kiihottavaa katsottavaa. Ilta jatkui ja ne samat jätkät vaan pyörivät tyttöystäväni ympärillä ja näin kun ne vuorotellen jutteli hänen kanssaan ja jokainen tarjosi paukkua.

Välillä he tanssittivat häntä kaksin ja välillä oli useampikin tanssimassa. Sitten kun kaikki niistä oli taas koolla samassa paikkaa tiskiä, ne veivät tyttöystäväni tanssimaan ja pitivät häntä keskellä ja hyväilivät minkä kerkesivät, tyttöystäväni alkoi olla jo aika huppelissa.

Kun ne olivat tanssineet ja pyöritellet tyttöystävääni noin neljän viiden kappaleen ajan, he lähtivät lattialta poispäin, mutta eivät pysähtyneetkään tiskille, vaan jatkoivat matkaa ja yksi jätkä piti tyttöystävääni kädestä ja veti häntä perässään, muut jätkät kävelivät ympärillä.

Läimäytän jälleen poskeasi ja teet parhaasi pitääksesi kaluni kurkussasi. Et kuitenkaan mahda reflekseillesi mitään ja koitat peräytyä, mutta pidän päätäsi paikallaan toisella kädelläni ja läimäytän sinua jälleen.

Nautittuani vielä hetken suusi ja nielusi kosteudesta ja lämmöstä, ja nöyryyttämisestä, päätän, että on aika siirtyä pääruoan pariin. Tulen taaksesi ja vien käteni hävyllesi. Sinua hävettää, sillä tunnet kiihottuneisuutesi. Ajattelet, ettei huoran pitäisi kiihottua, etenkään kun asiakas kohtelee häntä kuin huoraa. Et kuitenkaan mahda itsellesi mitään ja suustasi pääsee pieni inahdus kun upotan häpyysi kaksi sormea. Tulen taaksesi ja otan hiuksesi nyrkkiini. Vedän pääsi pystyyn ja upotan samalla kaluni syvälle häpyysi ähkäisten samalla himosta.

Ihailen lantiosi ja vyötärösi kaarta, työnnellen samalla syvälle pilluusi. Vedän sinua hiuksista kiinni itseeni. Hetken kuluttua päästän hiuksistasi ja painan ylävartalosi sohvaan.

Väännän kätesi yksi kerrallaan selkäsi taakse ja nussin pilluasi voimalla. Kiihkosi lisääntyy työntö työnnöltä, tunnet itsesi täysin käytetyksi. Ajatuksissasi on vain tyydyttää asiakkaasi. Muutaman läimäyksen jälkeen vetäydyn pehmeästä pillustasi ja vedän sinut hiuksistasi ylös.

Työnnän sinut polvillesi lattialle ja työnnän pillultasi maistuvan kalun suuhusi. Laitat kätesi pyytämättä selkäsi taakse ja taas saat tuntea kämmeneni nöyryyttävän kirpaisun poskellasi.

Tunnet olosi minua tyydyttämään tarkoitetuksi objektiksi, ja tunne kiihottaa sinua. Vai joko valmistelit perseesi käytettäväkseni? Aion ottaa ostamastani palvelusta kaiken irti. Hieman häpeillen rasvaat peräaukkosi. Tulet eteeni polvillesi ja levität liukkaria myös kalulleni.

Työnnät kätesi mahdollisimman pitkälle ristiin, jotta rintasi tulevat mahdollisimman hyvin esille. En voi vastustaa kiusausta, vaan tartun toiseen rintaasi ja läimäytän sitä pari kertaa. Toistan saman toiselle rinnalle. Pakotan jalkasi lähes korviesi tasolle niin että anuksesi aukeaa käytettäväkseni. Sovitan terskaani peppureiällesi ihaillen samalla häpeilemättä edessäni aukeavaa näkymää. Alan työntyä tiukkaan anukseesi, sentti sentiltä kaluni uppoaa takapuoleesi.

Kaluni tekee hieman kipeää, haukot henkeäsi ja koitat rentouttaa peppuasi. Alan liikkua takapuolessasi, aluksi hieman varoen, mutta hetken kuluttua nain persettäsi jo kunnolla. Reiden sisäpinta oli ihan liisterissä ja pillun suu oli avoin ja lämmin. Työnsin sormen pillun sisään, joka oli myös mäihän kyllästämä. Tätä mäihää valui jonkin verran vielä pois reiästä, persevaon alapuolella oli kostea läikkä, ja arvasin jo, mitä oli saattanut tapahtua.

Ajattelin pelonsekaisin tuntein, että en ollut koskaan laskenut näinä kahden vuoden aikana lastia sisään, josta Katrikin oli ollut aina hyvin tarkka ja vaatinut ottamaan hyvissä ajoissa kullin pois.

Nyt vain älysin, mitä ne unen seassa kaukaisena kuullut huokailut ja sängyn huojunta olivat olleet. Kullini seisoi kuitenkin kovana ja kiihotuin jollain tapaa tilanteesta.

Työnsin kahdella sormella pillun pohjaan saakka ja tunsin, kuinka kämmenelleni valui loputkin spermat pillun pohjilta. Huljuttelin sormiani vielä hetken spermassa, kunnes Katri heräsi ja kuiskasi, että sori. Sitten hän tuli päälleni hajareisin ja puristi spermaisilla reisillään päätäni. Tahmaiset pillunkarvat sotkivat suupieleni, kunnes Katri asetti herkkunsa suoraan suuni päälle.

Työnsin kieleni sisään ja suorastaan maistoin sperman maun. Katri siirtyi liisteistä pilluaan hinaten rintakehäni ja mahani sotkien aina kullilleni saakka. Hän hinkkasi spermaista pilluaan kulliini ja sai sen vieläkin liukkaammaksi, ja lopulta istuutui kovan kullini päälle upottaen sen lämpimään spermavakoon. Katri voihki kiihottuneesti ihan ääneen ja ratsasti rytmikkäästi. Huomasin hämärässä, että Jarikin heräsi tähän naintiimme ja näytti selvästi runkkaavan vieressä peiton alla ja köhi välillä.

Voihkinta täytti huoneen emmekä puhuneet mitään. Sitten yhtäkkiä Katri nousi päältäni ja meni kontilleen vaatien takaapäin. Tein työtä käskettyä ja asetuimme poikittain, niin että minä seisoin lattialla ja Katri oli kontillaan sängyllä. Työntelin kiihottuneesti ja Katri liukui uhkaavasti koko ajan lähemmäs Jarin kohoutunutta peittoa, sen verran hämärässä näki. Pian Katrin pää sujahti Jarin peiton alle ja tiesin, mitä tapahtui, mutta en enää välittänyt. Kuulin, kuinka Jari huokaili pidättyneesti ja Katrinkin voihkinta muuttui muminan ja mässähdysten sekaiseksi.

Työntelin yhä kiihkeämmin, kunnes päässäni alkoi kohista ja laukesin Katrin sisään. Katri jatkoi vielä töitään peiton alla ja lipitys kuului jo melko tiheään. Jarikin huokaili jo melkoisesti. Menin jo sänkyyn selälleni makoilemaan. Sitten Jari laukesi ja Katri ynisi samalla. Pian Katri otti päänsä pois Jarin peiton alta ja kömpi kontilleen päälleni. Hän lähestyi huulet supussa kohti huuliani, kunnes spermat tulvahtivat hänen suustaan suoraan kasvoilleni ja osa suuhuni.

Spermaa oli kasvoillani joka paikassa, jota Katri sitten alkoi nuolla pois niellen kaiken. Olin ymmälläni, mutta kiihottunut. Minulla on oikea huora vaimo.

Tyttöystäväni on cm ja 58kg ja 27v, Brunette. Kun hän meikkaa ja pukeutuu ravintolaan, hän on aivan, kuin joka miehen unelma huora, täydellinen huippuluokan laatuhuora, ei mikään katuhuora ja seksissä aivan täydellinen, liikuttaa joka paikkaa vartalossaan ja voihkii ja ääntelee täydellä antaumuksella, hän on aivan kuin toisessa maailmassa, kun joku nussii häntä ja kiukkuinen, jos ei saa lisää.

Nussii joka asennosta sujuvasti ja notkea kuin mikä, kyllä siinä mieskin joutuu aika transsiin hänen käsissä, jo pelkkä äänteleminen saa miehen nauttimaan tilanteesta hänen kanssaan. Ja hiukset heiluvat valtoimenaan ja huulet ja nännit töröttää kun hän nussii Hänellä on kyllä kokemusta, ennen kuin mekin on oltu yhdessä, hän on nussinut varmaan ainakin kahdensadan miehen kanssa, noin arviolta, ei hän pysty muistamaan tai laskemaan tarkkaan, mutta arviolta.

Siitä varmaan johtuukin hänen uskomaton seksi. Minäkin olen jäänyt kiinni siihen, en pysty enää olemaan ilman hänen pillua ja naimista. Ravintolasta kun tultiin joskus neljän aikaan ja nusseimme kaikki kuusi miestä tyttöystävääni aamu yhdeksään. Kaikki nussi ainakin kaksi kertaa tyttöystäväni kuumaa pillua ja muna liikkui myös muissa aukoissa koko ajan ja sperma lensi joka puolella hänen vartaloaan ja hän oikein nieli sitä antaumuksella, jotkut taisi nussia viisi kuusikin kertaa tyttöystäväni kuumaa ja kiimaista pillua.

Todellisuudessa hän nautti tilanteesta täysillä, vaikkakin oli aiemmin antanut ymmärtää, ettei suotu sellaiseen. Sen jälkeen on oltu jo muutama muukin kerta siten monen miehen kanssa ja nykyään hän hakeutuu ravintoloissakin jätkä porukoihin, vaikka ei olisi kovin kännissäkään, jotta saisi useampaa munaa kerralla. Kerron näitä kerroista myöhemmin ja mahdollisista uusista. Kiinnostaisiko sua tulla nussimaan tyttöystävääni? Omia kavereita en edes käskenyt tilan puutteen vuoksi.

Ilta eteni humaltumisen merkeissä ja ihmisten kanssa jutellessa. Juttelin pitkään samanikäisen Jarin kanssa, joka osoittautui ihan leppoisaksi ja mukavaksi mieheksi.

Toki kumpikaan ei varmasti muistaisi huomispäivänä asiaa. Katri keskittyi kavereidensa viihdyttämiseen, ja hän näytti myös aika pornolta minihameessaan ja topissaan. Neljän hengen porukka lähti jo alkuillasta omiin rientoihin, mutta me loput lähdimme sitten baariin.

Baarissa sitten humalluttiin karaoken tahdissa ja estotkin alkoivat kadota. Jari kysyi minulta, että saisiko tanssittaa Katria yhden kappaleen. Niinpä he menivät tanssimaan ja kauan biisi kestikin, ennen kuin he tulivat pois.

Tuntui hieman mustasukkaiselta, kun Katrin uhkeat rinnat olivat isossa kaula-aukossa suoraan Jarin pällisteltävänä. Pöydässä Katri puhui Jarista kaikkea pervoa, kuinka hän entisessä työpaikassa oli käynyt pukkimassa useaakin naista. Jutut jatkuivat samantyyppisenä, ja Jaria hieman hymyilyttikin Katrin puheet. Sitten kello lähenteli kolmea ja hyvästelimme vielä mukana olevat, kunnes menimme kämpille.

Olimme kämpillä ja sovimme suoraan, että Jari voisi tulla parisänkyymme nukkumaan, kun väsytti niin eikä jaksanut kyhäillä mitään varavuodetta. Katri meni suihkuun ja meikkejä pesemään, minä menin juomaan lasillisen vettä. Sitten menimme Jarin kanssa sänkyyn ja sammutin valot, jotta Katri voisi tulla rauhassa. Katri käväisi vielä sammuttamassa eteisen valon, jolloin huoneeseen tuli hämärää, sitten pyyheliina kahahti maahan.

Pihavalo kajasti sen verran, että näin Katrin muodot ja kovana olevat nännit. Katri käveli sängyn viereen ja samassa Jari heitti, että Katri tulisi meidän miesten väliin, ettei vain putoaisi yöllä.

Tilanne nyt sitten oli sellainen, että en kehdannut kieltää. Katri kömpi väliin ja änkesi peittoni alle toivottaen hyvät yöt. Hän oli vielä suihkunkostea ja hiukset puolimärät. Aloin kuitenkin kosketella häntä ja tunsin alastoman vartalon peiton alla, ei edes stringejä päällään.

Laitoin sormeni pillunhuulille ja työnsin sisään. Pillu oli jo hieman limainen, vaikka juuri oli tullut suihkusta. Kai pieni kiihotus tai jotain, ajattelin. Samalla Katri tunnusteli jäykistyvää elintäni, kunnes nukahdimme. Muistan yöllä kuvitelleeni tai kuulleeni jotain huokailua ja tuntui, että sänkykin huojui tasaisesti, mutta nukahdin kuitenkin uudelleen, vaikka huojunta jatkui.

Pian tämän jälkeen kuitenkin heräsin ja havahduin, että Katri oli pois peiton alta. Nousin unenpöppyröissä istumaan, ja Katri kierähti nopeasti Jarin päältä pois. Hän selitti säikähtäneenä, että oli kurotellut kännykkäänsä toiselta puolelta lattiaa. Otin sitten Katrin takaisin viereeni peiton alle. Hän ei halunnut tulla kovin lähelle, ja kuiskasi, että haluaisi suihkuun, kun oli jotenkin hikinen olo.

Pian Katri alkoikin tuhista ja päätin varmistaa epäilykseni. Vein käteni Katrin reidelle, levitin hieman hänen haarojaan ja tunsin, kuinka karvoissa oli jotain kosteaa ja tahmeaa. Reiden sisäpinta oli ihan liisterissä ja pillun suu oli avoin ja lämmin.

Työnsin sormen pillun sisään, joka oli myös mäihän kyllästämä. Tätä mäihää valui jonkin verran vielä pois reiästä, persevaon alapuolella oli kostea läikkä, ja arvasin jo, mitä oli saattanut tapahtua. Ajattelin pelonsekaisin tuntein, että en ollut koskaan laskenut näinä kahden vuoden aikana lastia sisään, josta Katrikin oli ollut aina hyvin tarkka ja vaatinut ottamaan hyvissä ajoissa kullin pois.

Nyt vain älysin, mitä ne unen seassa kaukaisena kuullut huokailut ja sängyn huojunta olivat olleet. Kullini seisoi kuitenkin kovana ja kiihotuin jollain tapaa tilanteesta. Työnsin kahdella sormella pillun pohjaan saakka ja tunsin, kuinka kämmenelleni valui loputkin spermat pillun pohjilta.

Huljuttelin sormiani vielä hetken spermassa, kunnes Katri heräsi ja kuiskasi, että sori. Sitten hän tuli päälleni hajareisin ja puristi spermaisilla reisillään päätäni. Tahmaiset pillunkarvat sotkivat suupieleni, kunnes Katri asetti herkkunsa suoraan suuni päälle. Työnsin kieleni sisään ja suorastaan maistoin sperman maun.

Kiimainen huora pillu tarinat -

Hetken kuluttua päästän hiuksistasi ja painan ylävartalosi sohvaan. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei. Baarissa sitten humalluttiin karaoken tahdissa ja estotkin alkoivat kadota.

: Kiimainen huora pillu tarinat

Pillu ja kulli sex kuvia 67
JYVASKYLA ESCORT SEKSICHAT Escort oppilaat escort europe
Kiimainen huora pillu tarinat 112
kiimainen huora pillu tarinat Sinne ilmestyy pian myös Inkeri. Työnsin kieleni sisään ja suorastaan maistoin sperman maun. Diskon kuumissa rytmeissä Ramón omii vanhemman oikeudella kaksikosta blondimman ja ”villimmän” Kiimainen huora pillu tarinat, mutta Joaquinilla ei ole syytä pettyä Sannaan, joka bailaa pian estoitta seksiasennot kuvina suomi porn tube komean latinomiehen parina. Mietit hieman epävarmana mitä on odotettavissa. Ramón tuntuu johtavan ja komentaa tytöt olohuoneen suurelle pehmeälle matolla rinnakkain, nelinkontin, kasvot matossa ja pyllyt pystyssä, Sanna Inkerin oikealle puolen. Mitä muuta olikaan aamulla tapahtunut, onkin jo toinen juttu…. Aistini menivät ihan sekaisin, tunsin kun sormet pyörähtivät pillussani, sitten peppureiälläni, ensin yksi sormi ja kun vasta kerran naitu reikäni antoi vähän periksi, joko Isäntäni tai vieras mies tunki sinne toisenkin.