Liian pieni pillu xperienceunited

Ei tarvii miehen montaa kertaa työntää syvälle kun jo tuun. Siksi takaapäin ja lusikassa parhaat, kestää pitempään. Sitten kun mies haluaa, laitan käden klitalle ja kiihotan sitä.

Kun saan, huudan, ja siitä mies tietää, että nyt saa painaa täysillä. Ei kestä kauaa kun se tulee. Ihanaa naimista ihanan miehen kanssa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä?

Tykkään seksistä ja yhden yön suhteistakin on ollut. Siis vaikka kuin märkä ois liukuvoide niin monella on vaan niin paksu ettei meinaa mennä sisään. Ja näitä on ollut useita! Joten en usko että alitajuisesti etsisin isokaluisia.

Onneksi miehet on olleet ymmärtäväisii mitä mun elämän varrelle on osunut. En vaan kauheesti kuule että tää ois ongelma naisilla? Ärsyttää kun tekee mieli ja miehellä tekee mieli ja molemmat valmiita mutta anatomia iskee päin naamaa. Kai tarpeeksi tiukka kun mies tulee nopsaa Olen synnyttänyt nainen. Kannattaisi venytellä pimppiä erikokoisilla jellysauvoilla. Niitähän on ihan 3,5 cm paksuista jonnekin 6,5 cm.

No synnytys viimeistään korjaa tilanteesi. Kunpa saisikin joskus vielä tiukkaa pillua, mutta vaimo on venähtänyt Lähdettiin yksissä tuumin synnyttäneen rouvan kanssa sänkyyn ja kulli kun ei sitten menny pimpsaan, vaikka miten yritin ja en takuulla ollu tässä hommassa eka kertaa ja seisiö oli mitä mahtavin, eikä mun muna ole normaalia suurempi.

Rouva siinä itku kurkussa parkui, että aina hälle käy näin. Mitä enemmän sitä tekee sitä parempaan kuntoon se pimpsa tulee. Ei emättimen koko juurikaan normaalisynnytyksen seurauksena muutu, vaan lihaskunto ja se on aina palautettavissa On niitä piukkapilluja 4. Mulla oli kerran parin päivän panosuhde yhteen joka sanoi yhdynnän isolla sattuvan ja hänellä olevan pieni pillu.

Minä olin tietysti epäuskoinen kun hän vielä sanoi saaneensa useimmiten liian isoa. Avatessaan housujani hän sanoi toivovansa ettei minulla ole liian iso. Kun housustani paljastui normikalu, näin pettymyksen hänen naamallaan. Kun työnnyin hänen sisäänsä muutaman sentin jälkeen ajattelin, että tyttö puhuu palturia ei tämä tiukka ole tai hän tosiaaan on saanut aiemmin vain mahtiaisaa.

Saatuani kaluni puoliksi hänen sisäänsä tuntui kuin vehkeeni olisi joutunut ruuvipuristimen leukojen väliiin. Pillu oli todellakin tiukka, kuin olisi saanut neitsyttä. Ulospäin vedettäessä tuntui kuin pillu olisi työntänyt kaluni vauhdilla sieltä pois. Tällä naisella tuntui olevan tarve saada kokoajan kalua syvälle sisäänsä, johtuen varmaan pillun alkuosan löysyydestä suhteessa loppupään puristusvoimaan.

Saisipa vielä joskus samanlaista. Siis sellaisen naisen joka kärsii vaginismista eli toosa kramppaa ja ei sinne pääse sisään vaikka kuin olisi märkä.

Sellaisen kanssa voi jää kuulemma nalkkiinkin joskus. Eräs vanha mies kertoi kotikylällä olleen sellaisen naisen. Naisen jota miehet karttoi juuri nalkkiin jäämisen takia. Moni oli jäänyt kiinni aivan oikeasti. Jos sinulla on iso ja kondomit eivät mahdu suosittelen ottamaan omat kondomit mukaan.

Meillä on bileissä vain normaalin koon kondomeja. Jos olet isolla varustettu tai allerginen kumille ota omat mukaan. Tarkista kondomin suojapakkauksen päältä viimeinen käyttöpäivä. Älä käytä kondomia, jonka käyttöpäivä on vanhentunut. Säilytä kondomit auringonvalolta, kuumuudelta ja pakkaselta suojattuna. Jos huomaat, että kondomin suojapakkauksessa tai itse kondomissa on reikä, älä käytä vaurioitunutta tuotetta.

Käytä kondomin kanssa tarvittaessa vesi — tai silikonipohjaista liukuvoidetta. Huolehdi riittävästä liukasteesta erityisesti anaaliyhdynnässä. Lateksikondomi haurastuu öljypohjaisia liukasteita, kuten öljyt, ihovoiteet ja rasvat, käytettäessä. Vaihda kondomi uuteen yhdyntämuodon vaihtuessa. Esimerkiksi peräaukon bakteerit voivat aiheuttaa tulehduksia joutuessaan emättimeen. Heitä käytetty kondomi sekajätteisiin.

Varamiespaikat ovat kysyttyjä ja yritämme pitää huolta, että mahdollisimman moni herrasmies pääsisi iltaan näissä merkeissä mukaan. Kutsusi voi käydä iltaamme myös suoraan  jonkun parin kutsumana ja pääset heidän mukana kolmantena iltaamme, mutta tällöin sinun on oltava ilta tämän parin kanssa. Kun  olet päässyt iltaan tässä mielenkiintoisessa varamiehen ominaisuudessa, on syytä käyttäytyä illassa hyvin jo siksi, että kutsu voisi käydä toistekin.

On tärkeää, että lupautuessasi tulemaan iltaan mukaan olet rehti ja rohkea ja saavut paikalle. Mikäli teet oharin, emme voi ottaa sinua enää jatkossa iltoihimme. Naiset toivovat, että miehet tulisivat jo alkuillasta juttusille.

On mukavampi edetä eteenpäin kun on ensin tutustunut keskustellen. Voit mennä tekemään tuttavuutta, unohtamatta miesseuraa jonka kanssa daamit yleensä tulevat paikalle. Naiset pitävät huomionosoituksista ja kohteliaisuuksista. Daameille voi tarjota juomaa, uusille pareille voi esitellä taloa, pyytää ammeeseen jne Samat kohteliaat säännöt pätevät myös yksin saapuvia naisia kohtaan. On tärkeää, ettei kukaan tule yllättäen takavasemmalta.

Kysyminen mukaan menosta on ehdottoman tärkeää ja kaikilta ryhmäläisiltä on kysyttävä lupa omaan osallistumiseen. Sopimatonta illassa  on vonkaaminen, osallistuminen luvatta ja asiaton toisten koskettelu. Huonosta käytöksestä on syytä ilmoittaa emäntä Iralle heti välittömästi  sen tapahduttua. Kun puutumme tilanteeseen saman tien, saamme selvitetyksi asian parhaiten. Alkoholin käyttö on kohtuudella suotavaa, mutta näissä illoissa vähemmän on parempi.

Kaikki eivät halua illoissa olla ryhmissä vaan rakastelevat mieluumin samassa tilassa vaikkapa kahden tai toisen parin kanssa. Yritin eilen harrastaa seksiä, mutta juttu tyssäsi siihen, että olin liian tiukka, kumppanini ei mahtunut. Nimittäin liian tiukka pillu. Uudella tyttöystävälläni ei siis ole synnyttänyt on niin tiukka, ettei yhdynnästä tule mitään.

Ollaan sitten harrastettu enemmän suuseksiä. Ja tämän vuoksi mieheni laukeaa todella nopeasti. Olen ollut tyhmä ja aina sitä mieltä, että vika on miehessä ja hänen päässään. Nyt aloin miettiä asiaa tarkemmin luettuani tiukkuudesta ja miltä se tuntuu, kun on oikein tiukka pillu.

Ei emättimen koko juurikaan normaalisynnytyksen seurauksena muutu, vaan lihaskunto ja se on aina palautettavissa Your sihteeriopisto fin eroottinen hieronta oulu address will not be published. Vieraan miehen spermat pillun amatööri suomi nudist young tube pirjo sex seuraa lappi alast xvideos joulutonttu sexsikäs treffipalvelu maksu elokuvia petshop videot pillun ejalkulointi suorat. Katseleminen ja ilmapiiristä nauttiminen ovat illoissamme sallittua, mutta sperman roiskuttaminen päälle ei ole soveliasta. Nainen saa ekan kerran pilluu suomesta teini perseet savonlinna aasialaista bbw akkaa.

Ja näin on toki käynytkin jo, et maininnut kuitenkaan että olet jäänyt elämässäsi kokonaan ilman..? Toivon sulle tosi nautinnollisia hetkiä! Kun löydät itsellesi hyvän.. Tai sitten vaan teet jonkun todella pienimunaisen pojan todella onnelliseksi sellaisena kuin olet. Lapsen saaminen jo venyttää tavaraa, mut tuollaisten dildojen työntäminen ei tosiaan Täältä löytyy seisokissa 14cm ja sen verran ohut ettei tässä kehtaa pahemmin siitä puhua.. Että kyse on vaginismista, eli käyttämällä.

Sen sijaa väitettyä "nalkkiin" jäämistä ei voi tapahtua, toisin kuin esimerkiksi koirilla, kyseessä on tiedostamaton lihaskramppi jolle asianomainen nainen ei voi kerrassaan mitään, muuten kuin opettelemalla ja aikaa uhraamalla. Koirillakin se tapahtuu vain nartun lantionluiden siirtymisen vuoksi, jolloin siitin lukkiutuu narttuun, kunnes ejakulointi on tapahtunut ja uroksen siitin palautuu erektiosta.

Ihmisillä ei tuollaista tilaa synny, monista kansantarinoista huolimatta! Ei siis ole kyse emättimen koosta lainkaan, vaan voimakkaista supistuksista emättimen suulla. D uroskoiran peniksessä on bulbus glandis, joka on paisuvaiskudosta ja täyttyy verellä siemensyöksyn jälkeen, jolloin uros jää kiinni nartun sisään.

Minulta jäi vain mainitsematta tuo koiran peniksen juuressa sijaitseva paisuvainen. Mutta etpä näyttänyt tietävän sinäkään, että sen paisuvaisen lukitsee vaginan sisään juuri tuon nartun lantionluut, ei siis vaginan lihakset. Oletko edes nähnyt koiria nalkissa, minä näen tuon tilan useinkin , kennelissä kun työskentelen.

Metka tilanne, jossa molemmat koirat näyttävät hieman hämmentyneiltä, kun ovat perseet vastakkain, eikä irti pääse partnerista! Ihmisellä tuo tila on kertakaikkiaan mahdoton, anatominen rakenteemme estää sen! Minulla oli sama ongelma seksielämäni ensimmäisinä vuosina. Sisään ei päässyt millään, kuin olisi ollut seinä vastassa.

Vasta ensimmäisessä pitkässä ja turvallisessa suhteessani opin rentoutumaan tarpeeksi, niin että sisäänkin pääsi. Joten neuvoksi; hyvä ja turvallinen suhde, ja harjoittelua, onnistuu vähitellen: Mutta edelleen, yhden lapsen jälkeenkin löytyy ne "ruuvipuristimet". Joista on saanut lempinimensä "miehentappaja". Yleensä vaginismin ajatellaan kehittyvän jonkun seksuaalisen trauman jälkeen ja anainen tiedostamattaan lyö itsensä lukkoon kun ei halua sitä penistä sisäänsä.

Oikea suunta kun olisi työntää naisen selkärankaa kohti eli lähetyssaarnaajassa lähes suoraan alaspäin patjaan. Vähän aikaa sitten sattui kohdalle pienipaikkainen nainen, ja kun itsellänikin on keskimääräistä pienempi, niin tuntui kyllä aika jännältä edellisen isomman kokemuksen jälkeen. Oli suoranaisesti vaikeuksia saada kalua sisään, mitä ei ole yleensä tapahtunut, tuntui tosi eksoottiselta..

Ensi yhdellä ja sitten kahdella sormella sai kuitenkin lämmittelyt hoidettua. Tämä oli muutenkin pienikokoinen nainen. Kyllä oli noloa kun muija tuli vieraiden kanssa sisälle ja huomasi ongelmani, noin puolituntia siinä kului ennenkuin pääsin vapaaksi. Vastaa alkuperäiseen viestiin Liian pieni pillu? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Mun paikat on tosi kireet, ja miehellä tota varustusta kyllä riittää. Lähdinkin sitten Aasiaan naimaan Siellä kaikki tekevät huorin Yllättäen löysin tyttösen Saimaan Janetta tuo huorista nuorin.

Toivon todella joltain apua. Oon siis neitsyt, poikaystäväni ei. Mun paikat on tosi kireet, ja miehellä tota varustusta kyllä riittää.. Ei millään menny sisään, ja se vähä mitä meni, sattu ihan hitosti. Etenki nyt seuraavana päivänä. Mutta kun hieroo omaansa ja sitten naista, niin pitäisi käsi käydä pesaisemassa välillä.

Joten jos hieroo itseään oikealla niin naista voi koskettaa vasemmalla. Muussa tapauksessa kumihanskat ovat se välttämätön juttu. Kyrpä on tunnetusti kynnetön. Sormenkynsien alla on likaviemärin veroinen mikrobiyhteiskunta. Kun tämä pääsee naisen limakalvoille tai virtsaputkeen on antibioottikuuri poikkeuksetta tarpeen. Joten mahdollisimman lyhyet ja siistit sormenkynnet takaavat nautinnon jatkuvan kaikilla. Myös tätä silmällä pitäen herrasmies suosii kumihanskaa. Mikäli tilanteessa on samanaikaisesti useita naisia paikalla on syytä huomioida, että kädet on pestävä tai hanska vaihdettava eri naisten välillä.

On syytä muistaa, että joku oli jo ennen sinua ja moni sinun jälkeesi. Olisiko ajatusta säästää muillekin. Tämä ei tarkoita hidasta sunnuntaipanoa vaan ymmärrystä inhimillisistä rajoista.

Ei pilata huvia muilta. Tämän voi pitää mielessä myös tisuja puristellessa. Suuseksistä ja suutelusta kannattaa myös muistaa keskustella. Suuseksiin löytyy Iran kuuluisia rapisevia pakastepusseja. Joidenkin mielestä suuseksi ja suutelu on kivaa ja sopivaa, mutta kuten kaikessa muussakin,  myös tässä olemme kaikki yksilöitä.

Laukeamisen välillä on syytä käydä pesemässä pippeli tai käytettävä välipesuun käsidesiä. Ja jotta sääntöjä ei tulisi liikaa niin koitetaan vaan muistaa, että tarkoitus on pitää hauskaa terveesti eikä tiukkapipoilla.

Joten me jotka hieman vahdimme touhua sivusta, emme ole arvostelemassa teitä, vaan kannustamassa kaikkia todella hyviin ja tyydytystä tuoviin suorituksiin.

Lähes jokaisessa huoneessa on kirkas laatikko, jonka sisältö on seuraava: Kondomin käyttöohjeet Kondomi suojaa sukupuoliteitse tarttuvilta taudeilta ja ei-toivotulta raskaudelta. Tärkeää muistaa Kondomin tulisi olla sopivan kokoinen, jotta se pysyy hyvin peniksen päällä ja jotta se tuntuu mahdollisimman miellyttävältä. Oikea käyttö Repäise kondomin päällä oleva suojamuovi varovasti auki ja varo ettei se vaurioidu. Ota spermasäiliö peukalon ja etusormen väliin ja laita kondomi jäykistyneen peniksen päälle.

Vedä esinahkaa taaksepäin, pidä spermasäiliöstä kiinni ja rullaa kondomi alas kunnolla peniksen juureen asti. Ota kondomi heti pois käytön jälkeen. Turvaseksi on tärkeä ja meidän yhteinen asia. Toivotamme kaikille mukavaa ja eroottista iltaa! Miehille neuvoksi Varamiespaikat ovat kysyttyjä ja yritämme pitää huolta, että mahdollisimman moni herrasmies pääsisi iltaan näissä merkeissä mukaan.

Etusivu Mistä on kysymys?