Naida takaapäin nalle puh aforismit ystävyys

Monta on kaunista, monta on hyvää, vaan yksi on parasta tunnetta syvää. Suuri on ihme, myötäelämisen taito, sen omaa vaan ystävä, jonka sydän on aito. Muista mua toisinaan, vaikket aina voisikaan. Muista edes silloin, kun yksin istut illoin. Harvoin minä kirjoitan, ja silloinkin niin vähän.

Mutta ystävyyden merkiksi nyt kirjoitan mä tähän. Nalle karvatassu, iloinen ja hassu, löysi pienen sydämen, punaisen ja lämpöisen. Luokse hyvän ystävän, sydämen mä lähetän! Nasu tuli Puhin vierelle. Niin kuin aalto uittaa aallon yli valtameren, niin selviydymme mekin, toinen toistamme tukien.

Niin monta pientä lintua, kuin pääsi yli lentää, niin monta sull on ystävää, vaan muista mua sentään. Niinä aikoina, kun minusta ei kuulu, olen omilla teilläni. Mutta kuljen niin, että polkuni toinen puoli on aina varattu Sinulle Ystäväni. Nouse aurinkoinen nouse hiljaa vaan, heitä säde vieno tuon ystävän ikkunaan.

Nukkumatti, nukkumatti naurusuu, hyvän mielen tuo. Lennä, lennä pikku lintu, ystäväni luo. Olet olemassa, rakas ihminen. Elämä kaunis on, kun tiedän sen. Ei tärkeintä se, mitä sanot, teet, vaan mitä olet, hymy, kyyneleet. Siksi pyydän sinua ottamaan osaa elämäni tämänhetkisiin miinuksiin siinä toivossa, että voimme myöhemmin jakaa keskenämme plussat.

On aina ilo tavata vanha ystävä, yhdessä mieliin muistella aikoja menneitä. On elämä meri ja suuret sen aavat, toisistaan ystävät tukea saavat. On se vaan hyvä, että juuri sinä olet olemassa. On silmäsi kirkkaat ja iloiset, voit toisille iloa jakaa, olet ystävä reipas ja herttainen, sua muistelen vuosien takaa.

Outoja me olimme, ystäviksi tulimme, toivon ettei milloinkaan toisin voisi ollakaan. Paljon on maailmaan iloa luotu, paljon elämälle onnea suotu. Vaan onnesta suurimman saanut on varmaan, kun omistaa sinut, ystävän armaan. Siihen silmät, jotka nauravat ja suun joka hymyilee.

Piirsin korvat, jotka jaksavat kuunnella ja sydämen, joka välittää. Piirsin ihmisen, joka on minulle tärkeä. Pitää olla joku, joka on niin lähellä että voi heti löytää kun tarve tulee, mutta kuitenkin niin kaukana, että pelkää menettävänsä ellei vaali tätä yhteyttä.

Pitää olla ystävä — niin se on! Päivääsi hymyjä, kauniita värejä, paljon muistoja, ihania hetkiä, valon timantteja, ystävyyden helmiä. Pysähdy hetkeksi, sulje silmäsi ja tunne, kuinka ajattelen sinua. Pyysin kukkasta, sain puutarhan. Pyysin jokea, sain meren. Pyysin ystävää, sain sinut. Sinun olkapääsi yli maailma näyttää niin paljon valoisammalta. Sata ajatusta minulta sinulle, sata sanaa sanottavana, sata kaipausta ja tuhat iloa tavatessamme taas! Se oli aivan tavallinen kettu, samanlainen kuin satatuhatta muuta.

Mutta minä tein siitä ystäväni ja nyt se on ainutlaatuinen maailmassa. Sinua kaipaan, rakas ystävä. Tuulen kanssa laitoin tuhat viestiä.

Ne ota silloin vastaan kun tuuli hiljaa käy, ne ovat kyllä siinä, vaik ei niitä näy. Sinulle minä kukat kannan, ystävälleni rakkaimmalle annan. Sinä siellä, minä täälllä, ystäviä joka säällä. Meitä e i estä tuulet, ei tuiskut, siksipä kamulle halit ja muiskut.

Sitä hyvää, jota olet aina toivonut, sitä kaunista, jota olet aina halunnut, sitä ihanaa, josta olet aina haaveillut, toivon sinulle tapahtuvan. Sua muistan talven kylmällä, kun lunta tuiskuttelee. Sua muistan kesän hetkellä, kun leivo lauleskelee. Sua muistan kaiken ikäni, oi kallis ystävä. Laita vasen käsi oikean olkapääsi päälle ja oikea käsi vasemman olkapääsi päälle.

Se on sinulle ystäväni. Sun ystäväsi, armaani, mä aina olla tahtoisin. En koskaan olla tahtoisi, sulle uskoton ja petturi. Se ois mun suurin iloni, jos aina olisit luonani. Jos kuolo sinut korjaisi, niin murhe minut murtaisi.

Sinua myös rakastaa, tahtoisin mä ainiaan. En voisi minä milloinkaan, sua ilman elää vaan. Jos ystävä et olekaan, niin lue joka toinen rivi vaan. Suuren suklaisen sydämen lähetän, lämpimin ajatuksin luoksesi lennätän. Lämpö suklaan sulattaa, mutta ystävyyttä ei milloinkaan. Sydäntä niin lämmittää käynti ystävän, jättä arjen harmauteen muiston lämpimän.

Sä oot mun hyvä kamu, etkä mikään Sirkka Samu. Lisäksi oot ihan super namu! Tykkäät mulle hymyillä, etkä kaapissa lymyillä. Yhdessä jaetaan ilot ja surut, vaikka omat on meillä hanit ja murut.

Ei pahasti sanota toisesta ikinä, anteeksi annetaan jokainen kitinä. Samasta pilvestä enkelikin tuli. Tiesithän sinä sen, että sinusta kovasti iloitsen ja että olet minulle tärkeä ihminen. Tiedätkö myöskin sen, että usein sinua lämmöllä ajattelen ja yhteisiä hetkiämme muistelen. Arvaat kai sinä sen, että koskaan sinua unhoita en, sinä ystävä kultainen. Toivoisin olevani olkapää, johon voit nojata, kun tukea kaipailet.

Toivoisin olevani kuuleva korva, jolle huolesi kertoilet. Toivoisin olevani lämmin syli, kun hellyyttä haikailet. Toivoisin olevani enkeli, kun suojelusta tarvitset. Toivoisin olevani villasukka jos jalkojasi palelee, nenäliina jos sinua itkettää, virkistävä juoma jos olet väsynyt ja sinua janottaa, enkeli joka auttaa sinua jos apua tarvitset.

Toivoisin olevani Ystävä joka sinua ilahduttaa. Tänäänkin ajattelen sinua ja se muistuttaa minua, ystävyytemme todellisesta arvosta.

Kiitos, että olet ystäväni! Voi kanssa ystävän jakaa ilot ja surut, liikakilot ja onnenmurut, voi nauraa ja kuivata kyyneleet — kaikki paremmin on mitä yhdessä teet. Siis kuuntele Ystävä, tässä on järkeä: Yhdessä kun olla saamme, parhaat hetket silloin jaamme.

Ystävyys kivasti kurkistaa,ystävyys hellii ja lohduttaa. On viinan syy, että lapsenne näkevät nälkää. On viinan syy, että lyötte aviopuolisoitanne.

On viinan syy, että ammutte anoppejanne. Ja on viinan syy, että ammutte harhaan. Kassaneiti ojensi muovipussin ja sanoi 20centtiä kiitos! Säästä kunnes olet naimisissa. Kuukauden päästä pappi tuli poikaa vastaan ja kysyi tilannetta. Nyt minulla on jo säästössä puoli litraa ämpärin pohjalla. Pojanpoika huomasi, että vaarilla oli pelkkä paita päällään ja kysyi: Istuin tässä viime viikolla ilman paitaa, ja tuloksena oli jäykkä niska.

Ajan myötä tilanne tasoittuu ja kerta viikossa riittää. Myöhemmin kerran kuukaudessa ja vanhuksena asia tulee mieleen ehkä vain hääpäivänä. No se sentään sujuu! Mauno palautti kuitenkin tyhjän purkin ja selitti: Koitin ensin vasemmalla käjellä ja sitte oikialla. Eukko koitti kaksin käsin ja suullaanki, ensin hampailla ja sitte iliman. Lopuksi koitti naapurin Elmaki, muttei sekkään saanu purkkia auki! Jos kuitenkin vähän ryypätään, ei lauleta. Jos lauletaan, niin ei kuitenkaan tapella.

Kun kuitenkin tapellaan ja tullaan piestyksi, kadotetaan vaatteemme ja sammutaan baarin eteen alasti, niin sovitaanko että ensi viikon viikonloppuna ei sitten ryypätä! Teillä ei ole pieninthä aavishtusthakaan siithä, kuinka hhyvältä minustha nyt tuntuu!

Lopun elämäänsä hän käyttääkin takaisin sisään pääsemiseen. Poikamies tulee yöllä kotiin, menee suoraan jääkaapille ja tuumaa: Kun ukkomies tulee yöllä kotiin, hän menee suoraan makuuhuoneeseen ja ajattelee samalla tavalla, ja kävelee sen jälkeen jääkaapille. Paikalle saapui kovaa vauhtia siideri, sitten toinen ja kolmas. Kahdeksannelta siideriltä pizza jo kysyi: Kuulostaa hyvältä, pizza totesi, taidanpa käydä katsomassa Tässä sitä on iso kasa dynamiittia! Eikö se ole vaarallista, kun on niin lyhyt sytytyslanka.

Äläkä ajattele mitään pervoa! Tämä oli täysperävaunun kytkennästä. Nyt postin asiakaspalvelu on aivan sekaisin ja paniikissa. Heille on tullut valituksia tuhansittain. Miehet eivät tajua, kumpaa puolta merkistä pitäisi nuolla. Alkossa saa paremmat prosentit. Sen käytöstä nauttivat miehet ja naiset. Sen toisessa päässä on tukko karvaa ja toinen pää on sileä. Käytettäessä se toteuttaa edestakaista liikettä ja jättää jälkeensä usein valkoista ainetta. Tällaista toimintaa suositellaan toteutettavaksi 2krt päivässä Ah, kyllä hammasharja on kätevä.

Joka sikisi pyhissä maltaissa, syntyi Olut panimossa, kurkkuun kaadettiin, kustiin ja naurettiin. Nousi kolmantena päivänä yrjönä ylös. Seisoo kaikkivaltiaan kauppiaan oikealla puolella ja on tuleva ravitsemaan janoisia ja juoppoja iankaikkisesti.

Älä pilkkaa pippeliä, pikkustakaan paheksu, leivo lerppa leveämmäks, vaik ois vajaan vaaksan, vatkaa vartta vanhempaaki, vaik ois veltonlainen, päästä pukil puikulainen, tahi taltta takkuvarsi, älä naura nakkiloille, hihittele hintelille, anna aina aulihisti, vaik ois kanki karumpiki.

Etiketistä kun on aina hyvä pitää kiinni. Kuu kiljusta kesään, puolikuuta pontikasta, väkiviinasta vähäsen, päänsärystä ei päivääkään. Hyvät uutishet on, että oon jättäny viinakshet. Huonot uutishet on etten muista että mihin! Kuulehan Revennyt Kumi, miksi olet noin utelias? Viiniä riittäisi ja tappi olisi aina reijässä. Teiltä sataset ja siltä mokkatakkiselta puh.

Sopiva ett jos eksyvä toisistas, ni mennä auton tykö ja huutava siäl toisias. Myähemmi syytettii eräst miäst väkisimmakkaamisest. Tuu- tän, saapil-lua, saapil-lua Miksi sinulla on kissa mukana? Kuulin posteljoonin sanovan äidille, että kun poikasi lähtee kouluun, mä syön sun mirrisi. Sitten olisikin vuorossa jo huviton huhtikuu, tapiton toukokuu, kepitön kesäkuu. Sitte sitä onki niin puutteessa, et seuraa hengetön heinäkuu, eloton elokuu, mutta toisaalta syyhytön syyskuu!

Tuhansittain huurteisia tuoppeja ja himokkaita naisia. Tuopeissa on reikä ja naisissa ei. Entä jos eksyn matkalla Alkoon, hirttäisinkö itseni lippusalkoon?

Ainoa vaiva on vain tämä horkka, Alkoon rynnimme joka sorkka. Anteeksi Alko, rauhaasi vaivaan, tahdon vain rakentaa juoppojen taivaan. Mummo pyllisti ja Pikku-Kalle kysyi takaa: Paanko tuonne ruskeeseen vai syötänkö tuolle kalkkunalle? Hyvin vaikea lausua jurrissa: Sanoja joita on mahdoton lausua jurrissa: Ja kun he lähtevät, he vievät mukanaan autosi ja talosi.

Isillä on 2 tollasta. Pienemmällä se pissaa ja isolla pesee äidin hampaat. Hetken kuluttua tyttö kuiskas: Miksi niitä on niin paljon?

Nyt ukot kävelee muna pystyssä eikä muista mitä sillä tehdään. Ilmoitamme samalla että "Elämä pienen kullin kanssa" on jo saapunut hyllyyn. Touhusi 3tuntia ja uupui. Impi makasi rentona ja mies näki tuuheat kainalot.

Jos otat, et saa pimpsaa illalla. Mies meni mietteliään näköiseksi. Tovin kuluttua vaimo kysyi: Joko helvetin tyhmä koira tai pakkasen kestävä huora. Heräät aamulla alasti kadulla. Aamulla vieressä on väärät munat. Olet hommannut ison kasan rahaa ilman housuja. Jumala tuli ja kysyi: Joella alapesulla sanoi Aatami. Nyt se haju ei lähde kaloista ikinä. Kassit pitää jättää ulos. Ja kakkoselta tulee pelkkää paskaa. Uusi Mersu, 30 e rahaa, vehkeen pitää olla 20cm.

Auton saat, rahat on, mutta pätkimähän meillä ei ruveta! Jos jakaa ei pidä kertoa. En mää ny jaks ku pääki särke, runkka toho lasi, mää juan sen sit aamul. Kuinnnka sssaan tttämän hhheellvetin llaittteen kkiinni Pappa seisoi kulli pystyssä ovensuussa johon mummo tokaisi: Vaihdettaiskos tänä iltana asentoa?

Se sopii, seiso sinä silityslaudan takana niin minä makaan sohvalla ja piereskelen. Kun karvainen selkä, kaljamaha ja selluliittinen perse tulevat muotiin, otamme yhteyttä. Ehkä meidän tuotteemme ei ole maailman parasta tavaraa, mutta kuitenkin hyvin lähellä sitä.

Vaikka maailma on millä mallilla tahansa, niin sutenööri se vitut välittää. Kamala juttu, ryssä ampu hevosen alta ja piti jatkaa jalan. Multa ammuttiin lotta päältä ja piti jatkaa käsin.

Kaupunki täynnä pillua ja sinä nussit haikaraa! Kuka on lähtenyt leikkiin tyhjin pussein? Postinkantaja kehuu panneensa tämän talon kaikkia naisia, paitsi yhtä. Se on tietenkin se B-rapun nirppanokka. Kiitämme teitä yhteistyöstä uuden tampoonin suunnittelussa, jossa saimme käyttää penistänne mallina. Uutuus on huomaamaton eikä tunnu miltään. Mälli lensi piikkilanka-aitaan ja jäi siihen kieppumaan.

Mies pisti kätensä vaimon housuihin, johon vaimo: Vanha mies tietää sen. Kissa putosi veteen ja muna nauroi makeasti. Missä märkä mirri siellä iloinen muna. Kusin alleni nauraessani, kun putosit kalliolta. Tunnin kiihkeiden lemmenleikkien jälkeen toinen rouvista totesi: Mitenköhän pojilla mahtaa mennä. Ahaa, taidan aavistaa, tää taitaa olla krapulaa. Yleisimpiä ovat ryypätkääpä ja ryömikääpä sekä kevätpyhimyksen mukaan nimetty yrjötkääpä.

Tulit luokseni odottamatta ja laskeuduit alastomalle keholleni, nälkäisenä. Imit minua kunnes lopulta nukahdin. Aamulla vierailustasi oli vain muisto, mutta ensi yönä odotan sinua täysin valveilla

Naida takaapäin nalle puh aforismit ystävyys -

Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta Kauniisti kertoo loiste sen, sydän on löytänyt sydämen. Se tarkoittaa vain, että kuollut yksilö on liikuskellut alueella.

: Naida takaapäin nalle puh aforismit ystävyys

RAKASTELU VIDEOITA OMA SEKSIKUVA 588
MASSAGE SAX VIDEO ONLINE ESCORT SERVICE 505
Naida takaapäin nalle puh aforismit ystävyys 644
ILMAINEN PORNO CHAT PK Apteekkari katsoi kuvaa ja vastasi: Muutama nosti kätensä ja he joutuivat pesemään kädet pyhällä vedellä. Tyttö tyytyy poikaan poloon, pojan sormi lipuu koloon. Naisten aivojen hintaa on pakko laskea, koska ne ovat käytettyjä. Hämä hämähäkki enää nussi ei! Vanhempien tullessa noutamaan tytärtään, lapsi sanoi kädet ojolla iloisesti ja helpottuneena: Sata ajatusta minulta sinulle, sata sanaa sanottavana, sata kaipausta ja tuhat iloa tavatessamme taas!
KYRPÄNAAMA PILLU LEVÄLLÄÄN Treffit seksi suomi haku
Rouvan siinä tutkimuspöydällä maatessa lääkäri teki asiaankuuluvia tutkimuksia, ja halusi rouvaa rauhoittaakseen jutella leppoisia. Harvat yli nelikymppiset naiset vähät välittävät siitä, mitä sinä mahdat ajatella siitä, mitä he tekevät. Vanhapiika Horttanainen Impi 42v. Muumipeikko Pikku Myy, peiton alla lisääntyy, lapset lentää silmille, tää täytyy saada filmille! Lisäksi oot ihan super namu!

Vanhemmat julkaisivat parhaita mokiaan sosiaalisessa mediassa - mikä kuvista on suosikkisi? Nämä luovaakin luovemmat Halloween-asut nousivat viraalihiteiksi - nappaa ideat talteen Gordon Ramsayn kaksoisolento on löytynyt - vastasyntynyt Houstonista Kosinta päättyi kuhmuun - nainen luuli miesystävänsä vitsailevan, heitti omenalla Tämä Halloween-asu ei rekvisiittaa kaipaa - Keki-koira näyttää siivousmopilta Professori auttoi oppilasta pääsemään treffeille - näin sinäkin voit onnistua Kissoja hemmotellaan taas - nyt tulevat kissoille mitoitetut huonekalut Brittikirjailija Alan Alexander Milne loi rakastetun lastenkirjojen karhuhahmon Nalle Puhin, joka viettää mutkatonta elämää Puolen Hehtaarin Puistossa.

Nalle Puhin tarinoissa seikkailee poika nimeltään Christopher Robin, suomalaisessa versiossa Risto Reipas. Hahmo sai alkujaan nimensä Milnen pojan mukaan. Yksinkertaisuudessaan hänellä on syvällisiä filosofisia mietelmiä ja loruja, jotka ovat jääneet elämään niin aikuisten kuin lasten maailmassa.

Tässä muutamia tunnetuimpia niistä:. Milne kirjoitti Nalle Puhista kaksi kirjaa: Nalle Puh ja Nalle Puh rakentaa talon Sen lisäksi Nalle Puh esiintyy myös Milnen kahdessa runokirjassa. Alkuperäinen kuvittaja oli E. Disney onkin julkaissut useita Nalle Puh -sarjakuvia, piirrettyjä elokuvia ja oheistuotteita. Nalle Puh on innoittanut monia. Muiden joukossa Janette Marhall kirjoitti Nalle Puh ja elämisen taito , jossa käydään läpi Puhin ja kumppaneiden huoletonta optimismia. Kissa varastaa rahaa kodittomille - varsinainen Robin Hood.

Koira pääsi mukaan luennolle - professorille sataa ylistystä. Apteekin työntekijän kertomus vanhasta pariskunnasta särkee sydämen - lue omalla vastuulla. Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Nyt puhuu Liverpoolin maalivahti - itki ja pyysi anteeksi kaikilta: Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän.

Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä. Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle. Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti.

Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut? Ei voi olla totta! Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta: Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa: Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy.

Minna Kuukka muistelee karua puhelua kesken lähetyksen: Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Eija tuli töistä kotiin ja heräsi teho-osastolta: Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika. Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit.

Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa. Tämä mies hyppäsi sian selkään - lensi kuin leppäkeihäs. Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on. Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä. Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin.

Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään. Barbie-fanin asunnossa kaikki on pinkkiä – jopa ruoka ja kahvi värjätään. Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta. Näin kävi 11 laudaturin oppilaalle: Näin käy, kun alkoholimonopolista luovutaan - lisää kuolemia, sairauksia ja itsemurhia.

Liejutokkoja, kivinilkkoja ja töröjä - tiesitkö näitä löytyvän Helsingin vesialueilta? Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta. Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin. Kohuotsikot saivat Susanna Kosken ärsyyntymään: Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni. Makwan Amirkhani aiheutti karmean huutomyräkän - nosti keskisormen pystyyn: Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden.

Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua. Aitajuoksija Lotta Harala nappasi historiallisen sponsoripommin - urheiluvälinejätti teki aloitteen: Radiojuontaja Minna Kuukka toteaa karun faktan työstään: Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Ensitreffit alttarilla -Esalla huima suosio - VR noteerasi sinkkumatkat Pieksämäelle.

Kukaan ei kutsunut lasta synttäreille - Isä lähetti ystävilleen vihaisen viestin. Nainen muuntautui Bratz-nukeksi - kuvaa ei voi ymmärtää. Laatikoita rakastava kissa lähetti itsensä vahingossa toiseen kaupunkiin. Amerikkalaismiehen kuulustelu oli pakko keskeyttää - pidätetty vastasi ainoastaan piereskelemällä.

Valokuvaajan oli tarkoitus kuvata morsianta - kaikki hehkuttavatkin kuvassa näkyvää hevosta. Tommi kadotti taskussaan olleen viinapullon, passin ja matkakortin raitiovaunuun - ällistyi, kun tuntematon kiikutti kaiken takaisin. Uskomaton synnytystarina - vauvan ensinäkynä Jokeri-pahis. Kissasta tuli tähti kielitempuillaan - suloiset kuvat. Pariskunta väittää koiran esittäneen yskää saadakseen omistajat pysymään kotona. Hans Välimäellä jäi lukio kesken, nyt esikoistytär Vilma painaa valkolakin päähän: Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin - Politiikka - Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin - Ulkomaan uutiset - Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän Oikeudenomistajat käyvät suositun piraattisovelluksen kimppuun - satojatuhansia mobiilikäyttäjiä Halpaa älypuhelinta hakevan kannattaa olla tarkkana - saattaa sisältää ikävän yllätyksen Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä.

Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Ihmeellistä olla ihmisinä sinä ja minä ja ystävinä minä sinulle sinä. Melkein heti, kun sinut näin, tiesin, siinä on ystäväin. Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää ja minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään.

Ota kädestä, tule kanssani rantaan, vien sinut katsomaan, miten aurinko laskee puiden taakse ja saa taivaan punertamaan. Mitäpä siitä että nuoruus antoi rakkautta ja ruusuja —  jättäähän vanhuus meille ystävät ja viinin. Monta on kaunista, monta on hyvää, vaan yksi on parasta tunnetta syvää. Suuri on ihme, myötäelämisen taito, sen omaa vaan ystävä, jonka sydän on aito.

Muista mua toisinaan, vaikket aina voisikaan. Muista edes silloin, kun yksin istut illoin. Harvoin minä kirjoitan, ja silloinkin niin vähän. Mutta ystävyyden merkiksi nyt kirjoitan mä tähän. Nalle karvatassu, iloinen ja hassu, löysi pienen sydämen, punaisen ja lämpöisen. Luokse hyvän ystävän, sydämen mä lähetän! Nasu tuli Puhin vierelle. Niin kuin aalto uittaa aallon yli valtameren, niin selviydymme mekin, toinen toistamme tukien.

Niin monta pientä lintua, kuin pääsi yli lentää, niin monta sull on ystävää, vaan muista mua sentään. Niinä aikoina, kun minusta ei kuulu, olen omilla teilläni.

Mutta kuljen niin, että polkuni toinen puoli on aina varattu Sinulle Ystäväni. Nouse aurinkoinen nouse hiljaa vaan, heitä säde vieno tuon ystävän ikkunaan. Nukkumatti, nukkumatti naurusuu, hyvän mielen tuo. Lennä, lennä pikku lintu, ystäväni luo. Olet olemassa, rakas ihminen.

Elämä kaunis on, kun tiedän sen. Ei tärkeintä se, mitä sanot, teet, vaan mitä olet, hymy, kyyneleet. Siksi pyydän sinua ottamaan osaa elämäni tämänhetkisiin miinuksiin siinä toivossa, että voimme myöhemmin jakaa keskenämme plussat. On aina ilo tavata vanha ystävä, yhdessä mieliin muistella aikoja menneitä. On elämä meri ja suuret sen aavat, toisistaan ystävät tukea saavat.

On se vaan hyvä, että juuri sinä olet olemassa. On silmäsi kirkkaat ja iloiset, voit toisille iloa jakaa, olet ystävä reipas ja herttainen, sua muistelen vuosien takaa. Outoja me olimme, ystäviksi tulimme, toivon ettei milloinkaan toisin voisi ollakaan.

Paljon on maailmaan iloa luotu, paljon elämälle onnea suotu. Vaan onnesta suurimman saanut on varmaan, kun omistaa sinut, ystävän armaan. Siihen silmät, jotka nauravat ja suun joka hymyilee. Piirsin korvat, jotka jaksavat kuunnella ja sydämen, joka välittää.

Piirsin ihmisen, joka on minulle tärkeä. Pitää olla joku, joka on niin lähellä että voi heti löytää kun tarve tulee, mutta kuitenkin niin kaukana, että pelkää menettävänsä ellei vaali tätä yhteyttä. Pitää olla ystävä — niin se on! Päivääsi hymyjä, kauniita värejä, paljon muistoja, ihania hetkiä, valon timantteja, ystävyyden helmiä. Pysähdy hetkeksi, sulje silmäsi ja tunne, kuinka ajattelen sinua. Pyysin kukkasta, sain puutarhan.

Pyysin jokea, sain meren. Pyysin ystävää, sain sinut. Sinun olkapääsi yli maailma näyttää niin paljon valoisammalta. Sata ajatusta minulta sinulle, sata sanaa sanottavana, sata kaipausta ja tuhat iloa tavatessamme taas!

Se oli aivan tavallinen kettu, samanlainen kuin satatuhatta muuta. Mutta minä tein siitä ystäväni ja nyt se on ainutlaatuinen maailmassa. Sinua kaipaan, rakas ystävä. Tuulen kanssa laitoin tuhat viestiä. Ne ota silloin vastaan kun tuuli hiljaa käy, ne ovat kyllä siinä, vaik ei niitä näy. Sinulle minä kukat kannan, ystävälleni rakkaimmalle annan. Sinä siellä, minä täälllä, ystäviä joka säällä. Meitä e i estä tuulet, ei tuiskut, siksipä kamulle halit ja muiskut.

Sitä hyvää, jota olet aina toivonut, sitä kaunista, jota olet aina halunnut, sitä ihanaa, josta olet aina haaveillut, toivon sinulle tapahtuvan. Sua muistan talven kylmällä, kun lunta tuiskuttelee. Sua muistan kesän hetkellä, kun leivo lauleskelee. Sua muistan kaiken ikäni, oi kallis ystävä. Laita vasen käsi oikean olkapääsi päälle ja oikea käsi vasemman olkapääsi päälle.

Se on sinulle ystäväni. Sun ystäväsi, armaani, mä aina olla tahtoisin. En koskaan olla tahtoisi, sulle uskoton ja petturi. Se ois mun suurin iloni, jos aina olisit luonani. Jos kuolo sinut korjaisi, niin murhe minut murtaisi.

Sinua myös rakastaa, tahtoisin mä ainiaan. En voisi minä milloinkaan, sua ilman elää vaan. Jos ystävä et olekaan, niin lue joka toinen rivi vaan. Suuren suklaisen sydämen lähetän, lämpimin ajatuksin luoksesi lennätän. Lämpö suklaan sulattaa, mutta ystävyyttä ei milloinkaan.

Sydäntä niin lämmittää käynti ystävän, jättä arjen harmauteen muiston lämpimän. Sä oot mun hyvä kamu, etkä mikään Sirkka Samu. Lisäksi oot ihan super namu! Tykkäät mulle hymyillä, etkä kaapissa lymyillä. Yhdessä jaetaan ilot ja surut, vaikka omat on meillä hanit ja murut.

Ei pahasti sanota toisesta ikinä, anteeksi annetaan jokainen kitinä. Samasta pilvestä enkelikin tuli. Tiesithän sinä sen, että sinusta kovasti iloitsen ja että olet minulle tärkeä ihminen. Tiedätkö myöskin sen, että usein sinua lämmöllä ajattelen ja yhteisiä hetkiämme muistelen.

Arvaat kai sinä sen, että koskaan sinua unhoita en, sinä ystävä kultainen. Toivoisin olevani olkapää, johon voit nojata, kun tukea kaipailet. Toivoisin olevani kuuleva korva, jolle huolesi kertoilet. Toivoisin olevani lämmin syli, kun hellyyttä haikailet. Toivoisin olevani enkeli, kun suojelusta tarvitset. Toivoisin olevani villasukka jos jalkojasi palelee, nenäliina jos sinua itkettää, virkistävä juoma jos olet väsynyt ja sinua janottaa, enkeli joka auttaa sinua jos apua tarvitset.

Toivoisin olevani Ystävä joka sinua ilahduttaa. Tänäänkin ajattelen sinua ja se muistuttaa minua, ystävyytemme todellisesta arvosta.