Orkku net pillu kostuu

orkku net pillu kostuu

Mun tyttökaverilla on sama juttu, että kostuu helposti ja runsaasti. Mun mielestä siinä ei ole mitään noloa, vaan normaali ja hyväksytttävä asia, josta voi olla jopa ylpeä. Miehelle se kyllä antaa ylimääräsiä kiksejä, kun saa naisen niin kosteaksi.

Siis voisiko joku selittää miten pillu voi olla liian märkä? Itse "kärsin" samasta asiasta, ja asiaa pahentaa vielä se etten välttämättä tarvitse edes kosketusta alapäähän, kun on jo alushousut läpimärkinä. Pelkkä kiihottava keskustelu ja suutelu saa minut oikealla mielialalla valumaan kiihkoani.

Ja on siitä haittaakin, senlisäksi että se on TODELLA oikeasti hävettävää, niin sormeilu ja yhdyntä ei tunnu niin paljon kun on aivan liian "limaista" ja liukasta, eikä se ole paikkojen löystymisestä kiinni. Nuori tyttönen olen vielä ja suhteellisen tiukkakin, mutta kyllä se vie tuntoa pois kun on niin liukas että kumppaninkin täytyy keskittyä pitämään itsensä sisälläni, ettei liukastu pois. Joskus vähemmän kiihottuneena nautin huomattavasti enemmän. Saatika miten hävettävää se on jos homma ei etene edes yhdyntään saakka, kävellä läpimärissä alushousuissa ja tuntea kuinka lima leviää ympäri alapäätä, yäk.

En todellakaan usko, että kukaan mies pitäisi tätä jotenkin kiihottavana. Saatika viitsisi nuolla kun koko naama olisi otsaa myöten kliimassa. Nämä jotka väittävät kiihottavaksi, eivät tiedä kuinka märkä nainen todella voi olla.

Noloja tilanteita tämä on aiheuttanut ja tulee varmasti aiheuttamaan jatkossakin. Olisin itsekin avun tarpeessa! En ole kauhean monen kanssa ollut kun seurustelin 3v, mutta kaikki muut olivat aina kosteampia. Mun mielestä se on ihanaa.

On se ihanaa kun pääsee nauttimaan liukuvasta menosta, eikä tarvitse täysiä lämmitellä. Ex-vaimoni oli oikea suihkupumppu, mitä tulee kostumiseen. Kun hän sai orgasmin, niin nestettä todellakin lensi ja kylä minä ainakin nuolin ja pidin siitä että mehuja riitti. Toki täytyy myöntää sama mistä sinä kirjoitit , liian märkä on myös hankala yhdynnässä. Me ratkaisimme ongelman seuraavalla tavalla.

Ensin nuolin hänet orgasmiin saakka , minä pidän siitä naisen mehujen mausta aivan erityisen paljon. Seuraavaksi kävimme alapään pesulla. Normaali juomavesi ei ole se voiteista paras vaikka niin väitetään. Sillä saimme kitkaa lisää ja naisen mehuja laimennettua. Olen toki edelleenkin käytettävissä poikamiehenä nuolemaan tosi mehukkaita pimppejä Minä nuolisin ja imisin sinut mielihyvän tunteella ensin. Ihanan makuista naisen neste. Myös isot, tummat, karvaiset. Esimerkiksi rannalla vuosi sitten, päälläni pelkkä kesämekko jonka alta olin ottanut märät bikinit pois.

Ensiksi pelkkä tieto että olin ilman pikkuhousuja mekkoni alla ja uuden mieheni pusuttelut ja halit saivat yhdessä minut valumaan. Miten istut autossa kun alla on pelkkä kesämekko? Miehet jotka sanoo että se on kiihottavaa Joo, ymmärrän että se on kiihottavaa, on minustakin kiihottavaa miehen sperma, mutta kuvitelkaa itsenne spermaisissa alkkareissa ihmisten keskuudessa! Jos kiihotun kunnolla, se tulee epäilemättä farkkujen läpi ja sitä ennenkin on ärsyttävää olla läpimärissä pikkuhousuissa.

Olen yrittänyt tähän kaikkea, olen yrittänyt masturboida tunteen pois, välttelen kiihottavia asioita ja ajatuksia ja olen jopa miettinyt voisiko akupunktiosta olla apua tähän vaivaan. Mikään ei voi olla kiihottavampi kuin aivan litimärkä vittu! Ja nimenomaan sellainen, mikä kastelee kaiken: Naidessa se on taivaallista. Jos tuollaisen omistat, niin sano se miehelle, jota lähestyt!

Jos mies ei pidä märästä, homma loppuu siihen. Mutta veikkaan, että käy toisinpäin useimpien kanssa. Kyllä märästä löytyy kireyskin, kuin osataan. No voi teitä naiskultia. Se kosteushan on kiihottavaa miehen mielestä. Mitäs jos me miehetkin hävettäisin sitä että kalusta tulee aivan kivikova silloin kun tapaa kivan naisen. Olispa siinä meillä ongelmaa kerrakseen ;.

Pimpin omasta tahmasta kastuneet ja paksussa kirkkaassa limassa sisäpuolelta olevat pikkupöksyt ovat parasta mitä tiedän! Ainoa ongelma on vaan siinä, että kun pääsee sellaisia riisumaan, niin tahtoo oma mälli irrota myös siinä samassa siunaamassa. Tyttöystäväni pillu tulee tosi märäksi,kun hän kiihottuu. Limaa aivan tippuu kun hän heitää pikkarinsa pois. Olkaa iloisia jos pillu kastuu kunnolla. Todella mukava kuulla, etten ole ainut.

Itsestä tuntuu toisinaan siltä, että olen ikikostea. Ja sitten kun vielä saa vähänkään virikettä, niin hetkessä olen litisevän märkä ja limainen. Kiitos myös miespuolisille kommentoijille, hyvä tietää, ettei asia ainakaan kaikkia ällötä. Mikä sen mahtavampaa kuin se etä naisella on paikat märkänä valmiina, sitä kun kielellä lipaisee niin on viimeisen päälle namiii,ei tarvitse ainakaan mitään liuku voiteita ja jormakin on mielissään kun vako liukas, jorma oikein luiskahtaa sisään, aivan kuin itsestään.

Mitäs mieltä olisit itse jos miehellä olis valmiiksi jorma märkänä suudelmien jälkeen. Tämä on varmasti mielipide kysymys enemmänkin miesten kohdalla. Ymmärrän kyllä naisten tuskan sen suhteen jos valahtaa märäksi vaikka ravintolassa niin kiva siinä pilata ilta sillä että housut tarvii vaihtaa.

Itse tosin pidän todella siitä, että nainen on todella märkä koska se on paljon kiihottavampaa ja harvinaisempaa. Suorastaan pönkittää miesten itsetuntoa, että sainpas jotain aikaan: Jos haluat asaista keskustella niin laita postia lemonix suomi Kevät tulossa kollit mouruaa!

Ja ku meillä on pahin mouru ohi paketoittte ittenne tosi tiukasti perse ja rinnat Se on varmasti inhottavaa, mutta itse olen sellainen, että aina saa olla kaivamassa liukuvoidetta Onkohan tähän vaivaan hoitoa? En tiedä onko tuohon apua.

Ehkä jotain pikkuhousunsuojaa voisi käyttää, jonka sitten ottaa äkkiä pois vessassa ennen seksiä? Ready to go Sama vaiva kuin aloittajalla, välillä ei tarvitse edes kosketusta, riittää pelkkä ajatuskin. Kyllähän se vähän noloa on. Monet miehet kuvittelevat, että ei tarvitse mitään esileikkiä enää kun nainen on jo valmiiksi litimärkä. Aloittaja, kannattaa kipaista gynellä tarkistamassa, onko kyseessä joku vaiva vai vaan sulle luonnollinen reaktio.

Mulla tää ongelma ilmaantu vasta 2-kymppisenä, gyne ei keksiny sanoa muuta kuin että "ehkä se siitä ajan kanssa". Multa ei löytynyt mitään pöpöä eikä mitään fyysistä vaivaa mikä tän valtavan kosteusprosentin aiheuttais, kuulemma jotkut naiset vaan "on valmiimpia helpommin", samoin kuin jotkut miehet saa tanaan muita helpommin. Eipä tästä aina-valmiista-kelkkaradasta silti mitenkään kiitollinen ole Joo itse en yleensä kostu ku sillain sopivasti mut viime kertanen seksin harrastaminen oli jotai ihmeellistä..

Kostuin aivan litimäräksi joka nolotti kyllä: D koska ikinä en ole ollut nii märkä kuin silloin.. Sama ongelma ollu ihan nuoresta. Mut oon käyttäny noita pikkuhousun suojia ja se kyllä auttaa.

Pitäähän nekin vaihtaa ja onhan se ylimäärästä rahanmenoa mutta ainakin pysyy kuivana. Eikä niitä sitten enää ajan myötä ees huomaa. Ite kostun myös hyvin helposti ja nopeesti, tosin en oo sitä koskaan kokenut mitenkään outona. Kivahan se on ku luistaa ; Mieheni rakastaa märkyyttäni, hänelle suurinta kiihotusta on kun saa vaan katsella, kosketella ja nuolla märkää alapäätäni. Jos oon jo valmiiksi märkä kun mies ekan kerran koskaa alas, niin sillon se vasta sekoaa ja käy kiinni Itse en pidä kovin hyvänä asiana liiallisen kosteaa pimppaa.

Edellisellä tyttöystävälläni oli herkästi kostuva pillu, jonka vuoksi orgasmini pelkässä aktissa jäi niin valjuksi että olin stondiksessa vielä pitkään orkun jälkeenkin. Nykyisellä naisellani pillu kostuu vasta kunnon kielileikkien jälkeen, ja tämä on minusta kiihottavan haastavaa: Pillu kostuu ku nainen kiihottuu joskus nainen kostuu vaa yhdynnässä, pyyhe alle vaa. Minulla on aivan sama. Jos on pitkiä sessioita niin tuntuu, että kosteus vie myös itseltäni tuntoa pois jonkun verran.

Eniten aina jännittää miltä partnerista tuntuu, mutta tosiaan olen miehiltä saanut vain pelkästään hyvää palautetta. Apua kuitenkin löytyy erotiikkaliikkeistä. Sieltä saa tamponeita jotka on tarkoitettu yhdyntään menkkojen aikana. Ei kun ostoksille jos kosteus on epämiellyttävää. Myös toiset hormonaaliset ehkäisymenetelmät joko lisäävät tai vähentävät limakalvon paksuutta samalla vaikuttaen kosteuteen. Jos arastelee niin on hyvä muistaa, että tämä asia tuskin on kummallisin vaiva mitä lääkäri on kuullut.

Nykyään kostun aivan liikaa ja liian helposti. On ihan ok, jos kostuu sopivasti, mutta tänäänkin nestettä oli miehen napa täynnä, makuupussin läpi lakanoissa, reisillä Olisi kiva tietää että kuinka hitosti sitä oikein tulee.

Mitä tuo kiimaneste oikein on? Onko naisella jokin varasto missä sitä kehittyy? Ikäänkuin jokin kosteusvarasto olisi tyhjentynyt: D Olen myös miettinyt, onko naisella olemassa 2 erilaista orgasmia. Nimittäin nykyään usein orgasmin aikoihin nestettä tulee myös kuin suihkuamalla, sen huomaa mieskin. Ohjasin hänet makuuhuoneeseen minun ja vaimoni parisänkyyn. Tiia meni pitkälleen päiväpeiton päälle ja jätin hänet siihen nukkumaan palaten itse olohuoneeseen lueskelemaan.

Kului varmaankin kolme tai neljä tuntia lueskellessani ja Tiian nukkuessa makuuhuoneessa. Pidin välillä taukoa lukemisessa ja kävin laittamassa saunan pesään tulta. Ehkä Tiia haluaisi peseytyä herättyään. Sauna alkoi olla melkein valmis, kun menin taas puita lisättyäni mökkiin ja kuulin Tiian kutsuvan minua. Menin makuuhuoneeseen ja katsoin sängyssä vatsallaan makaavaa tyttöä.

Voisitko olla mun lähellä? Sateen ropina kuului ulkoa tänne selvemmin kuin olohuoneeseen ja makuuhuone oli hämärä. Sytytin valon yöpöydälle ja asetuin istumaan tuolille, jonka vedin ensin sängyn viereen. Tiian käsi sängyllä liikkui, haki omaani ja pieni käsi puristi sormiani. Yöpöydällä oli vaimoni hiusharja. Otin sen käteeni ja istahdin sängyn laidalle alkaen selvittää tytön pitkiä hiuksia. Rauhallisesti harjaten ja toisella kädellä hiuksista kiinni pitäen selvitin niistä jokaisen takun, kunnes harja kulki tasaisesti päänahasta hiusten latvoihin saakka jokaisella hitaalla vedolla.

Tiia oli ottanut paitansa pois ennen kuin oli mennyt sänkyyn makaamaan. Mustat, olkaimettomat rintaliivit katkaisivat selän virheettömän ihon, jossa tasainen rusketus jatkui niskasta aina hameen reunan alle saakka. Siirsin hiuksia syrjään ihaillakseni paremmin Tiian selkää.

Saatuani hiukset selvitettyä ja harjattua laskin harjan yöpöydälle ja huomasin siinä purkin tuoksuvaa kosteusvoidetta, sekin jäänyt vaimoltani. Otin purkin käteeni ja avasin sen.

Levitin voidetta käsiini ja hieroin käsiäni yhteen, jotta voide olisi hiukan lämmennyt. Tiia värähti, kun aloin levittää hitain liikkein voidetta hänen niskaansa. Annoin käsieni liikkua kiireettömästä pitkin hänen nuorta ihoaan. Rasvasin niskan, olkapäät ja vuorotellen hänen molemmat kätensä aina sormenpäihin saakka hitain liikkein. Hänen hengityksensä oli rauhallista ja raskasta, kun painoin käteni hänen selälleen hieroen voiteesta liukkailla sormillani hänen selkälihaksiaan kevyesti.

Hän ei vastustellut, kun avasin rintaliivien hakaset ja käänsin ne sivuun paljastaen hänen selkänsä kokonaan. Sormieni osuessa lopulta hänen selkänsä alaosaan, hameen reunaan, hän voihkaisi: Hameen vetoketju oli sivussa ja sain avattua sen. Tyttö nosti pyöreää takamustaan, kun vedin hametta alaspäin. Nostin hänen jalkojaan ja pudotin hameen lattialle sängyn viereen.

Katselin hänen pyöreän valloittavaa peppuaan ihaillen. Pikkuhousut olivat mustat kuten rintaliivitkin. Ne painautuivat syvälle pyllyvakoon paljastaen kauniit, sileät pakarat. Nostin hänen jalkojaan vuorotellen ja otin hänen sukkansa pois pudottaen nekin lattialle. Jätin vielä pikkuhousut jalkaan. Kaluni oli jo jäykkänä tuon nuoren, kauniin vartalon katselemisesta. Asettauduin hajareisin tytön päälle niin, että kaluni kosketti hänen pikkuhousujaan pyllyn kohdalta. Painauduin vasten häntä, niin että hän tunsi seisovan kaluni kankaan läpi vasten peppuaan ja jatkoin hellää hierontaani.

Rasvasin hänen selkänsä kokonaan ja annoin sitten sormieni kulkea pitkin hänen kylkiään alaspäin. Siirryin ja rasvasin hänen pitkien, hoikkien reisiensä ulkopuolet ja jatkoin aina varpaisiin saakka. Suutelin hellästi jokaista varvasta ennen kuin levitin voidetta niihinkin. Varpaidenkynnet olivat punaiseksi lakatut ja pikkuvarvas oli niin sievä ja siro, etten voinut olla ottamatta sitä huulieni väliin imaisten sitä. Tyttö voihkaisi, kun näykkäsin varvasta varovasti hampaillani. Jatkoin rasvan levittämistä ylöspäin pitkin tytön säärien ja reisien sisäpintaa.

Tyttö levitti jalkojaan, kun sormeni tavoittivat pikkuhousujen kostuneen kankaan hänen jalkojensa välissä. Vasta tässä vaiheessa otin pikkuhousut pois tytön nostaessa taas halukkaasti peppuaan. Samalla sovitin hänen lantionsa alle tyynyn, joka oli sängyllä.

Nyt hän oli täysin alaston, makasi vatsallaan sängyssäni peppu pystyssä. Jatkoin tytön reisien sisäpintojen hyväilyä hellin sormenliikkein, välillä rasvaa lisäten. Välillä sormeni kosketti kuin vahingossa hänen häpyhuuliaan matkallaan eteenpäin. Hän jännitti kiinteitä pakaroitaan vasten kättäni, kuin haluten, että kosketan hänen salaisimpia sopukoitaan. Hieroin rasvaa noille kiinteille pakaroille välillä hyvin hellin, välillä kovemmin ja vaativin liikkein hieroen hänen pakaralihaksiaan. Hän huokasi, kun painoin pakaroita erilleen ja katselin hänen suojatonta peppureikäänsä.

Annoin sormieni viimein liikkua pitkin hänen vakoaan pepun yläosasta kohti hänen häpyään. Hän värähti, kun sormeni osui hänen pyllyreiälleen kulkien sen ylitse kevyesti. Tytön häpyhuulien väli oli kostea ja jo hieman avautunut. Sormeni liikkuivat edestakaisin hänen hävyllään ja pepullaan, kunnes etusormeni ollessa juuri häpyhuulien välissä painoin sitä hiukan sisäänpäin. Hänen häpynsä aukeni päästäen sormeni sisälle hänen kuumaan kosteuteensa. Koskettelin hänen pilluaan pitkään ottaen välillä sormeni kokonaan pois ja painaen sen välillä hänen sisäänsä, mutta vain sentin verran häpyhuulien väliin.

Tytön jo huohottaessa raskaasti kiimasta painoin kämmeneni vasten hänen peppuaan ja toisen käden sormen syvemmälle hänen sisäänsä. Annoin sormeni tunnustella hänen klitoristaan hieroen sitä hellästi mutta tarpeeksi voimakkaasti. Kuuntelin koko ajan hänen hengitystään, jotta tietäisin, koska häneltä olisi tulossa. Jatkoin kiirettä pitämättä, kunnes tunsin että tyttö oli saamassa orgasminsa.

Juuri kun hän sai, painoin pepulla lepäävän käteni rasvaisen sormen hänen anukseensa. Hän kirkaisi yllätyksestä ja nautinnosta ja tunsin hänen alapäänsä sykkivän ja kouristelevan sormieni ympärillä. Jatkoin sormieni liikettä hänen nauttiessaan orgasmistaan, kunnes hän siirsi jalkojaan hieman kiinnipäin. Annoin hänen rauhoittua hetken sängyllä odotellen kärsivällisesti. Hetken kuluttua hän kääntyi kyljelleen ja kosketti minua.

Tein kuten tyttö pyysi ja menin makaamaan hänen viereensä. Hän painautui minua vasten koko vartalollaan, kun suutelimme maistellen toisiamme. Tunsin hänen kiinteät rintansa vasten vartaloani ja kovana seisova kaluni painautui vasten hänen alavatsaansa. Käännyin selälleni vetäen hänet päälleni makaamaan. Vedin häntä hieman ylöspäin niin, että hän tunsi kovan kaluni painautuvan vasten häpyään. Hän nousi pystympään ja tunsin, kuinka terskani osui hänen häpyhuuliensa väliin.

En painanut itseäni syvemmälle, vaan annoin hänen tunnustella itseäni. Tiia katsoi minua silmiin ja näin, että hän oli valmis. Nostin häntä vielä lisää pystyyn, kunnes hän oli lantioni päällä, hieman irti minusta ja terskani juuri häpyhuulien välissä.

Sitten tartuin häntä lantiosta tukevalla otteella ja painoin häntä hieman alaspäin. Terska tunkeutui syvemmälle hänen piukkaan ja kuumaan pilluunsa ja hänen nesteensä valuivat pitkin kaluni vartta. Hän oli todella märkä.

Painoin häntä vielä muutaman sentin alaspäin ja hänen silmänsä laajenivat. Edelleen häntä silmiin katsoen painoin häntä alaspäin hyvin hitaasti, kunnes olin upottanut koko kaluni hänen karvattomaan pikkupilluunsa.

Nostin hänen lantiotaan hitaasti tuntien kaluni liikkuvan hänen kireässä pillussaan. Kiihdytin vähitellen liikettä ja tyttö auttoi minua ratsastaen päälläni kiihkeästi. Vähän ennen hänen orgasmiaan pysäytin liikkeemme, niin että vain terskan kärki oli hänen sisällään ja liikuin sitten lyhyin liikkein vasten hänen klitoristaan. Hänen silmänsä olivat kiinni nautinnosta, kun lopulta painoin itseni koko mitalta hänen sisäänsä. Hän nyyhkytti nautinnosta ratsastaen hetken kiihkeästi päälläni ennen kuin putosi velttona päälleni.

Siirsin käteni hänen pakaroilleen ja liikutin hänen supistelevaa pilluaan pitkin kaluani. Tunsin kaluni kasvavan vielä entisestään, kunnes en voinut pidättää. Sperma sykki purkauksina ja kaluni nytkähteli hänen supistelevassa pillussaan, kun purkauduin syvälle hänen sisäänsä.

Orkku net pillu kostuu -

He sanoivat että hänet oli tehty samoilla muoteilla kuin Barbie nukke. Olin kuulut heidän juttelevan minusta sillä silmällä. Rintojani hyväillään, anuksessa ja vitussani tuntuu taivaalliselta. Koko tilanne oli paljastunut niin avoimen yhtäkkisesti että suhtauduin pikkuveljeeni kuin keneen tahansa kuvittelemaani poikaystävääni. Istuimme pöydän ääressä kunnes mies meni käymään ulkona.

Mari otti suihin reunimmaisena makaavalta naiselta. Ja ilmeisen hyvin, koska jo pienen hetkisen päästä nainen kiemurteli orgasmin kourissa ja huusi saadessaan. Kuin panokone, joka hän siis ilmeisesti onkin, Mari siirtyi seuraavan naisen haarukoihin ja alkoi syömään tämän pimppiä. Nyt maltoin seurata suihinottoakin enemmän, kuin ensimmäisellä kerralla kaikki keskittymiseni oli mennyt Marin pillun ihailuun.

Hän hoiteli perusteellisesti naisen alapäätä. Imi ja nuoli tämän pimppiä, mutta kävi syvempiäkin sukelluksia hänen peppureikänsä puolella ja söi siellä. Muttei tämänkään nainen kestänyt Marin hoitoa kauaa, vaan tuli Marin imiessä kaikki mehut mitä naisesta irtosi. Sitten oli vuorossa Laura. Mari siirtyi Lauran viereen ja alkoikin suutelemaan häntä.

Laura komensi jotain ja muut naiset lähtivät. Ovi oli jäänyt hieman enemmän auki ja Laura vinkkasi minut sisälle makuuhuoneeseen. Mari oli haudannut kasvonsa Lauran kainaloon.

Mari oli selvästi hieman yllättynyt, tai vaikutti siltä. Mutta sitten hän sanoikin: Olin todella yllättynyt, mutta ymmärsin myös miksi näin oli minulle tehty, tai minulle oli järjestetty tällainen show. Mari oli minun suhteeni aika tosissaan ja minä myöskin hänen. Eikä olisi ollut mitään syytä jatkaa rakastumista ilman, että tuntee toisen salatun minän. Riisuin vaatteeni, eikä siinä tuntunut olevan mitään kummallista.

Halusin vain tuon Suuren ihanan naisellisen rakkaani syliini. Mitä siitä, että hän halusi seksisessioita naisystäviensä kanssa ajoittain. Saisinkohan jopa joskus olla mukana? Ainakin nyt pääsin näiden kahden naisen kanssa samaan sänkyyn. Laura sujahti syömään Marin jalkoväliä ja itse hyökin työntämään kaluni Marin odottavaan suuhun ja siitä se ajatus sitten lähti….

Olin menossa työmatkalle Ouluun. Laadin pari viikkoa ennen matkaa Iskuriin ilmoituksen, jossa kerroin pitkän lähes kaksi metriä urheilullisen hoikan, hyvin varustetun 20cm , viisikymppisen miehen etsivän parista seuraa hotelliin. Ilmoitukseen tuli muutama vastaus, joista erottui edukseen Karin kirjoittama vastaus.

Kari kertoi olevansa nelikymppinen mies joka haluaa todella muodokkaan kolmikymppisen naisensa kanssa viettää illan ja yön kanssani ja antoi vastauksessaan myös numeron johon voin soittaa. Soitin Karille ja hän kysyi olenko tosissani ja tiedänkö mihin olen ryhtymässä. Vastasin, että en ole ensi kertaa asialla ja että kaikki antamani tiedot pitävät paikkansa.

Kari ehdotti, että voisin tulla heidän luokseen viettämään iltaa ja jäädä myös yöksi. Kari sanoi heidän vaativan turvaseksiä ja kerroin, että se sopii minulle hyvin ja että tuon omat L-koon kortsut tullessani. Kun tuo odotettu ilta sitten koitti, niin ajoin Oulusta heidän luokseen.

Kari ja Mari tulivat minua ovelle vastaan ja ojensin heille tuliaiset. Mari oli yllätykseksi juuri niin upean ja seksikkään näköinen kuin Kari oli kertonutkin. Marin rinnat olivat vielä isommat ja pystymmät kuin olin odottanut ja kasvoiltaan Mari on todella kaunis ja olemukseltaan hyvin nuorekas. Kari oli jo puhelimessa kertonut, että he haluavat edetä hyvin rauhallisesti; niinpä aloitimme kahvitellen ja ihan muista kuin seksiasioista jutellen.

Sitten siirryimme olohuoneen sohvalle nautiskelemaan viinistä ja jatkamaan juttelua. Marin mentyä ulos tupakalle Kari kysyi mitä olen Marista mieltä ja kerroin hänen olevan juuri niin ihana ja seksikäs kuin hän oli kertonutkin ja että toki haluan nautiskella heidän kanssaan. Marin tultua tupakalta Kari teki meille aika tuimat paukut ja pikku hiljaa tunnelma alkoi lämmitä ja aloimme jutella seksistä ja kolmansista pyöristä. Keskustelussa totesimme, että parin on vaikea löytää treffipalstoilta oikeasti johonkin pystyviä miehiä ja miehen on vaikeaa löytää paria joka todella uskaltaa toteuttaa fantasian siitä, että vaimo antautuu isokyrpäisen vieraan miehen astuttavaksi, eikä vain pyytele kuvia fantasiaa varten.

Mari siirtyi väliimme istumaan ja hyväilimme Marin upeita rintoja ja hän puristeli meidän molempien kaluja housun läpi. Sitten Kari kertoi saunan olevan lämmin. Saunassa puristelimme ja suutelimme Marin rintoja, hän runkkasi meidän molempien kaluja ja avasi jalkansa niin, että pääsin tutkimaan sormillani kiimaisen kuumaa pillua.

Pesun jälkeen menimme parivuoteeseen. Aluksi minä nuolin Marin posliinipillua ja hän imi Karin kalua. Sitten käänsin Marin kyljelleen, rullasin kortsun kalun päälle ja työnnyin kyljittäin takaapäin sisään samalla kun Kari nuoli pillua. Saatuani ekan orkun Kari nai Maria rajusti lähetyssaarnaaja-asennossa ja he saivat molemmat orkun.

Siten otimme taas juomaa ja panimme Maria vuorotellen. Yritimme myös ahtaa molemmat kalut yhtaikaa pilluun, mutta se ei onnistunut, eikä Mari tuosta yrityksestä pitänytkään. Marin ratsastaessa kalullani Kari kyseli Marilta, että tekeekö iso, vieras kyrpä hyvää ja Mari vastasi nautinnosta voihkien että kyllä kultaseni, kyllä tekee.

Marin ratsastaessa minä hieroin sormellani hänen klitoristaan ja Mari sai taas nautinnosta voihkien orkun. Orkun saatuaan Mari vetäisi kortsun pois ja alkoi runkata ja imuttaa rajusti kaluani.

Marin imutus teki niin hyvää, että laukesin uudelleen. Kävimme välillä huuhtelemassa "pelivälineet" ja otimme lisää juomaa. Mari makasi välillämme ja hyväilimme hänen vartaloaan samalla kun hän hyväili kalujamme ja kertoi saaneensa tänään kahta upeaa kyrpää. Hyväilyt saivat meidät uudestaan kiimaan ja loppuhuipennuksena Kari pani Maria lähetyssaarnaaja-asennossa.

Minä työnsin pitkän keskisormeni myös pilluun ja hieroin Marin G-pistettä nainnin tahtiin. Kun Kari sitten sai ennen Maria orkun, niin minä nousin vuorostani Marin päälle ja työnsin kaluni Karin spermojen sekaan ja aloitin hurjan nainnin.

Olin kysynyt Karilta, kiihottuuko Mari sanoista ja Kari väitti että ei, mutta kun minä yhä kiivaampaan tahtiin naidessani kuiskuttelin Marin korvaan, että hän on kiimainen nuori narttu, joka häpeämättömästi antautuu isokyrpäisen vanhan pukin astuttavaksi, levittää reitensä ja pillunsa ison vieraan kyrvän tulla.

Kun kerroin vielä että iso, vanha kyrpä ei ole pitkään aikaan saanut näin nuorta, tiukkaa pillua, niin Mari sai tosi mahtavan orkun ja pillu supisteli orkun aikana niin voimakkaasti, että minäkin laukesin kolmannen kerran nautinnosta karjuen ja ruiskutin viimeisetkin spermatippani kaluni ollessa syvällä, syvällä Marin pillussa. Annoin kalun olla vielä laukeamisen jälkeenkin hetken Marin pillussa, suutelimme ja nautimme toistemme kiiman kuumentamista vartaloista.

Mutta sitten kello oli jo yli yhden yöllä ja minä menin vierashuoneeseen nukkumaan. Heräsin aamulla seitsemältä ja ajoin Ouluun hotellin aamupalalle. Olimme vaimoni kanssa luvanneet mennä uuden vuoden juhliin erään nuoremman ystäväni luokse tuntenut kaverin 8kk ja hän oli luvannut lämmitellä siinä illan mittaan saunan ja järjestää syötävää ja oli sovittu, että juomat jokainen tuo itse mukanaan.

Vaimoni Minna on 48v, hyvässä kuosissa oleva isorintainen ja kohtalaisen muodokkaan perseen omistava brunetti. Usein olen huomannut, kuinka nuoremmat miehet tuijottelevat hänen peräänsä ja kuulemma kesäisin on jopa vihellelty Vaimo ei myönnä, mutta kaverit kertoi.

Vaimoni pukeutuu välillä vapaa-aikana aika nuorekkaasti ja käyttää jopa yli polven ylettyviä saappaita, joissa hän näyttää todella naitavalle. No kuulin Markulta, joka oli juhlien järjestäjä, että tulossa on muitakin, yhteensä kymmenkunta ihmistä ja en sitten sen tarkemmin kysellyt ketä.

Tulimme paikalle melkein ensimmäisenä ja saimme heti tukevat siivut juotavaa. Takassa paloi tuli ja poppi soi kohtuu volyymilla. Itsellä oli ollut edellisenä päivänä 16 tunnin työpäivä ja hieman havaitsin sen painavan luomia. Väki lisääntyi ja mukaan tuli toinenkin pariskunta, mutta muuten oli kovin mies valtaista ja noin 40 vuoden molemmin puolin olevaa väkeä.

Ilta meni mukavasti syödessä, jutellessa ja osa lauloi karaokea toisessa huoneessa, tunnelman ollessa rento ja vapautunut. Saunassa käytiin ja vaimoni meni Niinan kanssa ja me miehet kävimme porukassa ja istuskelimme saunan jälkeen vain pyyhkeet ympärillä ja siinä humalan jossain vaiheessa huomasin, että poikien pyyhkeet tipahtelivat ja valuivat milloin mitenkin peittämättä kalleuksia, ja samalla huomasin että vaimoni posket hehkuivat kohtalaisesta juoman määrästä ja kiihkeästä sukukalleuksien tuijottelusta.

Vaimoni katse viipyi aika pitkään Markun elimessä, joka olikin aika kunnioitusta herättävä. Reilusti yli 20 cm, noin 6 sentin paksuinen. Ei sillä että olisin mitannut, mutta Markku asiasta saunassa mainitsi, kun oli aika hönössä. Samoin Pena oli kohtuu hyvin eväin varustettu. Pituutta vähemmän, mutta paksuutta taas enemmän.

Mietinkin että täytyy aika reppu olla sillä naisella, joka tuon juurta myöten itseensä ottaa Ilta kului ja Niina joutui poistumaan kun oli lapsi oksentanut mummolassa ja hän päätti ottaa taksin ja hakea lapset kotiin. Hänen miehensä Mikko taas sai luvan jäädä jatkamaan juhlia. Niko istuskeli viimeksi tulleena ja saunoneena saunan pukuhuoneessa ja huokaili mennyttä vuotta ja kertoi eronneensa kesällä ja ei kuulemma sen jälkeen ole naistakaan ymmärtänyt etsiä ja kuulemma nyt panettas armottomasti No siihen Markku että: On se sen verran uhkea tamma, että varmasti kyyti olisi kylmää.

Siihen totesin, että aika harvassa vaan nykyään se kyyti.. Äijät katteli hitaasti ja totesivat että ei ulkomuodosta uskoisi Sen verran muistan, että Markku antoi Minnalle valkoisen, ilmeisesti satiini tai silkki aamutakin, ettei tarvii päällensä heti pukea.

Tässä välin taisin ottaa pienet unet ja kun heräsin huomasin olevani yläkerrassa sängyssä, melkein pimeässä huoneessa. Kuuntelin musiikkia ja muistin missä olin. Uni oli tehnyt hyvää ja olin taas juhla tuulella. Avasin huoneen oven ja astuin ulos ja kuuntelin kun pojat jututtivat vaimoani. Kyselivät aika intiimiä kysymyksiä minkä johdosta meninkin varovasti portaiden yläpäähän, mistä pystyi katselemaan alas sen verran huomaamattomasti, kun siellä ei ollut valaistus päällä.

Näin vaimoni istumassa tosi seksikkäässä asussa kulmasohvalla. Markku oli vaimoni vasemmalla ja Pena oikealla puolen. Vaimoni silmät kertoivat, että aika monta viinilasia on jo kumottu. Olin juuri hihkaisemassa, että jatketaas juhlia, kun kuulin Penan sanovan että: Ollaan poikien kanssa mietitty, että laitettas suhun uutta virtaa kun Kimmo sanoi, että seksi on kortilla nykyään.

Samalla huomasin Penan käden menevän vaimoni reidelle ja ihme kyllä vaimoni antoi sen siihen jäädä. Markku kysyi heti perään että: Ei nuoremmillakaan ole noin komeita. Huomasin kun Mikko Reijo ja Niko tulivat lähemmäksi katsomaan miten tilanne etenee. Minna nappasi siideriä tölkistään ja Penan toinen käsi oli korkealla reidellä vaatteen sisäpuolella, melkein jo pillun porteilla ja toinen käsi availi aamutakin nyöriä siinä helposti onnistuenkin.

Penan vasen käsi sukelsi vaimoni haaroihin ja oikea meni vatsalle nousten kohti rintoja, samalla kehuen että: Samalla vaimon päällä ollut aamutakki luiskautettiin harteilta ja siinä vaimoni nojasi takakenossa rinnat, vatsa ja muotoon ajeltu pillu näkyvissä, ilmeisen päihtyneessä tilassa kun ei asiasta välittänyt.

Portaat laskutuvat suoraan eteiseen ilman että olohuoneesta näkee, joten nyt katsoin että on aika käväistä alhaalla. Menin varovasti alas ja nappasin Ixus kameran kassista ja palasin yläkerran asema paikkaan. Tullessani takaisin huomasin, että vaimoni oli kaadettu selälleen ja pojat olivat pyyhkeet pudottaneet lattialle ja Reijo oli kyykistynyt vaimoni jalkojen väliin, samalla kun Pena ja Markku avasivat Minnan jalkoja leveämmälle ja nostivat hieman koholleenkin pillun avautuessa Reijon eteen siistinä ja ajeltuna Huomasin Markun kuiskaavan Nikolle jotain ja Niko poistui palaten hetken päästä kädet täynnä tavaraa.

Ainakin jonkunlaisen pullon näin ja vallan hervottoman pitkä tekopenis oli tarttunut Markun makuuhuoneesta matkaan. No homma jatkui, kun Reijo totesi että: Samalla sormi livahti huulten välistä sisään, hieman sorminaintia ja totesi että: Minnan kasvoilla ehkä hieman epäuskoinenkin ilme, mutta nautinto silti näkyi vaikka silmät oli suljettuna. Huomasin Reijon samalla ajelevan vaimoni loppu karvoitusta aivan paljaaksi ja toinen käsi teki esileikkiään pillussa ja klittalla.

Vaimoni oli silmät kiinni ja Pena ohjasi vaimoni käden kyrpänsä varteen ja kun vaimo siihen tarttui kuului pieni huokaisu, kun ei käsi ylttänyt ympäri.

Markku ohjasi Minnan toisen käden omalle kyrvälle ja huokaisu toistui ja lisäksi kuului että: Reijo sai parturoinnin valmiiksi, näkyi levittävän jotain pillun ympärille ja näkyi painavan jopa sisäänkin samalla, sormin levittäen joten kaikki valahti pillun syvyyksiin. Niko oli käynyt tankkaamassa paukkunsa ja kiersi sohvan taakse ja heitti selkänojatyynyn pois ja konttasi vaimoni pääpuolelle ottaen lasista ryypyn, saaden jääpalan suuhunsa Samalla hän sai ahaa elämyksen ja otti palan käteensä.

Reijolla oli kädessä se hemmetin iso dildo ja samalla kun hän nuoli klitorista, dildo hieroi häpyhuulia pysähtyen pillun suulle ja kuin kokeillen painoi hieman ja kun oli vastusta niin uudestaan sivelyä ja suulle ja painetta ja jo meni hieman sisään ja samaa jatkui aina uudestaan ja uudestaan.

Niko hieroi rintoja ja Minna huokaili suu hieman avoinna, silmät suljettuna Nikon näyttäessä Reijolle että lisää vauhtia Reijo työnsi nyt dildon pilluun muutaman sentin ja veti ulos ja painoi aina joka työnnollä hieman syvemmälle ja kiihdytti liikettä, samalla kun Minnan lantio alkoi herätä ja vastata liikkeeseen hetki hetkeltä enemmän.

Minnan vartalolla vaelsi käsiä kuin muurahaisia muurahaispesässä ja Minna alkoikin jo huokailla äänekkäästi. Huomasin että hän oli ottanut pari jääpalaa ja ojensi toisen Reijolle ja toisen piti itsellään.. Minnan hengitys pätki kuin happi loppuisi. Niko näytti Reijolle jotain ja kun dildo sukelsi pilluun ja Minna huusi, painoi Reijo jääpalan turvonneelle klitorikselle ja Niko pyöräytti jäällä nännien ympäri ja samalla näin Minnan saavan kovimman orgasmin mitä olen kenenkään nähnyt, saati kuullut saavan.

Minna tärisi sohvalla aivan kuin horkassa ja äijät tuijottivat tyytyväisinä. Niko tuuppasi seisovan kyrvän Minnan huulien väliin ja Reijo vaihtoi dildon oikeaan ja alkoi hitaasti naimaan, sillä edellinen näytös oli varmaan vienyt kiihkon lähelle laukeamista.

Reijon pumppu painoi menemään viitisen minuuttia ja Minnakin alkoi juuri heräilemään ja myötäilemään kun Reijon lanteet alkoi nykimään ja hän nykäisi kyrvän pillusta ruiskien vaimoni vatsalle lastin. Mikko pyyhkäisi vatsalta spermat keittiöpaperiin ja asettui pillulle tuupaten kyrvän sisään yhdellä työnnöllä, Minnan nyyhkästessä jotain, mistä en saanut selvää.. Taas alkoi rytkytys oikein tosissaan, kun nuoremmat orit saivat kunnon tammaa, joka oli himokas ja liukas No jännitys kai teki tehtävänsä, sillä Mikko kesti alle kolme minuuttia kun nykäisi kyrvän ulos ja laukesi vatsalle ja Minna ei saanut vaan jäi välille.

Minnan kädet runkkasivat kahta ja suussa Nikon kyrpä, joten muminalta ei kuullut pyysikö Minna lisää vai yrittikö päästä tilanteesta. Nyt Niko kiersi vaimon jalkojen väliin nostaen vaimoni lantion tyynyn päälle, Penan ja Markun avustuksella, ylös ja työntyi syvälle pilluun aloittaen nainnin hieman erikoisessa asennossa sillä molemmat jalat olivat sohvalla ikään kuin kyykyssä.

Pani vaimoani ja asento oli ilmeisen tehokas, koska vaimoni kasvoista näki, että tekee hyvää ja pää alkoi viskomaan puolelta toiselle. Niko panee Minnaa hien valuessa selkää myöten ainakin viisi minuuttia, karjaisten sitten pumppasi sitten mällin syvälle pilluun Pena ja Markku alkoivat moittimaan, että eikös ole sovittu ettei lasketa sisälle, kun menee liian liukkaaksi, ettekö nyt perkele muista.

Nyt sitten ei taas lopuilla tunnu missään, kun on mälliä paikat täynnä. Kuuntelin hieman hölmönä ja tajusin että homma onkin joka vuotinen hupi ja sillä muut naisihmiset juhlista puuttuivatkin, kun piti päästä valittua uhria painamaan.

Niko pyyteli anteeksi ja sanoi että: Pyyhkäisy keittiöpaperilla ja uudestaan sisään, ulos ja pyyhkäisy, Minnan huokaillessa aina dildon upotessa. Markku ja Reijo imeskelivät nännejä. Mikko siveli vatsaa ja klitorista ja Minna piti huolen henkäilystä vartalon hikoillessa.

Olin ottanut koko ajan kuvia ja videopätkää, jotta olisi vaimolle esiteltävää kun päästään kotiin. Olin samalla mustasukkainen ja kiihottunut, sillä tämä oli parempaa kuin netin pornopätkät Olihan pääosassa tuttu vartalo Markku siirtyi Minnan jalkoväliin, asettelee kyrpäänsä rauhassa huulille ja näen Minnan kasvoista pientä epätoivoa, sillä onhan tuo Markun elin varmasti suurin elin.

Voisi jopa sanoa ainoa kunnon kyrpä sanan todellisessa merkityksessä, joka pilluun on pyrkinyt. Markku painaa hitaasti sisään ja hokee Minnalle että: Samalla "jorma" menee aina vaan syvemmälle ja syvemmälle milli kerrallaan.

Minnan kasvoilla on jopa hieman tuskainen ilme Markku nykäisee kyrvän ulos ja ottaa pienen pullon käteen ja painaa siitä reilusti pilluun ja painaa kyrpää taas hitaasti perään ja kyrpä liukuukin helpommin. Markku puristaa öljyä vielä kyrvän varteen ja alkaa upottamaan moloa sisään, muiden seuratessa vieressä kuin menossa olisi parempikin urheilu suoritus Kuuluu Penan kommentti että: Markku alkaa hitaasti liikkumaan edestakaisin.

Minna näkyy vapisevan ja huokailevan. Tissit sojottaa kuin Gomorran kukkulat tosin kuin maan järistyksessä heiluen. Minnan kädet oli tosin painamassa vastaan, että ei pääse pohjaan aivan helpolla. Tämä oli jo liikaa Minnalle sillä nyt huomaan, että ei enää ole juuri muulla väliä kunhan tuo kyrpä vaan jatkaa naimista. Samassa Markku tempaisee kyrvän ulos ja kysyy Minnalta että: Minna ei sano mitään ja Markku alkaa nousta pois jolloin Minna sanoo hiljaa että: En ikinä olisi uskonut mutta siveä vaimoni karjaisee että: Törmäsin netissä pariskunnan jättämään seuranhakuilmoitukseen, jossa he hakivat miestä kolmanneksi.

Pariskunta ei ollut määritellyt hakemukseen muuta kuin, että asuivat Länsi-Suomessa, ei siis edes ikää tai muutakaan. Vastasin ilmoitukseen ihan mielenkiinnosta ja kerroin hieman itsestäni. Olin siis silloin vuotias, urheilullinen ja varsin hyväkroppainen mies. Uskalsin sanoa niin, vaikka normaalisti ei olekaan tapana kehuskella, mutta pakkohan jonkinlainen myyntipuhe oli keksiä.

Parin tunnin kuluttua sainkin vastauksen ja selvisi, että pariskunta olikin minua selvästi vanhempi, noin vuotiaita. Tämä oikeastaan alkoi tuntua varsin kiihottavalta ajatukselta, niin sanotusti kielletyltä hedelmältä.

He eivät onneksi asuneet samalla paikkakunnalla, vaan noin 60 kilometrin päässä minusta, joten saatoin olla varma, että emme tuntisi toisiamme entuudestaan. Viestittelimme illan aikana ja vaihdoimme ajatuksia mistä kukakin pitää ja mitä toivoisi mahdolliselta tapaamiselta. Itse olen aina pitänyt paljon suuseksistä, niin antavana kuin saavanakin osapuolena.

Parin nainen tykkäsi ajatuksesta kovastikin. Kerroin myös, kuinka tykkäisin nuolla paljaaksi ajeltua naisen pillua. Parin päivän viestittelyn jälkeen nainen halusi puhua kanssani puhelimessa ja sovimme, että hän soittaa minulle illalla. Annoin siis numeroni heille, vaikka hieman tietysti epäilytti antaa numeroa täysin tuntemattomille. Illalla puhelin soi ja vastasin puhelimeen mahdollisimman luontevasti. Kuulin äänestä, että naista jännitti ihan samalla tavalla kuin minuakin.

Hänen äänensä oli seksikkään käheä ja tunsin kuinka lämmin aalto meni vartaloni läpi. Tämä tietysti vaikutti myös jalkoväliini ja tunsin kovettumisen merkkejä. Hetken juteltuamme molemmat rentoutuivat ja pystyimme puhumaan haluistamme ja odotuksistamme.

Hän ehdotti loppujen lopuksi tapaamista heidän mökillään, joka oli saaressa. Sovimme tapaamisen seuraavaksi viikonlopuksi. Puhelun jälkeen polveni löivät loukkua ja jännityksen kihelmöivät aallot menivät lävitseni. Yhdestä fantasiasta oli tulossa siis totta. Ajoin perjantai-iltana sovittuun paikkaan, josta parin miehen oli tarkoitus hakea minut veneellä mökille.

Ehdinkin odotella 15 minuuttia ennen kuin kuulin veneen ääneen. Sinä aikana olin ehtinyt jo miettiä moneen otteeseen oliko tämä kaikki vaan pelkkää huijausta. Ei se ollut, vaan mies ajoi veneen rantaan ja pyysi minua veneeseen. Kättelimme ja esittelimme itsemme. Hän kertoi, että vaimo oli tekemässä ruokaa ja saunakin olisi lämpimänä. Mies oli roteva ja pitkä, mutta vatsaakin oli vuosien aikana näköjään kertynyt ainakin omaksi tarpeeksi.

Tumma, kaunis nainen tuli meitä ulos vastaan. Hän halasi minua ystävällisesti ja tunsin heti pientä kovettumista housuissa. Hän oli sopusuhtainen, noin cm pitkä nainen ja kaiken lisäksi vielä varsin povekaskin.

Mies tarjosi heti oluen ja tunnelma muuttui varsin rennoksi. Söimme ja nautimme illasta. Siirryin miehen kanssa saunaan ja hän selvästi vielä tenttasi, että millaisen miehen he olivatkaan saaneet vieraakseen.

Olimme sopineet, että nainen tekee lopullisen valinnan haluaako hän, että tapahtuu jotain minun ja hänen välillään. Parin nainen oli käynyt pesulla ennen meitä ja hän oli ollut valmistautumassa illan jatkoon. Saunasta tultuamme istuin tuvan pöydän ääreen pelkkä kylpytakki päällä. Nainen tuli viereeni silkkisessä yöasussa, joka koostui pikkuhousuista ja hieman vyötärön alle ulottuvasta paidasta. Istuimme pöydän ääressä kunnes mies meni käymään ulkona.

Silloin nainen siirsi kätensä reidelleni ja suoraan kylpytakkini alle. Avasin kylpytakin narun ja annoin hänelle suoran näkymän kiinteään vartalooni ja kovettuvaan kyrpääni. Nainen ei aikaillut vaan siirsi kätensä kyrpäni varteen ja aloitti hitaasti vetelemään esinahkaa edestakaisin. Hänen silmänsä olivat sameat ja hän vaikutti kiimaiselta. Puristelin hänen rintojaan ensin puseron päältä, mutta lopulta siirsin käteni hänen puseron alle.

Hänen nännit olivat jo kovettuneet ja rinnat tuntuivat varsin kookkailta. Hän taivutti itseään ja otti kyrpäni kuumaan suuhunsa. Hitaasti hän otti uudestaan ja uudestaan kyrpääni suuhunsa. Tästä olin jo kauan haaveillut, vanhempi kaunis nainen kova kyrpäni suussaan. Parin mies tuli sisälle ja totesi, että täällähän on päästy jo vauhtiin. Tilanne tuntui epätodelliselta, naisen mies katsoi touhuamme parin metrin päästä selkeästi kiinnostuneena.

Siirryin naisen kanssa sängylle. Riisuin naisen ja pyysin häntä siirtymään päälleni Hänellä ei ollut mitään sitä vastaan, mutta mies kommentoi pöydän äärestä kyrpä kädessään, että he eivät ole koskaan tehneet tällaista.

Siitä sain vain lisää kiihoketta ja halua antaa naiselle parastani. Nainen oli ajanut ilokseni pillunsa posliiniksi. Tartuin häntä lanteista kiinni ja upotin naamani märkään pilluun. Nuolin häntä nuoruuden vimmalla, välillä pyörittäen kieltä klitoriksella, välillä hitaasti pitkillä vedoilla. Äänistä päätellen hän nautti, mutta niin nautin minäkin hänen suihinottotaidoistaan.

Hänen miehensä tosin tyytyi runkkailemaan pöydän ääressä ja nauttimaan snapseista. Se ei tosin haitannut minua, mutta tuntui hieman oudolta, mutta samalla kiihottavalta.

Pyysin naista nousemaan päältäni. Hän ei päästänytkään minua altaan vai otti kyrvästäni kiinni ja ohjasi sen kuumaan pilluunsa. Kyrpä upposi helposti sisään, koska hän todellakin kävi kuumana ja pillu valui nesteitä. Hän aloitti hitaan ratsastuksen päälläni. Minä tartuin kiinni hänen rintoihinsa ja puristelin niitä kiihkoni vallassa.

Hän taivutti itseään niin, että sain imaistua nännin suuhuni. Tämä kiihotti häntä entisestään. Vasta tässä vaiheessa otin pikkuhousut pois tytön nostaessa taas halukkaasti peppuaan. Samalla sovitin hänen lantionsa alle tyynyn, joka oli sängyllä.

Nyt hän oli täysin alaston, makasi vatsallaan sängyssäni peppu pystyssä. Jatkoin tytön reisien sisäpintojen hyväilyä hellin sormenliikkein, välillä rasvaa lisäten. Välillä sormeni kosketti kuin vahingossa hänen häpyhuuliaan matkallaan eteenpäin. Hän jännitti kiinteitä pakaroitaan vasten kättäni, kuin haluten, että kosketan hänen salaisimpia sopukoitaan. Hieroin rasvaa noille kiinteille pakaroille välillä hyvin hellin, välillä kovemmin ja vaativin liikkein hieroen hänen pakaralihaksiaan.

Hän huokasi, kun painoin pakaroita erilleen ja katselin hänen suojatonta peppureikäänsä. Annoin sormieni viimein liikkua pitkin hänen vakoaan pepun yläosasta kohti hänen häpyään. Hän värähti, kun sormeni osui hänen pyllyreiälleen kulkien sen ylitse kevyesti. Tytön häpyhuulien väli oli kostea ja jo hieman avautunut. Sormeni liikkuivat edestakaisin hänen hävyllään ja pepullaan, kunnes etusormeni ollessa juuri häpyhuulien välissä painoin sitä hiukan sisäänpäin.

Hänen häpynsä aukeni päästäen sormeni sisälle hänen kuumaan kosteuteensa. Koskettelin hänen pilluaan pitkään ottaen välillä sormeni kokonaan pois ja painaen sen välillä hänen sisäänsä, mutta vain sentin verran häpyhuulien väliin. Tytön jo huohottaessa raskaasti kiimasta painoin kämmeneni vasten hänen peppuaan ja toisen käden sormen syvemmälle hänen sisäänsä.

Annoin sormeni tunnustella hänen klitoristaan hieroen sitä hellästi mutta tarpeeksi voimakkaasti. Kuuntelin koko ajan hänen hengitystään, jotta tietäisin, koska häneltä olisi tulossa. Jatkoin kiirettä pitämättä, kunnes tunsin että tyttö oli saamassa orgasminsa. Juuri kun hän sai, painoin pepulla lepäävän käteni rasvaisen sormen hänen anukseensa. Hän kirkaisi yllätyksestä ja nautinnosta ja tunsin hänen alapäänsä sykkivän ja kouristelevan sormieni ympärillä.

Jatkoin sormieni liikettä hänen nauttiessaan orgasmistaan, kunnes hän siirsi jalkojaan hieman kiinnipäin. Annoin hänen rauhoittua hetken sängyllä odotellen kärsivällisesti. Hetken kuluttua hän kääntyi kyljelleen ja kosketti minua. Tein kuten tyttö pyysi ja menin makaamaan hänen viereensä. Hän painautui minua vasten koko vartalollaan, kun suutelimme maistellen toisiamme.

Tunsin hänen kiinteät rintansa vasten vartaloani ja kovana seisova kaluni painautui vasten hänen alavatsaansa. Käännyin selälleni vetäen hänet päälleni makaamaan. Vedin häntä hieman ylöspäin niin, että hän tunsi kovan kaluni painautuvan vasten häpyään. Hän nousi pystympään ja tunsin, kuinka terskani osui hänen häpyhuuliensa väliin.

En painanut itseäni syvemmälle, vaan annoin hänen tunnustella itseäni. Tiia katsoi minua silmiin ja näin, että hän oli valmis. Nostin häntä vielä lisää pystyyn, kunnes hän oli lantioni päällä, hieman irti minusta ja terskani juuri häpyhuulien välissä. Sitten tartuin häntä lantiosta tukevalla otteella ja painoin häntä hieman alaspäin. Terska tunkeutui syvemmälle hänen piukkaan ja kuumaan pilluunsa ja hänen nesteensä valuivat pitkin kaluni vartta.

Hän oli todella märkä. Painoin häntä vielä muutaman sentin alaspäin ja hänen silmänsä laajenivat. Edelleen häntä silmiin katsoen painoin häntä alaspäin hyvin hitaasti, kunnes olin upottanut koko kaluni hänen karvattomaan pikkupilluunsa. Nostin hänen lantiotaan hitaasti tuntien kaluni liikkuvan hänen kireässä pillussaan.

Kiihdytin vähitellen liikettä ja tyttö auttoi minua ratsastaen päälläni kiihkeästi. Vähän ennen hänen orgasmiaan pysäytin liikkeemme, niin että vain terskan kärki oli hänen sisällään ja liikuin sitten lyhyin liikkein vasten hänen klitoristaan. Hänen silmänsä olivat kiinni nautinnosta, kun lopulta painoin itseni koko mitalta hänen sisäänsä. Hän nyyhkytti nautinnosta ratsastaen hetken kiihkeästi päälläni ennen kuin putosi velttona päälleni. Siirsin käteni hänen pakaroilleen ja liikutin hänen supistelevaa pilluaan pitkin kaluani.

Tunsin kaluni kasvavan vielä entisestään, kunnes en voinut pidättää. Sperma sykki purkauksina ja kaluni nytkähteli hänen supistelevassa pillussaan, kun purkauduin syvälle hänen sisäänsä. Makasimme pitkään hikisinä päällekkäin veltostunut kaluni edelleenkin tytön sisällä, kunnes hän kierähti kyljelleen viereeni. Otin hänet kainalooni hyväillen hellästi silittämällä hänen hiuksiaan. Hän siirsi kätensä jalkojeni väliin ja otti hellästi kiinni spermasta ja hänen nesteistään märästä kalustani.

Hän ei hyväillyt minua, piti vain kiinni hellän omistavasti. Kuuntelin sadetta ja Tiian hengitystä, kunnes tiesin, että hän oli nukahtanut. Sitten nousin hiljaa ja kävelin terassille, josta pääsi saunaan. Löylyhuoneessa oli kuumaa ja pesässä oli punainen hiillos. Laitoin muutaman puun pesään ja pian tuli roihusi. Asetuin mukavasti lauteille nauttimaan rennosta, rakastelun jälkeisestä raukeudesta lämpimässä saunassa. Tiia tuli saunan ovesta sisään alastomana. Katsoin hänen vartaloaan nautiskellen.

Pitkät hiukset olivat vapaana hänen olkapäillään, pystyt rinnat näkyivät hiusten seasta. Vyötärö oli kapea, vatsan iho virheettömän sileä ja navassa oli kimaltava koru.

Lantio leveni naisellisesti ja pillu oli paljaaksi ajettu pullea kumpu, josta häpyhuulet näkyivät kauniisti. Miia oli ymmärrettävästi kauhusta jäykkänä, kun pomo alkoi riisua hänen vaatteitaan. Mies nosti topin rintojen päälle, laski rintaliivien kupit rintojen alle ja kouri todella kovakouraisesti paljastuneita, kookkaita c-kupin rintoja.

Miia nyyhkytti ja yritti työntää miestä pois, mutta tämä vain nauroi ja sanoi, että kohta "teinilutka saa kunnolla kyrpää". Miia myönsi yleensä pukeutuvansa seksikkäisiin vaatteisiin, kireään toppiin, lyhyeen hameeseen ja kasvoillakin oli yleensä paljon meikkiä, muttei hän silti huorahtavana itseään ajatellut, vaikka olikin huomannut keräävänsä miesten katseita kadulla.

Kyyneleet valuivat nuoren tytön poskia pitkin ja sotkivat meikkejä, kun hänen mieleensä nousi yhä kauhistuttavampana ajatus siitä, että mies aikoo ottaa vastusteluista huolimatta hänet väkisin. Mies painoi Miian lattialle polvilleen ja kaivoi kalunsa esiin farkuista. Miia säikähti kalun kokoa: Miia ei tehnyt elettäkään, joten mies tarttui tyttöä takaraivosta ja painoi kalunsa väkisin maalattujen huulien väliin ja sisälle märkään suuhun.

Miia kakoili ja häntä ällötti suussaan pumppaava kalu, mutta pomo pakotti patukkaansa yhä vain syvemmälle tytön suuhun tukistamalla tätä hiuksista. Mies läähätti, murisi ja nimitteli Miiaa koko ajan teinihuoraksi ja pikkulutkaksi.

Viiden minuutin jyystämisen jälkeen pomo nosti Miian pystyyn ja pöydälle istumaan. Miia arvasi jo mitä oli seuraavaksi tulossa ja kyyneleet valuivat hänen poskiaan pitkin: Miia yritti pitää jalkojaan yhdessä, mutta mies oli liian voimakas ja repi mustat stringit tytön jalasta. Pomo ujutti kätensä tytön pillulle ja huudahti voitonriemuisena, kuinka teinivittu on ihan märkä.

Miia punastui häpeästä, sillä hän ollut ei voinut mitään sille, että miehen kookkaan ja suonikkaan kalun imeminen ja rivot puheet olivat kaikesta huolimatta kiihottaneet häntä kovasti. Mies työnsi ensin kaksi sormeaan pilluun, mikä sai Miian haukkomaan henkeään kiimasta ja kivusta. Kolmas sormi oli jo liikaa ja sai tytön kirkaisemaan ja pyytämään, että mies lopettaisi.

Miia uikutti tuskasta, mutta myös kiimasta, sillä kulli oli ihanan iso ja mies osasi todella liikutella sitä. Miehen kädet likistelivät kovakouraisesti Miian rintaliivien päällä pullottavia rintoja samalla kun kyrpä puski rajusti kiimasta litisevää teinipillua. Miia tunsi olonsa todella likaiseksi ja hyväksikäytetyksi, muttei voinut mitään sille, että alkoi huohottamaan ja vapisemaan kiimasta, minkä hän tiesi sormiaan pillussaan usein uittaneena olevan ensimmäinen merkki lähestyvästä orgasmista.

Tyttö toivo, ettei pomo huomaisi orkkua, sillä häntä nolotti niin kovasti. Kuten arvata saattaa, mies kuitenkin huomasi, naurahti ja huudahti irstaasti: Miia häpesi pillustaan kuuluvaa kovaäänistä litinää eikä myöskään kestänyt pillunsa pohjaan uppoavaa kalua, joka alkoi tehdä kipeää, niin rajuja miehen naintiliikkeet alkoivat olla.

Tyttö yritti hidastaa miehen liikkeitä puristamalla jalkansa tämän selkään. Mies läpsäisi Miiaa poskelle ja huusi: Mies otti kalunsa ulos supistelevasta vitusta ja pakotti Miian kumartumaan eteensä tukistamalla tätä hiuksista. Pomo teki muutaman runkkausliikkeen kädellään ja sitten kalu alkoi roiskia spermaa Miian kasvoille.

Tytöstä tuntui kuin spermantulo ei lakkaisi koskaan; sitä lensi hänen hiuksilleen, rinnoilleen ja vaatteilleen. Pahin oli kuitenkin vielä edessä, sillä mies käski Miiaa nuolemaan spermaisen ja pillunesteistä kiiltelevän kalun puhtaaksi. Kun tyttö ei tehnyt elettäkään, tukisti mies taas hiuksista ja liikutti Miian huulia kaluaan vasten niin, ettei tyttö voinut tehdä muuta kuin nuolla sperman tahrimaa paksua kyrpää.

Jatketaan huomenna", mies totesi niin kuin kyse olisi ollut jostakin normaalista työtehtävästä ja jätti Miian istumaan spermaisena huoneen lattialle.

Tyttö kertoi itkeskelleensä lattialla hetken, kunnes oli mennyt vessaan siistiytymään. Miehen iljettävää spermaa tuntui olevan kaikkialla, mutta onneksi hiuksiin ja vaatteisiin ei jäänyt kovin näkyviä spermatahroja. Kotiin päästyään Miia kuitenkin riensi heti suihkuun ja vaihtamaan vaatteensa siltä varalta, että hänen vanhempansa huomaisivat jotain.

Suihkun jälkeen Miia sanoi vanhemmilleen olevansa väsynyt töiden takia - mikä toki pitikin paikkaansa - ja meni makaamaan sängylleen. Pitäisikö hänen kertoi vanhemmilleen? Pomohan oli ottanut hänet väkisin, vastoin hänen tahtoaan - pomo oli raiskannut hänet.

Mutta eihän hän voisi kertoa kenellekään, se oli liian noloa ja hänhän oli nauttinut siitä; hän oli kiihottunut valtavasti pomon irstaista puheista ja kookkaasta kyrvästä. Kukaan ei ollut nussinut häntä tuolla tavalla, eikä hän ollut koskaan saanut noin rajua orgasmia.

Miian pillu alkoi nytkin kostua, kun hän ajatteli miehen rivoja puheita - mies oli kutsunut häntä lutkaksi ja huoraksi! Miia puristeli toisella kädellään rintojaan ja työnsi toisen kätensä pikkuhousujensa sisään märällä pimpille. Miehellä oli ollut niin valtava kyrpä, että Miiasta oli ollut todella irstaan näköistä, kun se upposi hänen vakoonsa.

Niinpä Miia ei kertonut kenellekään, mitä pomo oli tehnyt hänelle ja alistussessiot jatkuivat koko kesän. Lähes joka työpäivä mies upotti ison kalunsa Miian kireään teinipilluun tai tytön maalattujen huulien väliin. Pomo oli todella kovakourainen ja sai yleensä Miian itkemään kivusta, mutta joka kerta Miia sain vähintäänkin yhden orgasmin. Jos mies tyytyi vain käyttämään tytön suuta, oli Miian pakko mennä heti vessaan tyydyttämään kiimasta sykkivä märkä vittunsa.

Usein iltaisinkin kotona maatessaan Miian ajatukset harhailivat miehen kookkaaseen kyrpään ja rivoihin puheisiin, ja heti pikkupillu kostui niin, että Miian oli pakko runkata pilluaan sormin tai shampoopullolla, jonka tyttö oli huomannut olevan sopivan kokoinen kalun korvikkeeksi.

Mies käski, ettei Miia saa pitää rintaliivejä töissä ja että hameiden pitää olla lyhyitä housuja ei saanut käyttää laisinkaan. Hiusten tuli olla pikkutyttömäisesti sivuille palmikoituina, mutta meikkiä piti käyttää "huorahtavasti" niin kuin mies käski. Miiaa nolotti valtavasti, kun kaikkien firman miesten katseet tapasivat liimautua hänen topin läpi nöpöttäviin nänneihinsä ja kireän hameen verhoamaan takamukseensa. Kaikkein nolointa Miiasta oli se, kun pomo kouri hänen rintojaan tai peppuaan muiden läsnä ollessa.

Useimmiten tyttö luikahti äkkiä pois miehen otteesta, mutta joskus pomo tarttui häneen takaa isoilla kourillaan niin, ettei hän päässyt mihinkään tämän lujasta otteesta.

Miiaa nolottivat silmittömästi häneen naulautuneet miesten katseet, mutta hän ei voinut mitään sille, että alapäässä alkoi tuntua tuttu kiimainen kuumotus. Miia alkoi huohottaa kiimasta ja senkös mies heti huomasikin.

Pomo tuntui taas kuin lukevan hänen ajatuksensa ja nosti hänet pystyyn ja käski mennä nojaamaan pöytää vasten pylly pystyssä. Miia tunsi olonsa kuin huumatuksi ja huomasi hämmästyksekseen tottelevansa miestä. Pomo nosti minihameen Miian vyötäisille ja repäisi pikkuhousut pois. Nyt miehet näkisivät hänen märän vittunsa. Sitä täytyy vähän rangaista, se on niin tuhma pikkuhuora.

: Orkku net pillu kostuu

PORNO VILMIT THAI HIERONTA KOKEMUKSIA Hän nosti tissit kupeistaan ja alkoi nuolla nännejäni vuoronperään. Olin menossa työmatkalle Ouluun. Aikuinen mies Aikuinen nainen Täti. Menin sängylle ja pyllistin. Toppi ja shortsit lentävät lattialle. Kun sexi seuraa seksirobotti vaivoin nieleskeltyä ne alas taivuttaa Jukka minut alaspäin suudellakseen minua, suudellessani tunnen peppureijälläni sormen levittävän jotain liukasta. Samalla Tomppa kiihdyttää vauhtia ja läpsii mua pakaroille.
Orkku net pillu kostuu Anna bella seksiblogi
EROTIC MASSAGE TARTU NAIDA TAKAAPÄIN Seksinovellit raiskaus sexi seuraa
Orkku net pillu kostuu 243
Kyrvän hieronta kivesten kidutus Voihkin, kun aloin lähestyä orkkua. Päivi kaivoi escorts fuengirola prostitoitu myös Pertin kivekset ulos haalareiden sepaluksesta. Haluaisitko sä tanssia mun kanssa kahdestaan, vaikka joku vois nähdä… Muttei niiden tarvis tietää mitä me tehdään tai puhutaan. Äkkiä Päivi tajusi että he toistivat hänen lempinimeään. Myös kondomin tuttu tuoksu erottui sormistani. Minua ryhdytään valmistelemaan uuteen tutkimukseen…. Hän ei päästänytkään minua altaan vai otti kyrvästäni kiinni ja ohjasi sen kuumaan pilluunsa.
orkku net pillu kostuu