Seuraa haetaan klitoris lävistys

D Ja aikasemmin joku mainitsi että nämä napit saa sentäs pois! Itselläni on myös tatuointeja 13 kappaletta, ne ei niin helposti pois lähde jos tarvis. Ensimmäisen tatuoinnin otin 14v rippilahjana, lupa porukoilta, kuva piti itse maksaa. Mun ainakin alkas tehdä pahaa jos peilistä tuijottaisi kuvauksesi kaltainen otus vastaan Aika tyhmä olet kun tuollaisen metelin nostat tavallisesta nuorten asiasta. Ainakin olet aikamoinen noita-akka. Kuinka saatoit ruveta rääkymään moisen asian takia.

Ja kuinka ihmeessä saattaa tyttärelläsi olla sekä kielilävistys, että korvalävistykset, ettet ole niitä aiemmin huomannut. Nykyaikana lävistykset ovat niin tavallisia, jopa keski-ikäisillä naisilla on lävistyksiä sekä tatuointeja. Tyttäresi ei ilmeisesti ole ajatellut että siinä mitään ilmoitettavaa edes on. Jos hän on ne omalla rahallaan kustantanut ja ajatellut että se on ihan tavallista.

Mutta suurimman virheen teit tuon huutamisesi kanssa, etkö ole edes alkeita oppinut, kuinka pitää nuorten kanssa olla. Onko mitään järkeä nostaa tuollaisesta ulkoisesta asiasta sellainen meteli ja niin että syyllistetään myös tyttären kaverit. Hän ei ole ketään vastaan rikosta tehnyt, millä oikeudella sinä hänet tuomitset.

Itse olen jo liki 60v 4 lapsen äiti ja lapset jo aikuisia, ja kummallakin tyttärellä on joitain lävistyksiä ja toisella myös pieni tatuointi. Itse on välitä moisista, ja olenkin toki sanonut että voisi jättää muutamat korut pois ja etten välitä sellaisesta kaunistautumisesta , mutta tytärten keho on heidän omansa ja heillä on toki oikeus koristella kehoaan oman makunsa mukaan.

Mutta missään nimessä en rupea huutamaan ja mesoamaan, en edes silloin kun nuorempi tyttäreni otti lävistyksensä reilsuti alle vuotiaana.

Kyseessä on vuotias, joka tarvitsee vanhemman suostumuksen lävistyksiin. Vaikka se kuinka olisi nuorten asia, niin vanhempien lupa pitää olla, ja nyt on lävistykset otettu jollain tapaa ilman vanhempien suostumusta. Jos homma sinun mielestäsi on niin, että tuon ikäisten pitäisi saada tehdä ihan mitä lystää, verukkeena "tavalliset nuorten asiat", niin ei kai kenenkään pitäisi siitäkään meteliä nostaa, jos tuon ikäiselle tyttöselle joku täysi-ikäinen mulkkuaan tarjoaa.

Sehän on ihan normaali nuorten tyttöjen asia olla kiinnostunut vanhemmista ja kokeneemmista. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tyhmyys tiivistyy tyhmässä porukassa.. Sitten ilmestyi huuleen omituinen lävistys, 'rengas', se lävistys-reikä vielä tulehtui,.?

Kysyin miksi hän sellaisen on yleensä ottanut, hän vastasi että hänen naisystävä oli vaatinut sitä ottamaan lävistys, jopa eron uhalla.? Vuosia myöhemmin tapasin sattumalta tämän entisen työkaverini, eikä hänellä ollut enää mitään lavistyksiä eikä tyhmiä renkaita killumassa, eikä myöskään mitään erityisiä arpiakaan ollut havaittavissa..

Muutenkin hänen elämänsä tuntui olevan järjestyksessä, oli eronnut siitä 'dominoivasta' naisesta, ja tavannut uuden fiksumman tyttötstävän. Minusta nämä lävistykset ovat, alemman, narkkarit, työttömät luuserit,jne..

On myös huomioitava miten esimm. Kannattaa hankkia sisälöä elämäänsä, muualta kuin näillä typerillä päähänpistoilla. Hah, aito porvari tietää ja kertoo. Itsellä kieli ja napa lävistetty. Olen vakituisessa työsuhteessa hoitoalalla , huumeita en ole ikinä edes kokeillut jne. Kannattaisiko hankkia jotain faktaa ja pohjaa mielipiteilleenkin? Sinä mistään mitään tiedä! Ja miten niin narkkareilla,työttömät,luuserit Ennakkoluulo sinulla on ongelma, nykypäivän muoti, ja jollei sinua kiinnosta , olisit hiljaa vaan Ihan 7 vuoden kokemuksella:.

Meillä nulikka ois kivitetty kuoliaaks.. Kysymys on ihmisyyden halventamisesta, kuuluu samaan sarjaan kuin tatuoinnit ja ympärileikkaukset. Siis omg ton jutun kaa , ite sain lävistyksen 7v. Tytölle lisää käyttörahaa muutamaa suurta ja näkyvää tatuointia varten. Ikuinen muisto senhetkisestä tilanteesta.

No D44 ton jutun kaa! Sain ekan lävistyksen 6v. Tää on hauska koska mulle kirjaimellisesti äiti hankki lävistysajan korvanlehdille kun olin 4-vuotias: D Kylläkin otin vasta kun olin 5-vuotta mutta silti. Minkähän ikäinen tuo teidän tyttärenne on? Enemmän huolestuisin typerästä tatuoinnista näkyvällä paikalla, festareille-menosta raiskauksia, viinaa, huumeita.. Kyllä maar miesoittaisin heti,Tiedätkö onko muualla paikoissa?

Ihan oikeasti kysyn tätä? Ihan normaali, jos kiellät enemmin tai myöhemmin tapahtuu pahempia juttuja. Ei lävistys ole mitään paha, eletään nykypäivää. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kuule kyllä on sinulla pieni huoli. Ole onnellinen jos tyttäresi ja perheesi on terve terv. Siis todellakin, se kuvottaa! Normaali vanhempi ei huuda tuollaisesta asiasta, eikä kantele toisille vanhemmille, että tytöillä on lävistyksiä.

Veikkaisin, että aloittaja on lapsi, joka haluaa testata vanhemien reaktioita, jos ottasi napakorun. Teksti on todella lapsellista oma tyttöni, huutomerkkejä!!! Mikäli omassa elämässäsi ei ole isompia ongelmia, vain keskusteluyhteyden puuttuminen sinun ja oman lapsesi väliltä, otan osaa. Ehkä huutaminen ei ollut oikea vaihtoehto? Et kurkannu, että millanen killutin roikkuu tytön klitassa?

Riippuu missä se on- Eräs tyttö otti "häppäriin läppärin" Joten siihen puuttuisian kasvoihin otettuihin. Nii ja tuo näkyy,"niin vähällä yleisölle",se vasta harminpaikka,mutta jos kantajalle antaa itsevarmuutta,antaa palaa. Olenpahan huolissani jos tyttären piti ottaa salaa.

Meillä ainakin on pidetty syvälliset pöydänäärikeskustelut miksi ei kannattaisi ja miksi sen ottaisi. Seurannut siihen että esimerkiksi huulikorua ei oteta koska se huonontaa ikeniä aika pahasti ja aiheuttaa arven mutta mulla on kyllä naama arvilla muutenkin ihan pelkistä hakkauksista ja sellasta, mutta jos vanhemmat antaa syyn sarjasta "no kun ei" niin silloin itse yleensä saan harkintaluvan läväriin jne.

Opetelkaa puhumaan ajoissa asioista niin ei tule yllätyksenä. Vanhemmuuteen liittyy lapsista huolehtiminen siten että ei tule yllätyksiä. Meillä asiasta keskusteltiin ja yhteistuumin sovittiin, että 15 vee lahjaksi hänelle voidaan laittaa haluamansa napakoru. Laitettiin myös ja valvoin, että hän hoitaa lävistystään, kunnes se on parantunut.

Vuoden päästä 16 huomasin hänellä kielikorun, jonka johdosta kävimme keskustelun asiaan liittyen. Korostin hänelle lävistykseen liittyviä seikkoja ja kehoitin häntä miettimään tarkoin, jos tuntee mieltymystä kasvojen alueen lävistyksiin.

Lävistykset vaativat oikeanlaisen jälkihoidon ja jos tästä laistetaan, voi seurauksena olla tulehduksia ja arpeutumia. Hänen kohdallaan lävistykset jäivät siihen ja se kielikorukin sai lähteä tytön vähän kasvettua ulos teiniydestä. Tänään hän on 19 ja on tyytyväinen siihen, että valotin hänelle lävistyksen merkitystä myöhempiä ajatellen.

Kun olet lapsesi elämässä mukana ihan koko matkan aikuisuuteen asti, voit olla vaikuttamassa hänen hetken mielijohteisiinsa ja ohjaamaan vähän kauaskantoisimpiin ratkaisuihin. Pelkkä EI ja päreidensä polttaminen ei johda koskaan mihinkään parempaan. Nuoren uhma vain kasvaa ja hän ei itsekään ole enää selvillä siitä mitä haluaa. Tytär oli ottanut pimslooraan jonkun killuttimen, huomasin kun oltiin "saunomassa".

Ei se asia ainakaan sillä huutamisella parane Riippuu kyllä ihan siitä onko lapsi 5 vai 15 vuotias Mitä vanhempi niin sitä enemmän on suitsia löysättävä,niin se vain on Ja muutenkin,asiat tärkeysjärjestykseen,mitäpä jos olisit salaa kuullut vaikka että tyttärelläsi on ns. Toki mielipiteen saa omata ja ilmaista, mutta pystytkö perustelemaan mielipidettäsi? Mikä tekee lävistyksistä yököttäväviä? Minusta blondit on vastenmielisiä mutta pidän turpani kiinni.

Ne vain ovat vastenmielisiä, jotenkin luonnottomia ja siksi rumia. Isäni otti humalassa lävistysasian puheeksi ja antoi luvan kielilävistykseen, jota olin kinunnut jo parin vuoden ajan. Äitini puolestaan ei sanonut mitään, hänelle oli aivan sama onko minulla suussa metallia muuallakin ku hampaiden paikoissa. Ikää minulla oli tarpeeksi ja menin siis ottamaan sen kielilävistyksen, senkin uhalla että isäni pyörtäisi puheensa. Hän ei muistanut antaneensa lupaa, eikä asiasta olla keskusteltu yhden kerran jälkeen.

Otin tämän lävistyksen muutama kuukausi sitten ja olen edelleen se sama henkilö, kuin ennen kielilävistystä. Elämäni on edelleen samanlaista kuin vuosi sitten. Patishi että nyt shinä et oshaa enää shano akunnolla äshää. Kannattaako tulla aukomaan päätä kun et näemmä tiedä lävistyksistä mitään? Puheeni oli vain pari ensimmäistä päivää lävistyksen ottamisesta sössöttämistä.

Turvotuksen laskettua puhuin taas normaalisti. Osaan sanoa kunnolla ässän, ärrän ja kaikki muutkin puhumiseen tarvittavat äänteet. Risto löysi markan rahan rantapenkereeltä Vesihiisi sihisi hississä jne.

Otin tuossa yli vuos sitten kieleen lävistyksen, enkä oo päivääkään katunut. En usko että kauhean moni lävistettykään tykkää kun on lävistyksiä tossa määrin. Itekin olen lävistetty, mutta kohtuus kaikessa.

Tuskin tuonkaan äiti halusi tyttärestään ihan tuollaista, tuskin edes hän itse. Tämän takia sano jyrkkä ei lävistyksille ja tatuoinneille. Noh, tuo tapahtui meillä aikoja sitten. Tytär otti lävistyksen kieleen ilman lupaa taisi olla 16v. Taisi hänellä olla muitakin leväistyskiä mutta ne ovat kaikki jo jäänneet unholaan. On neiti viisastunut sen verran. Hatunnosto aloittajalle siitä, että hän sentään ymmärsi raivostua lapsensa järjettömästä tempusta.

Nykyään kun lasten annetaan tehdä ihan mitä mielivät, ja sellainen sana kuin häpeä on katoavaa kansanperinnettä. Ihmettelen kyllä kamalasti, että joku antaa alaikäiselle lapselleen luvan ihan mihin tahansa. Herää kysymys, minkä' takia tämmöiset ihmiset ovat tehneet lapsia, jos heille on yhdentekevää, mitä he tekevät ja mitä heistä tulee.

Se on sanomattakin selvää, että täysin pellossa kasvaneista lapsista ei voi koskaan tulla töissä käyviä ns. Kyllähän yhteiskunta maksaa heidän munauksensa. Kyllä normaali teini kysyy lupaa vanhemmiltaan läväreihin tai ainakin vihjailee asiasta vanhemmilleen ,jos on lupaa kysymättä ne ottanut, turha se on enää huudella ,nykymuotia teineillä ,menee iän kanssa ohi.

Samaa voi myös kysyä ylläolevan viestin muustakin lauserakenteesta Kaikki menee silloin paremmin jakeluun, kun huutamalla ja uhkailemalla. Itselle tulee heti päällimmäisenä mieleen syyt siihen, miksi tyttö halusi ottaa korun salaa puhumatta ensin vanhempiensa kanssa.

Jos oma lähestymistapasi asiaan on suuttua ja huutaa, et voi tosissasi olla ihmeissäsi kun tyttäreltä saat saman reaktion. Ei se omena niin kauas puusta putoa. Itse otin ensimmäisen lävistyksen ja tatuoinnin täysi-ikäisenä. Kummatkin olivat harkittuja ja vanhempien kanssa puhuttuja. En sano että vanhempani olivat innokkaana mukana jutussa, mutta rakentava keskustelu luo tuloksia. Huutaminen ja suuttuminen ei vie asiaa mihinkään suuntaan.

Jos keskustelette asiasta rauhalliseen sävyyn ja kummatkin osapuolet pääsevät tuomaan mielipiteensä esille, löytyy varmasti kummallekin tyydyttävämpi loppuratkaisu. Tässä vaiheessa suosittelisin hieman menemään itseesi ja miettimään miksi tyttäresi joutui ottamaan lävistyksen salaa. Ja vielä tosiaan teille "superäideille", nämä kommentit "hyvä kun suutuit ja huusit, eihän tuo muuten opi".. Jossain on mennyt jo teidänkin kasvatuksessa pahasti pieleen.

Meillä ei kotona huudeta vaan keskustellaan asiat. Antaa pikkasen paremmat valmiudet elämään. Ymmärrän myös rajani ja kunnioitan vanhempiani. Älkää pliis laittako pahaa kiertämään, jättäkää ne lapset hankkimatta jos parempaan ette pysty ja for the love of God.. Seuraava askel on ottaa alaselkään joku kuvio mistä ei saa yhtään selvää. Mutta sitä ennen se ihminen on jo menetetty. Itsepä ottaa ne lävärinsä saa-tana!!! Mulla ei ollu lupaa ja tiesin ettei äiti siitä tullu tykkäämää mut omapahan on lärvini ja korvani Äiti ei niistä tykkää mut omalla vastuulla olen menny nämä reiät ottamaa.

Huulikorukin oli mutta tulehtu ja ihan itse älysin poistaa korun. HERÄÄ tähän päivään ja mailmaan, fossiili. Kuulostaa aivan siltä, että tyttäresi on tyypillinen pissishoro. Vain pissikset käyttävät kaiken maailman napakoruja ja muita seksistisiä symboleja, jotta amislippisfinninaama-kaljankittaajapikkupippeli-janipetterit pääsevät iskemään näitä helpommin.

Toisin sanoen, napa-, kieli-, sun muut korut on aina merkki helppoudesta ja yhtä hyvin tällaisen korun kantajan otsaan voisi tatuoida tekstin "horo". Minulla on sekä kielikoru että napakoru, mutta sinä, nuoria naisia vihaava kuivakullinen möhömaha joka torjuttiin nuorena kerran liikaa ja joka ei ole pillua saanut eläissään kuin yhden käden sormien verran maksimissa, sinä et minulta saisi pimppiä vaikka henkeni olisi siitä kyseessä.

Mätäne siihen tietoon säälittävä moukka. Siinä taas yksi diiva joka kuvittelee liikaa itsestään. Luuletko että klamydiarömpsäsi evääminen tuo kenellekään mielipahaa? Itseasiassa teet palveluksen muille aina kun jäät kotiasi homehtumaan sen sijaan että lähdet baareihin levittämään tautejasi. D Miten voit yleistää tolla tavalla?

Se että on lävistys ei tarkoita että on "helppo" Ihan sama kun sanoisit "Se, että ihmisellä on kaulahuivi tarkoittaa että sillä on fritsu! Toki voitaisiin ruveta puhumaan maailman tilasta ja taloudesta ja halahalahala mutta nyt ei hotsittais. Pointtini on, että vaikka osa meistä nuorista joilla on läväreitä on pissishoroja, se ei tarkoita että kaikki on: Mutta jos lävistys ei olekaan korvalehdessä se on olevinaan aivan eri asia? Mielenkiintoinen tämä meidän kulttuuri. Ja mikä helevetin syy sinulla on mennä raivoomaan!?

Korvat ainoa paikka Ihmiset on reijittäny korviaan varmaa satoja vuosia tai enemmän.. Mä oon nyt 22v ja mun äiti teetti mulle reijät kun olin 5v ja sain jalokivikorvikset.

Kun olin 14, niin halusin toiset reijät. Sain luvan, koska äitillä on itellään myös kaks reikää per korva. Kun oli 16 halusin kolmannet reijät. Äiti ei ollu enää niin ilonen siitä, mutta sain nekin. Ja ne oli viimeset.. Teininä melkein jokainen on tyhmä. Nyt mä kykenen näkemään sen.

Muihin ruumiinosiin en oo ikinä halunnukaan mitää koruja. Eli olin mä jotenki viisas kuitenki. Itse asiassa on pakko vetää tämmönen näsäviisas kommentti, mutta Egyptin faaraoilla, jopa Tutankhamonilla oli korva ja kasvolävistyksiä. Nauroin itseni täysin tärviölle: Siis mitä helvetin haittaa parista korusta on?

Joku napakoru joak ei edes näy kuin uimassa ja joku kielikoru eivät ole edes pahoja -. Paha nyt tietty sanoa, kun et sanonut tyttäresi ikää mutta ap relaa nyt ja ota ne herneet pois nenästä. Saahan ne aina otettua pois ja jälkiä ei edes oikeastaan näe, riippuu kohdasta toki ja lävistyksen koosta.

Korvikset, eikös ne ole ihan normaalit? Jollakin on reikä ihossa! Se on eri näköinen kuin minä! On parempi rääkyä hänelle kavereiden edessä, niin hän varmaan sen jälkeen tottelee minua kaikessa. Rääkyminen ja ehdoton kasvatus on muutenkin kätevä tapa erkaannuttaa lapsi äidistään ja varmistaa että tyttö ei tule pahemmin kotona käymään sen jälkeen kun omilleen muuttaa.

Niin ja on myös hyvä opettaa lapsi siihen että asioista ei kannata yrittää keskustella. Se onnistuu kätevästi rääkymällä lapselle säännöt ehdottomina, ilman että niistä voidaan keskustella. Lapsi oppii hienosti sen että on turha yrittääkään keskustella, kun vanhemmat eivät kuitenkaan kuuntele tai yritä perustella kantojaan. Rääkyminen ja ehdottomuus on hyvän vanhemman merkki. Jep nolaampa tässä tyttäreni hänen kavereiden edessä, jotka ovat nuorelle tuossa iässä todelle tärkeitä.

Hei, ja pohdimpa tässä että kannattaisko soittaa heiden vanhemmille myös, toisten asioihin puuttuminenhan on hauskaa. Minun ja heidän tyttärethän ovat nyt kuin jotain spitaalisia noiden parin hassun lävistyksen johdosta! Joskus reikä kielessä voi tarkoittaa jollekin maailmanloppua ihan käytännössä. Kielikoru on riski ja ne joilla on se, ei ymmärrä kuinka tärkeä elin kieli on. Se on eri asia kuin korvalehti! Saattaa käydä niin että kieli lamaantuu. Kielestä voi tulla silloin löllö ja silloin se tukkii hengitystien.

En sanois sillon että "omapahan on asia ja keho". Sellanen tapaus on traaginen. Uutta kieltä ei saa mistään, samoin kuten toista elämää..! Riski prosentti 0 Ja samoin porkkanaan voi tukehtua. Riski on kummassakin yhtä suuri, ei niitä oikeasti jätetä ottamatta sen takia että kieli voisi lamaantua tai porkkanaa syömättä koska pala voi jää kurkkuun. Ei oo sama asia ei Porkkanan saa yskittyä ulos. Mutta lamaantunutta kieltä ei saa neää koskaan toimimaan.

Ihminen siellä ei ymmärrä vertauksia, vaan nussii ne siihen paikkaan? Elämä on täynnä yllätyksiä, eikä sen takia ehkä kannata elää kuplassa ja olla tekemättä mitään hauskaa yms.

Ja ei, porkkanaa ei välttämättä saa yskittyä pois, ihmisiä on tukehtunut ruokaan vaikka ovat kuinka yskineet ja selkään taottu. Huomattavasti useampi ihminen kuolee tukehtumalla ruokaan kuin kielilävistyksiin. Mainitkaa yksikin ihminen joka on Suomessa kuollut kielilävistykseen.

Ei niitä vain ole. On hieman eri asia ottaa lävistys jossain jenkkilän slummissa narkomaanilta kuin Suomalaisessa liikkeessä jolla on oltava luvat kunnossa. Ei se mua koske niin kauan kun ette tuo lävistyksiä mun näkökenttään juuri kun oon syömässä Kirjottelen tänne vaa ajan ratoks.

Siitä hauskasta viel On ihmisiä, jotka on hypänny pää edellä järveen, koska se oli hauskaa. On käyny niin että pää on osunu kivee. Tää ihminen ei pystyny kävelemää enää koskaa. Se sai sellasen yllätyksen. Mutta hauskaa oli ollu, niinkö? Jos ois tyytyny vähempään hauskaan ois kaikki menny toisin. Katumus oli varmaan suuri. En millää pahalla, mutta varotan. Kuvittele että jalkapallokentällä on yhdessä kohdassa miina maan alla. Sinä päätät kulkea kentän laidasta laitaan.

Jos suuri ihmisjoukko lähtisi tiiviissä rivissä ylittämään kenttää, niin jonkun kohdalle se miina osuisi. Tyttäresi kielikoru johtuu oraaliseksi kiinnostuksestaan. Taas yksi imbesilli joka ei ymmärrä pistää olennaisia tietoja tarinaansa kuten ikää.

Jos isä muka tuolla lailla räjähtää tyttärensä kaveriporukan edessä, ei hän tule tänne meiltä kyselemään neuvoja, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Hänen pitäisi kaiken järjen mukaan olla vähintään v, jos hänellä on teini-ikäinen tytär, mutta hän kuulostaa epävarmalta pikkupojalta. Ja kuka täysjärkinen isä rupeaisi soittelemaan ihmisille ja kyselemään, että onkos teidänkin tyttärellänne napakoru, koska minä kuulin, että omalla tyttärelläni on, kun vakoilin teinityttöjä nurkan takaa?

Veikkaisinkin, että ketjun aloittaja on itse tyttö, joka haluaisi napakorun, ja nyt yrittää kalastella ihmisten mielipiteitä asiasta. Alussa vähän vierastin tätä nykyistä napakoruvillitystä, mutta minkäs teet, kai on parempi vain totutella siihen. Vaikken itse tykkääkään napakoruista, niin eiväthän ne nyt sentään ole niin jumalattoman rumia kuin niitti poskessa tai huulessa, tatuoinnista puhumattakaan.

Nolasit tytön kavereidensa nähden ja ajoit pois luotasi. Sun olis pitänyt keskustella tytön kanssa rauhallisesti. Lävistykset eivät ole maailmanloppu, mutta on tärkeää, että ne tehdään hyvässä paikassa ja oikein ja että niistä alaikäiset keskustelevat vanhempiensa kanssa.

Jos et ollut huomannut tytön kielikoruakaan, miten hyvin oikein tunnet lapsesi? Joku reikä ihossa ei kyllä haittaa ja kyllä sen sitten hän saa joskus pois jos haluaa ottaa. Elämässä on oikeitakin ongelmia. Mutta lävistyksen haluajalla ei ole oikeita ongelmia, jos se miettii tommosia epäterveellisiä turhuuksia. Jos salaa pitää ottaa niin kannattaa miettiä missä on vika. Itse sain 5 vuotiaana ekat reiät, tokat about 9v, kolmannet v ja neljännet 17v: Ei tarvinnut ottaa salaa..

Huvittavaa että ihmiset uskoo näihin trolli,provoviesteihin ja viitsii vielä vastakin niihin. Mitä vittua oikeesti mä tuun pätemään tähän nyt sen verran että a se on ihan vitun sama missä sen lävistyksen tekee jos se tehdään oikein, b lävistykset voi poistaa itse ilman lääkäri c jokainen lävistäjä saa päättää että minkä on alaikäraja mutt vähintään 13 v d juu voi vittu oikeesti teitä siis elkää nyt perkele sotkeko kansanedustajia ja poliiseja tähän juttu koska niitä ei varmaankaan vittuukaan kiinnosta kahen kiimasen huoran huolittelut useilla eri nimimerkeillä ja viimeiseksi yleensä kaikki lävistykset paitsi, kieli genitaali, ja muut oraali lävistykset tehdään liikkeessä tai ammattilaisella ei itse sen verran tiedän koska eräs kaverini teki minulle huulikorun ei ollut mitään ongelmia, ei tulehtunu, ei mitään.

Vielä näin loppuun haluan lisätä että kielikorun ottaminen ei kovin salassa pysy eikä napakoru kyllä munkin porukat huomas kun sisar otti kielikorun. Ekana päivänä eli sä oot joko vaan niin vitun sokee tai sulla on dementtia. Näin helppoo mä nauran teille paskasesti: D yritä nyt vakuuttaa ihmisiä ettei kaikki läväreitä ottavat oo tyhmiä teinejä ja sit sä kommentoit.. Opettele pilkut, päälause ja sivulause, toi sun tekstis on äärimmäisen raskasta luettavaa.

Tyttäres toiminta luultavasti omaa vikaasi, me murkut ollaan kovin herkkiä ottamaan itteemme kaikenlaisesta suorasta kieltämisestä ;. Jo lukion ensimmäisellä pakollisella filosofian kurssilla opetetaan ensimäisenä se, kuinka oma mielipide tulee osata perustella. Aikuiset ihmiset, käyttäytykää ikänne mukaisesti ja opetelkaa perustelemaan mielipiteenne kunnolla, kiitos. Oli tämä nyt provo tai ei, mutta voisi olla tottakin. Itselläni on 3 teini-ikäistä ja vanhimman ollessa 14v. Yhdessä siis oli käyty laittaan vas.

Reikä oli silminnähden tulehtunut ja märki, millä lie neulalla oli tehty ja todella törkiään kohtaan. Katsoin hetken poikaa silmiin, jotta haloo! Käskin puhdistaa ja huolehtia, jotta reikä ei tulehdu pahemmin.

Ihme kyllä se otti sen pois, eikä tähän mennessä ole takaisin tullut. Nuorempi poika ikäeroa vajaa 3v päätti testata saman n. Toistin saman, jotta korviksen on paree on lähteä välitömästi ja takas ei tuu. Hällä myös on yksi reikä korvassa.

Olen sanonut, että sitten kun on 18v. En osaa sanoa, miksi käskyni meni perille, mutta perustelin molemmille asian sillä, että jos he ovat mielestään valmiita päättämään kyseisestä asiasta, sitä ei tehdä salaa! Joten he eivät ole valmiita päättämään itse. En tiedä olisinko antanut lupaa, jos olisi kysytty, mutta olisin keskustellut asiasta ensin varmaan olisin kieltänyt, mutta sitten tapanani on jutella, kun hetken rauhoittuu , ja sanoin, että nythän me emme koskaan saa tietää olisiko lupaa irronnut.

Teinien kanssa ei ole helppoa, eikä kaikkiin päde samat säännöt ja temput. Kaikki 3 ovat erilaisia ja erilailla asiat pitää myös hoitaa. Helppoa ei ole ja tämä oli pieni juttu. Seison kuitenkin sanojeni takana enkä anna nuorimmankaan tytön ottaa toista reikää korviinsa, ennenkuin on 18v.

Tai no ainakin lähelle. Kyllä ne lävärit saa lapselta pois, se on vain vanhemmasta kiinni, oletko jälleen se kaveri vai oletko se "ilkeä" vanhempi joka kieltää kaiken kivan.

Mutta jos vasta murkkuiässä huomaat, että hei, nyt pitää olla vanhempi ja kasvattaa- on kuulkaa auttamatta liian myöhäistä! Kaveri on kaveri ja vanhempi on se joka säännöt sanelee toki ne on viisasta välillä keskustelun kautta yhdessä miettiä. Tsemppiä vaan kaikille, sitä tarvitaan ainakin täällä joka päivä! Jos jompi kumpi pojista tai molemmat on homoja, sitten on. Sehän ei ollut tämän asian pointti. Jokainen saa olla mitä on, ei se maailmaa kaada.

Tällä hetkellä molemmat seurustelevat tytön kanssa, vanhempi jo puolitoista vuotta ja nuorempi puoli vuotta. Tiedän ettei se välttämättä mitään tarkoita, mutta mitä sitten? Kommenttisi nyt vaan on ihan asiaton, eikä liity millään lailla aloittajan asiaan. Tsemppiä sullekin vaan, vaikka oletkin homokammoinen, herää tähän päivään! Itselläni ollut 13 vuotiaasta asti kielikoru, napakoru ja smiley: Oma äitini ei onneksi ole samanlainen nipottaja ja korvissakin muutamat reiät toivottavasti jonkun jeesustelijan maailma kaatuu tähän!

Inhoan lävistyksiä ja tatuointeja, tatuointeja ei helposti pois saa ja ne tuovat mieleen vain linnakundit tai merimiehet Järjen köyhyyttä mennä virran mukana ja niinhän nuoret nykypäivänä toimivat. Nuorena lävistyksen ottajat ei tajua sitä, että lävistys tai sen tekemät reiät eivät ole kivan näköisiä enää kuusikymppisellä ihmisellä.

Se mikä sopii teini-ikään ei sovi aikuiselle. Tätä puhuin omalle 13v lapselle kun halusi ottaa lävärin. Se oli pakko saada ja niinpä yhdessä mietimme minkälainen ja mihin kohtaa.

Kriteeri siinä, että kasvoihin ei näkyviin paikkoihin reikiä jotka jäävät näkyviin vaikka korun ottaisi pois myöhemmin ja arpikudosta vielä päälle. Lävärin kävimme yhdessä ottamassa. Istuin lähellä ja katselin. Vastuuntuntoinen lävistyspaikka tarvitsi vanhemman luvan ja olivat tiukkoja ikärajan kanssa. Jonkin aikaa hän piti tätä läväriä, hoiti sitä ja ihasteli itseään peilistä.

Nyt 15v ja se on ollut jo pitkään poissa eikä uusia ole vielä pyytänyt. Sekin aika voi tulla, mutta mielenkiinto suuntautuu tällä hetkellä vaatteisiin ja kynsiin. Niillä saa itselleen uniikin persoonallisen tunteen, läväreitä ei välttämättä tarvita enää ollenkaan.

Vai onko syynä sen, että minä olen äitinä pitänyt ja näyttänyt hänelle oman arvonsa ainutlaatuisena ihastuttavana rakastettuna lapsena. Sitä tunnetta ei tarvitse lähteä hakemaan mistään muualta kuten läväreistä tai tatuoinneista.

Se tunne on sisällä ja kantaa aina mukanaan hyvää itsetuntoa. Tää argumentti, "miltä näyttää sitten vanhana" on niin huvittava. Olen kuullut vanhalta mummulta paljon paremman vasta-argumentin.

Hän on itse joutunut yli 70 vuotiaana liikenneonnettomuuteen, jossa tuli tikkejä naamaan ja voit kuvitella, että arpi on vähän rajumpi kuin 40 vuotta vanha lävistyksen reikä: Mummu totesi ensinnäkin omasta liikenneonnettomuudestaan, että yksi arpi tässä ryppyisessä naamassa lisää ei haittaa.

Lapsen lapsestaan, jonka ottamaa tatuointia ja lävistyksiä nuoren omat vanhemmat kauhistelivat mummun kuullen, "miltä näytät tatuoituna vanhainkodissa", mummu nauroi ja sanoi että ei siinä vanhassa kropassa yksi venähtänyt tatuointi enää mitään rumenna.

Ja kyllä voi sanoa jo kuusikymppisenkin naamataulusta, että jos siinä on joskus ollut joku nenäkoru, niin ei se tilannetta huononna mihinkään suuntaan, jos reikä edes erottuu millään tavalla, umpeenhan ne melkein menee.

D kauhee haloo jostain pienestä reiästä iholla joka umpeutuu ajan kanssa kun ottaa pois. Jokainen ihminen on oman kehonsa keisari. Olet ylireagoinut ja rajusti. Tyttäresi salaa ottama lävistys on paljon pienempi rike kuin se, että hän olisi vetänyt ensikännit, mitkä hän myös varmasti tekee jossain vaiheessa, jos ei ole jo tehnyt. Kuvaustesi perusteella sinulla on kunnon tyttö kotona, joka ei ole sortunut holtittomaan ryyppäämiseen, huumeisiin tai ylempalttiseen seksin harjoittamiseen ja jatkuviin irtosuhteisiin.

Sen sijaan sinulla vanhempana on vakavia ongelmia, tyttäresi on sinulle jotain muuta kuin rakas lapsi, josta haluat pitää huolta ja auttaa kasvamaan elämässä pärjääväksi ihmiseksi.

Olet selkeästi loukkaantunut oman auktoriteettisi ja vakaumustesi rikkomisesta, et suinkaan huolissasi tyttärestäsi. Lävistäminen ei tehnyt erityisen kipeää, koska huppu on niin ohut. D tää kuumottaa melko paljon.

Typerät lehmät vaan semmosia ottaa. D Tietääkseni lehmät ovat viisaita eläimiä, joten otan tuon kohteliaisuutena: Ei lähde, mutta eihän klitoriksen hupussa muutenkaan erityisemmin ole mitään tuntoa millä olisi mitään väliä.

D Ja päin vastoin lävistyksellä voi olla hyvin hyödyllisiäkin ominaisuuksia itse klitoriksen stimuloinnin kannalta. Eikö se satu iha helkutisti?

Varmaan eri kaikilla ihmisillä, sattuuhan esim. Koska ne on kivan näköisiä ja niistä voi olla paljon iloa. Mulla on ollut kolme genitaalilävistystä eri kohdissa nykyisin vain yksi eikä mikään niistä ole ollut sen kivuliaampi kuin mikään muukaan, päinvastoin. Rustot, nännit ja ne kohdat missä lävistetään paksuja ihoalueita, on kaikista kivuliaimpia paikkoja lävistää. Genitaalialueilla suositut lävistysten sijainnit on ohuissa kohdissa mm.

Jännää, kuinka kaikki kuvittelee genitaalialueiden lävistämisen sattuvan jotenkin enemmän kuin muiden alueiden. Luuleeko ihmiset, että niitä neuloja työnnetään jostain klitoriksesta läpi? Hei mäkin haluun, vähä siistii: Minust tuntuu että genitaalit ovat nyt uusi napakoru. Ei siinä, samasta syystä niitä genitaaleja lävistellään kuin huulia ja neniä. Ihan yhtä hyödyttömiä on ne lobet eli korvanlehtilävistys kuin genitaalilävistyksetkin, ero vain sillä että harvalle loben lävistäminen lisää seksuaalista mielihyvää.

Parantunut genitaalilävistys kuitenkin voi auttaa samaan paremman seksielämän, uskomatonta mutta totta. Itselläni siis ei genitaali-alueiden lävistyksiä, enkä mitenkää tuomitse jos jollaki on genitaalilävistys. Enemmän tuomitsen, jos alaikäinen semmosen haluaa kertoo ehkä liikaa överiseksuaalisesta yhteiskunnastamme tai jos lähdetään itse härkkimään neuloilla koska en pidä automaattisena oletuksena, että jokainen olisi kykeneväinen lävistämään, vaikka osaisi ostaa neulan apteekista.

Mulla ainakin genitaali on ollut kaikista lävistyksistä helpoin. Ei sattunut juuri ollenkaan, esim. Eikä paikatkaan olleet jälkikäteen sen kummemmin kipeät. Tiukat housut painoivat alkuun jonkin verran ja kotosalla tuli vietettyä paljon aikaa pimppi paljaana: D Joo mulla on molemmat ja rusto on ollut tähän asti pahin.

Huomenna sitten totuuden hetki koittaa, mutta luotan siihen ettei ainakaan hirveemmin kirpaise. Kiitos kaikille asiallisille vastauksille! Firefox Chrome Internet Explorer Safari.

Vain ihminen voi olla noin hullu Voi hyvänen aika noita kuvia.. Toisten sukuelimiä silvotaan jo lapsina pakolla ja nk. Noi kuvat mode voisi poistaa!

Aivan väärä olettamus mistä on kyse. Minulla korviksien lisäksi nännit, napa ja tuo mainittu klitanhuppu reitetty. Molly Weasley Aktiivinen jäsen. Molly Weasley , Jokaisella on omat villityksensä.. Ja korvia lukuunottamatta ovat hyvin "konservatiivisesti" piilossa: Miltähän toi nenä näyttää ilman noita tappeja?

Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Seurannut siihen että esimerkiksi huulikorua ei oteta koska se huonontaa ikeniä aika pahasti ja aiheuttaa arven mutta mulla on kyllä naama arvilla muutenkin ihan pelkistä hakkauksista ja sellasta, mutta jos vanhemmat antaa syyn sarjasta "no kun ei" niin silloin itse yleensä saan harkintaluvan läväriin jne. Opetelkaa puhumaan ajoissa asioista niin ei tule yllätyksenä.

Vanhemmuuteen liittyy lapsista huolehtiminen siten että ei tule yllätyksiä. Meillä asiasta keskusteltiin ja yhteistuumin sovittiin, että 15 vee lahjaksi hänelle voidaan laittaa haluamansa napakoru. Laitettiin myös ja valvoin, että hän hoitaa lävistystään, kunnes se on parantunut. Vuoden päästä 16 huomasin hänellä kielikorun, jonka johdosta kävimme keskustelun asiaan liittyen.

Korostin hänelle lävistykseen liittyviä seikkoja ja kehoitin häntä miettimään tarkoin, jos tuntee mieltymystä kasvojen alueen lävistyksiin.

Lävistykset vaativat oikeanlaisen jälkihoidon ja jos tästä laistetaan, voi seurauksena olla tulehduksia ja arpeutumia. Hänen kohdallaan lävistykset jäivät siihen ja se kielikorukin sai lähteä tytön vähän kasvettua ulos teiniydestä. Tänään hän on 19 ja on tyytyväinen siihen, että valotin hänelle lävistyksen merkitystä myöhempiä ajatellen. Kun olet lapsesi elämässä mukana ihan koko matkan aikuisuuteen asti, voit olla vaikuttamassa hänen hetken mielijohteisiinsa ja ohjaamaan vähän kauaskantoisimpiin ratkaisuihin.

Pelkkä EI ja päreidensä polttaminen ei johda koskaan mihinkään parempaan. Nuoren uhma vain kasvaa ja hän ei itsekään ole enää selvillä siitä mitä haluaa. Tytär oli ottanut pimslooraan jonkun killuttimen, huomasin kun oltiin "saunomassa". Ei se asia ainakaan sillä huutamisella parane Riippuu kyllä ihan siitä onko lapsi 5 vai 15 vuotias Mitä vanhempi niin sitä enemmän on suitsia löysättävä,niin se vain on Ja muutenkin,asiat tärkeysjärjestykseen,mitäpä jos olisit salaa kuullut vaikka että tyttärelläsi on ns.

Toki mielipiteen saa omata ja ilmaista, mutta pystytkö perustelemaan mielipidettäsi? Mikä tekee lävistyksistä yököttäväviä? Minusta blondit on vastenmielisiä mutta pidän turpani kiinni. Ne vain ovat vastenmielisiä, jotenkin luonnottomia ja siksi rumia. Isäni otti humalassa lävistysasian puheeksi ja antoi luvan kielilävistykseen, jota olin kinunnut jo parin vuoden ajan.

Äitini puolestaan ei sanonut mitään, hänelle oli aivan sama onko minulla suussa metallia muuallakin ku hampaiden paikoissa. Ikää minulla oli tarpeeksi ja menin siis ottamaan sen kielilävistyksen, senkin uhalla että isäni pyörtäisi puheensa. Hän ei muistanut antaneensa lupaa, eikä asiasta olla keskusteltu yhden kerran jälkeen. Otin tämän lävistyksen muutama kuukausi sitten ja olen edelleen se sama henkilö, kuin ennen kielilävistystä.

Elämäni on edelleen samanlaista kuin vuosi sitten. Patishi että nyt shinä et oshaa enää shano akunnolla äshää. Kannattaako tulla aukomaan päätä kun et näemmä tiedä lävistyksistä mitään? Puheeni oli vain pari ensimmäistä päivää lävistyksen ottamisesta sössöttämistä. Turvotuksen laskettua puhuin taas normaalisti. Osaan sanoa kunnolla ässän, ärrän ja kaikki muutkin puhumiseen tarvittavat äänteet.

Risto löysi markan rahan rantapenkereeltä Vesihiisi sihisi hississä jne. Otin tuossa yli vuos sitten kieleen lävistyksen, enkä oo päivääkään katunut. En usko että kauhean moni lävistettykään tykkää kun on lävistyksiä tossa määrin. Itekin olen lävistetty, mutta kohtuus kaikessa. Tuskin tuonkaan äiti halusi tyttärestään ihan tuollaista, tuskin edes hän itse. Tämän takia sano jyrkkä ei lävistyksille ja tatuoinneille. Noh, tuo tapahtui meillä aikoja sitten. Tytär otti lävistyksen kieleen ilman lupaa taisi olla 16v.

Taisi hänellä olla muitakin leväistyskiä mutta ne ovat kaikki jo jäänneet unholaan. On neiti viisastunut sen verran. Hatunnosto aloittajalle siitä, että hän sentään ymmärsi raivostua lapsensa järjettömästä tempusta.

Nykyään kun lasten annetaan tehdä ihan mitä mielivät, ja sellainen sana kuin häpeä on katoavaa kansanperinnettä. Ihmettelen kyllä kamalasti, että joku antaa alaikäiselle lapselleen luvan ihan mihin tahansa.

Herää kysymys, minkä' takia tämmöiset ihmiset ovat tehneet lapsia, jos heille on yhdentekevää, mitä he tekevät ja mitä heistä tulee. Se on sanomattakin selvää, että täysin pellossa kasvaneista lapsista ei voi koskaan tulla töissä käyviä ns. Kyllähän yhteiskunta maksaa heidän munauksensa. Kyllä normaali teini kysyy lupaa vanhemmiltaan läväreihin tai ainakin vihjailee asiasta vanhemmilleen ,jos on lupaa kysymättä ne ottanut, turha se on enää huudella ,nykymuotia teineillä ,menee iän kanssa ohi.

Samaa voi myös kysyä ylläolevan viestin muustakin lauserakenteesta Kaikki menee silloin paremmin jakeluun, kun huutamalla ja uhkailemalla. Itselle tulee heti päällimmäisenä mieleen syyt siihen, miksi tyttö halusi ottaa korun salaa puhumatta ensin vanhempiensa kanssa. Jos oma lähestymistapasi asiaan on suuttua ja huutaa, et voi tosissasi olla ihmeissäsi kun tyttäreltä saat saman reaktion. Ei se omena niin kauas puusta putoa. Itse otin ensimmäisen lävistyksen ja tatuoinnin täysi-ikäisenä.

Kummatkin olivat harkittuja ja vanhempien kanssa puhuttuja. En sano että vanhempani olivat innokkaana mukana jutussa, mutta rakentava keskustelu luo tuloksia. Huutaminen ja suuttuminen ei vie asiaa mihinkään suuntaan. Jos keskustelette asiasta rauhalliseen sävyyn ja kummatkin osapuolet pääsevät tuomaan mielipiteensä esille, löytyy varmasti kummallekin tyydyttävämpi loppuratkaisu.

Tässä vaiheessa suosittelisin hieman menemään itseesi ja miettimään miksi tyttäresi joutui ottamaan lävistyksen salaa. Ja vielä tosiaan teille "superäideille", nämä kommentit "hyvä kun suutuit ja huusit, eihän tuo muuten opi".. Jossain on mennyt jo teidänkin kasvatuksessa pahasti pieleen. Meillä ei kotona huudeta vaan keskustellaan asiat. Antaa pikkasen paremmat valmiudet elämään.

Ymmärrän myös rajani ja kunnioitan vanhempiani. Älkää pliis laittako pahaa kiertämään, jättäkää ne lapset hankkimatta jos parempaan ette pysty ja for the love of God.. Seuraava askel on ottaa alaselkään joku kuvio mistä ei saa yhtään selvää. Mutta sitä ennen se ihminen on jo menetetty. Itsepä ottaa ne lävärinsä saa-tana!!!

Mulla ei ollu lupaa ja tiesin ettei äiti siitä tullu tykkäämää mut omapahan on lärvini ja korvani Äiti ei niistä tykkää mut omalla vastuulla olen menny nämä reiät ottamaa.

Huulikorukin oli mutta tulehtu ja ihan itse älysin poistaa korun. HERÄÄ tähän päivään ja mailmaan, fossiili. Kuulostaa aivan siltä, että tyttäresi on tyypillinen pissishoro.

Vain pissikset käyttävät kaiken maailman napakoruja ja muita seksistisiä symboleja, jotta amislippisfinninaama-kaljankittaajapikkupippeli-janipetterit pääsevät iskemään näitä helpommin. Toisin sanoen, napa-, kieli-, sun muut korut on aina merkki helppoudesta ja yhtä hyvin tällaisen korun kantajan otsaan voisi tatuoida tekstin "horo". Minulla on sekä kielikoru että napakoru, mutta sinä, nuoria naisia vihaava kuivakullinen möhömaha joka torjuttiin nuorena kerran liikaa ja joka ei ole pillua saanut eläissään kuin yhden käden sormien verran maksimissa, sinä et minulta saisi pimppiä vaikka henkeni olisi siitä kyseessä.

Mätäne siihen tietoon säälittävä moukka. Siinä taas yksi diiva joka kuvittelee liikaa itsestään. Luuletko että klamydiarömpsäsi evääminen tuo kenellekään mielipahaa? Itseasiassa teet palveluksen muille aina kun jäät kotiasi homehtumaan sen sijaan että lähdet baareihin levittämään tautejasi. D Miten voit yleistää tolla tavalla? Se että on lävistys ei tarkoita että on "helppo" Ihan sama kun sanoisit "Se, että ihmisellä on kaulahuivi tarkoittaa että sillä on fritsu! Toki voitaisiin ruveta puhumaan maailman tilasta ja taloudesta ja halahalahala mutta nyt ei hotsittais.

Pointtini on, että vaikka osa meistä nuorista joilla on läväreitä on pissishoroja, se ei tarkoita että kaikki on: Mutta jos lävistys ei olekaan korvalehdessä se on olevinaan aivan eri asia? Mielenkiintoinen tämä meidän kulttuuri. Ja mikä helevetin syy sinulla on mennä raivoomaan!? Korvat ainoa paikka Ihmiset on reijittäny korviaan varmaa satoja vuosia tai enemmän.. Mä oon nyt 22v ja mun äiti teetti mulle reijät kun olin 5v ja sain jalokivikorvikset.

Kun olin 14, niin halusin toiset reijät. Sain luvan, koska äitillä on itellään myös kaks reikää per korva. Kun oli 16 halusin kolmannet reijät. Äiti ei ollu enää niin ilonen siitä, mutta sain nekin. Ja ne oli viimeset.. Teininä melkein jokainen on tyhmä. Nyt mä kykenen näkemään sen. Muihin ruumiinosiin en oo ikinä halunnukaan mitää koruja. Eli olin mä jotenki viisas kuitenki.

Itse asiassa on pakko vetää tämmönen näsäviisas kommentti, mutta Egyptin faaraoilla, jopa Tutankhamonilla oli korva ja kasvolävistyksiä. Nauroin itseni täysin tärviölle: Siis mitä helvetin haittaa parista korusta on? Joku napakoru joak ei edes näy kuin uimassa ja joku kielikoru eivät ole edes pahoja -.

Paha nyt tietty sanoa, kun et sanonut tyttäresi ikää mutta ap relaa nyt ja ota ne herneet pois nenästä. Saahan ne aina otettua pois ja jälkiä ei edes oikeastaan näe, riippuu kohdasta toki ja lävistyksen koosta. Korvikset, eikös ne ole ihan normaalit? Jollakin on reikä ihossa! Se on eri näköinen kuin minä! On parempi rääkyä hänelle kavereiden edessä, niin hän varmaan sen jälkeen tottelee minua kaikessa. Rääkyminen ja ehdoton kasvatus on muutenkin kätevä tapa erkaannuttaa lapsi äidistään ja varmistaa että tyttö ei tule pahemmin kotona käymään sen jälkeen kun omilleen muuttaa.

Niin ja on myös hyvä opettaa lapsi siihen että asioista ei kannata yrittää keskustella. Se onnistuu kätevästi rääkymällä lapselle säännöt ehdottomina, ilman että niistä voidaan keskustella. Lapsi oppii hienosti sen että on turha yrittääkään keskustella, kun vanhemmat eivät kuitenkaan kuuntele tai yritä perustella kantojaan.

Rääkyminen ja ehdottomuus on hyvän vanhemman merkki. Jep nolaampa tässä tyttäreni hänen kavereiden edessä, jotka ovat nuorelle tuossa iässä todelle tärkeitä. Hei, ja pohdimpa tässä että kannattaisko soittaa heiden vanhemmille myös, toisten asioihin puuttuminenhan on hauskaa. Minun ja heidän tyttärethän ovat nyt kuin jotain spitaalisia noiden parin hassun lävistyksen johdosta! Joskus reikä kielessä voi tarkoittaa jollekin maailmanloppua ihan käytännössä.

Kielikoru on riski ja ne joilla on se, ei ymmärrä kuinka tärkeä elin kieli on. Se on eri asia kuin korvalehti! Saattaa käydä niin että kieli lamaantuu. Kielestä voi tulla silloin löllö ja silloin se tukkii hengitystien. En sanois sillon että "omapahan on asia ja keho". Sellanen tapaus on traaginen. Uutta kieltä ei saa mistään, samoin kuten toista elämää..! Riski prosentti 0 Ja samoin porkkanaan voi tukehtua. Riski on kummassakin yhtä suuri, ei niitä oikeasti jätetä ottamatta sen takia että kieli voisi lamaantua tai porkkanaa syömättä koska pala voi jää kurkkuun.

Ei oo sama asia ei Porkkanan saa yskittyä ulos. Mutta lamaantunutta kieltä ei saa neää koskaan toimimaan. Ihminen siellä ei ymmärrä vertauksia, vaan nussii ne siihen paikkaan? Elämä on täynnä yllätyksiä, eikä sen takia ehkä kannata elää kuplassa ja olla tekemättä mitään hauskaa yms. Ja ei, porkkanaa ei välttämättä saa yskittyä pois, ihmisiä on tukehtunut ruokaan vaikka ovat kuinka yskineet ja selkään taottu.

Huomattavasti useampi ihminen kuolee tukehtumalla ruokaan kuin kielilävistyksiin. Mainitkaa yksikin ihminen joka on Suomessa kuollut kielilävistykseen. Ei niitä vain ole. On hieman eri asia ottaa lävistys jossain jenkkilän slummissa narkomaanilta kuin Suomalaisessa liikkeessä jolla on oltava luvat kunnossa.

Ei se mua koske niin kauan kun ette tuo lävistyksiä mun näkökenttään juuri kun oon syömässä Kirjottelen tänne vaa ajan ratoks. Siitä hauskasta viel On ihmisiä, jotka on hypänny pää edellä järveen, koska se oli hauskaa. On käyny niin että pää on osunu kivee. Tää ihminen ei pystyny kävelemää enää koskaa. Se sai sellasen yllätyksen.

Mutta hauskaa oli ollu, niinkö? Jos ois tyytyny vähempään hauskaan ois kaikki menny toisin. Katumus oli varmaan suuri. En millää pahalla, mutta varotan. Kuvittele että jalkapallokentällä on yhdessä kohdassa miina maan alla. Sinä päätät kulkea kentän laidasta laitaan. Jos suuri ihmisjoukko lähtisi tiiviissä rivissä ylittämään kenttää, niin jonkun kohdalle se miina osuisi. Tyttäresi kielikoru johtuu oraaliseksi kiinnostuksestaan.

Taas yksi imbesilli joka ei ymmärrä pistää olennaisia tietoja tarinaansa kuten ikää. Jos isä muka tuolla lailla räjähtää tyttärensä kaveriporukan edessä, ei hän tule tänne meiltä kyselemään neuvoja, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Hänen pitäisi kaiken järjen mukaan olla vähintään v, jos hänellä on teini-ikäinen tytär, mutta hän kuulostaa epävarmalta pikkupojalta. Ja kuka täysjärkinen isä rupeaisi soittelemaan ihmisille ja kyselemään, että onkos teidänkin tyttärellänne napakoru, koska minä kuulin, että omalla tyttärelläni on, kun vakoilin teinityttöjä nurkan takaa?

Veikkaisinkin, että ketjun aloittaja on itse tyttö, joka haluaisi napakorun, ja nyt yrittää kalastella ihmisten mielipiteitä asiasta. Alussa vähän vierastin tätä nykyistä napakoruvillitystä, mutta minkäs teet, kai on parempi vain totutella siihen. Vaikken itse tykkääkään napakoruista, niin eiväthän ne nyt sentään ole niin jumalattoman rumia kuin niitti poskessa tai huulessa, tatuoinnista puhumattakaan.

Nolasit tytön kavereidensa nähden ja ajoit pois luotasi. Sun olis pitänyt keskustella tytön kanssa rauhallisesti. Lävistykset eivät ole maailmanloppu, mutta on tärkeää, että ne tehdään hyvässä paikassa ja oikein ja että niistä alaikäiset keskustelevat vanhempiensa kanssa. Jos et ollut huomannut tytön kielikoruakaan, miten hyvin oikein tunnet lapsesi?

Joku reikä ihossa ei kyllä haittaa ja kyllä sen sitten hän saa joskus pois jos haluaa ottaa. Elämässä on oikeitakin ongelmia. Mutta lävistyksen haluajalla ei ole oikeita ongelmia, jos se miettii tommosia epäterveellisiä turhuuksia. Jos salaa pitää ottaa niin kannattaa miettiä missä on vika.

Itse sain 5 vuotiaana ekat reiät, tokat about 9v, kolmannet v ja neljännet 17v: Ei tarvinnut ottaa salaa.. Huvittavaa että ihmiset uskoo näihin trolli,provoviesteihin ja viitsii vielä vastakin niihin. Mitä vittua oikeesti mä tuun pätemään tähän nyt sen verran että a se on ihan vitun sama missä sen lävistyksen tekee jos se tehdään oikein, b lävistykset voi poistaa itse ilman lääkäri c jokainen lävistäjä saa päättää että minkä on alaikäraja mutt vähintään 13 v d juu voi vittu oikeesti teitä siis elkää nyt perkele sotkeko kansanedustajia ja poliiseja tähän juttu koska niitä ei varmaankaan vittuukaan kiinnosta kahen kiimasen huoran huolittelut useilla eri nimimerkeillä ja viimeiseksi yleensä kaikki lävistykset paitsi, kieli genitaali, ja muut oraali lävistykset tehdään liikkeessä tai ammattilaisella ei itse sen verran tiedän koska eräs kaverini teki minulle huulikorun ei ollut mitään ongelmia, ei tulehtunu, ei mitään.

Vielä näin loppuun haluan lisätä että kielikorun ottaminen ei kovin salassa pysy eikä napakoru kyllä munkin porukat huomas kun sisar otti kielikorun. Ekana päivänä eli sä oot joko vaan niin vitun sokee tai sulla on dementtia. Näin helppoo mä nauran teille paskasesti: D yritä nyt vakuuttaa ihmisiä ettei kaikki läväreitä ottavat oo tyhmiä teinejä ja sit sä kommentoit..

Opettele pilkut, päälause ja sivulause, toi sun tekstis on äärimmäisen raskasta luettavaa. Tyttäres toiminta luultavasti omaa vikaasi, me murkut ollaan kovin herkkiä ottamaan itteemme kaikenlaisesta suorasta kieltämisestä ;. Jo lukion ensimmäisellä pakollisella filosofian kurssilla opetetaan ensimäisenä se, kuinka oma mielipide tulee osata perustella.

Aikuiset ihmiset, käyttäytykää ikänne mukaisesti ja opetelkaa perustelemaan mielipiteenne kunnolla, kiitos. Oli tämä nyt provo tai ei, mutta voisi olla tottakin. Itselläni on 3 teini-ikäistä ja vanhimman ollessa 14v. Yhdessä siis oli käyty laittaan vas. Reikä oli silminnähden tulehtunut ja märki, millä lie neulalla oli tehty ja todella törkiään kohtaan. Katsoin hetken poikaa silmiin, jotta haloo!

Käskin puhdistaa ja huolehtia, jotta reikä ei tulehdu pahemmin. Ihme kyllä se otti sen pois, eikä tähän mennessä ole takaisin tullut. Nuorempi poika ikäeroa vajaa 3v päätti testata saman n. Toistin saman, jotta korviksen on paree on lähteä välitömästi ja takas ei tuu. Hällä myös on yksi reikä korvassa. Olen sanonut, että sitten kun on 18v.

En osaa sanoa, miksi käskyni meni perille, mutta perustelin molemmille asian sillä, että jos he ovat mielestään valmiita päättämään kyseisestä asiasta, sitä ei tehdä salaa! Joten he eivät ole valmiita päättämään itse. En tiedä olisinko antanut lupaa, jos olisi kysytty, mutta olisin keskustellut asiasta ensin varmaan olisin kieltänyt, mutta sitten tapanani on jutella, kun hetken rauhoittuu , ja sanoin, että nythän me emme koskaan saa tietää olisiko lupaa irronnut.

Teinien kanssa ei ole helppoa, eikä kaikkiin päde samat säännöt ja temput. Kaikki 3 ovat erilaisia ja erilailla asiat pitää myös hoitaa. Helppoa ei ole ja tämä oli pieni juttu. Seison kuitenkin sanojeni takana enkä anna nuorimmankaan tytön ottaa toista reikää korviinsa, ennenkuin on 18v.

Tai no ainakin lähelle. Kyllä ne lävärit saa lapselta pois, se on vain vanhemmasta kiinni, oletko jälleen se kaveri vai oletko se "ilkeä" vanhempi joka kieltää kaiken kivan.

Mutta jos vasta murkkuiässä huomaat, että hei, nyt pitää olla vanhempi ja kasvattaa- on kuulkaa auttamatta liian myöhäistä! Kaveri on kaveri ja vanhempi on se joka säännöt sanelee toki ne on viisasta välillä keskustelun kautta yhdessä miettiä. Tsemppiä vaan kaikille, sitä tarvitaan ainakin täällä joka päivä!

Jos jompi kumpi pojista tai molemmat on homoja, sitten on. Sehän ei ollut tämän asian pointti. Jokainen saa olla mitä on, ei se maailmaa kaada. Tällä hetkellä molemmat seurustelevat tytön kanssa, vanhempi jo puolitoista vuotta ja nuorempi puoli vuotta. Tiedän ettei se välttämättä mitään tarkoita, mutta mitä sitten? Kommenttisi nyt vaan on ihan asiaton, eikä liity millään lailla aloittajan asiaan. Tsemppiä sullekin vaan, vaikka oletkin homokammoinen, herää tähän päivään!

Itselläni ollut 13 vuotiaasta asti kielikoru, napakoru ja smiley: Oma äitini ei onneksi ole samanlainen nipottaja ja korvissakin muutamat reiät toivottavasti jonkun jeesustelijan maailma kaatuu tähän! Inhoan lävistyksiä ja tatuointeja, tatuointeja ei helposti pois saa ja ne tuovat mieleen vain linnakundit tai merimiehet Järjen köyhyyttä mennä virran mukana ja niinhän nuoret nykypäivänä toimivat.

Nuorena lävistyksen ottajat ei tajua sitä, että lävistys tai sen tekemät reiät eivät ole kivan näköisiä enää kuusikymppisellä ihmisellä. Se mikä sopii teini-ikään ei sovi aikuiselle.

Tätä puhuin omalle 13v lapselle kun halusi ottaa lävärin. Se oli pakko saada ja niinpä yhdessä mietimme minkälainen ja mihin kohtaa. Kriteeri siinä, että kasvoihin ei näkyviin paikkoihin reikiä jotka jäävät näkyviin vaikka korun ottaisi pois myöhemmin ja arpikudosta vielä päälle. Lävärin kävimme yhdessä ottamassa. Istuin lähellä ja katselin.

Vastuuntuntoinen lävistyspaikka tarvitsi vanhemman luvan ja olivat tiukkoja ikärajan kanssa. Jonkin aikaa hän piti tätä läväriä, hoiti sitä ja ihasteli itseään peilistä.

Nyt 15v ja se on ollut jo pitkään poissa eikä uusia ole vielä pyytänyt. Sekin aika voi tulla, mutta mielenkiinto suuntautuu tällä hetkellä vaatteisiin ja kynsiin. Niillä saa itselleen uniikin persoonallisen tunteen, läväreitä ei välttämättä tarvita enää ollenkaan.

Vai onko syynä sen, että minä olen äitinä pitänyt ja näyttänyt hänelle oman arvonsa ainutlaatuisena ihastuttavana rakastettuna lapsena. Sitä tunnetta ei tarvitse lähteä hakemaan mistään muualta kuten läväreistä tai tatuoinneista. Se tunne on sisällä ja kantaa aina mukanaan hyvää itsetuntoa. Tää argumentti, "miltä näyttää sitten vanhana" on niin huvittava. Olen kuullut vanhalta mummulta paljon paremman vasta-argumentin.

Hän on itse joutunut yli 70 vuotiaana liikenneonnettomuuteen, jossa tuli tikkejä naamaan ja voit kuvitella, että arpi on vähän rajumpi kuin 40 vuotta vanha lävistyksen reikä: Mummu totesi ensinnäkin omasta liikenneonnettomuudestaan, että yksi arpi tässä ryppyisessä naamassa lisää ei haittaa.

Lapsen lapsestaan, jonka ottamaa tatuointia ja lävistyksiä nuoren omat vanhemmat kauhistelivat mummun kuullen, "miltä näytät tatuoituna vanhainkodissa", mummu nauroi ja sanoi että ei siinä vanhassa kropassa yksi venähtänyt tatuointi enää mitään rumenna. Ja kyllä voi sanoa jo kuusikymppisenkin naamataulusta, että jos siinä on joskus ollut joku nenäkoru, niin ei se tilannetta huononna mihinkään suuntaan, jos reikä edes erottuu millään tavalla, umpeenhan ne melkein menee.

D kauhee haloo jostain pienestä reiästä iholla joka umpeutuu ajan kanssa kun ottaa pois. Jokainen ihminen on oman kehonsa keisari. Olet ylireagoinut ja rajusti.

Tyttäresi salaa ottama lävistys on paljon pienempi rike kuin se, että hän olisi vetänyt ensikännit, mitkä hän myös varmasti tekee jossain vaiheessa, jos ei ole jo tehnyt. Kuvaustesi perusteella sinulla on kunnon tyttö kotona, joka ei ole sortunut holtittomaan ryyppäämiseen, huumeisiin tai ylempalttiseen seksin harjoittamiseen ja jatkuviin irtosuhteisiin.

Sen sijaan sinulla vanhempana on vakavia ongelmia, tyttäresi on sinulle jotain muuta kuin rakas lapsi, josta haluat pitää huolta ja auttaa kasvamaan elämässä pärjääväksi ihmiseksi. Olet selkeästi loukkaantunut oman auktoriteettisi ja vakaumustesi rikkomisesta, et suinkaan huolissasi tyttärestäsi.

Tyttäresi ja myös itsesi tähden sinun tulee päivittää tietojasi ja asenteitasi kasvattajana, sekä ryhtyä hoitamaan omia psyykkisiä ongelmiasi kuntoon.

Tyttäresi ei ole mikään sinun projektisi, johon kanavoit omia ongelmiasi. Terveys ja tavat Jos lapset haluavat mitä tahansa,pitävät he päänsä ja sosiaalitoimet ovat heidän puolellaan sun muut naapurit ja virkavallat.

Kun he täyttävät 18 tuntevat he itsekkin olevansa vastuussa itsestään vaikka kerjäisivätkin kaiken toimeentulonsa yhäkin kotinsa kautta sossusta tai mistä hyvänsä. Tavat ja kuri kuten järkikin ovat lentäneet jo kauaksi pois.

Maatamme ei ole rakennettu noilla avuin. Jos lapseni haluaa megadildon, tulisiko minun ostaa hänelle sellainen?? Vertaat megadildoa ja napakorua toisiinsa. Suosittelen, että et hanki lapsia tai jos sellaisia jo on, ryhdyt opiskelemaan lasten kasvatukseen liittyviä asioita ja hoidat omat psyykkiset ongelmasi kuntoon. Voin kertoa, että napakoru, megadildo, huumepiikki, kännääminen, jatkuvat irtosuhteet ja tikkukaramelli ovat kaikki eri asioita.

Aikuisella, jolla ei ole suhteelliduudentajua asettaa asioita tuon vertaa järjestykseen, ei pitäisi olla lapsia. Jos lapsesi haluaa megadildon tai pumpattavan barbaran niin hän saa itse hankkia sellaisen, et sinä ole velvoitettu kustantamaan lapsesi huvituksia. Sama juttu lävistyksissä; jos lapsi tahtoo lävistyksen, hän saa itse raapia rahat siihen.

Oletko tarkistanut myös tytön genitaalialueet, ettei siellä ole lisää lävistyksiä? Teinitytöt laitattavat niitä nyt innnolla myös sinne. Siitä on varmasti jo enemmän kuin viisi vuotta kun kirjoitit useamman kerran kuinka huomasit saunassa 15 v tyttäresi ajelleen posliinen ja ottaneen klitoris korun.

Minä vain sitä että eikö se seinun pikku tyttäresi ole jo yli 20 vuotias ja saa päättää itse ottaako napakorun vai ei. Miksi sinä katselet 15 v tytärtäsi saunassa? Oletko ihan sairas pedofiili? Minä en ainakaan sallisi lapsille lävistyksiä.

Jos minulla olisi lapsia niin en antaisi heidän tehdä mitään kysymättä ensin lupaa minulta. Jos kyse olisi poikalapsesta niin hän joutuisi elämään kanssani vielä vuotiaana tuoden kaupasta ruoat. Jos kyse olisi tyttölapsesta niin hänet saattaisin antaa muuttaa kenties aiemminkin, mutta sitä ennen tuhoaisin hänen psyykkeen mollaamalla häntä kaikesta ja syyllistäen häntä huonona ihmisenä enkä sallisi hänelle poikaystäviä niin että hän olisi talutushihnassani koko lopun elämää.

Mulla on Huuli,Kieli,Nenä,Kulmaja rustokorut ja kaikki oon ottanu ilman lupaa eikä Äiti mittäää välittäny. Edellisillä kommenteillasi oli parantava vaikutus tähän keskusteluun ja sai samalla kaikki lävistetyt vaikuttamaan erittäin fiksuilta. Tulee näiden fasistien kirjoittelusta mieleen lähinnä luvun beatles-tukkavainot.

Mitäs jos vähän löysättäisi pipoa? En usko, että nämä kiristäjät ja muutkaan vainoajat ovat kaikkein kauneinta katseltavaa. Pieni korvakoruni toisessa korvassa herätti luvulla lähes sensaatiomaista pahennusta ja nyt tällainen lävistys on täysin tavallinen. Eniten itseäni ärsyttävä lävistys on sellainen maalaistantan helminappi molemmissa korvissa.

Olisivatpa vanhemmat aikanaan kieltäneet! Kestät varmaan hyvin itseesi kohdistuvaa huumoria? Viime lauantaina kn kävin mein tyttären 32v saunassi ni huomasin ett hää ol ottant "sinne" jonku ihme renkaan! Ja tuota, miksi kattelet tyttäres alapää karvotusta ja tulet avautumaan siitä tänne? Mikä niissä lävistyksissä niin pelottaa? Ei ne ketään tapa, jos haluatte että teidän lapsi näyttää enkeliltä niin vittu olette sekaisin. Mun puolesta omat skidit saa tehdä muutaman lävistyksen itselleen kuhan ei silmäluomeen laita.

Luultavasti reijät menevät heti umpeen ja jos kieleen tai napaan jäisi edes pienenpieni reikä, ei niitä kukaan tule koskaan huomaamaan niitä. En huomannut että olisit maininnut tyttösi ikää, mutta napa tai kielikoru on teineillä aika tavallinen näky! Itse en henkilökohtaisesti napa ja kielikoruista tykkää vaikka muista lävistyksistä tykkääisinkin.

Ja jos kuitenkin lapsesi tykkää niistä niin sama kai tuo, koska jossain vaiheessa hän luultavasti kasvaa yli niistä ja ottaa ne pois.

Voi olla etten nyt täysin ymmärrä tätä huolta kun itsekkin olen vain 18 eikä siis ole lasta! Tottakai ensin saattaa järkyttää, mutta turhaa nolasit tyttösi kavereiden edessä, olisit voinut puhua kahdestaankin hänen kanssaan!

Itse pyysin 14 vuotiaana äitiltäni rustokorua, mutten saanut ja odotin kiltisti 18 vuotiaaksi ja sain sitten 3 rustoreikää lahjaksi kun pyysin!

Kuten sanoin, en tiedä minkä ikäinen lapsesi on, mutta nykyään tosi usealla 14 vuotiaalla on napakoru ym, enkä itsekkäään tykkäsi jos noin 12 v lapsellani olisi lävistys. En tiedä mitä kuudessa vuodessa on tapahtunut, koska silloin kuusi vuotta sitten kun olin ala-asteella ei kukaan meikannut huulikiiltoa enempää ja pukeuduimme suht lapsellisesti.

Nykyäään kuitenkin 6 luokkalaisilla on 10 kertaa enemmän meikkiä kuin minulla nykyään ja pukeutuu isokaula-aukkoisiin paitoihin ja farkkulegginseihin ja niihin kieli ja huuli ja muihin koruihin ja facebookkiin laitetaan kunnon herutuskuvia ja ollaan huolissaan pienistä tisseistä ja sitten käytetään rintsikoita vaikkei vielä tarvitsisi ja niitä täytetään sukilla.

Kuitenkin se fakta pitää hyväksyä että ala ja yläasteelaiset ovat "vanhempia" nykyään kuin ennen ja jos kieltää lasta olemasta erinlainen kuin muut oman ikäiset niin se voi laskea itsetuntoa ja tuossa iässä myös erilaisia kiusataan paljon!

Siinä vaiheessa kun tyttösi aikoo hankkia tatuoinnin alaikäisenä olisi ehkä syytä puuttua asiaan mutta lävistys huomaamattomassa paikassa on melko pieni paha. Ja kuinka paljon sitä alaikäset väärentää vanhempiensa nimet lupa lappuihin. Ite sain 7v korviin ekat korvikset ja vanhemmiten oon ottanu kuus lisää yhteensä molempiin korviin sekä nenässä on myös.

Ihmiset ottakaa ne aivot narikasta ja miettikää mitä kaikkea olette itse samanikäisenä kokeilleet ja jättäkää se "en halua että lapseni tekee samat virheet" asenne kokonaan pois.. Tääl suomi24 on nii raffi aina käydä kattelee kuinka tyhmiä ihmiset voi olla.

Salakuuntelet tyttöös ja tuut tänne si valittaa jostai vitun napakorusta, iha ku ei riittäs että valitat jo sille ja sen kavereilleki: Oony chillisti vaa ja anna sen elää omaa elämäänsä, et sä sitä omista. Se napa on varmaan sen eikä sun, vai? Ja oonny onnelline ettei o vetäny botoksii naamaa tai silaritissejä, ja jos vetää nii tuu vast si kyselee täältä neuvoo, eikä jonku witun hikisen korvakorun takia joita käyttää muutaki sun tytön lisäks, suurella todennäköisyydellä sinäkin.

Sinuna ottaisin selvää mikä firma laittaa lävistyksiä alaikäisille ilman vanhemman seuraa ja kävisin siellä kylässä.

Eikö se oo nii että 16 vuotias saa ottaa lävistyksen ilman vanhemman lupaa? Mun mielestä on paljon parempi että ei suoraan kiellä lävistyksen ottamista vaan siitä puhuttas nuoren kans kunnolla, Jos nuori ei saa lupaa vanhemmilta lävistykeen eikä rahat riitä sen ottamiseen liikkeessä, niin nuori menee ja pistää itse sen jollain likaisella neulalla ja siitä se katastrofi vasta tuleekin jos lävistys tulehtuu, tai jos neula osuuki väärään kohtaan.

Ja syy omalla kohdallani l'vistyksen ottoon oli se että ne nyt ainakin omasta mielestäni sekä muiden tuntemaniemi lävistyksen omaavien ihmisten mielestä näyttää kivalta. Jokaisella on oma mielipide lävistyksistä tottakai, mutta jos nuori sen oikeasti haluaa, niin eikö häntäkin sitten kannattais kuunnella? Ja senhän saa heti pois jos haluaa, jäähän siitä pieni arpi mutta eipä sitä edes huomaa. Mutta sitä tässä ajan takaa, että ei kannata heti ruveta huutamaan ja raivoamaan asiasta, vaan keskustella jotta nuori ei mene ja tee sitä itse ilman kunnon välineitä tai mene huonolle lävistäjälle.

Jos asiasta ruvetaan heti huutamaan ja valittamaan, saattaapi olla etät nuori ottaa sen puoleksi myös kostomielessä, vihaisena siitä että vanhempi ei ymmärrä nuorta eikä anna hänen olla oman tyylisensä. Nuorille on tärkeää saada ilmasta itseään omalla tavallaan ja näyttää siltä, mikä omasta mielestä näyttää hyvältä.

Seuraa haetaan klitoris lävistys -

En kyl tykkää genitaaliläväreistä mut napakoru on aika kiva. Siistit kulmakarvat edelleen, eikä tatskatkaan ketään häiritse, koska pidän jatkuvasti pitkähihaisia paitoja ylläni. En tiedä sitten onko nuo kaikki "yäk" kommentit joltakin "vanhalta kansalta", näiltä keski-ikäsiltä jotka vieroksuvat uutta. Fucked huora mikkeli jos naamassa alkaa olemaan monia lävistyksiä niin ne eivät välttämättä sovi kaikille naisille tai yleensä kenellekään jos on liikaa, maksimi on porno tr hot fucking pics mielestä 2 naamassa. Minulla on toki kaksi isosiskoa, joilla myös tatuoinnit muttei mitään henkilökohtasta syytä niille. Ehkä löydät oman allekirjoituksesi lupalapusta. D Tietääkseni lehmät ovat viisaita eläimiä, joten otan tuon kohteliaisuutena: Suomessa ei ole tuollaista tapaa, eikä syvällisiä merkityksiä. Itse en olisi koskaan ostanut mutta mieheni myötä aloinkin pitää itsekin niistä. Ota yhteyttä tai anna palautetta. Itse inhoan tatuointeja, joskin minä kylläkin kerran rakastin tatuoitua ja lävistettyä naista.