Www seksitreffit fi ilotytön hinta

www seksitreffit fi ilotytön hinta

En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä. On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt.

Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:. Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta.

No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat. Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin. Koskaan en ole käynyt Thaimassa. Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi.

Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin? Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta. Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua.

Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos.. Vähän kun win-win tilanne. No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille.

He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla? Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa?

Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään. Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa.

Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy. Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla. Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä".

Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä. Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa.

Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia. Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua.

Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin.

Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön. Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä.

Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo. Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista. Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue.

Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää. Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa. Miehet ovat aina mukavia poikia.

Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;. Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä. Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä. Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim. Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän. Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole?

Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan. Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria. Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla. Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta.

Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut.

Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi. Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla. Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;.

Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on. Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti. Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina. Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin.

Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta. Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen. Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne.

Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka. Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö. Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa. Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule.

Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto. Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa.

Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita. Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä". Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin. Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat.

Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli? Ketkähän esimerkiksi käyvät vanhuksia ja sairaita katsomassa vanhainkodeissa ja sairaaloissa? Ei näy ikinä miehiä, ei. Ketkä huolehtivat, hoivaavat, lohduttavat, pesevät ja paikkaavat isja ja pieniä, nuoria ja vanhoja ihmis- ja eläinpoloja? Jos maailma jätettäisiin miesten hoteisiin, kaikki kuolisivat inhimillisyyden puutteeseen - ja paskaan. Mitäköhän vaihtoehtoja antaisitte pikkukylän thailadylle,ei mitään tulonlähdettä,ei duunia,ei sossua,vanhemmat perseauki ja niille pitäisi vähän rahaakin antaa.

Pitäisi varmaan mennä kouluun ja sitäkautta pikkuhiljaa edetä elämässä. Täällä hyvä jeesustella,henkikulta säilyy vaikka ei mitään tekisi,valtio piffaa. Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama.

En kyllä näe prostituutiossakaan mitään pahaa. Tehkööt mitä tykkäävät, jos ovat onnellisia. Ei ole minun asiani tunkea omaa moraalikäsitystäni kenenkään kurkusta alas.

Tossa kivassa vaan se että kaikki ei valitettavasti ole niin aikaansaapaa porukkaa että osaisivat kehittää bisneksen tyhjästä,vaikka saisikin alkupääomaa. Jos seksiä harjoittaa rahasta ei se niin paha ole. Maailmassa on myös oikeasti pahoja asioita, eikä rahan ottaminen seksistä tai seksistä maksaminen ole paha asia.

En minä niitä naisia syyllistä tai arvostele vaan näitä miehiä, jotka heidän palvelujaan ostavat. Lahjoittaisivat ilmaiseksi sen rahan, jos oikeasti haluavat auttaa. Miksi muuten miesten ja naisten seksiturismia verrataan toisiinsa? Eihän niissä ole mitään samaa. Kun suominainen harrastaa seksiä etelän miehen kanssa, molemmat ovat halunneet sitä yhtä lailla eikä nainen käytä prostituoitua toisin sanoen maksa seksistä.

Kun taas Thaimaahan suunnistavat miehet maksavat seksistä todennäköisesti köyhyyden takia itseään myyvälle naiselle. Näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä. On naisillakin omat porttolansa http: Vastaavasti suomalaiset miehetkin on melko kysyttyjä monissa Itä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa. Hyi, en ole ollut Gambiassa tai Balilla, mutta Intiassa. Aivan varmasti ne kiltit intialaiset miehet valehtelivat vuotiaalle hoikalle suomalaiselle tytölle kaikkea paskaa vaaleista hiuksista ja suurista silmistä -ja tavoitteenaan vain viedä rahat ja että olisin maksanut seksistä niille.

No, onneksi en sortunut hyväksikäyttämään näitä miehiä Eli sinä ja sinun ystäväpiiri ovat niitä oikeita ihmisiä. Ystäväpiirisi miehet ovat niitä oikeita kunnon miehiä. Te haluaisitte määritellä, millä ehdoilla kukin kansalainen saa harjoittaa sukupuolisia toimintoja yksin taikka yhdessä. Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta. Millä tavalla joidenkin toisten ilo on pois teiltä paremmilta ihmisiltä? Eikö teille riitä se loistelias seksuaalielämä, jota keskenänne vietätte?

Muuten, millaisten valkoihoisten naisten kanssa minä saisin olla tanssilattialla, jotta se ei teitä suunnattomasti haittaisi? Lisäksi voisin jopa heilauttaa rasisti-korttia tässä yhteydessä. Puhut aasialaisista naisista suorastaan rasistisesti. Täysin aikuisten thaimaalaisten naisten joita ainakin paperi-Iltalehdessä oli vihjailet ovelin sanankääntein olevan lähes lapsia "18". Pienikokoisten ulkomaalaisten naisten haukkuminen lapsiksi on pahimman luokan rasismia, mitä sietäisitte hävetä!

Sattumoisin ainakin minä tiedän että lapsiakin siellä surutta käytetään. Tuttu mies näytti Thaimaan-lomansa kuvia, joissa hän makoili sängyllä ympärillään kolme n.

Turha yrittää vakuutella mitään. Kai ilmoitit poliisille tutustasi? Onhan monikin suomalainen jäänyt kiinni ja saanut tuomion, kun on esim. Joo ja viettele ne vaikka banaanilla.

Pullea vatsa hölskyen Suomi-mies etenisi viehkeiden thaikkujen viereen, ottaisi katse kontaktin ja kysyis sen klassikon: Ja tietyissä paikoissa on tietyt säännöt. Jurpo urpo esittää jotain sirkusapinaa. Toki saa tehdä itsestään pellen, tämä on vapaa maa, mutta naisten naurulle et voi mitään. Mielestäni olisi reiluinta, että naiset valitsisivat miehen ainoastaan ulkonäön ja luonteen perusteella. Mitä muuta voi sanoa kuin että sinä olet tunteeton ja huumorintajuton talousinsinööri? Viimeisen päälle kunnon byrokraatti, etten sanoisi.

Voisitko vielä ystävällisesti ilmoittaa ne sallitut mittarajat, jotka jäykistyneen siittimen tulee sinun mielestäsi täyttää? Meinaatko ihan tosissasi, että terveet heteronaiset, joiden hormonit normaalilla tavalla hyrräävät, eivät saisi ottaa seksuaalisia seikkoja lukuun valitessaan itselleen kumppania? Missä maailmassa sinä elät? Että VAIN ulkonäön ja luonteen perusteella mies pitäisi ottaa, ei ollenkaan väliä sillä minkälaisen miehen kanssa lapsensa tekisi ja viettäisi loppuelämänsä samassa aviovuoteessa esimerkiksi.

Sinä vasta hauskoja kirjoittelit. Meinaan vaan että kyllä sitä kemiaa on parin välillä oltava ja rakkauttakin tietysti. Ja jos sängyssä ei kerta kaikkiaan jonkun kanssa suju, niin miksi ihmeessä naisen pitäisi sellaisessa suhteessa pysyä, kun joku muu sopisi paremmin?

Ei kai noin naiiveja miehiä voi edes olla. Totta kai kuuluu asiaan, että naiset ottavat "seksuaaliset seikat" huomioon. Tarkoitin vain, ettei noita vaatimuksia tarvitsisi niin kylmästi ja tunteettomasti luetella aivan kuin joku byrokraatti. Kun kirjoitin "ulkonäkö ja luonne", pidin itsestään selvyytenä, että sukupuolten välillä on vetovoimaa ja halua.

Ajattelin, ettei sitä tarvitse erikseen kuuluttaa. En voi muuta kuin toivoa, että itse kullakin olisi pedissä hauskaa. Mahdollisimman monen miehen olisi hyvä päästä toteuttamaan sukupuolista viettiään.

Naiset ovat tässä kommenttiketjussa tavallista hyökkäävämpiä. Suosittelisin vaikkapa tilaamaan miesstripparin kotiin, jos pipo kiristää noin pahasti. Siis sellaisesta 5cm minipippelia tässä taidetaan pelätä. Oikeasti liian monet miehet pelkäävät, että mulkku on pieni samoin kuin kaikki naiset uskovat olevansa rumia ja läskejä. Valitsemalla itselleen miehen, johon ei tunne fyysisesti vetoa, nainen varmistaa sen että hänestä tulee ennen pitkää tyytymätön ja katkera akka.

Hänestä tulee myös se pihtari, josta miehet valittavat. Minusta on petos, jos nainen esittää ja näyttelee halukasta ja kiihkeää, jos oikeasti ei tunne minkäänlaista halua. Se on petos itseä ja miestä kohtaan. Sellainen kuuluu ilotyttöjen toimenkuvaan: Nyt alkoi kyllä mietityttämään, että onko tosiaankin niin, että jotkut tavallisetkin naiset näyttelevät saadakseen poikaystävän tai aviomiehen.

Toisaalta rakkautta voi tietysti olla ilman seksuaalisia halujakin, jos kertakaikkiaan on aseksuaalinen ei-seksistä välittävä tyyppi, joskaan itse en kiihkeänä naisena sellaista ymmärrä en sitten ollenkaan. Sopisivatko tuollainen ei-seksistä välittävä nainen ja prinssinnakki yhteen?

Aseksuaaliselle naiselle kai se on ihan yksi lysti minkälainen se vehjes on, tai onko koko tappia ollenkaan. Miehellä kumminkin olisi nainen, vastahakoinen, mutta kumminkin. En tiedä, antaa olla enempi pohdinta, alkoi ihan päätä särkeä. Kun miehet sitä kokoa aina kyselevät, niin oma mielipiteeni on, että keskikokoinen on paras, iso ei ole kiva - minun mittoihini, vaikka olen yli senttinen.

Totuus lieneekin, että se on naisen omista mitoista kiinni, mikä hyvältä tuntuu. Aasialaiset naiset ovat pikkuisia, joten Niin, ehkä he jopa ovat sopivia pienikokoisille "at"-miehille, jos nämä nyt sitten pienikokoisia ovat, en tiedä, kun en tunne kuin mielestäni yhden "atm": Siinä oli kaksi hymymerkkiä sen kysymyksen perässä. Tarkoittaa että oli huumoria. Herran tähden, mikä teitä vaivaa?

Täällä alkaa tulla huonovointiseksi, kun näkee kuinka häiriintyneitä naisia tänne kirjoittelee. Itse kannatan vapaamielisyyttä ja kaikenlaisen laskelmoinnin poistamista sukupuolisuhteissa.

Lisäksi vastustan uskonnollisuutta ja feminismiä. Sukupuoliseen kanssakäymiseen ja naisten iskentään minä en kaipaa logiikkaa, vaan hyvää fiilistä ja hymyä. Mitäs jos thaityttöjä tulisi tänne kerjäläisiksi,majoittuisi johonkin telttakylään ja valittaisi elämän kovuutta.

Kai hekin saisivat sympatiaa niinkuin romanit. Joku voisi salakuljettaa ne tullin porteille ja repiä henkkarit. Mä voisin kotouttaa yhden. Asiassa on se ero että Romania on Euroopan unionin jäsenvaltio ja Thaimaa ei ole. No se on helppo sanoa ja lohduttaa poikia. Oma ukkoni on ihan kunnolla varustettu ja seksi on tärkeä asia. Mutta kerran olen kokeillut nuoruudessani miestä, jolla oli tuollainen surullinen 5cm pitkä prinssinakki, ei siinä osannut edes teeskennellä,kun ei tuntenut mitään.

Mies oli todella kiva, hyvännäköinen ja osaava seksissä -siis muissa jutuissa kun siinä perinteisessä jyystössä. Tosin olen jättänyt ihan antamattakin yhdelle melalle ihan liian suuren koon vuoksi. Ei tarvi olla mikään dirk diggler ja 13 tuumainen. En minä tiedä mikä on pippelin keskipituus, eikä kauheasti edes kiinnostakaan.

Ahkerassa käytössäni on kuitenkin hyvä ollut jo kauan, enkä ole kuitenkaan sitä viivottimella mittaillut. Miten sinulla on noin sairas suhtautuminen parisuhteeseen? Johtuuko se sinusta itsestäsi, että et ole kokenut onnistunutta parisuhdetta? Onko sinun mielestäni mahdoton ajatus oikeasta tasa-arvoisesta, molempia tyydyttävästä ja nautittavasta parisuhteesta?

Mikä voi olla sen parempaa kuin yhdessä rakastaa toinen toisiaan ja tehdä toistensa olosta miellyttävää ilman, että kummankaan tarvitsee ostaa tai alistaa toista? Onko koskaan käynyt mielessäsi, että Suomessa on erittäin paljon tasa-arvoisia, onnellisia pareja. Suomalainen nainen ja mies ovat toistensa parhaita kavereita - ihan oikeasti. Avaas nyt vähän niitä yhden värin takana värjöttäviä silmiäsi. Kenelle tämä viesti olikaan kohdennettu, niin kyseessähän on vain se, ettei parisuhdetta pelkäävä ole lukenut riittävästi Laasasen liturgiaa: Avioituneet miehet ovat onnellisempia kuin yksinäiset miehet, mikä on todettu monissa tutkimuksissa.

Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät hyödyt ovat myöskin merkittäviä, sillä avioituneet miehet ovat terveempiä sekä mieleltään että ruumiiltaan. Sitoutuminen on hyväksi miesten terveydelle siksi, että se vie pois destruktiivisen fantasian lukuisista naisista, joka on useimmiten saavuttamattomissa.

Jopa haaremista haaveilevat miehet on tyypillisesti tyytyväisempiä terveessä parisuhteessa, kuin jatkuvasti sitä haavettaan sarjamonogamiassa jahdatessaan. Tietty ei ole oikein päättää toisen puolesta ja kieltää toteuttamasta omaa seksuaalisuuttaan kuten kukin haluaa. Voisin melko varmasti sanoa esim. No tähän väliin vaik vähän kotimaista tuotantoa.. Vkshn, tuo oli hyvä tähän väliin. Lisää kotimaista, kuin tarkoitettu Laasasen blogiin, eli laasasparodiaa ;P.

Kyllä me ollaan kaaauuuheita ja materialistisia. Alkuperäinen ja official on paras, mutta se alkaa niin hitaasti että hermo menee Sen sijaan laasasfanit penäävät jokapojan-oikeutta baarista saatavaan irtoseksiin. Se onkin vähän ongelmallista, koska moni muu ihminen ei tätä irtoseksiä välttämättä näe niin hienoksi asiaksi, saati "perus ihmisoikeudeksi".

Halun parisuhteeseen ymmärtäisin paremmin: Ja huono parisuhde on usein pahempi tilanne kuin ei parisuhdetta ollenkaan varsinkin jos on hyviä ystäviä pitämässä seuraa parisuhteen puuttuessa. Ihmisen tarvetta sosiaalisuuteen onkin mielenkiintoisempi: Itse ainakin rakastan tyydyttävää runkkausta, miltei yli tavallisen seksin sillä fantasioissa kaikki on mahdollista.

Tuli mieleen vielä seksuaalisuuden kulttuurisidonnaisuus. Antiikin kreikassa oli vanhan filosofisedän sopivaa purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. Nyky-yhteiskunnassa miehet ovat tiukasti joko heteroita tai homoja, ja seksuaalisuuten "ainoa oikea" purkutapa nähdään usein seksi naisen kanssa.

Tämä on kuitenkin kulttuuririippuvainen näkemys, ei biologinen pakko. Pitäisikö vetää niinkin pitkälle menevä johtopäätös, että kunnon ihminen ei katso hyvällä, kun laasasfani astuu baariin? Vai mitä haluat sanoa? Itsehän en ole kovin innostunut irtoseksin ajatuksesta. Eikö ole vähän epäkäytännöllistä pyrkiä yhtymään ennalta tuntemattomaan ihmiseen siihen aikaan vuorokaudesta, kun nukuttaisi kovasti? Minua ainakin alkaa nukuttaa aina kun pääsen baarista kämpälle siinä kello viisi aamulla.

Jos haluaa aivan välttämättä tuntemattomaan ihmiseen yhtyä, niin suosittelisin maksullista seksiä päiväsaikaan. Pidemmän päälle oma käsi alkaa kyllästyttää, vaikka vaihtelisi kättä ja fantasiaa. Kun sinä haluat tuoda esille pakottamisen aspektin, minä tykkäisin kovasti, jos naisporukka laittaisi minut käsirautoihin ja kiusaisi vähän. Voisimme tavata vaikkapa jossakin baarissa.

Parisuhteet ovat monasti vähän niin kuin joutavanpäiväisiä satuja, joista on riisuttu niitä kiellettyjä elementtejä pois. Niissä on havaittavissa "romanttinen" naisen ehdoilla eteneminen. Miehet mukautuvat huomaamattaan siihen mitä naiset haluavat. Syntyy illuusio, että molemmat olisivat loputtoman tyytyväisiä, mutta alta paljastuu epävarmuutta ja statuskuvioita. Minulle yhden illan jutun ideaalista tulee mieleen nokkansa työntäminen leijonan pesään.

Ei välttämättä mielekäs idea, koska se antaa ihmisyydestä tai seksistä turhankin ähkivää kuvaa. Itse nuorempana sovin tapaamiset seuraavalle päivälle.

Nykyisin taitaa olla niin, että nainen saa olla aika valmista tavaraa ennenkuin jaksan edes innostua. Muille naisille vaan hekotan. Valtiofeminismin aikana naisiin ei voi enää luottaa. Jos itse olisin sinkku todennäköisesti käyttäisin aika innokkaastikin huoria, jotta voisin välttyä tietyltä orpouden tunteelta. Naiset voisivat kieltämättä enemmän pakottaa miehiä ja satuttaa heitä muutenkin kuin sosiaalisesti.

Itsekin olen ollut useissa pitkissä sivusuhteissa, sekä yhdessä parisuhteessa viimeinkin kaikki nämä naiset ovat olleet ainakin jonkinlaista ytn-tasoa. On toisekseen aika yksoikoinen tulkinta ajatella, että tukisimme aivan erityisesti jonkinlaista pikaseksikulttuuria. Kun lukee muiden tekstejä huomaa omituisen asian. Nimittäin kenelläkään muulla miehellä tai miesaktiivilla tällä palstalla ei ole esitetyistä tiedoista päätellen ollut yhtä vapaamielistä ja älyvapaata suhdetta naiseen, kuin minulla.

Naiset, jotka täällä kitisevät, eivät ole myöskään sellaista tarjoamassa - tai nähneet. Korkein esitetty tarjous tässä threadissa oli erään naisen tarjous kustantaa jollekin mieskunnan edustajalle menolippu Thaimaahan. Välittäminen ja rakkaus ei olekaan femakkojen ykkösprioriteetti. Minä penään helpompaa ja antoisampaa sukupuolielämää kaikille. Itse rakastan syviä - ja hyviä ihmissuhteita.

Sellainen irtokarkkiseksi tuntuu jotenkin tylsältä ajatuksenakin. Mutta pakkoko sen on olla halpaa, tai edes pitkäaikaista. Jos mies menee maksulliseen seuranhaku-tanssiravintolaan, niin miettikää mikä vittu siinä on, että siellä joutuu keskelle epätoivoista kilpailua pukumiesten kanssa? Että kuka saa vittua? Sivistysyhteiskunta ei ole ainoastaan naisia varten. Se on konsepti, jonka tarkoitus on erottaa ihminen viidakon rajusta kilpailusta. Siihen konseptiin on päädytty veristen koettelemusten ja harkintojen kautta.

On viimein haluttu hyödyntää ihmisyyden suomaa mahdollisuutta olla osana äärettömyyttä ja universaalia tavoitemaailmaa. Ainoastaan seksi on jäänyt sivistyskartalta pois. Sukupuoliyhteistyö on tulevaisuutta, eivätkä feministit, jotka trollaavat tätä kuin jotakin peräkammaria tajua alkuunkaan on kysymys.

On kyse kansakunnan hyvinvoinnista, bruttokansantuotteesta, Euroopan selviämisestä, poikalasten kunnioittamisesta yms. Mutta sitähän naiset eivät halua sen koomin, kuin miljardit herrasmiehetkään, koska pitää kilpailla, niin.

Bodattujen sällien lierihatut nousee, vaikka naisen tarjoaman seksin taso lähentelisi luokkaa ö2. Ja sitten viellä ostetaan vogueta ja pyntätään itsensä parhaimpaan kuosiin, mutta anti olla kun pojuille tulee sänkykertomuksen aika nämä glamourmimmit lähtivätkin lipettiin. Ei voi kuin sääliä. Koko ihmiskuntaa, tätä nooan arkkia, harhautuneita tolloja, tasapuolisesti.

Tarjoa itse ensin porttiasi, ennenkuin aloitat pakottaa miehiä homokokeiluihin. Minä homoilin ensimmäisen kerran vuotiaana ja voin vakuuttaa, että ahteri oli tiukka ja paska haisi. Toivottavasti näet elämässäsi joskus sen verran hohtoa, että voit kuvitella nöösipoikien tunkeutuvan omaan vittuusi. Siihen saakka minun takaportti pysyy visusti kiinni.

Voi, tää bmad on vitsikäs. Jos siis nainen tyydyttää itsensä,kuten lähes jokainen nainen aina välillä, hän on "todella ahne, itsekäs kusipää. Ei voi muuta sanoa. Kai sitten vois sanoa saman miehestä? No, naisille ei tuommoinen idioottimainen ajatus kyllä tulisi mieleenkään. Ei tuota voi oikein muutenkaan tulkita, vai voiko? Puutuin siihen ajattelumalliin, että kun statukseltaan heikko mies tyydyttää itsensä suosiolla fantasioiden niin hänen ei enää tarvitse vaivata oikeita naisia ehdotuksillaan, jotka saattaisivat olla rivoja ja hävyttömiä.

Esitetty toivomus edustaa aika hyvin länsimaisen naisen valheellista arvokkuutta, itsekkyyttä ja ahneutta, ja seksuaalisen pankin päällä istumisen filosofiaa. Vaan eivätpä naiset yleensä mitään oikeita filosofeja ole koskaan olleetkaan.

Heillä on se pillu ja pimpparallaa, ja se keskisormi jota näyttämällä miehen peppi siellä jalkovälissä pärähtää pystyasentoon. Miehet hoitavat edelleen suuren osan yhteiskunnan perusrakenteista, nikkaroivat yhäkin naistenkin iloksi kännyköitä ja hevoskuljetukset korvaavia moottoriajoneuvoja erään huhun mukaan muuten auton moottorikammion sisällä työskentelee huoraa.

Se miten miehillä menee ei ole näinä oman käden aikoina keidenkään arvonsa tuntevien naisten ongelma. On naapurin Taina-Marialle sama, vaikka puolet Suomeenkin syntyvistä poikalapsista heitettäisiin Niilin vietäväksi sen jälkeen kun äitsylin hoivavietti on lauennut ja pojan markkina-arvo selvinnyt negatiiviseksi. Ainoa mikä menee on pisamafinninaamaluuserin mahdollinen työpanos muodikkaiden alfapariskuntien odottaman robottiteollisuuden puolella.

Ei minulla kenenkään masturbaatiota vastaan mitään ole. Itsekin masturboin - suurimman osan yksikseni, osan laukean naisten sormuksille. Nyt on aika saada muutkin naiset innostumaan miehistä. En jaksa googlailla, joten voisitteko pistää tänne selkokielellä mitä tarkoittavat ATM ja YTM, kuullostavat tyhmiltä akronyymeiltä. Pistäkää samalla, minne naisen kannattaisi lähteä seksimatkalle pakoon suomalaisia miehiä, joilta ei saa ja jotka eivät vaan osaa.

Ette osaa lähestyä naista Suomessa, niin siksi ette saa. Silloin teiltä kyllä saa, kun teitä lähestytään. Oltiinpa rahan perässä tai ei. Niin kuin jo aikaisemmin kommentissani sanoin, olen kauniiksi kehuttu 25 v. Täällä ei vaan osata elää. En voi moittia naisia jos ei kelpaa. Olisipa joku seksiparatiisi naisillekin olemassa, jossa saisi tuntea olonsa prinsessaksi vaikka pitäisi maksaa. Linkattu jo pariin kertaan, mutta laitetaan vielä: Joo, tää kannattaa lukea alusta loppuun.

Lipsuu se Suomi-touvankin läpi vielä kummasti kuuman auringon alla. Pitänee vielä mainita kummallisesta ilmiöstä, että Suomessa nämä samaiset polyamoriset ja muut seksin perässä menevät inisijät jotka kuvittelevat olevansa ilman seksiä jonkun statuksen takia ikä, raha, urheiluauto, naama , nimittelevät itsensä kaltaisia naisia lutkiksi, jos nämä haluavat VAIN seksiä. Halut ne on naisellakin. Itse en tuomitse teitä, tuskin kovin moni seksin ystävä tuomitsee, mutta itse olen saanut sellaista kohtelua, ettei tee paljoa mieli, niin sanotusti "antaa" sen jälkeen..

Herää kysymys, että ajattelevatko nämä kyseiset miehet sisimmässään, että heillä on joku etuoikeus seksiin tai että naisen paikka on ihan jossain muualla.

Taisin hoksata väsymykseni keskeltä tuon akronyymisotkun. Eli ylemmän tason naiset ja vastaavasti alemman tason miehet. Ei siis tarvinne selittää. Mistä pirusta vieras tietää mitä lehtiä henry lukee?

Koko "kommentti" on kuvottava. Eduskunnan kavallusskandaalin taustalla on alkoholiin uponneiden rahojen lisäksi tyyriiksi käynyt kaukorakkaus. Ex-virkamies paljasti poliisin esitutkinnassa, että hänen elämänsä heitti täysvoltin vuonna Matkoihin kului paljon rahaa, ja velkaannuin pikkuhiljaa niin, että vuosien paikkeilla alkoivat varsinaiset kavallukset, mies kertoi. Kävimme siellä noin kuusi kertaa, ja minä olen maksanut kaikki matkat, mies selitti.

Lisäksi mies lähetti rahaa thaimaalaisvaimonsa äidille, jotta vaimon tytär pääsisi käymään Suomessa. Kyllä, maailmassa on miehiä ja naisia. Mutta ennen kaikkea, maailmassa on ihmisiä. Ihmisiä, joille on tyypillisiä tunteita ovat ilo, suru, rakkaus, katkeruus, epätoivo jne. Kun huomaa, miten samanlaisia me olemme, yhteiselosta tulee paljon helpompaa. Kannattaa hakeutua "synkkaan" kanssaihmisten kanssa, niin oppii paljon sekä muista että etenkin itsestään.

Loistava luento Esa Saariselta: Kaikissa ihmisryhmissä on ilkeitä ja ihania yksilöitä. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että ihmisiä kuvaavat sanat, adjektiivit, ovat aina jonkin ihmisen subjektiivisia käsityksiä. Sinun todellisuutesi on sinun todellisuutesi, mutta minun todellisuuteni voi olla aivan päinvastainen kuin sinun. Siksi me olemmekin niin samanlaisia - elämä on meille kaikille yhtä subjektiivinen kokemus.

Olemme hormoniemme orjia tiettyyn rajaan asti, mutta silti me rakennumme suurimmaksi osaksi samanlaisista rakennusaineista. Miksi aina vedota sukupuoleen, kun voisi kohdata ihmisen? Olen lueskellut tätä viestiketjua kiinnostuksella ja mahdollisimman avoimin mielin. Muutama kysymys on kuitenkin jäänyt vastaamatta, valottakaa niitä ken osaa:.

Jos sitä vain haetaan, niin go for it. Mutta pitäisikö kotimaisten daamien olla enemmän Thaisiskojensa kaltaisia? Onko se piirakka ainoa asia, jota naisessa arvostetaan ja halutaan? Niitä tuskin ehtii kovin paljoa siinä aktin aikana rakentamaan, niin onko se piirakan antaminen todella ainoa asia, jolla naisen arvo mitataan?

Vai onko nämä paremmat Thainaiset myös hauskempia, mukavampia, fiksumpia? Hän ei ole rikas, eikä esimieheni, vaan mukava perusnörtti jonka huumorintaju kolahtaa. Seksi kiinnostaisi, eikä siitä tarvitisi penniäkään maksaa. Kyllä se ihminen yleensä tekee mitä on pakko. Minä haluan seksiä, miksi en samalla hyötyisi siitä. Pitää vain löytää nyt se kanava, missä mainostaa itseään.

Jos myyt itseäsi kuin kulutustavaraa, niin odota että sinua myös kohdellaan kuin kulutustavaraa, ei ihmistä. Eli sun on oltava valmis luopumaan osasta ihmisyyttäsi ja ihmisarvoasi. Minkä hinnan laitat niille? Punainen mekko Ja ihan ajatuksen kanssa. Oli minullekkin valaiseva kirja! Tärkeintä on ettet kadota itseäsi ja pystyt selvitymään myös tästä tilanteesta jatkaaksesi joskus normaalia elämää.. Maksullisia on kaivattu lisää, ei tuo ole mikään uusi ammattinimike.

Vanhemmat naiset taitavat olla ainoita vastustajia! Mitä sinä pitää olla, että häiriköt ja ilmaisen perässä vonkujat eivät roiku perässä? Se on kuule ihan oikein että roikkuu kaikenlaista ties missä.. Kylmää voip olla kyyti siihen kannattanee varautua ja mustaan silmään sillontällöin myös. Terve kaunis 20v opiskelijatyttö ja suuret sairaalalaskut? Hinnat ja vitun arvo Suomessa muutenkin täysin posketon laatuun nähden, noin karkeasti ilmaistuna.

Tässä on varmaan taas savolaiselle tehty ihmisen nenä. Syitä alalle lähtöön on varmasti monia. Itse olen elänyt vuosikausia liitossa miehen kanssa, jonka vuoksi jätin ammattini aikoinaan. Siihen ja työelämään ei niin vain palata vuosien tauon jälkeen, ilman lisäkoulutusta. Uudelleen ja lisäopiskelu ei ole minulle mahdollista.

Lisäksi minä haluan seksiä. Ja tottakai eron vuoksi tarvitsen rahaakin. Sossuun en lähde, enkä usko että saisinkaan sieltä mitään. Jotkut vain on ihan synnynnäisiä prostituoituja, ne on sillä tavalla kokoon pantu.

Haluan vain sanoa, että arvostan kaltaisiasi naisia Tsiptsip. Harmillista on vain se, että eipä sitä kauheasti päältäpäin näe, että miten tähänkään kysymykseen ihminen vastaa. Näin nuorena miespuolisena opiskelijana toisaalta ymmärrän, että raha-huolet voivat olla suuria ja painavia, mutta myös köyhän opiskelevan tyttöystävän omaavana en kestä ajatusta.

Mitään hyvää ei tapahtuisi, jos saisin tietää että oma tyttöystäväni harrastaa tuollaista. Erotkaa nyt ainakin poikaystävistänne ensin. Oma valinta, voihan sossussa asioiminen olla jotain, minkä kanssa on vaikea elää. Voihan olla, ettei tuon kanssa ole ollenkaan vaikea elää verrattuna vakavaan köyhyyteen, riippuu ihmisestä. Tee itse valintasi, joka heijastaa omaa näkemystäsi.

Jos tunnet teoistasi katumusta ja kykenet empatiaan niin maksullisen tie voi äkkiä muuttua raskaaksi, kannat sen mukanasi hautaan saakka, etkä saa sitä ikinä kumottua. Miten surkeaa se on, että toiset ihmiset, he jotka merkitsevät useimmille enemmän kuin mikään muu elämässä, ovat myös niitä, jotka tuottavat elämän tiellemme syvimmät helvetit ja kivikkoisimmat karikot.

Miten paljon on sairauksia ja miten väistämätöntä on, että löytyy paskaa ja kuraa äärettömyyksiin asti jaettavaksi elämässä. Älkää hirttäkö itseänne vaan taistelkaa sitä vastaan, pyrkikää täyttämään oma paikkanne täällä ja vaikuttakaa omalta osaltanne siihen, ettette ole niitä jotka huijaa, riistää, vittuilee, ärsyttää, ryhtyy maksullisiksi ja tappaa.

Toivo elää, että jonain päivä asiat ovat paljon paremmin kuin ne olivat. Hyvät ihmiset ovat yhtä muiden kanssa, heille toisten surkea olo on omaa surkeaa oloa. He saattavat masentua, tehdä itsemurhan ja vaipua epätoivoon, kun he kokevat itse sen kaiken kurjan, kaukaa asti. Pahat ihmiset eivät tunne oikeastaan edes omaa tuskaansa. Heillä kuitenkin on jotain alkeellisia tuntemuksia, kuten hedonistiset tuntemukset, jotka ylivallallaan sanelevat päätösten teossa olemattomat muut tuntemukset.

Se tekee riistäjäksi, kiristäjäksi, tappajaksi, vittumaiseksi, manipuloijaksi ja kiusaajaksi kun sydän on kuollut. Mitä väliä silloin toisten tuskalla on, kun itse on täysin erillään siitä, eikä itsellä ole mitään tekemistä sen kanssa, vaikka itse sitten toisen puukottaisikin kuoliaaksi tai ryhtyisi maksulliseksi ja pettäisi läheisensä.

Kysykää niiltä läheisiltänne rahaa ennemmin, eivätkö he ymmärrä lainata, jos mikään muu ei auta? Joskus haluaisin vaan sulkea silmäni todellisuudelta, miten karseita juttuja täällä tapahtuukaan. Olet vielä terve, henkisesti ja fyysisesti.

Hommien jälkeen et ehkä enää ole. Verottaja kyllä tiedustelee, mistä rahasi olet tienannut. Maineen menetys tapahtuu nopeasti. Yksi väärä ihminen sängyssä, ja se on siinä. Parikymppinen ihminen on niin nuori, ettei typeriä päätöksiä kannata tehdä. Niihin on aikaa sitten vanhempanakin. Olen hakenut töitä, mutta kuten yllä kirjoitin, ei onnistu.

Mene vaikka siivoamaan tai jotain. Kyllä aina jotain paskahomma saa. Onko kukaan ihminen täysin terve? Joltain voi mennä terveys, sekä henkinen että fyysinen, ihan ilman näitäkin hommia, toisilta taas ei. Verottajaa ei kiinnosta paskan vertaa ne rahat, joilla joku maksaa sairaalalaskut tai ostaa vaatteensa. Jos täysin sossun ja kelan tukien varassa elävä ihminen kantaa tililleen rahaa useita kymmeniä tuhansia vuodessa, tällöin saattaa verottajan kiinnostus herätä, mutta ei esim.

Aina voit sanoa että a pidit kirpputoria b olet säästänyt c sait vanhemmilta vähän rahaa. Jos elät kädestä suuhun, ei kukaan huomaa rahojesi liikkumista asiakkaan kädestä sinun lompakossasi ruoka- tai vaatekauppaan. Ja kaikkihan ihmiset seksiä harrastavat.. Sitä eivät viattomat ilotyttö-rukat edes tiedä millaisia perverssejä mielikuvia kaiken maailman peräkammarinpoikien ja pikkuvaimojen mielissä liikkuu..

Mutta jakeleehan moni ihan työkseen itseään baari-iltojen jälkeen kaikille urpoille.. Itse olen vuotias opiskelijatyttö ja nyt jo kesästä asti ollut alalla, kyllä se kannattaa, ja itselle ei ainakaan tähän mennessä ole jäänyt mitään pahaa makua suuhun, miehet ovat anteliaita mukavia herrasmiehiä.

Mutta jos sinulla on ihminen mitä rakastat ja et halua pettää silloin se kirpaisee vähän , niinkuin minulla on semmoinen ihminen, oma poikaystävä, hommassa ei sinänäsä mitään pahaa, mutta vähän hirvittää kun poikaystäväni ei tiedä mitään, ja kertoo vaan kuinka paljon rakastaa minuaa.

Mutta tsemppiä sinulle alalle, toivon hyviä hetkiä ja menestystä. Naisilla riittää kysyntää, miehillä ei tod näköisesti niin paljon, ainakaan maksullisen seksin suhteen, miehenä myisin itseäni jos kysyntää olisi. Oma rahatilanteeni on kanssa aika paska. Naisilla on heleppoo Oon vuotias nainen ja ollut alalla nyt viime vuoden syksystä lähtien ja kannattavaa on ollut.

Kaikki velat on tullut hoidettua pois ja säästöjäkin on kertynyt.. Ei ainakaan mun päätäni ole hajoittanut tämä yhtään, pikemminkin piristävää ja oikein tuntuu seikkailulta. Kyllä sitä aikuisena tietää, mitä tekee. Erittäin hyvä päätös tämä mulle ainakin oli, en kadu tippaakaan. On mieletön helpotus kun saa velat maksettua ja rahaa omaan käyttöönsä.

Olen aika hyväkroppainen ja ihan perusnätti, saan usein kerrasta euroa ei hoppua ja koko yöstä Kukaan ulkopuolinen ei tiedä paitsi pari ystävää. Niin ja olen tietenkin sinkku ja lapseton. Peukkuja vaan sulle ja poikaystävällesi.. Surullista kuulla että raha-asiat ovat menneet noin kehnosti, mutta vielä surullisempaa on jos joutuu mielestään pakolla "huoraamaan" anteeksi kielenkäyttöni jotta tulee toimeen. Mielestäni opintolaina kuulostaisi aika paljon paremmalta ratkaisulta tilanteessasi, koska valtio takaa sen, ja korot opintolainassa ovat aivan olemattomat.

Itsehän en ole naishenkilö, joten en välttämättä ole oikea henkilö arvioimaan päätöstäsi, mutta tilanteessasi en silti lankeaisi noin helposti prostituution puolelle, vaan keräisin mieluummin vaikka käpyjä ja pikkukiviä työkseni jos olisi niin paljon menoja, että tulot eivät riitä Ihan jo itseni takia koska melko varmasti jossain vaiheessa iskisi semmoinen morkkis että ei mitään järkeä.

Jokainenhan tekee päätöksensä itse ja oman moraalintuntonsa kautta, mutta itse olen sitä mieltä että luovutat ihmisarvosi liian helpolla jos ryhdyt tuollaiseen. Voihan siitä joku olla sitä mieltä että olen ahdaskatseinen, mutta oma moraalini ei sallisi minun tehdä tuollaista.

Jokainenhan se päättää loppujen lopuksi itse tekemisistään ja omista rajoistaan. Miten sitten päätätkin, niin onnea matkaan. Satavarmasti se pahentaisi henkisiä ongelmiasi. Onko rahatilanteesi todellakin niin epätoivoinen, että olet valmis sen korjaamiseksi myymään mielenterveytesi?

Eiköhän täällä Suomessa nälkäkuoleman sentään voi välttää muillakin keinoilla. Sinun tulisi keskustella asiasta ammattiauttajan kanssa ennen kuin teet mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Kehonsa myyminen seksivälineeksi ei ole sama asia kuin kehonsa myyminen kaupan kassaksi tms.

Seksuaalisuus on tiiviisti yhteydessä ihmisen kaikkein yksityisimpiin ja herkimpiin puoliin, ja lopulta koko hänen minuuteensa. Seksuaalisuutensa asettaminen kauppatavaraksi, kulutushyödykkeeksi, on itsensä myymistä mitä perustavanlaatuisimmalla tavalla. Ikinä et voisi saada siitä niin paljon rahaa, että kauppa kannattaisi sinun kannaltasi.

Seksin myynti opiskelijalle on viimeinen oljenkorsi. Jos sinulla ei ole vanhempien täyttä tukea taloudellisesti, niin opiskelu on lähes mahdotonta, ilman että siis valmistut järkyttävällä velalla.

En missään nimessä hyväksy seksin myyntiä tälläisessä tilanteessa, koska hyvinvointi valtio ei saisi painostaa ketään myymään itseänsä pysyäkseen hengissä, mutta tämä on heille viimeinen vaihtoehto pysyä leivässä. Me kaikki emme ole syntyneet rikkaiden vanhempien luokse. Tunnen muutaman henkilön, jotka ovat tehneet saman tempun.

Ovat nyt vuosia sen jälkeenkin erittäin hyvin voivia ja eivät ainakaan mitään mielenterveydellisiä ongelmia omaa. Tosin eivät työpaikoissaan asiaa pahemmin levittele. P Moni saarnaa opiskelijoille tästä asiasta, vaikka pitäisi ratkoa miten saada heidät turvattua taloudellisesti, jotta eivät joutuisi tähän tilanteeseen.

En voi vinkkejä asiasta antaa, koska en alalla toimi tai toimi asiakkaana. Kunhan panostat siihen, että olet mahdollisimman turvassa. Tottakai jos ihminen kuullostaa känniseltä, niin lyö luuri korvaan suoraan. Jotkut ovat ensin tarpeeksi pitkään töissä ennenkuin lähtevät opiskelemaa jos osaavat ajatella mahdolista tukalaa taloutta.

Siten heillä on jo useempi ammatti vaikkei saisikaan oman alansa töitä. He voivat palata vanhoihin duuneihin tai tehdä alanvaihdon. Mutta eikös pankista saisit lainaa ja voisit hoitaa nuo sun laskut Varmasti sinulle löytyy asiakkaita jotka ovat valmiina maksamaan seksistä.

Jokainen tekee omia päätökisä ja eikös ole hieman turhaa niitä haukkua kun yrittää. Kannattais ehkä vähän miettiä tulevaisuutta, koska ei kukaan itseään kunnioittava mies halua vaimokseen ja lastensa äidiksi naista joka on huorannut. Tosin eihän tuota huoraamista ole tietenkään pakko kertoa mutta, jos ei kerro niin asia painaa jatkuvasti mieltä. Puolisot pettää ja jättää kuitenkin, liitot hajoaa ja sydämet siinä samalla Katsokaapas tuota häkkisen ööööh uutta vaimoketta..

Että kyllä ne vähän kokeneemmatkin tyttöset monesti pääsee naimisiin ja saa lapsia! Hei, ajauduin samalle alalle nuorena noin 17 vuotiaana. Minulla oli muutamia vakioasiakkaita ja joitain baarista bongattuja.

Harrastin tätä 19 asti. Silloin ei tuntunut missään. Nyt mietin vähän väliä, mikä minun on. Miksi arvostan itseäni niin vähän, eihän kukaan normaali ihiminen tavallisesti kasvastettu ryhdy moiseen. Olenko tosiaan niin perso rahalle. Ehkä mielessäni oli silloin jo jotain vikaa. Toisaalta ajattelen, että olin niin kovin nuori, etten oikeastaan ollut henkisesti valmis tekemää sellaisia päätöksiä oman kehoni suhteen.

Tämä asiakas oli tässä suhteessa aikuinen ja hänen olisi pitänyt tietää paremmin. Seksi ei sinäänsä ollut ongelma. Enemmän se puhuminen, pakko antaa jotain itsestään ja samalla kun kuuntelee, tulee siitä toisesta osa omaa elämää.

Minun on edelleen vaikea miellyttää muita. Työssäni minulla on useita asiakkata ja hermostun heti jos jollekkin pitäisi olla normaalia mukavempi vain siitä syytä että he maksasvat työnantajalleni minun tekemästä työstä.

En tiedä, sain tänään terapia päätöksen. Tähän tullaa varmasti saamaan vastaus ajan myötä, tekikö temppuni henkiseen kehitykseeni sittenkin loven. Nuaremapan ei ossoo miettiä asioita tarpeeksi monelta kantilta. Vanhempana siten vituttaaa tai naurattaa riippuen mitä sitä on tulut aiemmin tehtyä. Kokoajan saa siirellä laskuja ym,ettei mee ulosottoon. Ikinä ei ole tullut eikä tulisi tuollainen ratkaisu mieleen. Ennemmin otan merkinnän luottotietoihin kun esim.

Kyllä se on niin, että ei todellakaan tämmöseen kannata ryhtyä, sitä tulee katumaan myöhemmin, sanokoon noi ''Alalla monta vuotta'' ihmiset mitä vaan. Rikot myös itseäsi ja nauseuttasi.

Tarkennan 'seksin myyminen ei ole laitonta, mutta seksin ostaminen on laitonta! Sekä seksin myyminen että ostaminen on Suomessa aivan laillista. Seksin osto on laillista, kunhan myyjä on 18 v täyttänyt Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva ulkomaalainen, eikä myy palveluitaan kenenkään välityksellä parituskielto eikä ole ihmiskaupan uhri. Asia selviää Rikoslaista ja Ulkomaalaislaista ja siitä on palstalla kirjoitettu useasti. Pasta ja perunat eivät paljoa maksa.

Vielä kun ostat niitä halpamerkkejä Euroshopper ym niin rahaa ei mene juuri lainkaan. Kahviakaan ei tarvitse montaa kuppia päivässä juoda. Juo paljon vettä, sillä saat mahasi täyteen. Jos tavarat ei meinaa mennä kaupaksi, laita myyntipöytään esim lappu että tästä pöydästä kaikki 30 tai 50 prosentin alennuksella tai sitten alennat hintoja valmiiksi hintalappuihin. Pöytävuokrien hinta vaihtelee kirpputoreittain. Kun pöydät ovat siistejä ei liian täyteen ahdettuja ja hinnat ovat kohdallaan, tavarat menevät varmasti kaupaksi!

Jos joku menee vähän rikki, osta vain neulaa ja lankaa. Keskustella tutuillesi voit myös esim. Ei pikavippejä, vaan kunnon lainaa! Pakkohan tällaiset asiat on kuitenkin poikaystävälle kertoa. Ostakaa suuria määriä, joiden kilohinta on pienempi. Halvempaa kuin yhden henkilön talous.

Myös nettihuutokaupat ovat mainioita, siellä tavoittaa muunkin Suomen ja maailman - Tupakoinnista, alkoholin käytöstä ja elokuvissa käymisestä voit luopua.

Luulis kavereiden jeesaaavan viimeistää siin vaihees jos kuulevat prostituutioaikeista. Ei pikavippejä, eikä opintolainaa vaan kunnon lainaa! Ei ole mikään pakko kertoa. Itse tein opiskeluaikoina puhelinseksityötä pari vuotta, ja tapasin joitakin asiakkaita myös livenä kyse oli dominakeikoista.

Sain hyvin rahaa enkä tarvinnut opintolainaa niin paljon. Sitten tapasinkin elämäni miehen; yhdessä olemme olleet yli 10 vuotta ja naimisissakin niistä seitsemän.

Ei olisi tullut mieleenkään kertoa näistä jutuista hänelle; miksi ihmeessä olisin sen tehnyt? Eli olen siis kirjoittanut tähän viestiketjuun tasan kaksi viestiä, molemmat samalla nimimerkillä "pakko sanelee".

En ole lukenut tätä viestiketjua vähään aikaan, mutta nyt pisti taas silmään, ja koska minua alkoi ärsyttää joidenkin ihmisten tietämättömyys ja typeryys, haluan selventää muutamia asioita.

Eli minulle on euron sairaalalaskut, koska jouduin psykiatriselle osastolle moneksi kuukaudeksi vakavan masennuksen vuoksi, koska avomieheni kuoli silmieni edessä vuosi sitten. Sain siitä sen verran pahat traumat, että minulle on totta puhuen ihan v. Mutta siihen pisteeseen en halua joutua, että luottotietoni menevät ja joudun kadulle kerjäämään.

En voi saada opintolainaa, koska olen sairaspäivärahalla. En ole edes yrittänyt hakea pankkilainaa, koska minulla ei ole takaajia ja opintolainaakin on ihan kivasti. En perinyt miestäni, koska emme olleet naimisissa, eikä hänellä ollut juuri säästöjäkään, vain opintolainaa Sossu EI MAKSA näitä laskuja, koska niiden eräpäivä on mennyt ohitse olen tehnyt maksusuunnitelman sairaalan kanssa, joten siltä osin asiat ovat hoidossa.

Olen kyllä käynyt sossussa niin monta kertaa kyselemässä, että asia on tullut selväksi. Vanhemmiltani en voi pyytää rahaa, sillä toinen heistä on jo eläkkeellä ja toinen työttömänä, ja heillä on kolme lasta elätettävänä.

Eli jos minun laskujani ei oteta huomioon, taloudellinen tilanteeni olisi parempi kuin heillä, ainakin olettaisin Lisäksi käyn psykoterapiassa, josta myös joudun osuuteni maksamaan. Minulla on kaksi koiraa jotka hankimme edesmenneen puolisoni kanssa, enkä siis voi niistä tunnesyistä luopua , joiden elättämiseen menee rahaa mieheni oli työssäkäyvä aikoinaan, joten silloin meillä oli niihin hyvin varaa , enkä voi soluasuntoonkaan muuttaa.

Kaikki ihmiset eivät vain ymmärrä, että elämä ei aina mene niin kuin suunnittelee, minusta tuo seksin myyminen on tässä tilanteessa paras ja ehkäpä ainoa ratkaisu. Olen nyt siis tavannut noin 6 asiakasta, saanut rahat ja maksellut laskuja. Asiakkaat ovat olleet mukavia, nuoria v , hyväkäytöksisiä, eikä minusta tapahtuma ole eronnut juurikaan yhdenyönjutuista, tosin keskityn vain miehen tyydyttämiseen.

Ehkä vain olen tullut niin kylmäksi, ettei tuo minusta tunnu juuri miltään, se on pelkkää työtä, jolla saan laskuni maksettua ja sen jälkeen voin jatkaa normaalia elämääni. Päivitelkää siinä te, joilla elämä on ollut helppoa, minua ei hirveästi liikuta. Ja kiitos teille, jotka olette ymmärtäneet ja antaneet hyviä neuvoja ja rohkaisua Ja onko seksi niin paha asia ylipäätään. Laitoin itekkin ilmoituksen muutama kk sitten eräälle sivulle, en silloin uskaltanut lähteä hommiin vaikka mieli olisi tehnyt ja paljon.

Lähes kaikki saamani viestit olivat hyvin toimeentulevilta, normaaleilta miehiltä. Nyt olen laittamasta ilmoitusta uudelleen, ja nyt teen sen, nyt on pakko. Tämä on totta Minulla on jo luottotiedot menneet, olen hirveässä ongelma kierteessä ollut jo vuosia ja suunnittelen itsekin itseni myymistä ja ystäväni tukevat minua siinäkin, kun eivät voi auttaa omien taloudellisten ongelmiensa vuoksi.

Olen terapiassa ja hakenut jo apua kaikkialta. Toivotan onnea ja jaksamista sinullekin. Tee juuri niin kuten itse ajattelet ja haluat, älä välitä mitä muut ajattelevat tai sanovat!

Tämä neuvo saattaa juuri olla se "väärä neuvo", mutta entäpä, jos laitat opiskelut vähäksi aikaa jäihin ja menisit kokopäivätöihin. Palkka ei ole kummoinen, mutta ottamalla paljon tunteja, jää jonkun verran ylimääräistä. Reippaasti käy läpi kaikki mahdolliset siivousfirmat- johonkin jää nimi mieleen. Minulla oli masennusta vuosia sitten, mutta itseasiassa juuri älytön työtahti helpotti sitä.

Ei ollut aikaa miettiä masennuksia. Toivon, että tilanteesi parantuisi. Pidä toivoa yllä, joku päivä se palkitaan! Ei seksiä ennen avio Olisi hyvä tietää onko asiakas terve sukupuolitaudista,kun kortonki voi pettää itselle kävi niin onneksi kumppani oli terve eiknkä saanut mitään tartuntaa.

Annoin ilmaiseksi yhtä hyvin voisi ottaa maksun. Siivoustyötä-kään EI saa joka kaupungista, älä siis valehtele täällä. Pillusta kun sitä saa ilmaiseksi.. Miten on jouduttu tähän. Huoraaminen on syntiä ja epätervettä. Ymmärrän asemasi ja tiedän köyhänä, miten tuo rahattomuus ja ikuinen pihtaaminen ja oleminen vain kotona kun rahaa ei ole.

Ajatelkaa elämme vuotta ja meidän nuoremmejoutuvat "huoraamaan" tavalla tai toisella. Samaa paskaa vaan vuosituhansia. Ahneus ja toisten alistaminen senkuin jatkuu. Olosuhteiden pakosta teet tuon päätöksen?! Nuorisomme rapautuu ja joutuu "hunningolle". Näitä ongelmia on vaikea korjata jälkeenpäin. Eikö vanhempasi voi Sinua auttaa?? REöh ja nöff Muista tienata etukäteen myös terapiarahat itsellesi.

Jos todella haluaa, niin pitäisi selvitä ilman tuollaisia juttuja, eikä itseään alentaa. Kysy vaikka sossulta ym. Kyllä seksi on ihan luonnollinen asia ja jos sitä tykkä se on hyvää vaan siinä alalla.. Itse miehenä voisin ryhtyä samalaisiin hommin, mut eipä täällä suomessa miehistä o pulaa kun ne saa ilmaiseksikin ihan jokaisessa räkälässä..

Naispuolisilla opiskelijoilla lisätulojen hankkiminen on vielä helppoa Asiakkaita riittää kyllä, voi valita parhaat päältä.

Mutta entäs köyhä miespuolinen opiskelija? Muutenkaan ei ikinä oikein saa, saati sitten että joku siitä vielä maksaisi! Opiskelijatyttö voi saada tunnista saman, mitä toinen saa koko viikonlopulta jostain paskaduunista.

Ei se siitä mihinkään kulu ja kun valkaa asiakkaaksi suht normaalin miehen riski tietty että ovella jotakin ihan muuta kuin puhelimessa niin kaikki menee hyvin. Ja Meitä anteliaita Miehiä varmaankin riittää Suomessa. Annamme siis muutakin kun 15min panon: Jos olisit itse nainen ja sinulla tosiaan olisi naisen vehkeet, et enää pitäisi huoraamista noin helppona. Ensinnä siinä on aina se vaara, että tulee fyysisesti pahoinpidellyksi nainen yleensä heikompi kuin mies.

Toiseksi, maksullinen kantaa lopun elämänsä asiaa mukanaan, eli se voi tulla ilmi kun haluaa normaaliin suhteeseen ja pilata koko suhteen. On vielä paljon muitakin ongelmia. Naisena oleminen ylipäänsä on kolme viikkoa OK ja liki viikko verenvuotoa kun on kuukautiset.

Kuuakautisia tuskin tahtoisit itsellesi. Ole iloinen siitä että sinulla ei ole mahdollisuutta tienata seksillä. Kaikki ei ole niin helppoa ja itsestäänselvää kuin mitä esim. Sinun paskaduunisi on varmaan kuitenkin hyödyllistä.

Tee työsi ilolla ja huolella äläkä haikaile järjettömyyksien perään. Mikään ei olisi niin vastenmielistä kuin antaa kehonsa käyttöön kun joku maksaa siitä. Tuhat kertaa mieluummin olisin rutiköyhä siivoaja. Ja tuhat kertaa mieluummin olisin itse se, joka maksaa seksistä kuin että minun pitäisi rahan takia tyydyttää miehiä. Jo se ajatus, että pitäisi tarjoutua jollekin, jota ei rakasta tai josta ei muutenkaan välitä, aiheuttaisi todennäköisesti sellaisen pakokauhurektion, että hyppäisin parevekkeelta alas.

Ja älä ymmärrä väärin. Minä pidän seksistä ja olen hyvin aktviivinen. Mutta on aivan eri asia olla tasavertaisessa suhteessa, saada toimeentulonsa kunnollisesta ja hienosta työstä, kuin antaa rahasta tuntemattomalle.

Joillekin naisille voi tulla myös kramppi, eli paikat eivät anna periksi pelon tms. Joten jos huoraaminen olisi esim. Sinänsä erikoista tämä nykymaailman meno, että rahatilanteesta ollaan huolissaan vasta sitten kun ne on pielessä.

Ennakointi on raha-asioiden hoidossa avainsana. Jos tietää opiskelevansa seuraavat vuotta tai muuttaa pois kotoa parin vuoden sisällä, niin eikö siihen voisi varautua hyvissä ajoin eli kerätä tilille "pelimerkkejä" kun kädestä suuhun eläminen jossain vaiheessa kuitenkin rysähtää reisille. En ole maksullisen seksin vastustaja, jos itseään myy vapaaehtoisesti ja täysi-ikäisenä. Se että osa vastustaa seksin myymistä niin voikin kysyä, että missä se raja menee eli miksi työsuorituksen tai vuokran maksaminen luonnossa on hyväksyttävämpää kuin rahan ottaminen??

Mutta jokainen tekee omalla tavallaan ja mutta luulen ettei aloittaja pysty lopettamaan kun ne laskut on maksettu, raha kun sattuu olemaan eräänlainen huume ja varsinkin "helppo" raha. Suurinosa prostitoitujen asiakkaista on ukkomiehiä. Mikäli prostitoitu ja asiakas kohtaavat jossain muussa tilanteessa, niin asiakkaalla on luultavasti paljon enemmän syitä olla hiiskahtamatta asiasta mitään.

Kait tuo maailman vanhin ammattikin on suotavaa jos kaikki muut keinot oot jo läpi kolunna. Maailman vanhin ammatti ei ole itsensä myyminen. Näkisin, että se on metsästys tai maanviljely. Finanssikriisin aikaan naispankkiirit Yhdysvalloissa ryhtyivät strippareiksi ja tienasivat paremmin mitä pankkiireina.

Näin luin aikoinaan luotettavalta uutissivulta. En jaksanut kahlata koko viestiketjua läpi, että missäpäin asut, mutta ainakin Tampereella, Vaasassa, Joensuussa, Turussa, Kajaanissa ja Helsingissä on strippiklubeja. Tarvitset vain sexyt kamppeet, tanssitaitoa tyhjästäkin on hyvä aloittaa ja keskustelu- ja kuuntelutaitoa -siinä kaikki: Ja tietysti on oltava pokkaa pyytää miesasiakasta ostamaan sulle se kallein shamppanja! Prostituutio tapahtuu neljän seinän sisällä ja todistajia on vain yksi kerrallaan, stripparin näkee päivittäin monet ja monet ihmiset Mitä jos vaikka oma isäsi sattuu vierailemaan klubilla?

Mä olen miettinyt samaa paitsi että minun tapauksessani ryhtyisin maksulliseksi mieheksi. Yksinkertaisesti rahat eivät riitä laskuihin ja tällä koulutustaustalla ei töit tahdo löytyä. Kyllä tätä huoranpyllyä saa nylpyttää jos euroa lyö kätöseen.

Jos haluat jatkossa vaihtaa kuulumisia näin kolleegojen kesken niin ilmoittele. Voin antaa sähköpostilla inffoa ja hyviä kikkoja asiakkaiden naaraamiseen. Kunpa olisin syntynyt naisena tähän feministien hallitsemaan maahan.

Ei mittaria, ja hinnasta voidaan sopia etukäteen — myös keltainen taksimerkki saa kadota. Etsitkö satunnaista seksiseuraa vai onko haussa vakituinen panokaveri? Panotreffit on Suomen suurin seksideitti sivusto. Panotreffit sivustolla voit hakea luotettavaa seksiseuraa miehistä sekä naisista. Jos haussa on vakituinen panokaveri tai haet vain pelkkää panoseuraa, kokeile Panotreffit seksitreffi sivustoa.

Ilotytön hinta seksiseuraa rovaniemi - Laholm Kotiin erotika elokuva mamma saa pojaltaan spermat pilluun imaiset puhelinseksi youtube vilahtaa naurunappula imee munaa.

Miten sitten päätätkin, niin onnea matkaan. Satavarmasti se pahentaisi henkisiä ongelmiasi. Onko rahatilanteesi todellakin niin epätoivoinen, että olet valmis sen korjaamiseksi myymään mielenterveytesi? Eiköhän täällä Suomessa nälkäkuoleman sentään voi välttää muillakin keinoilla. Sinun tulisi keskustella asiasta ammattiauttajan kanssa ennen kuin teet mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Kehonsa myyminen seksivälineeksi ei ole sama asia kuin kehonsa myyminen kaupan kassaksi tms.

Seksuaalisuus on tiiviisti yhteydessä ihmisen kaikkein yksityisimpiin ja herkimpiin puoliin, ja lopulta koko hänen minuuteensa. Seksuaalisuutensa asettaminen kauppatavaraksi, kulutushyödykkeeksi, on itsensä myymistä mitä perustavanlaatuisimmalla tavalla. Ikinä et voisi saada siitä niin paljon rahaa, että kauppa kannattaisi sinun kannaltasi. Seksin myynti opiskelijalle on viimeinen oljenkorsi. Jos sinulla ei ole vanhempien täyttä tukea taloudellisesti, niin opiskelu on lähes mahdotonta, ilman että siis valmistut järkyttävällä velalla.

En missään nimessä hyväksy seksin myyntiä tälläisessä tilanteessa, koska hyvinvointi valtio ei saisi painostaa ketään myymään itseänsä pysyäkseen hengissä, mutta tämä on heille viimeinen vaihtoehto pysyä leivässä.

Me kaikki emme ole syntyneet rikkaiden vanhempien luokse. Tunnen muutaman henkilön, jotka ovat tehneet saman tempun. Ovat nyt vuosia sen jälkeenkin erittäin hyvin voivia ja eivät ainakaan mitään mielenterveydellisiä ongelmia omaa. Tosin eivät työpaikoissaan asiaa pahemmin levittele. P Moni saarnaa opiskelijoille tästä asiasta, vaikka pitäisi ratkoa miten saada heidät turvattua taloudellisesti, jotta eivät joutuisi tähän tilanteeseen. En voi vinkkejä asiasta antaa, koska en alalla toimi tai toimi asiakkaana.

Kunhan panostat siihen, että olet mahdollisimman turvassa. Tottakai jos ihminen kuullostaa känniseltä, niin lyö luuri korvaan suoraan. Jotkut ovat ensin tarpeeksi pitkään töissä ennenkuin lähtevät opiskelemaa jos osaavat ajatella mahdolista tukalaa taloutta.

Siten heillä on jo useempi ammatti vaikkei saisikaan oman alansa töitä. He voivat palata vanhoihin duuneihin tai tehdä alanvaihdon.

Mutta eikös pankista saisit lainaa ja voisit hoitaa nuo sun laskut Varmasti sinulle löytyy asiakkaita jotka ovat valmiina maksamaan seksistä. Jokainen tekee omia päätökisä ja eikös ole hieman turhaa niitä haukkua kun yrittää. Kannattais ehkä vähän miettiä tulevaisuutta, koska ei kukaan itseään kunnioittava mies halua vaimokseen ja lastensa äidiksi naista joka on huorannut. Tosin eihän tuota huoraamista ole tietenkään pakko kertoa mutta, jos ei kerro niin asia painaa jatkuvasti mieltä.

Puolisot pettää ja jättää kuitenkin, liitot hajoaa ja sydämet siinä samalla Katsokaapas tuota häkkisen ööööh uutta vaimoketta.. Että kyllä ne vähän kokeneemmatkin tyttöset monesti pääsee naimisiin ja saa lapsia! Hei, ajauduin samalle alalle nuorena noin 17 vuotiaana.

Minulla oli muutamia vakioasiakkaita ja joitain baarista bongattuja. Harrastin tätä 19 asti. Silloin ei tuntunut missään. Nyt mietin vähän väliä, mikä minun on.

Miksi arvostan itseäni niin vähän, eihän kukaan normaali ihiminen tavallisesti kasvastettu ryhdy moiseen. Olenko tosiaan niin perso rahalle. Ehkä mielessäni oli silloin jo jotain vikaa. Toisaalta ajattelen, että olin niin kovin nuori, etten oikeastaan ollut henkisesti valmis tekemää sellaisia päätöksiä oman kehoni suhteen. Tämä asiakas oli tässä suhteessa aikuinen ja hänen olisi pitänyt tietää paremmin.

Seksi ei sinäänsä ollut ongelma. Enemmän se puhuminen, pakko antaa jotain itsestään ja samalla kun kuuntelee, tulee siitä toisesta osa omaa elämää. Minun on edelleen vaikea miellyttää muita. Työssäni minulla on useita asiakkata ja hermostun heti jos jollekkin pitäisi olla normaalia mukavempi vain siitä syytä että he maksasvat työnantajalleni minun tekemästä työstä.

En tiedä, sain tänään terapia päätöksen. Tähän tullaa varmasti saamaan vastaus ajan myötä, tekikö temppuni henkiseen kehitykseeni sittenkin loven. Nuaremapan ei ossoo miettiä asioita tarpeeksi monelta kantilta. Vanhempana siten vituttaaa tai naurattaa riippuen mitä sitä on tulut aiemmin tehtyä. Kokoajan saa siirellä laskuja ym,ettei mee ulosottoon.

Ikinä ei ole tullut eikä tulisi tuollainen ratkaisu mieleen. Ennemmin otan merkinnän luottotietoihin kun esim. Kyllä se on niin, että ei todellakaan tämmöseen kannata ryhtyä, sitä tulee katumaan myöhemmin, sanokoon noi ''Alalla monta vuotta'' ihmiset mitä vaan.

Rikot myös itseäsi ja nauseuttasi. Tarkennan 'seksin myyminen ei ole laitonta, mutta seksin ostaminen on laitonta! Sekä seksin myyminen että ostaminen on Suomessa aivan laillista. Seksin osto on laillista, kunhan myyjä on 18 v täyttänyt Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva ulkomaalainen, eikä myy palveluitaan kenenkään välityksellä parituskielto eikä ole ihmiskaupan uhri. Asia selviää Rikoslaista ja Ulkomaalaislaista ja siitä on palstalla kirjoitettu useasti.

Pasta ja perunat eivät paljoa maksa. Vielä kun ostat niitä halpamerkkejä Euroshopper ym niin rahaa ei mene juuri lainkaan. Kahviakaan ei tarvitse montaa kuppia päivässä juoda. Juo paljon vettä, sillä saat mahasi täyteen. Jos tavarat ei meinaa mennä kaupaksi, laita myyntipöytään esim lappu että tästä pöydästä kaikki 30 tai 50 prosentin alennuksella tai sitten alennat hintoja valmiiksi hintalappuihin. Pöytävuokrien hinta vaihtelee kirpputoreittain. Kun pöydät ovat siistejä ei liian täyteen ahdettuja ja hinnat ovat kohdallaan, tavarat menevät varmasti kaupaksi!

Jos joku menee vähän rikki, osta vain neulaa ja lankaa. Keskustella tutuillesi voit myös esim. Ei pikavippejä, vaan kunnon lainaa! Pakkohan tällaiset asiat on kuitenkin poikaystävälle kertoa. Ostakaa suuria määriä, joiden kilohinta on pienempi. Halvempaa kuin yhden henkilön talous. Myös nettihuutokaupat ovat mainioita, siellä tavoittaa muunkin Suomen ja maailman - Tupakoinnista, alkoholin käytöstä ja elokuvissa käymisestä voit luopua. Luulis kavereiden jeesaaavan viimeistää siin vaihees jos kuulevat prostituutioaikeista.

Ei pikavippejä, eikä opintolainaa vaan kunnon lainaa! Ei ole mikään pakko kertoa. Itse tein opiskeluaikoina puhelinseksityötä pari vuotta, ja tapasin joitakin asiakkaita myös livenä kyse oli dominakeikoista.

Sain hyvin rahaa enkä tarvinnut opintolainaa niin paljon. Sitten tapasinkin elämäni miehen; yhdessä olemme olleet yli 10 vuotta ja naimisissakin niistä seitsemän. Ei olisi tullut mieleenkään kertoa näistä jutuista hänelle; miksi ihmeessä olisin sen tehnyt? Eli olen siis kirjoittanut tähän viestiketjuun tasan kaksi viestiä, molemmat samalla nimimerkillä "pakko sanelee". En ole lukenut tätä viestiketjua vähään aikaan, mutta nyt pisti taas silmään, ja koska minua alkoi ärsyttää joidenkin ihmisten tietämättömyys ja typeryys, haluan selventää muutamia asioita.

Eli minulle on euron sairaalalaskut, koska jouduin psykiatriselle osastolle moneksi kuukaudeksi vakavan masennuksen vuoksi, koska avomieheni kuoli silmieni edessä vuosi sitten. Sain siitä sen verran pahat traumat, että minulle on totta puhuen ihan v. Mutta siihen pisteeseen en halua joutua, että luottotietoni menevät ja joudun kadulle kerjäämään. En voi saada opintolainaa, koska olen sairaspäivärahalla. En ole edes yrittänyt hakea pankkilainaa, koska minulla ei ole takaajia ja opintolainaakin on ihan kivasti.

En perinyt miestäni, koska emme olleet naimisissa, eikä hänellä ollut juuri säästöjäkään, vain opintolainaa Sossu EI MAKSA näitä laskuja, koska niiden eräpäivä on mennyt ohitse olen tehnyt maksusuunnitelman sairaalan kanssa, joten siltä osin asiat ovat hoidossa. Olen kyllä käynyt sossussa niin monta kertaa kyselemässä, että asia on tullut selväksi. Vanhemmiltani en voi pyytää rahaa, sillä toinen heistä on jo eläkkeellä ja toinen työttömänä, ja heillä on kolme lasta elätettävänä.

Eli jos minun laskujani ei oteta huomioon, taloudellinen tilanteeni olisi parempi kuin heillä, ainakin olettaisin Lisäksi käyn psykoterapiassa, josta myös joudun osuuteni maksamaan. Minulla on kaksi koiraa jotka hankimme edesmenneen puolisoni kanssa, enkä siis voi niistä tunnesyistä luopua , joiden elättämiseen menee rahaa mieheni oli työssäkäyvä aikoinaan, joten silloin meillä oli niihin hyvin varaa , enkä voi soluasuntoonkaan muuttaa.

Kaikki ihmiset eivät vain ymmärrä, että elämä ei aina mene niin kuin suunnittelee, minusta tuo seksin myyminen on tässä tilanteessa paras ja ehkäpä ainoa ratkaisu. Olen nyt siis tavannut noin 6 asiakasta, saanut rahat ja maksellut laskuja. Asiakkaat ovat olleet mukavia, nuoria v , hyväkäytöksisiä, eikä minusta tapahtuma ole eronnut juurikaan yhdenyönjutuista, tosin keskityn vain miehen tyydyttämiseen. Ehkä vain olen tullut niin kylmäksi, ettei tuo minusta tunnu juuri miltään, se on pelkkää työtä, jolla saan laskuni maksettua ja sen jälkeen voin jatkaa normaalia elämääni.

Päivitelkää siinä te, joilla elämä on ollut helppoa, minua ei hirveästi liikuta. Ja kiitos teille, jotka olette ymmärtäneet ja antaneet hyviä neuvoja ja rohkaisua Ja onko seksi niin paha asia ylipäätään.

Laitoin itekkin ilmoituksen muutama kk sitten eräälle sivulle, en silloin uskaltanut lähteä hommiin vaikka mieli olisi tehnyt ja paljon. Lähes kaikki saamani viestit olivat hyvin toimeentulevilta, normaaleilta miehiltä.

Nyt olen laittamasta ilmoitusta uudelleen, ja nyt teen sen, nyt on pakko. Tämä on totta Minulla on jo luottotiedot menneet, olen hirveässä ongelma kierteessä ollut jo vuosia ja suunnittelen itsekin itseni myymistä ja ystäväni tukevat minua siinäkin, kun eivät voi auttaa omien taloudellisten ongelmiensa vuoksi.

Olen terapiassa ja hakenut jo apua kaikkialta. Toivotan onnea ja jaksamista sinullekin. Tee juuri niin kuten itse ajattelet ja haluat, älä välitä mitä muut ajattelevat tai sanovat!

Tämä neuvo saattaa juuri olla se "väärä neuvo", mutta entäpä, jos laitat opiskelut vähäksi aikaa jäihin ja menisit kokopäivätöihin. Palkka ei ole kummoinen, mutta ottamalla paljon tunteja, jää jonkun verran ylimääräistä. Reippaasti käy läpi kaikki mahdolliset siivousfirmat- johonkin jää nimi mieleen. Minulla oli masennusta vuosia sitten, mutta itseasiassa juuri älytön työtahti helpotti sitä.

Ei ollut aikaa miettiä masennuksia. Toivon, että tilanteesi parantuisi. Pidä toivoa yllä, joku päivä se palkitaan! Ei seksiä ennen avio Olisi hyvä tietää onko asiakas terve sukupuolitaudista,kun kortonki voi pettää itselle kävi niin onneksi kumppani oli terve eiknkä saanut mitään tartuntaa. Annoin ilmaiseksi yhtä hyvin voisi ottaa maksun. Siivoustyötä-kään EI saa joka kaupungista, älä siis valehtele täällä. Pillusta kun sitä saa ilmaiseksi..

Miten on jouduttu tähän. Huoraaminen on syntiä ja epätervettä. Ymmärrän asemasi ja tiedän köyhänä, miten tuo rahattomuus ja ikuinen pihtaaminen ja oleminen vain kotona kun rahaa ei ole. Ajatelkaa elämme vuotta ja meidän nuoremmejoutuvat "huoraamaan" tavalla tai toisella. Samaa paskaa vaan vuosituhansia. Ahneus ja toisten alistaminen senkuin jatkuu. Olosuhteiden pakosta teet tuon päätöksen?! Nuorisomme rapautuu ja joutuu "hunningolle".

Näitä ongelmia on vaikea korjata jälkeenpäin. Eikö vanhempasi voi Sinua auttaa?? REöh ja nöff Muista tienata etukäteen myös terapiarahat itsellesi. Jos todella haluaa, niin pitäisi selvitä ilman tuollaisia juttuja, eikä itseään alentaa. Kysy vaikka sossulta ym.

Kyllä seksi on ihan luonnollinen asia ja jos sitä tykkä se on hyvää vaan siinä alalla.. Itse miehenä voisin ryhtyä samalaisiin hommin, mut eipä täällä suomessa miehistä o pulaa kun ne saa ilmaiseksikin ihan jokaisessa räkälässä.. Naispuolisilla opiskelijoilla lisätulojen hankkiminen on vielä helppoa Asiakkaita riittää kyllä, voi valita parhaat päältä.

Mutta entäs köyhä miespuolinen opiskelija? Muutenkaan ei ikinä oikein saa, saati sitten että joku siitä vielä maksaisi! Opiskelijatyttö voi saada tunnista saman, mitä toinen saa koko viikonlopulta jostain paskaduunista. Ei se siitä mihinkään kulu ja kun valkaa asiakkaaksi suht normaalin miehen riski tietty että ovella jotakin ihan muuta kuin puhelimessa niin kaikki menee hyvin.

Ja Meitä anteliaita Miehiä varmaankin riittää Suomessa. Annamme siis muutakin kun 15min panon: Jos olisit itse nainen ja sinulla tosiaan olisi naisen vehkeet, et enää pitäisi huoraamista noin helppona. Ensinnä siinä on aina se vaara, että tulee fyysisesti pahoinpidellyksi nainen yleensä heikompi kuin mies. Toiseksi, maksullinen kantaa lopun elämänsä asiaa mukanaan, eli se voi tulla ilmi kun haluaa normaaliin suhteeseen ja pilata koko suhteen.

On vielä paljon muitakin ongelmia. Naisena oleminen ylipäänsä on kolme viikkoa OK ja liki viikko verenvuotoa kun on kuukautiset. Kuuakautisia tuskin tahtoisit itsellesi. Ole iloinen siitä että sinulla ei ole mahdollisuutta tienata seksillä. Kaikki ei ole niin helppoa ja itsestäänselvää kuin mitä esim. Sinun paskaduunisi on varmaan kuitenkin hyödyllistä. Tee työsi ilolla ja huolella äläkä haikaile järjettömyyksien perään. Mikään ei olisi niin vastenmielistä kuin antaa kehonsa käyttöön kun joku maksaa siitä.

Tuhat kertaa mieluummin olisin rutiköyhä siivoaja. Ja tuhat kertaa mieluummin olisin itse se, joka maksaa seksistä kuin että minun pitäisi rahan takia tyydyttää miehiä. Jo se ajatus, että pitäisi tarjoutua jollekin, jota ei rakasta tai josta ei muutenkaan välitä, aiheuttaisi todennäköisesti sellaisen pakokauhurektion, että hyppäisin parevekkeelta alas. Ja älä ymmärrä väärin. Minä pidän seksistä ja olen hyvin aktviivinen. Mutta on aivan eri asia olla tasavertaisessa suhteessa, saada toimeentulonsa kunnollisesta ja hienosta työstä, kuin antaa rahasta tuntemattomalle.

Joillekin naisille voi tulla myös kramppi, eli paikat eivät anna periksi pelon tms. Joten jos huoraaminen olisi esim. Sinänsä erikoista tämä nykymaailman meno, että rahatilanteesta ollaan huolissaan vasta sitten kun ne on pielessä. Ennakointi on raha-asioiden hoidossa avainsana. Jos tietää opiskelevansa seuraavat vuotta tai muuttaa pois kotoa parin vuoden sisällä, niin eikö siihen voisi varautua hyvissä ajoin eli kerätä tilille "pelimerkkejä" kun kädestä suuhun eläminen jossain vaiheessa kuitenkin rysähtää reisille.

En ole maksullisen seksin vastustaja, jos itseään myy vapaaehtoisesti ja täysi-ikäisenä. Se että osa vastustaa seksin myymistä niin voikin kysyä, että missä se raja menee eli miksi työsuorituksen tai vuokran maksaminen luonnossa on hyväksyttävämpää kuin rahan ottaminen??

Mutta jokainen tekee omalla tavallaan ja mutta luulen ettei aloittaja pysty lopettamaan kun ne laskut on maksettu, raha kun sattuu olemaan eräänlainen huume ja varsinkin "helppo" raha. Suurinosa prostitoitujen asiakkaista on ukkomiehiä. Mikäli prostitoitu ja asiakas kohtaavat jossain muussa tilanteessa, niin asiakkaalla on luultavasti paljon enemmän syitä olla hiiskahtamatta asiasta mitään.

Kait tuo maailman vanhin ammattikin on suotavaa jos kaikki muut keinot oot jo läpi kolunna. Maailman vanhin ammatti ei ole itsensä myyminen.

Näkisin, että se on metsästys tai maanviljely. Finanssikriisin aikaan naispankkiirit Yhdysvalloissa ryhtyivät strippareiksi ja tienasivat paremmin mitä pankkiireina. Näin luin aikoinaan luotettavalta uutissivulta. En jaksanut kahlata koko viestiketjua läpi, että missäpäin asut, mutta ainakin Tampereella, Vaasassa, Joensuussa, Turussa, Kajaanissa ja Helsingissä on strippiklubeja. Tarvitset vain sexyt kamppeet, tanssitaitoa tyhjästäkin on hyvä aloittaa ja keskustelu- ja kuuntelutaitoa -siinä kaikki: Ja tietysti on oltava pokkaa pyytää miesasiakasta ostamaan sulle se kallein shamppanja!

Prostituutio tapahtuu neljän seinän sisällä ja todistajia on vain yksi kerrallaan, stripparin näkee päivittäin monet ja monet ihmiset Mitä jos vaikka oma isäsi sattuu vierailemaan klubilla? Mä olen miettinyt samaa paitsi että minun tapauksessani ryhtyisin maksulliseksi mieheksi.

Yksinkertaisesti rahat eivät riitä laskuihin ja tällä koulutustaustalla ei töit tahdo löytyä. Kyllä tätä huoranpyllyä saa nylpyttää jos euroa lyö kätöseen. Jos haluat jatkossa vaihtaa kuulumisia näin kolleegojen kesken niin ilmoittele.

Voin antaa sähköpostilla inffoa ja hyviä kikkoja asiakkaiden naaraamiseen. Kunpa olisin syntynyt naisena tähän feministien hallitsemaan maahan. Ei ole helppoa ei Olen itse puhelinseksilinjalla töissä ja sitä suosittelen sinullekin.

Ei se tietenkään ole yhtä tuottoisaa kuin prostituutio, mutta ainakin paljon mukavampaa! Useimpiin alan firmoihin pääsee töihin kuka tahansa nainen. Ex huora vaimona Vetäkää te jätkät käteen kuten tähänkin asti. Naista on kunnioitetaava huolimatta siitä,antaako ilmaiseksi vai maksusta. En tuomitse sinua ja sinun valintojasi ollenkaan. Haluan vaan sanoa sen, että oikeasti tällästäkö on opiskelijan olot suomessa, kun joudutaan tälläiseen alentumaan?

Itse tunnen myös muutamia, jotka ovat joutuneet tekemään samankaltaisia ratkaisuja rahatarpeen vuoksi. Opiskelijoiden oloja pitäisi suomessa parantaa, eikä heitellä niitä rahoja kaikenmaan torkkupeittoihin tai kreikkoihin. Oma maa ja sen kansalaiset ensin kuntoon! Niin mutta on kokkareiden ja kepulaisten etujen mukaista, että halpaa lihaa on tarjolla heti eduskuntatalon oven takana eikä tarvi lähteä rajan taakse nylpyttään Kanervan Ile se vaan tais sittenkin iskeä kyntensä vähän väärään lihaan, mut mitä pienistä Voit myös kääntyä sossun puoleen, ihan aikuisten oikeasti.

Mieti myös omaa kulutustasi toisaalta, jos olet tässä pisteessä, niin olet todennäköisesti sen jo tehnyt. Kiitos kuitenkin tästä päänavauksesta, tästä seurasi todella mielenkiintoista keskustelua. Hyvä, että tästäkin asiasta voidaan keskustella ihan näin arkiseen sävyyn. Onnea ja menestystä, koita pitää homma turvallisena.

Selittäkää nyt mitä pahaa siinä on, että tätä tekee vapaaehtoisesti, nainen pitää seksistä ja saa siitä hyvästä rahaa. Nainen myös valitsee asiakkaansa, ei mene jokaisen sänkyyn. Moni nainen saa kotona niin paljon huonompaa seksiä, jos saa ollenkaan. Ihan fiksuja miehiä sitä seksisuraa on ainakin minulta hakenut, hyvännäköisiä, hyvinansaitsevia, mukavia, kohteliaita. Onhan joukossa ollut huurupäitäkin, mutta heistä voi kieltäytyä. Taidatte olla kateellisia, kun toiset nauttivat seksistä.

Hui kauhistus, jos se omakin kumppani käy maksullisesn luona, who know´s: Et kai vaan käynyt yksityisellä sektorilla?

Sieltä myönnetään myös opiskelijoille toimeentulotukea, jos rahat eivät riitä mm. Tsemppiä ja jaksamisia, teet minkä päätöksen tahansa: Mikäli teillä on koulukuraattori, myös hänen pitäisi tietää saatko tukea. Mikäli olet taas päättänyt ryhtyä ilotytön kuluttavaan ammattiin, pois mielestä saamiseen auttaa mielen kovettaminen "Tämä on työtä, mistä saan palkkaa" ajatuksella.

Se joko alkaa sujumaan tai sitten ei. Hyvässä tapauksessa sujuu ongelmitta. Huonossa tapauksessa päädyt itsemurhaan. Ennemin lähtisin rahelliseksi siivoojaksi, joka on ihan hyvä työalue. Sinä olet kuitenkin jo ennenkin leikkiä leikkinyt, niin omapa on asiasi. Tuohon jamaan kun antaa asiainsa mennä, niin ei auta edes lainat ja velkaneuvojatkaan.

Nykyisin on paljon lainolle mahdollisuuksia hoitaa, mutta ne pitää maksaa takaisin ja sinä kait mieluimmin vain tienaisit. Tämä tienestialue on todella vaarallinen niin fyysisesti kuin tautienkin vuoksi, joista sitten saa tosi laskuja. Tunnut jotenkin oudolle, kun olet vielä olevinasi opiskelija. Se on usein hyvä siveellisyyspuolustus. Toisille aina löytyy rahareikiä ja aina on kusessa. Myöskään en koskaan antaisi tilinumeroani ihan vain jonkun nettiosoitteen perusteella.

Siitä saa henkilökohtaiset tiedot silloin kuka vaan. Luin tätä ketjua ja alkoi ärsyttää tietämättömien ihmisten naiivit neuvot. Olen ollut vuosikausia siivousalalla ja sairastan masennusta. Meidän oikeuksiamme poljetaan koko ajan, kun halpatyövoima suostuu tekemään töitä missä tahansa olosuhteissa millä tahansa palkoilla.

Firmat hakevat siivoojia jatkuvasti, mutta palkataanko suomenkielistä? Meille palkataan vain ulkomaalaisia joiden oikeuksia on helpompi polkea. Ketään ei kiinnosta, vaikka olisit tehnyt 30 vuotta töitä - sinut yritetään heittää keinolla millä hyvänsä pellolle koska olet kallis työntekijä.

Alalla on henkistä väkivaltaa, ihmiset ovat stressaantuneita. Jos et puhu englantia, et pärjää. Helpot toimistokohteet on pitkälti viety - myös meidän alallamme kärsitään työpaikkapulasta! Itsekin hain vaikeista erikoissiivoustöistä jotka ovat raskaita toimistosiivoojaksi oman firman sisällä, mutta paikkaa haki kieli pitkällä muitakin. Ihmiset luulee, että siivoojaksi pääsee tuosta vain.

Niin olikin joskus 10v sitten. Ettekö lue lainkaan aloittajan vastausta? Hän ei voi saada opintolainaa - hän EI ole opiskelija! Itse taistelen joka päivä etten saa potkuja masennusoireiden aiheuttaman myöhästelyn ym. Minulla on keskivaikea masennus, aloittajalla ilmeisesti vakava.

Keskivaikeankin kanssa on vaikea elää. Itsenikin pitäisi oikeasti mennä sairaalaan: Tilanteeni pahenee koko ajan. Enhän mä voi sairaalaan mennä - just sen takia että se maksaa ja taistelen nytkin ettei luottotiedot mene! Itsemurha on vähän väliä mielessä. Ja kaikkien vanhemmat ei todellakaan voi auttaa, eikä sossu. Rahankäyttö opitaan useimmiten vanhemmilta - ja yllättävän helposti sitä toistaa vanhempiensa virheet. Olen perheeni ainut jolla on vielä luottotiedot. Koskaan ei oo ollut rahaa opiskella.

Joskus otin hölmöyksissäni luottokortin - ja nyt sit taistelen joka päivä kierteessä. Koko palkka menee laskuihin - talous ei kestä mitään muutoksia. Ehkä köyhä lapsuus ja äidin ongelmat teki sen: Toisaalta kesti vuosia ennen kuin olin niin hölmö että hankin luottokortin - toisaalta en osaa pitää taloutta, en hahmota matematiikkaa yhtään ja olen vetänyt luottokortilla överiksi. Impulsiivisesti ostanut jotain kivaa - kerrankin.

Selvinnyt, ja tehnyt niin uudestaan. Kunnes ei enää oikein selviäkään. Erehtyminen talousasioissa on kohtalokasta. Ja mielenterveysongelmista kärsivänä en aina kykene hallitsemaan itseäni: Nyt en enää pysty shoppailla, vaan on aika maksaa.

En vain tajunnut korkoasioita riittävän hyvin, enkä ajatellut että jos työkyky menee. Lievään masennukseen ja normaaliin suruun voi työ auttaakin, mutta masennus vie kyllä työkyvyn kokonaan helposti. En tiedä missä maailmassa te elätte, mutta mä elän samassa missä ketjun aloittajakin elää! Hänellä ei ole edes työkykyä - ette ymmärrä masennusta sairautena. Siivous on ihan vihoviimeistä jos haluaa toipua. Muuta mulla ei oo antaa.

Selviät varmasti maksuista kun teet suunnitelman. Ei kannata myydä itseään pakosta. Kun seuraavan kerran katsot peiliin ja sataa lunta. Sade pyyhkii kyyneleet mutta kuka on sinun puolella?

Ei ole osoitettavissa, että huoraamisella olisi suora vaikutus mielenterveyden järkkymiseen. Pidettiinhän itsetyydytystäkin joskus suorastaan hengenvaarallisena asiana. Luultavasti vasta viimeisen 50 vuoden aikana siihen on alettu suhtautua ei-vaarallisena asiana ja jopa suotavana.

Seksiin liittyvät asiat herättävät ihmisissä voimakkaita reaktioita. Seksi on kautta aikojen ollut tietynlainen tabu.

Kaikki sitä harrastavat, mutta siitä ei puhuta.. Harva huorakaan kertoo avoimesti päivän lehdessä kasvokuvallaan varustetussa ilmoituksessa että alkaa huoraksi. Herää kysymys, miksi tällä palstalla päivystävien häiriköiden pitää puuttua toisten ihmisten seksielämään? Mitä se on teiltä pois? Huoraaminen saattaa olla tietylle ihmiselle vahingollista, toiselle taas ei.

Huoraaminen on "ei-kenenkään-maalla" liikkumista: Suoraa näyttöä siitä, että huoraaminen olisi jollain tavalla tuhoisaa, ei ole! Enemmän nuoria naisia hajottavat rankat ihmissuhdekokemukset, parisuhdeväkivalta, rikkinäinen koti lapsuudessa, koulukiusaaminen, psykopaatin kanssa eläminen Lisäksi on sairauksia, taakkoja omaisista yms. Parikymppinen on kyllä melkoisen herkässä iässä siinä mielessä, että mm.

Mikä vittu tässä suomalaisessa yhteiskunnassa on??!! Meno on sellaista, että nuoret naiset joutuu pakosta myymään itseään. Suomen nykyinen hallitus haluaa Suomeen huora-luokan.

Eliitti haluaa itselleen huoria joita käyttää hyväksi. Nuoria naisia uhrataan lihan alttarille jossa lukuisat eliittipojat käyvät nussimassa nuorten naistemme tulevaisuuden piloille. Pääasia, että lihaa on tarjolla ja liha on halpaa. Ja kun se nuori nainen on lopulta myynyt itsensä loppuun, paaduttanut sydämensä, tehnyt oman lopullisen ratkaisunsa, tämä eliitti käy kusella pilanneensa enkelin haudalla. Ja jälleen he rahalta löyhkäävä kyrpänsä pystyssä menevät etsimään lihaa.

Kyselevät, onko jossakin joku köyhä nuori neito taas rahapulassa. Heille he heittävät setelit, kuin koiralle luun, ja sen jälkeen raiskaavat taas yhden Suomi-neidon tyttären. Esimerkiksi sossu maksaa sairaalalaskut, jos omat varat ei riitä. Suomalaiset eivät ole raha-asioiden suhteen sieltä terävämmistä päästä vaan kun omat varat ei johonkin riitä, niin otetaan sitten esim. Ja mieluummin kai sitä vastaanottaa ilmaista rahaa: Ja jos sieltä sossusta joutuu kerran hakemaan apua tiettyihin laskuihin, niin eihän se tarkoita, että loppuelämäksi tarvitsisi sossun apua.

Kannattaahan se hyödyntää järjestelmää jos pystyy! Että jos ei jotain laskua pysty maksamaan, niin otetaan heti yhteyttä laskuttavaan osapuoleen ja sovitaan maksusuunnitelma. Maksaa voi aina pienissä erissä laskuja, kunhan vaan sopii asioista.

Mielummin sopii laskujärjestelyn kuin ryhtyy mihinkään sellaiseen hommaan mistä ei itse pidä,ja vanhempana tuo asia jää varmasti kummittelemaan takaraivoon. Kyllä maksullisena olo on vaihtelua. Muistat vain turvaseksin ja sen että et anna opiskelujen kovin kärsiä ammatistasi. Itse kokeilin tätä ammattia v. Nyt olen jo liian vanha. Kivasti saa kasaan fyffee. Muista myös hinnoitella itsesi tarkoin, että mitä teet milläkin hinnalla!!! Sitten vanhemmat sedät maksaa aina vähän enemmän.

Voi olla, että pelkkä ruoskinta tuottaa enemmän kuin normi yhdyntä. Lisäksi kehoitan välttämään normi ulkoilma-huorauspaikkoja, koska kilpailu alalla on kovaa ja sutenöörit voi käydä hankaliksi. Netti on hyvä vaihtoehto!!! Olisi mukava kuulla kuinka sinun kävi ja muutenkin kokemuksistasi!???

Huoraaminen EI ole sun ainoa vaihtoehto!!! Oletko tosiaan pyytänyt apua esim. Yrittänyt kaikin tavoin sopia maksuista laskuttavien tahojen kanssa? Tiedän, ylpeys ei meinaa antaa myöden, mutta jos rehellisesti kerrot tilanteesi, varmasti haluavat auttaa jos on heille mahdollista, silti huomattavasti parempi vaihtoehto kuin itsesi myyminen! En halua vittuilla todellakaan, vaan saada sut luopumaan tosi huonosta ajatuksesta.

Oikeasti, ole parempi itsellesi! Ja pelkäät, että asiat jää kummittelemaan mieleen. Se, että olet huorannut aikaisemmin, EI tarkoita sitä että sun tarvitsisi sitä jatkaa enää yhtään kertaa! Järkyttävää, kuinka täällä oikein rohkaistaan nuorta naista huoraamaan, kun hän ei ilmiselvästikään ole ollenkaan sinut asian kanssa vaan masentuisi siitä vaan enemmän Minun mielestäni jopa ulosotto on parempi vaihtoehto kuin huoraaminen!

Onhan se tosi vaikea tilanne joka vaikuttaa elämään kauan, mutta se on rahaa kuitenkin vain! Itsensä myyminen vaikuttaa ihmiseen pikkusen syvemmällä tasolla kuin rahaongelmat! Pyydä kaikki mahdollinen apu. Nyt on aika loistava trollaus: D Tuskin pääset uutisiin samoin ku tämä leppäkerttu tatuointi jupakka, mutta onnea yritykselle, pitääpä seurata iltalehteä: Suomen olis nyt jo vika aika laillistaa huorat ja lisätä bordelleja ja En tähän ala mitään tämän suurempia kirjoittelemaan aiheesta.

Kiität itseäsi vielä jonain päivänä. Tarkoitan sitä että himpun verran huolestuttaa entisenä miespuolisena kollegana ettet vain törmää keneenkään aitoon sekoboltsiin psykopaattiin, koska heitä on jonkin verran liikenteessä. Olin aikoinani alalla ja etsin naisasiakkaita lehti-ilmoitusten avulla silloin kun se vielä oli yleisesti sallittua. Tunnettu tosiasiahan on että naiset saavat asiakkaita yleensäottaen paljon helpommin ja suurempia määriä kuin miehet, tietyistä syistä.

Kuulin silloin tällöin ikävistä tapauksista varsinkin pääkaupunkiseudulla, jolloin alan naisia oli pahoinpidelty raaoin ottein ja eräs tuttavanikin sai kokea sellaisen tilanteen erään varakkaan ulkomaalaisen miesasiakkaan taholta. Onneksi naisella on kuitenkin se kuuluisa "naisen vaisto", jota varmasti kannattaa kuunnella ja seurata. Siispä onnea ja varjelusta matkaan!

Ajattelin itsekkin aloittaa, mutta olen mies ja onko sellaiselle sitten kysyntää se onkin sitten eri juttu. Kyllä sinulle kysyntää varmaan on, ylikintarjontaa, Mutta kunhan muistat että varovaisuus on kaiken a ja o, koska nykyään kaikenmaailman sekopäitä tuntuu olevan.

Tietysti voisit hankkia itsellesi turvamiehen joka hoitelee sitten ne hankalimmat asiakkaat jotka ei tajua sanaa ei. Mutta summasummarum tsemppiä toiminnallesi mutta kuten kirjoitin niin varovaisuutta. Kuule nyt vanhan ja toivottavasti viisas neuvo. En kyllä sinuna rupeaisi myymään itsäni koska vanhenpana rupeat takuu varmasti katumaan mitä olet nuoruudessasi tehnyt. Suosittelen ,että otat yhteyttä paikkakuntasi sosiaalitoimistoon ja kerrot rehelliseti kuinka asiasi oiken ovat.

Toivotaan ,että sieltä löytyy ymmärrystä asiaan. On kokeiltu, on yritetty, ei saa, olen itse sotkenut asiat, eivät auta. Jos ette osaa kuin toitottaa tuota samaa joka hemmetin viestissä, niin antakaa olla jo! Niin turha ja sinisilmäinen neuvo kuin olla ja voi.

Ei ne mitään auta. Ja tuolla yksi siivooja kertoi, ettei siivoustyötä saa. Mollissa kyllä on ilmoituksia, mutta yrittäkääpä hakea niitä ilman alan työkokemusta ja koulutusta. Ei saa kuin ulomaalaiset, jotka sitä tekee nälkäpalkalla. Annoin jo maksusta Vain somalit saavat sieltä euroja!!! En ole varma, oletko tosissasi laittanut viestisi??? Mutta, jos olet, niin ymmärrän tilanteesi.

Monet muutkin ovat "extranneet" ja näpistelleet kaupoista vain ja ainoastaan siitä syystä, että rahat vaan eivät riitä. En näe asiassa sinänsä mitään väärää, jokainen määrää omasta ruumiistaan. Jotkut menevät jopa naimisiin vain rahasta. Suomessa köyhyys on tullut, ollut ja jäänyt. Pitää olla tosi neuvokas ja yrittää tosissaan, jos aikoo avustuksilla tai sossun tuella elää.

Onneksi sinulla ei vielä ole lapsia. Voisin pistää roponi sun "kolehtiis" kerro ootko tosissas?? Älä hyvä tyttö ala itseäsi myymään kun taustalla on vielä sairautta. Varaa aika sosiaalitoimistoon ja kerro tilanteesi.

Sieltä maksetaan muidenkin opiskelijoiden vuokria yms. Joskus valmistut ja toivottavasti pääset töihin ja voit olla rehellinen itsellesi ja läheisillesi eikä tarvitse salailla asioita. Olen itsekin opiskellut ja lapsia oli neljä, en edes opintolainaa nostanut ja silti pärjättiin, että eiköhän kannattaisi keskittyä siihen opiskeluun ja karsia menoja. Taidan heittäytyä aika rankkaan maailmaan.

Leimaudut ammattihuorakai loppu ikääsi. Sellaisena muistetaan vielä mummoiässäkin. Aika moni on sortunut hyppäämään jokeen tai metron alle. Hanki oikea työ ja oma elämä. Pena on sitä ikäluokkaa, jolloin naiset menivät vielä neitsyenä naimisiin tai ainakin melkein neitsyenä.

Avioliiton ulkopuoliseen seksiin suhtauduttiin paheksunnalla ja varsinkin vapaaseen seksiin. Varsinkin naisten seksuaalisuutta on haluttu kautta aikojen kontrolloida niin paljon, että kurinpitovälineeksi on otettu pelottelu ja väkivalta.

Vieläkin löytyy maita, joissa tyttöjen on oltava neitsyitä naimisiin mennessään, muuten he ovat pilalla. Jos heidät joku raiskaa, heidät saatetaan kivittää kuoliaaksi ikään kuin se olisi tytön vika. Valitettavasti tämä "ei-neitsyen" tahra on ainoastaan sosiaalinen.. Valitettavasti nämä naiset ovat monesti onnellisempia kuin te, jotka tuomitsette heidät.

He saattavat myös olla aivan "terveitä", siinä mielessä jos kukaan on täysin terve ja sekös kaikkia tuomitsijoita kismittää. Katsokaa tyttöjä, jotka lähtevät joka viikonloppu ravintolasta rakastellakseen eri tyypin kanssa..

Kohtalaisesti varmaankin, tätä joka paikassa nussimista on alettu nykypäivänä pitää suorastaan "trendikkäänä".. Samoin seksipalveluita myyvä tyttö saattaa päättää jonain päivänä että työ maistuu puulta ja lopettaa hommat.

Kaikki he eivät ole hypänneet junan alle. Kaikille, jotka epäilevät kestääkö tytön mielenterveys, esitän kysymyksen: Kestääkö lapsia hyväksikäyttäneen tai lapsena hyväksikäytetyn mielenterveys, ja missä määrin?

Ja vielä lopuksi haluan todeta, että elämässä on todellakin paljon muutakin kuin nämä hommat Voiko kukaan "järkevä" huora suositella todella ammattia nuorelle mielenterveysongelmista, rahapulasta kärsivälle tytölle! Voiko kukaan vanha pieru käyttää hyväkseen heikompaa. Kyllä tie löytyy muualtakin.

Miehet jotka ostavat nuoria tyttöjä, ostavat heitä vain alemmas. Eivät he auta näitä tyttöjä. Taudit, väkivalta, mielenterveys, tarvitseeko edes sanoa. Miksi huorat eivät halua parempaa kohtaloa kanssasisarilleen. Kertonut asiasta toistakin puolta, koska te nupupäät ette vastaa yhteenkään kysymykseen, ette perustele väitteitänne mitenkään. Paasaatte vain, että näin on ja näin. Ettekö ymmärrä, että kaikki ei ole maailmassa ikuisesti smaoin ja kaikki eivät ole henkisesti yhtä heikkoja kuin juuri sinä?

Kaikkien kansa ei tarvitse maata, eikä tehdä mitä ei tahdo. Moni palveluja hakeva mies on varsin hyvä tyyppi, ehkä samanlainen kuin sinun miehesi: Sossu ei auta, ei edes sairaalalaskujen kanssa. Apua pyydetty vaikka mitenkäpäin ja diakonin avustuksella, eivät auta. Saatika mukamas maksaisivat vuokrasi, anna mun nauraa Ei muutaku jakohommiin itsekkin ryhdyn! Ei tästä suosta muuten nousta koskaan. Nainen tarvitsee koko paketin, rakkauden, kiintymyksen, turvallisuuden tunteet ja vasta siitä paketista syntyy se hyvä seksielämä..

Eihän sitä kamaa tarvi itse vetää, vain myydä toisten pyytäessä Nyrkkinaikaa koko yhteiskuntaa niin, että soi Laasanen ei ole mitenkään yksin Iltalehteä kopioidessaan: Thaimaassa asuneet suomalasnaiset Annika ja Annabella Åsvik ovat kirjoittaneet mainion kirjan "Miesten Paratiisi" Thaimaan kaupallisista seksikuvioista:.

Ja nyt kuittaan,kiitän ja kumarran ja menen ottamaan aivan ilmaiseksi suihin ihanalta mieheltäni, jos se jaksais vielä polkastakin Ja aamupalan tuon sänkyyn asti, olisikohan cafe au lait ja tuore croissant passeli? Ihan kiitokseksi sen ihanasta olemassaolosta ja aivan hyvästä sydämestä tulevasta rakkaudesta. Teillä ei suhteen päättyessä tehdä omaisuuden tasausta? Se kun ei tee seksistä ilmaista, että lasku erääntyy maksettavaksi vuosia jälkeenpäin. Kaikki suhteet eivät pääty eroon.

Ja jos joudun siinä tapauksessa joskus maksumieheksi tienaan 4 kertaa enemmän kuin mieheni , niin voi,voi, en yleensä lopeta välittämästä toisesta ihmisesta sen jälkeenkään kun tämä ei ole enää "käytössäni". Onko minun nyt ymmärrettävä, että mieheni on huora? Humanistitutkijan palkka ei ole häävi, oli kysessä nainen tai mies. Ja jotkut tykkäävät vääntää sitä väitöskirjaa yli 10 vuotta julkaisematta muuta kuin blogia ja ihan valtion varoilla kuten Henkka. Siis prkl, joudun tämänkin paskan maksumieheksi: Katson aiheelliseksi nostaa taas kysymyksen: Miksei lääkäri kirjoita mulle huoraa, jonka pyllyyn saan tunkea haravan?

Siis vain Henry käy - muut vaikka sitä tahtoisitte, rukoilisitte tms eivät kelpaa. Aivan, netissä olemme kaikki miljonäärejä, tukipa esitystapamme muuten sitä käsitystä tai ei. Ilmoittamasi tuloerotietojen perusteella ensimmäiseksi tulee mieleen, että olisit huora, koska tasaisen tulonjaon Suomessa ei missään muussa bisneksessä ole nelinkertaista tuloeroa naisten hyväksi.

Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi. Ulkopuoliset tuskin voivat auttaa pakkomielteenomaisen fantasiasi kanssa, joten kysy ihmeessä sen toteutusta privaatisti suoraan Laasaselta!

Kokemukseni mukaan naiset ovat kahdenkesken valmiita monenlaisiin outoihinkin juttuihin, kunhan vaan vannoo ettei niistä muille kerrota. Ties vaikka äijäkin innostuisi Joku voisi päivittää vähän tietojamme ja tehdä samanlaisen jutun suomalaisten tai yleensä länsimaisten naisten seksiturismista. Kyllä se meno jossain Kreikan rannoilla Kamakien kanssa ja Turkissa on aika hurjaa katsottavaa.

Siinä ei välttämättä liiku raha samalla lailla, mutta kyllä siinäkin jotain vaihtuu, ruoka, juoma ja eritteet nyt ainakin. Me elämme sukupuoliroolien muuttumisen aikaa ja varsinkin miehet tuntuvat olevan hukassa oman funktionsa suhteen. Ennen, kun asuttiin maalla ja naiset olivat kotona, eivätkä olisi omilla tuloillaan voineet elättää itseään tai pärjätä muutenkaan maatalon voimaa vaativissa tehtävissä, miehellä oli selkeä rooli olemassa.

Kärjistettynä mies toi leivän pöytään ja nainen hoiti kodin, lapset ja myös miehen hoivaamisen, kun tämä tulee illalla kotiin raskaan työpäivän jälkeen. Nykyään yksin elävällä naisella ei ole kuitenkaan mitään ongelmaa pärjätä yksin. Kaupungistumisen myötä kodin askareissa ei tarvita miehen vahvuutta eikä nainen tarvitse miehen palkkaa pärjätäkseen taloudellisesti.

Sinkkunainen voi näiden asioiden puolesta elää täysin tyydyttävää elämää ja kokisi pelkästään taakkana miehen, joka edelleen elää sen mielikuvan mukaan, että naisen tehtävä on palvella miestä ja hoivailla raskaan päivän jälkeen. Nainen on kuitenkin itse tehnyt myös työpäivän ja kotihommat ja lapset on hoidettu jomman kumman tai molempien toimesta.

Myös nainen kaipaa seksiä, tuntee kehonsa ja tarpeensa ja haluaa itsekin siitä nauttia ja saada jotain, eikä olla vain se nöyrä antaja. Nyt miehet ovatkin hukassa, kun kenties vielä lapsuuskodissa on eletty tuon vanhan mallin mukaan ja yhtäkkiä nöyrät ja palvelualttiit naiset ovatkin kadonneet. Sitä ei kuitenkaan oivalleta, että mies ei enää ole millään lailla ylivertainen tulojensa tai tekojensa puolesta naiseen nähden, joten lähtökohtaisesti ollaan samalla viivalla kumpikin sukupuoli.

Oman elämänsä ja omien velvollisuuksiensa kanssa kiireinen nainen ei ajattele, että hänen pitäisi sen päälle vielä passata mies paikalleen. Nämä katkerat miehet sitten kehuvat thainaisia, jotka vielä sentään pitävät miestä miehenä ja antavat miehelle sen arvostuksen, joka on iänkaikkisesti miehelle kuulunut.

Thainainen ei vaan useinkaan ole samalla viivalla länsimaalaisen miehen kanssa. Mutta kyllä tämä tästä, ehkä jo seuraavassa sukupolvessa. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,.

Sukupuoliroolit ovat muuttuneet, mutteivät suinkaan kuvaamallasi tavalla. Maatilan työt, vaikka raskaita ovatkin, eivät tosiaan ole olleet mitään miesten töitä.

Hyvin harva mies yksinään on niistä selvinnyt, vaan tyypillisesti tarve on ollut laittaa jopa jälkipolvet nuorella iällä peltotöihin kuten allekirjoittanut. Kyllä nainen on voinut ihan helposti tehdä samat työt, mitä vuotias poikakin on pystynyt tekemeään. Ja nainen onkin ollut Suomen torpparitiloilla erinomaisen tasa-arvoinen. Vaikkapa oma äitini on elävä esimerkki naisesta, joka kyllä pystyy tekemään ihan kaiken, mitä mieskin.

Musta tuntuu, ettei nykyään saippuakuplissa kasvatetuista naisista ole samaan. Feminismi on kasvattanut Teistä voimattomia, kohtaloonne tyytyviä ruikuttajaprinsessoja ja etuilijoita, joille ihmiskunnan iät ajat harjoittamat toimet esim. Feminismin piti vapauttaa teidät, mutta Sinullekin on jostain kumman syystä iskeytynyt päähän leima, miten nainen olisi muka kyvytön raskaisiin ja fyysisiin töihin?

Ja luulet ettei nainen "olisi voinut omilla tuloillaan elättää itseään"? Emme me olisi sodassa pärjänneet, jos tiloja ja ruokahuoltoa hoitamaan olisi jäänyt Sinun kaltaisiasi voimattomia cityprinsessoja! Boheemin naisen yksinolon tarve on pitkälti itserakkauden ja sukupuolisodan ilmentymää. Toiselle naiselle ei aseteta niitä vaatimuksia, kuin vieraalle miehelle.

Perustekijä on kommunikaatiokatkoksessa, epätasapainossa sukupuolienergioiden välillä. Juurikaan mitään nykytilanteessa ei voida oikeasti perustella naisen parantuneille tuloilla tai kyvyllä suoriutua kodin askareista itse tai lapsensa kanssa. Meillä on sellainen tilanne, etteivät naiset tule yleisesti toimeen miesten kanssa ja he kieltäytyvät näkemästä miehessä enää sukupuolena mitään jännittävää.

Tämä on johtanut siihen, että naisten perään edelleen kuolaavat miehet joutuvat käymään kilpaa siitä saavatko naistaa naisen hunajaisia nektareita edes kerran.

Naiset eivät ole täysin erakoituneet. He ovat tulleet hyvin nirsoiksi, ylimielisiksi resurssinhaltijoiksi, jotka antavat läähättävien urosten kermalle maistiaisia omista herhiläispesistään.

Lopulta käy niin kuin Saddam Husseinillekin, että lajitoverit pistävät selliin ja tarvittaessa narun jatkeeksi. Osa naisista alkaa kyllä valveutua jälleen miesten kunnioittajina, eikä heidän ykkösintresseissään ole mikään muu kuin feministisen lesbokulttuurin pysäyttäminen.

Terveelle miehelle nykyajan keskivertonainen on hirviö tai henkinen gargoyle, joka etsii korkeita hyötyjä ja etuja tarjoten nopeita maisitiaisia nopeasti eläville kimalaispäällikölle. Miehillä onkin nyt ennennäkemättömiä paineita etsiä naisten mustasta merestä seksuaalisuutta, harmoniaa, lähimmäisenrakkautta ja vakautta vaalivia naisyksilöitä, kun kaikki naiset yksissätuumin tavoittelevat marenkisia, sukupuolittuneita oltavia itselleen.

Tähän naisille haitalliseen suuntaukseen ovat syyllisiä feministit, jotka ovat vetäneet pahaa aavistamatonta naiskuntaa mukaansa omavaraiseen nihilismiin ja miesvihaan. Feministiksi ei kannata siksikään ryhtyä, että siitä virasta voi olla jälkikäteen vaikea irrota, koska diktaattorin valta on toivottua ja todellista, ja miesten ahdinko käsin kosketeltavaa.

Miesten ryöpytys ja ahdistushan muuntuvat naisten sairaissa päässä, sieltä kaukaisten palatsien smaragdilattioilta katsottuna hyviksi ja hauskoiksi ylemmyydentuntemuksiksi. Miehet ovat aina valmiita naisen tyydyttämiseen, mutta nainen ei tarvitse siihen ammattijääkiekkoilijaa, edelleenkään.

Suuri osa tällä planeetalla harjoitetusta heteroseksistä on huonoa nimenomaan sen takia, että naiset eivät panosta täysillä miehen tyydyttämiseen.

Miehet ovat oppineet pitämään huonoakin seksiä hyvänä, koska feministit ovat vaatineet, etteivät he saisi pyytää enempää. Minä olen sängyssä monta, monta kertaa vaatinut naiselta enemmän kuin tämä oli ajatellutkaan antaa. Tinkimättömyyden lopputuloksena naisen koko olemus on laajentunut ja parantunut. Ihmissuhteisiin yleensäkin kuuluu tietty palvelualttius. Kun puhutaan sukupuolisuhteista naisenkin funktiona on miehen pitäminen arvoituksellisena ja jännittävänä.

Nyt on vallalla feministinen tilanne, jossa vain mies pitää naista jännittävänä, mutta ei toisinpäin. Nimenomaan teot ja joskus tulotkin vaikuttavat pitkälti siihen pääseekö mies nykyään naisen kanssa seksuaalitekemisiin. Harvemmin miehestä ollaan kiinnostuneita sellaisinaan. Tietysti ehkä joka kuudes mies saa syntyessään sellaiset geenit, että kroppa itsessään on naisiin vetoava. Jotkut miehet Thaimaata ylistävät.

En ole itse kovinkaan kiinnostunut alisteisesta tyttökulttuurista, mutta Thaimaa ei ole niin yksinkertainen maa, kuin luullaan. Ja onhan myös Suomessa alisteista tyttökulttuuria. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,".

Me miehet haluamme arvostusta, emmekä kilpailla absoluuttisesti oikeassa olevan feministinaiskatraan diktaattorivallan alla! Ei sukupuolen perusteella kannata tehdä elämästä hevonpaskaa Tai ylipäätään kuka tahansa voi harrastaa liikuntaa ja pitää huolta ulkonäöstään.

Miehille ja naisille sama juttu. Liikunta ja huonojen elämäntapojen hylkääminen on terveydellekin hyväksi. Tuntuu että kaikki täällä naisista pahaa puhuvat puhuu a diskoprinsessoista joita ei itse ole saaneet, b ex-vaimoista jotka on menettäneet miehen silmissä sen alkuperäisen persoonan ja olemuksen joka oli olemassa naimisiin mennessä, mutta joka muuttui huonon suhteen myötä.

Roolit toki olivat selkeitä, mutta sen verran haluan korjata, maalta kun olen alunperin, että kyllä naiset suorittivat maataloissa hyvin raskaita töitä, jopafyysisillä rajoillaan raskaana ollessaan, hoitaessaan mm. Tätä eivät tietenkään hoksaa ne jotka eivät ole koskaan joutuneet lapioimaan sontaa, lypsämään käsin, nostelemaan suuria maitotonkkia ja kuljettamaan niitä maitolavoille, kantamaan apesankoja, vetelemään suulista heinää navetan puolelle, kynimään kanoja, hoitelemaan poikimisia, tekemään heinää, nostamaan perunaa jne jne.

Navettatyöt aamuin, illoin, päivästä toiseen ilman minkäänlaisia lomia, ja kaiken ohessa lapsikatraan hoitaen. Mies teki omat työnsä ja oli usein metsäsavotoissa pitkien teitten takana ja emäntä kotona sillä välin yksin kaikesta vastuussa, kunnes mukulat kasvoivat niin paljon että niistä oli avuksi. Entiseen verrattuna naiset pääsevät nykyään helpolla, mutta niin pääsevät miehetkin, usein vielä helpommalla kuin naiset, jotka edelleen tekevät suurimman osan kotitöistä ansiotöidensä lisäksi.

Ehkä olen vähän vanhanaikainen, mutta mielestäni sukupuolet tulisivat toimeen paremmin keskenään kun roolit olisivat selkeämpiä ja kumpikin osapuoli tietäisi paikkansa. Yhteiskunnallisesti tasa-arvo on tietenkin enemmän kuin toivottavaa, mutta kotielämää helpottaa, kun tekee heti yhteen mentäessä pitävän sopimuksen siitä, miten toimitaan: Toinen hoitaa tiskin, toinen pyykit, toinen vie lapset tarhaan, toinen hakee. Toinen tekee lumityöt ja ajelee nurmikon, toinen tekee ruuat ja hoitaa ostokset, miten kullekin parille sopii.

Tehtävät voivat olla jopa täysin stereotypian vastaisesti jaettuja. Tärkeintä on että sopimuksesta ei lipsuta. Tämä on toiminut meillä ja kavereitten perheissä ja näin välttyy turhilta konflikteilta ja narinoilta. Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä. Ihan jo Saksassa on suurin osa naisista sellaisia, että ne kyllä pitävät miestä miehenä, samoin oikeastaan kaikissa Keski-Euroopan maissa.

Suomessa naisista on tullut miehiä ja se käyttäytyminen nyt näkyy vaikka Kreikassa. Bussi kun on turistihotellin eteen pysähtynyt niin suomalainen siideriliisa on kännissä ja käynyt jo varaamassa omat kamakit himojensa tyydyttäjiksi, kotona sitten mies lue nainen hoitaa perhettä ja käy töissä kun vaimo mies on tyttöporukalla rentoutumassa.

Sekin on kummallista, että aika moni nainen minä mukaanlukien suosittelee pojilleen ulkomaalaista vaimoa, suomalaisen naisenhan piti olla maailman paras. Onko miehen orjamainen asema Suomessa sitten hyvä, tai paras mahdollinen kompromissi? Rahan erilainen arvo ei ole turistin vika ja turismista on monien näkökulmien mukaan monille kaukokohteille "pelastava hyöty".

Suomalaismiehen kannalta on parempi ostaa laadukas huora Thaimaasta 5 tunniksi kuin tehdä 20 tuntia töitä, että saa miehiä ylenkatsovan suomalaisnaisen tunniksi petiin. Ei sille mitään mahda. Naisten on muututtava ja miesten onnellisuuteen on satsattava enemmän. Nykyarvomaailmassa se kuullostaa sovinistiselta, mutta loppu peleissä kaikki hyötyvät.

Joo nainen ja riisiateria ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Ja näin sen kuuluisi mennä: Ja nainenhan ei ole orjan asemassa lainkaan. Naisella on varmaan aivan oma henkilökohtainen tunne-elämä ja kuolee joka kerta vähän sisältä hoitaessaan hommiaan. Mutta huumeet usein auttavat asiaan. Naista saa riistää, muttei miestä, koska nainen on vain miehen tyydyke, kuten pringlespillu Äijillä on niin fiksut mielipiteet Kyllä, eri maissa on eri hinnat.

Suomesta et saa purkkapakettia sillä rahalla, kun Thaimaasta jonkun pienen välipalan. Nainen on miehen tyydyke, mutta sen tulee olla vapaaehtoista. Miehen halut ja naisten intressit eivät saisi mennä ristiin.

Kommenttini on varmaan poistettu vahingossa, sillä se ei sisältänyt mitään yllättävää. Totesin vain, että arkielämässä olen huomannut, että nämä "maskulistien" katkeroituneet-keskustelut ovat loppujenlopuksi varsin pienten piirien internet ilmiö. Huomioin myös, että HL perustelee aika kömpelösti sen, millä perusteella suomalaiset miehet antavat paljon ja naiset vähän:.

Puhumattakaan siitä, että se riittäisi thai-naisten kaltaisen kohtelun saamiseen. Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Suomessa se ei riitä paljon mihinkään. On kai luettavissa, että laasanen tavalliseen tapaansa tarkoittaa nimenomaan pariutumis-prosessia tai irtoseksiä eikä varsinaista parisuhdetta: Lisäksi toivon ettei tuossa väitetä, että jos jossain muualla on okei, että mies sortaa vaimoaan, niin tällainen malli pitäisi ottaa myös meille tasa-arvon kannattajinahan emme tahdo epätasa-arvoista mallia vaikka se tukisikin oman luokkamme tavoitteita.

Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Miehet voivat olla hieman varakkaampia, mutta kun tietty perustoimeentulotaso on saavutettu, varakkuus ei enää kuulu paritumisen pääkriteereihin.

Nykyään moni valitsee puolison henkisten ominaisuuksien mukaan: Asian ollessa näin, at-miesten tulisikin kehittää itsessään ennenmuuta henkisiä ja sosiaalisia ominaisuuksiaan, jos mielivät saada tyttöystävän. Moni nykynainen tahtoo henkisesti ja seksuaalisesti tyydyttävän suhteen. Ainiin mainitsin kirjoituksessani kai myös siitä, että on outoa että samalla kun "maskulistit" kieltävät naisia sortavat rakenteet ja palauttavat naisten alisteisen aseman naisten biologiaan, miesten keskinäisiä eroja koitetaan selittää pelkästään yhteiskunnallisilla rakenteilla.

Enemmänkin niin, että miltä seksi ja läheisyys feministi naisen kannalta. Miehellä on jokseenkin vähän mahdollisuuksia vaikuttaa valintoihin, jotka tekevät naiset.

Ei yleensä onnistu, koska at- miehellä ei ole yleensä luontaista taipumusta tällaisiin ominaisuuksiin, joita tytöt vaativat. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisten vaatimusten esittäminen kuullostaa miehen korvissa hinnastosi ääneenlukemiselta? Nykyään tietoa on lähes rajattomasti käytössä, tiedon laatu on sitten eri asia. Jokainen voi itse ratkaista oman näkökantansa. Aivopesulla ja tällä blogilla on paljon yhteistä. Ja ennemmin maa repee, kun Henry häpee.

Laasanen on tuonut tasa-arvon suomalaiseen tasa-arvotyöhön. Se on suoritus, josta voi olla ylpeä ihan syystä. Miten tasa-arvo Suomessa liittyy pillunjakoon Thaimaassa? Sulla on sellainen "kaikki-heti-mulle-nyt-mulla-on-kikkeli-asenne",jota Henry ruokkii Ja yleensäkin miten seksi kuuluu tasa-arvoon? Jokaisella on käsi, johon vetää. Mitään miehen jokamiehen oikeutta naisiin ei ole olemassa eikä tule.

Vai onko Laasanen jossakin vaatinut jotain sellaista ja jos on niin missä? Ihan selvä yksilöity lähde, kiitos. Pelkkä kaverinkaverin tahallinen väärinymmärrys ei riitä. Niin, Laasanen ajaa "tasa-arvoa" vain miehille. Hän ajaa miehille etuja, naiset suohon. Mitä helkatin tasa-arvoa se muka on?

Tasa-arvoista tasa-arvotyötä voidaan tehdä vain sillä tavalla, että puututaan sekä miesten että naisten kohtaamiin tasa-arvoepäkohtiin. Laasanen tuo ansiokkaasti esiin miesnäkökulmaa, naiset puolestaan ovat jo ajaneet omansa valtiouskonnoksi.

Olisi hauska nähdä, miten suomalaiset miehet käyttäytyisivät: Olisi tietenkin mukava nähdä suomalaisten naisten ilmeet, kun suomi-miehellä olisi kerrankin hauskaa. Tästä tulee mieleen kyllä hulvaton mielikuva. Olisimme baarissa sekaporukalla kuten tavallista viettämässä iltaa. Sitten paikalle pamahtaisi suoraan henryn fantasioista parikymmentä vuotiasta thai go go tyttöä tanssimaan bikineissä.

Henry ja pari muuta sankaria tanssisi hoikkien tyttöjen kanssa otsa hiestä kiiluen ja massu puvun paidan alta repsottaen. Tämä mielikuva on niin hassunkurinen. Nauruamme tuskin pidättelisi mikään, en usko että nyreää naamaa näytettäisiin: Enkä usko että ryhmässä olevat kaverini, mukavat miehet joilla myös on tyttöystävät, lähtisivät muna pystyssä tanssimaan go go tyttöjen kanssa.

No ei tietenkään siinä tyttöystävien edessä. Mutta ihan hyvin he voisivat jo seuraavana päivänä pyytää niitten thaikkujen puhelinnumeroita kavereiltaan Thaimaasta tulee monen sorttisia naisia, EI suinkaan vain mitään yksinkertaisia perseenpyörittäjiä ja sosiaalinen ongelma pariutua thaikkunaisen kanssa laskee varmasti ajan myötä.

Silloin joudut itse miettimään miten saat menemään itsesi jakeluun tähän asti tuo ongelma kun on kuulunut miehille. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin suuria luuloja suomalaisesta keskivertomiehestä: Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä. Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda.

Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin. Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä". Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle? Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi. Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain.

Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat. Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu.

No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla. En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta. Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne? Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu.

Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella.

Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet. No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen! Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta.

Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan? Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet. Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma?

Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä. Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista. Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä. Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa. Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä.

Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan. Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim.

Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä. Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän.

Missä ladossa sinäkin olet syntynyt? Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran. Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan. Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä.

Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä. On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava.

Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu.

Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas. En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä.

Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi. Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa? Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin. Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä.

Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo. No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia. Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi. Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia?

Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä? Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies. Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään.

Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista. Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei. Äiti opetti maksamaan aina omat kulut. Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista. Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista.

Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne. Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen? Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä.

Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin. Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"? Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää.

Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on. Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Ja stereotypiot ja niiden käyttö kertovat ihmisestä jotain. Venäläisiä naisia on paljon Suomessa ja tuskin muut, kuin alan ihmiset mittaavat katuja korkeissa koroissa ja minihame päällä. Joku Zinaida Lindenkin on venäläinen, akateeminen ja kirjailija -kirjoittaa tosin ruotsiksi.

Tuntemani venäläiset naiset ovat ihan perillä siitä huora-stigmasta, jonka suomalaiset mielellään heille antavat, eivätkä ikinä laittaisi mitään roiskeläppää ja piikkikorkoja huvikseen päälleen.

Venäläiset naiset eivät ole huoria. Kukaan ei synny huoraksi koskaan. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet. Nyt taisi mielikuvitus lähteä laukalle. Olet nimittäin tässä keskustelussa ainoa, joka kytkee venakkojen naisellisen pukeutumistyylin maksulliseen seksiin. Eivät venakot pukeudu siihen minihameeseen ja korkkareihin. Tyyli voi olla naisellisempi ihan vaikka kirkkailla väreillä.

Vituttaa tämä kaikkien venäläisten naisten niputtaminen sellaiseksi "mine tule tänne, vie teä miehet, ei halu tehdä töitä -jutuksi. Tuntemani venäläiset fiksut, koulutetut naiset kärsivät tästä. On se kiva yhden lääkärinkin kuulla jatkuvasti sitä huora-läppää suomalaisilta juopoilta ja narkkareilta työskentelee A-klinikalla vain sen takia, että on venäläinen korostus puheessa.

Ja on muuten todella hyvä lääkäri ja tekee sitä lääkäreiden inhotuinta työtä pahasti alkoholisoituneiden parissa.

Tuota A-klinikkamaailmaa en tunne ollenkaan, mutta Venäjällä on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana useita kertoja työmatkoilla sekä asuttuakin jonkun aikaa. Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan. Ylenpalttinen huomio ja seurantarjonta on tullut koettua - siis suunnilleen se sama mitä on olla nainen Suomessa.

Vaimo, paras ystävä ja rakastajatar 29v: Tämä päätti että sanahaasteen vastaus ei kelpaa millään yrityksellä. Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa. Kenelleköhän tämän oikein osoitat? Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi.

Tuo ei oikein sovi kenenkään kirjoituksiin. Vaimon on täällä maininneet minä , bmad , Pena ja Vieras. En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä. On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt.

Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:. Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta.

No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat. Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa.

Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin. Koskaan en ole käynyt Thaimassa. Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi. Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin? Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta.

Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua. Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos..

Vähän kun win-win tilanne. No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille. He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla? Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa? Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään. Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa.

Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy. Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla. Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä".

Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä. Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa. Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia. Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua. Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin.

Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön. Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä.

Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo. Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista.

Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue.

Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää. Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa. Miehet ovat aina mukavia poikia.

Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;. Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä. Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä. Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim. Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän.

Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole? Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan. Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria. Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla. Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta.

Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut. Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi.

Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla. Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;.

Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on. Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti. Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina. Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin.

Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta. Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen. Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne.

Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka. Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö. Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa. Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule.

Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto. Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa. Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita.

Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä".

Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin.

Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat. Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli?

Ketkähän esimerkiksi käyvät vanhuksia ja sairaita katsomassa vanhainkodeissa ja sairaaloissa? Ei näy ikinä miehiä, ei. Ketkä huolehtivat, hoivaavat, lohduttavat, pesevät ja paikkaavat isja ja pieniä, nuoria ja vanhoja ihmis- ja eläinpoloja? Jos maailma jätettäisiin miesten hoteisiin, kaikki kuolisivat inhimillisyyden puutteeseen - ja paskaan.

Mitäköhän vaihtoehtoja antaisitte pikkukylän thailadylle,ei mitään tulonlähdettä,ei duunia,ei sossua,vanhemmat perseauki ja niille pitäisi vähän rahaakin antaa. Pitäisi varmaan mennä kouluun ja sitäkautta pikkuhiljaa edetä elämässä.

Täällä hyvä jeesustella,henkikulta säilyy vaikka ei mitään tekisi,valtio piffaa. Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama. En kyllä näe prostituutiossakaan mitään pahaa. Tehkööt mitä tykkäävät, jos ovat onnellisia. Ei ole minun asiani tunkea omaa moraalikäsitystäni kenenkään kurkusta alas.

Tossa kivassa vaan se että kaikki ei valitettavasti ole niin aikaansaapaa porukkaa että osaisivat kehittää bisneksen tyhjästä,vaikka saisikin alkupääomaa. Jos seksiä harjoittaa rahasta ei se niin paha ole. Maailmassa on myös oikeasti pahoja asioita, eikä rahan ottaminen seksistä tai seksistä maksaminen ole paha asia. En minä niitä naisia syyllistä tai arvostele vaan näitä miehiä, jotka heidän palvelujaan ostavat.

Lahjoittaisivat ilmaiseksi sen rahan, jos oikeasti haluavat auttaa. Miksi muuten miesten ja naisten seksiturismia verrataan toisiinsa? Eihän niissä ole mitään samaa. Kun suominainen harrastaa seksiä etelän miehen kanssa, molemmat ovat halunneet sitä yhtä lailla eikä nainen käytä prostituoitua toisin sanoen maksa seksistä.

Kun taas Thaimaahan suunnistavat miehet maksavat seksistä todennäköisesti köyhyyden takia itseään myyvälle naiselle. Näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä. On naisillakin omat porttolansa http: Vastaavasti suomalaiset miehetkin on melko kysyttyjä monissa Itä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa.

Hyi, en ole ollut Gambiassa tai Balilla, mutta Intiassa. Aivan varmasti ne kiltit intialaiset miehet valehtelivat vuotiaalle hoikalle suomalaiselle tytölle kaikkea paskaa vaaleista hiuksista ja suurista silmistä -ja tavoitteenaan vain viedä rahat ja että olisin maksanut seksistä niille.

No, onneksi en sortunut hyväksikäyttämään näitä miehiä Eli sinä ja sinun ystäväpiiri ovat niitä oikeita ihmisiä. Ystäväpiirisi miehet ovat niitä oikeita kunnon miehiä. Te haluaisitte määritellä, millä ehdoilla kukin kansalainen saa harjoittaa sukupuolisia toimintoja yksin taikka yhdessä. Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta. Millä tavalla joidenkin toisten ilo on pois teiltä paremmilta ihmisiltä?

Eikö teille riitä se loistelias seksuaalielämä, jota keskenänne vietätte? Muuten, millaisten valkoihoisten naisten kanssa minä saisin olla tanssilattialla, jotta se ei teitä suunnattomasti haittaisi?

Lisäksi voisin jopa heilauttaa rasisti-korttia tässä yhteydessä. Puhut aasialaisista naisista suorastaan rasistisesti. Täysin aikuisten thaimaalaisten naisten joita ainakin paperi-Iltalehdessä oli vihjailet ovelin sanankääntein olevan lähes lapsia "18". Pienikokoisten ulkomaalaisten naisten haukkuminen lapsiksi on pahimman luokan rasismia, mitä sietäisitte hävetä!

Sattumoisin ainakin minä tiedän että lapsiakin siellä surutta käytetään. Tuttu mies näytti Thaimaan-lomansa kuvia, joissa hän makoili sängyllä ympärillään kolme n. Turha yrittää vakuutella mitään. Kai ilmoitit poliisille tutustasi? Onhan monikin suomalainen jäänyt kiinni ja saanut tuomion, kun on esim.

Joo ja viettele ne vaikka banaanilla. Pullea vatsa hölskyen Suomi-mies etenisi viehkeiden thaikkujen viereen, ottaisi katse kontaktin ja kysyis sen klassikon: Ja tietyissä paikoissa on tietyt säännöt. Jurpo urpo esittää jotain sirkusapinaa. Toki saa tehdä itsestään pellen, tämä on vapaa maa, mutta naisten naurulle et voi mitään.

Mielestäni olisi reiluinta, että naiset valitsisivat miehen ainoastaan ulkonäön ja luonteen perusteella. Mitä muuta voi sanoa kuin että sinä olet tunteeton ja huumorintajuton talousinsinööri? Viimeisen päälle kunnon byrokraatti, etten sanoisi. Voisitko vielä ystävällisesti ilmoittaa ne sallitut mittarajat, jotka jäykistyneen siittimen tulee sinun mielestäsi täyttää?

Meinaatko ihan tosissasi, että terveet heteronaiset, joiden hormonit normaalilla tavalla hyrräävät, eivät saisi ottaa seksuaalisia seikkoja lukuun valitessaan itselleen kumppania? Missä maailmassa sinä elät? Että VAIN ulkonäön ja luonteen perusteella mies pitäisi ottaa, ei ollenkaan väliä sillä minkälaisen miehen kanssa lapsensa tekisi ja viettäisi loppuelämänsä samassa aviovuoteessa esimerkiksi. Sinä vasta hauskoja kirjoittelit. Meinaan vaan että kyllä sitä kemiaa on parin välillä oltava ja rakkauttakin tietysti.

Ja jos sängyssä ei kerta kaikkiaan jonkun kanssa suju, niin miksi ihmeessä naisen pitäisi sellaisessa suhteessa pysyä, kun joku muu sopisi paremmin? Ei kai noin naiiveja miehiä voi edes olla. Totta kai kuuluu asiaan, että naiset ottavat "seksuaaliset seikat" huomioon. Tarkoitin vain, ettei noita vaatimuksia tarvitsisi niin kylmästi ja tunteettomasti luetella aivan kuin joku byrokraatti.

Kun kirjoitin "ulkonäkö ja luonne", pidin itsestään selvyytenä, että sukupuolten välillä on vetovoimaa ja halua. Ajattelin, ettei sitä tarvitse erikseen kuuluttaa. En voi muuta kuin toivoa, että itse kullakin olisi pedissä hauskaa. Mahdollisimman monen miehen olisi hyvä päästä toteuttamaan sukupuolista viettiään.

Naiset ovat tässä kommenttiketjussa tavallista hyökkäävämpiä. Suosittelisin vaikkapa tilaamaan miesstripparin kotiin, jos pipo kiristää noin pahasti. Siis sellaisesta 5cm minipippelia tässä taidetaan pelätä. Oikeasti liian monet miehet pelkäävät, että mulkku on pieni samoin kuin kaikki naiset uskovat olevansa rumia ja läskejä. Valitsemalla itselleen miehen, johon ei tunne fyysisesti vetoa, nainen varmistaa sen että hänestä tulee ennen pitkää tyytymätön ja katkera akka.

Hänestä tulee myös se pihtari, josta miehet valittavat. Minusta on petos, jos nainen esittää ja näyttelee halukasta ja kiihkeää, jos oikeasti ei tunne minkäänlaista halua.

Se on petos itseä ja miestä kohtaan. Sellainen kuuluu ilotyttöjen toimenkuvaan: Nyt alkoi kyllä mietityttämään, että onko tosiaankin niin, että jotkut tavallisetkin naiset näyttelevät saadakseen poikaystävän tai aviomiehen.

Toisaalta rakkautta voi tietysti olla ilman seksuaalisia halujakin, jos kertakaikkiaan on aseksuaalinen ei-seksistä välittävä tyyppi, joskaan itse en kiihkeänä naisena sellaista ymmärrä en sitten ollenkaan.

Sopisivatko tuollainen ei-seksistä välittävä nainen ja prinssinnakki yhteen? Aseksuaaliselle naiselle kai se on ihan yksi lysti minkälainen se vehjes on, tai onko koko tappia ollenkaan.

Miehellä kumminkin olisi nainen, vastahakoinen, mutta kumminkin. En tiedä, antaa olla enempi pohdinta, alkoi ihan päätä särkeä. Kun miehet sitä kokoa aina kyselevät, niin oma mielipiteeni on, että keskikokoinen on paras, iso ei ole kiva - minun mittoihini, vaikka olen yli senttinen. Totuus lieneekin, että se on naisen omista mitoista kiinni, mikä hyvältä tuntuu.

Aasialaiset naiset ovat pikkuisia, joten Niin, ehkä he jopa ovat sopivia pienikokoisille "at"-miehille, jos nämä nyt sitten pienikokoisia ovat, en tiedä, kun en tunne kuin mielestäni yhden "atm": Siinä oli kaksi hymymerkkiä sen kysymyksen perässä. Tarkoittaa että oli huumoria.

Herran tähden, mikä teitä vaivaa? Täällä alkaa tulla huonovointiseksi, kun näkee kuinka häiriintyneitä naisia tänne kirjoittelee.

Itse kannatan vapaamielisyyttä ja kaikenlaisen laskelmoinnin poistamista sukupuolisuhteissa. Lisäksi vastustan uskonnollisuutta ja feminismiä. Sukupuoliseen kanssakäymiseen ja naisten iskentään minä en kaipaa logiikkaa, vaan hyvää fiilistä ja hymyä. Mitäs jos thaityttöjä tulisi tänne kerjäläisiksi,majoittuisi johonkin telttakylään ja valittaisi elämän kovuutta. Kai hekin saisivat sympatiaa niinkuin romanit.

Joku voisi salakuljettaa ne tullin porteille ja repiä henkkarit. Mä voisin kotouttaa yhden. Asiassa on se ero että Romania on Euroopan unionin jäsenvaltio ja Thaimaa ei ole. No se on helppo sanoa ja lohduttaa poikia. Oma ukkoni on ihan kunnolla varustettu ja seksi on tärkeä asia. Mutta kerran olen kokeillut nuoruudessani miestä, jolla oli tuollainen surullinen 5cm pitkä prinssinakki, ei siinä osannut edes teeskennellä,kun ei tuntenut mitään.

Mies oli todella kiva, hyvännäköinen ja osaava seksissä -siis muissa jutuissa kun siinä perinteisessä jyystössä. Tosin olen jättänyt ihan antamattakin yhdelle melalle ihan liian suuren koon vuoksi. Ei tarvi olla mikään dirk diggler ja 13 tuumainen. En minä tiedä mikä on pippelin keskipituus, eikä kauheasti edes kiinnostakaan. Ahkerassa käytössäni on kuitenkin hyvä ollut jo kauan, enkä ole kuitenkaan sitä viivottimella mittaillut.

Miten sinulla on noin sairas suhtautuminen parisuhteeseen? Johtuuko se sinusta itsestäsi, että et ole kokenut onnistunutta parisuhdetta? Onko sinun mielestäni mahdoton ajatus oikeasta tasa-arvoisesta, molempia tyydyttävästä ja nautittavasta parisuhteesta? Mikä voi olla sen parempaa kuin yhdessä rakastaa toinen toisiaan ja tehdä toistensa olosta miellyttävää ilman, että kummankaan tarvitsee ostaa tai alistaa toista? Onko koskaan käynyt mielessäsi, että Suomessa on erittäin paljon tasa-arvoisia, onnellisia pareja.

Suomalainen nainen ja mies ovat toistensa parhaita kavereita - ihan oikeasti. Avaas nyt vähän niitä yhden värin takana värjöttäviä silmiäsi. Kenelle tämä viesti olikaan kohdennettu, niin kyseessähän on vain se, ettei parisuhdetta pelkäävä ole lukenut riittävästi Laasasen liturgiaa: Avioituneet miehet ovat onnellisempia kuin yksinäiset miehet, mikä on todettu monissa tutkimuksissa.

Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät hyödyt ovat myöskin merkittäviä, sillä avioituneet miehet ovat terveempiä sekä mieleltään että ruumiiltaan. Sitoutuminen on hyväksi miesten terveydelle siksi, että se vie pois destruktiivisen fantasian lukuisista naisista, joka on useimmiten saavuttamattomissa. Jopa haaremista haaveilevat miehet on tyypillisesti tyytyväisempiä terveessä parisuhteessa, kuin jatkuvasti sitä haavettaan sarjamonogamiassa jahdatessaan.

Tietty ei ole oikein päättää toisen puolesta ja kieltää toteuttamasta omaa seksuaalisuuttaan kuten kukin haluaa. Voisin melko varmasti sanoa esim. No tähän väliin vaik vähän kotimaista tuotantoa..

Vkshn, tuo oli hyvä tähän väliin. Lisää kotimaista, kuin tarkoitettu Laasasen blogiin, eli laasasparodiaa ;P. Kyllä me ollaan kaaauuuheita ja materialistisia.

Www seksitreffit fi ilotytön hinta -

Ihmisen tarvetta sosiaalisuuteen onkin mielenkiintoisempi: Ei saa kuin ulomaalaiset, jotka sitä tekee nälkäpalkalla. Ja aivan varmasti tekin olette naimisissa ja sielä Viipurissa käytte painelemassa vieraissa. Itse en tuomitse teitä, tuskin kovin moni seksin ystävä tuomitsee, mutta itse olen saanut sellaista kohtelua, ettei tee paljoa mieli, niin sanotusti "antaa" sen jälkeen. Valitettavasti tämä "ei-neitsyen" tahra on ainoastaan sosiaalinen. Ihmiskunnan noussut eliniänodote ym. Toiseksi, maksullinen kantaa lopun elämänsä asiaa mukanaan, eli se voi tulla ilmi kun haluaa normaaliin suhteeseen ja pilata koko suhteen. Rohkenen epäillä, että henkilö on joutunut lapsuudessaan keräämään oppinsa kaduilta, koska nykylain mukaan vanhemmilla ei ole oikeutta kasvattaa omia perillisiään. Ei ihme jos tuntuu vaikealta olla seksityöntekijä, kun ihmiset ajattelevat noin fasistisesti. www seksitreffit fi ilotytön hinta