Kyrvän mittaus koodi net

Soitin ovikelloa ja se avas oven ja pyysi sisään. Äijä oli mua pidempi, jotain cm, vähän vatsakas ja tuoksu partavedelle. Se oli käyny selkeesti just suihkussa, koska se tuoksu samalla myös jollekin suihkusaippualle.

Näytti mihin vois kengät jättää ja ohjas olohuoneeseen odottamaan. Mulla tako sydän ja muna tykytti samaan tahtiin. Sitten se tuli "odotushuoneeseeni" kutsuen mua nimeltä: Sillä äijällä oli jalassa todellakin vaaleat suorat puvun housut, joissa oli todella lupaava kohouma, jalassa tennissukat ja sandaalit, t-paita jonka päällä lääkärintakkia muistuttava valkoinen kauluspaita!

Ei juma, mä olin niin kiimassa, että kyrpä valuu nytkin, kun muistelen tilannetta! Vastaanoton se oli rakentanut keittiöön, jossa sillä oli pöytä, tietokone ja tuoli. Nyt se alkaa ajattelin! Mun kyrpä oli seissyt tauotta varmaan jo 3 tuntia ja nyt se pitäisi kaivaa lääkärin nähtäväksi! Mä istuin sitä vastapäätä noin puolen metrin etäisyydelle ja se istu jalkoväli levällää mun edessä omalla tuolillaan.

Meidän polvet kosketti toisiaan. Mä näin sen kyrvän aiheuttaman kohouman housuissa ja olin tulla hulluksi! Sitten se -No katsotaan sitä hieman, se sano. Mä nousin ylös ja mulla oli lökäfarkuissani aivan kauhea kohouma ja se tilanne hävetti oikeasti ihan sikana. Laskin farkut alas ja sanoin, että -hävettää oikeesti näyttää tätä juttua. Se vaan tokas -laske alushousut nyt alas! Mä laskin mun valkoset kalsarit puolireiteen ja mun muna ponnahti esiin huojahdellen oikealta vasemmalle ja sykkien.

Äijä tarttu siihen ja mä ynähdin. Se piti mun 17cm kullia tiukasti kädessään itse istuen edelleen edessäni ja veti kerta heitolla esarin taakse! Kirkas kiimatippa tuli terskan päästä esiin ja aika reilun laisesti, koska sitä alko valumaan lattialle. Se pyyhkäs sen toisen käden etusormella pois ja maisto sitä. Sit se alko runkkaamaan kyrpääni hieroen samalla terskaa. Mä olin tulla hulluksi ja mun oli pakko pyytää sitä lopettamaan, koska olin laukeamassa ja jonkin verran kanssa sattu se kireä esari.

Mä vedin nahan takas terskan päälle. Sit se alko naputella jotain olevinaan tietokoneelle ja käänty taas muhun päin. Mä seisoin edelleen housut puolitangossa sen edessä muna sykkien ja huojuen. Sitten se otti jostain mittanauhan ja tarttu taas mua munasta kiinni ja sano: Ja kirjotti ne mitat ylös.

Sitten se elko tutkimaan mun kiveksiä, nosti kullin vartta ylös ja venytteli pusseja. Mulla aika roikkuvat pussit, josta saa kyllä hyvin kiinni, ja sen se totes myös. Kun tätä tutkimista oli jatkunut varman jo 10 minuuttia, mun olis tehny mieli vetästä pari kertaa ja lennättää lastit kyrvästäni, mutta se kielsi.

Ei juma, tää äijä haluaa leikkiä koko illan! No, mutta kiimasta se oli ollut tähänkin asti ja varman myös jatkossakin! Mä olin jo odottanut vaikka kuinka kauan, että milloin mä näen ton härän kyrvän. Koko tutkimuksen ajan mä olin tuijottanut sen haaroja ja pullottavaa kohtaa housuissa. Yritin vain arvailla millanen kulli sillä oli. No totta munassa mä halusin! Se nousi hitaasti ylös ja avasi vyönsä. Muna oli hieman suurempi kuin omani, esinahka oli terskan päällä.

Munan ympärillä oli karvoitusta, mutta joskus niitäkin oli trimmailtu koskapa karvoitus ei sentään tursottanut valtoimenaan. Samassa tajusin, että oma kaluni oli ehtinyt hieman jäykistyä, mutta ei sentään seisonut vielä täysin jäykkänä. Laiteilla sitkeästi pysyttelevä kuuma löyly antoi hyvän tekosyyn laskeutua köyryssä ja samalla pystyin peittelemään omaa puolijäykkää oloani. Jormakin tuli alas lauteilta, otti pesuvatiin vettä ja valeli päällensä. Kietaisimme pyyhkeet ympärille ja työnsin savusaunan oven auki.

Vesihöyry nousi molempien iholta kun kävelimme kohti laituria. Leirin tyttöjä oli nurmikolla ja huomaisin, että meitä katsellaan. Kävelin nopeammin kohti laituria. Kiljaisin ja samalla vaihdoin kävelyn juoksuksi.

Jorma läimäytti takapuolelleni ja sanoi, että hop hop. Laiturin päässä heitin pyyhkeen ympäriltäni ja vauhtia hidastamatta hyppäsin suoraan järveen. Toinen molskahdus kuului vain pari sekunttia omani jälkeen ja Jorma ui perässäni. Järven vesi oli lämmennyt kesän aikana ja tuntui lämpimän saunan jälkeen suorastaan ihanalta. Jorma vastasi pärskäyttämällä vettä takaisin ja vesisodan alkaminen oli väistämätöntä.

Tuskin arvasin millaiset voimat kaverillani oli, sillä yritykseni pysähtyi vastaotteeseen ja tunsin käsivarsien puristuvan ympärilleni.

Pistin parastani vastaan ja painimme lopulta järvessä veden ollessa lähes rinnan tasolla. Kun kumpikaan ei saanut toista kaadettua, seisoimme lähinnä vastakkain tiukassa sylioteessa - tunsin Jorman kalun omaani vasten. En ole varma, mutta minusta tuntui kuin Jorma olisi keinuttanut lähes huomaamatta itseään minua vasten, tunsin sen selvästi munassani. Hän kipusi pari askelmaa laiturin tikkaita ja saatoin nähdä alastoman takapuolen ja kivekset.

Sitten Jorma nappasi pyyhkeen, kietoi sen ympärilleen ja nousi kokonaan laiturille. Hän kääntyi, haki hieman kauempana olevan pyyhkeeni ja ojensi sen minulle, jonka kietaisin vyötäröni ympärille ilman, että olisin joutunut esittelemään kaluani näköyhteydellä oleville leiriläisille. Laiturilta saunaan menevälle laatoitukselle jäivät kahdet märät jalanjäljet kun kävelimme peräkkäin takaisin savusaunaan. Oli oikeastaan ihme, ettei sauna ollut vuosien saatossa koskaan syttynyt tuleen, vaikka sitä lämmitettiin kesäkaudella monta kertaa viikossa ja savusaunat tunnetusti palavat herkästi.

Saunaan mahtui kerrallaan lähes parikymmentä ihmistä, eikä sen lämmittäminen ollut mikään helppo työ eikä varsinkaan kenen tahansa tehtävissä.

Neljän tunnin lämmittämisellä isosta kiukaasta sai aivan loistavan pehmeät löylyt ja lämpöä riitti miltei aamuyön tunneille asti. Jorma laski käteni reidelleen, puristi sitten kahdella sormella kohdasta, josta päivällä olimme sykettä mitanneet.

Kysyin Jormalta, saiko tämä mitattua pulssia reideltä. Hän kielsi siinä onnistuneensa ja ehdotin, että voisin näyttää. Otin Jorman polvesta kiinni ja levitin hieman reisiä. Jorma ei sanonut mitään, antoi käteni liukua reiden sisäsyrjällä kun yritin saada pulssia. Jorma levitti jalkaansa niin, että se kosketti nyt omaani. Oma sykkeeni tuntui nyt selvästi sormenpäissäni, mutta ei kaverini pulssi. Samassa huomasin jotain muutakin. Jorman jalkojen välissä alkoi tapahtua ja aiemmin pieni tuppikulli paisui hieman.

Jorma ei sitä peitellyt, mutta yritti olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kaverini nytkähti tahattomasti, mutta ei vienyt kättäni poiskaan. Hyväilin mitään sanomatta välillä reiden sisäpuolelta, välillä koskien kalua, joka nyt alkoi olla jo täydessä seisokissa. Puristin käteni kalun ympärille, vetelin hiljaa muutamia kertoja ja sitten puristin tiukemmin käden kalun ympärille.

Lypsin luokkakaverini kalua ja toisella kädellä aloin hieroa alla olevia kiveksiä. Kädellä vedin välillä esinahan täysin terskan päälle, välillä taakse kokonaan, mutta Jorma pyysi etten vetäisi niin taakse. Huomasin Jorman rintakehän alkavat nousta ja laskea nopeammin ja hengityksen tahti tiheni.

Kyrvän mittaus koodi net -

Iso kyrpä video kyrvän mittaus - Piteå Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Toinen molskahdus kuului vain pari sekunttia omani jälkeen ja Jorma ui perässäni. Mulla on erektiossa cm ja oon 14v. Kun hetken kuunteli niin kommentti "jalkapöytää piti korjata" sai lääkärille hämmsätyneen ilmeen. No, mutta kiimasta suomalaisia alastonkuvia afrika kampos oli ollut tähänkin asti ja varman myös jatkossakin! Pian lääkäri siirtyi Mikan vasenta kivestä tarkastelemaan ja aluksi paineli sitä ja sen jälkeen kävi sen lävitse sormenpäillään. Kaikenlaisia ongelmia sitä onkin ihmisillä.

Jorma levitti jalkaansa niin, että se kosketti nyt omaani. Oma sykkeeni tuntui nyt selvästi sormenpäissäni, mutta ei kaverini pulssi. Samassa huomasin jotain muutakin. Jorman jalkojen välissä alkoi tapahtua ja aiemmin pieni tuppikulli paisui hieman. Jorma ei sitä peitellyt, mutta yritti olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kaverini nytkähti tahattomasti, mutta ei vienyt kättäni poiskaan. Hyväilin mitään sanomatta välillä reiden sisäpuolelta, välillä koskien kalua, joka nyt alkoi olla jo täydessä seisokissa.

Puristin käteni kalun ympärille, vetelin hiljaa muutamia kertoja ja sitten puristin tiukemmin käden kalun ympärille. Lypsin luokkakaverini kalua ja toisella kädellä aloin hieroa alla olevia kiveksiä. Kädellä vedin välillä esinahan täysin terskan päälle, välillä taakse kokonaan, mutta Jorma pyysi etten vetäisi niin taakse.

Huomasin Jorman rintakehän alkavat nousta ja laskea nopeammin ja hengityksen tahti tiheni. Puristin käden tiukemmin kyrvän ympärille ja runkkasin. Kesti hetken ja luokkakaverin suusta kuului lyhyt äännähdys. Samassa näin miten ensimmäiset spermatipat lensivät kalusta ja heti perään paksua valkoista nestettä syöksyi enemmänkin valtaosan jäädessä kädelleni. Olimme tunteneet toisemme kohta kymmenen vuotta, mutta ensimmäisen kerran leikit päättyivät yhteiseen runkkailutuokioon.

Olin hieman hämmentynyt, mutta tyytyväinen. Käännyin kaveriini päin ja levitin jalkani, että hän sai paremman otteen kalustani. Edestakainen liike tuntui hyvältä ja nojasin käsilläni taaksepäin lauteilla. Sitten tunsin jotain uutta. Jorma oli kumartunut eteeni ja otti kaluni suuhunsa. Näin hänen huultensa liukuvan munani vartta pitkin edestakaisin ja sormet hieroivat kiveksiä.

Huulten liike kyrvän varrella tuntui vieläkin paremmalta kuin runkkaus. Välillä ne tuntuivat hyväilevän terskaani, välillä huulet imivät tiukasti vartta ja liukuivat edestakaisin. Sitten Jorma vaihtoi asentoa ja tunsin sormet kaluni juuressa samalla kun huulet jatkoivat imemistä. Tämä tuntui vieläkin ihanammalta. Vaihdoin omaa asentoani niin, että saatoin toisella kädellä painaa Jorman päätä tiukemmin kaluani vasten.

Hyväilin hänen hiuksiaan ja hierovat sormet tuottivat kyrvän juuressa nautinnon, jota en ole koskaan aiemmin kokenut. Nytkähtelin ja tunsin, miten spermat lähtivät liikkeelle kiveksistä.

Sitten se elko tutkimaan mun kiveksiä, nosti kullin vartta ylös ja venytteli pusseja. Mulla aika roikkuvat pussit, josta saa kyllä hyvin kiinni, ja sen se totes myös. Kun tätä tutkimista oli jatkunut varman jo 10 minuuttia, mun olis tehny mieli vetästä pari kertaa ja lennättää lastit kyrvästäni, mutta se kielsi.

Ei juma, tää äijä haluaa leikkiä koko illan! No, mutta kiimasta se oli ollut tähänkin asti ja varman myös jatkossakin! Mä olin jo odottanut vaikka kuinka kauan, että milloin mä näen ton härän kyrvän. Koko tutkimuksen ajan mä olin tuijottanut sen haaroja ja pullottavaa kohtaa housuissa. Yritin vain arvailla millanen kulli sillä oli. No totta munassa mä halusin! Se nousi hitaasti ylös ja avasi vyönsä. Pullotus oli tosi komea sen housuissa, enkä malttanut enää odottaa.

Mä olin ihan varma että sillä on kyrpärengas tai joku kyrvässään, kun se pullotti niin komeasti. Se avas ylimmän napin ja veti vetoketjun alas. Ja terskan muoto näky komeesti. Niin komeesti, kun isoterskaisella äijällä vain voi näkyä. Se laski itse kalsarinsa alas ja vittu siinä se oli: Ja se oli todella paksu kuin tukki, niin ku se oli ilmoittanut. Lekurini alko vedellä hitaasti esinahkaansa edestakaisin ja sano –näin sen kuuluu liikkua. Otin sen paksun kullin käteeni ja se oli kuuma.

Vetelin pari kertaa sitä ja hieroin terskaa ja se käski lopettaman, koska oli kuulemma lähellä tulla. Sitten se käski mun mitat sen kyrvän sillä samalla mitalla millä se oli just mitannu mun pojan kyrvän.

Ok, oli mitä oli mutta komea ja paksu se oli ja koko huone oli niin täynnä kiimaa, että huhhuh! Molempien oli pian pakko alkaa runkata seosoviltaan siinä keittiössä. Äijä tuli muia lähemmäksi ja huohotti mun korvaan jotain irstauksia, ja leikki kielellä mun korvan kanssa ja mä huohotin sen korvan jotain –Iso paha lääkäri, isokyrpäinen vanha lääkäri, tutki mun kyrpää, runkkaa mun munaa. Äijän sperma oli paksua ja sitä tippu lattialle ja mun housuille ja siinä se seiso housut kintuissa, sandaalit jalassa, muuten vaatteet päällä ja huohotti ja runkkas viimeisiä lasteja munastaan.

Joo kyllä me tavattiin vielä uudelleenki. Pistäkää mailia ja kertokaa, mitä piditte: Mikaa mietitytti tulevan tarkastuksen sisältö. Hän oli kuullut jo tarkastuksessa olleiota kavereilta, että munaa saattaapi joutua esittelemään ja että se tultaisiin läpikotaisesti tutkimaan.

Mika sivutti nämä pelotteluna. Ovi narahti auki, ja Mika pyydettiin aluksi terveydenhoitajan vastaanotolle. Naispuolinen erveydenhoitaja nimeltä Sanni pyysi Mikaa ottamaan hupparin pois päältä. Seuraavaksi hoitaja pyysikin Mikaa kävelemään vaa'alle ja painoa oli 62kg. Mika meni seuraavaksi mittanauhan alle ja pituudeksi mitattiin cm. Vielä tämän jälkeen hoitaja tutki kuulon ja näön, ja sanoi lähtevänsä nyt ja että läääkäri jatkaa tästä eteenpäin.

Ovea koputettiin ja terveydenhoitaja avasi napilla lukituksen ja lääkäri käveli sisälle. Lääkäri kätteli Mikaa ja esitellen itsensä Juhaksi. Juha oli noin viisikymppinen asiallisen oloinen henkilö. Tämän jälkeen hän kyseli tavallisista asioista, kuten koulusta, kavereista, harrastuksista ja terveydentilasta. Mika riisuikin farkkunsa, t-paitansa ja sukkansa pois. Mikalla oli päällään seksikkäät punavalkoraitaiset tiukat Armanin alushousut.

Aluksi lääkäri tunnusteli Mikan kilpirauhasen, josta ei löytynyt mitään. Tämän jälkeen lääkäri käski Mikaa seisomaan ja olemaan selkä lääkäriä kohti ja koskettamaan varpaita sormillaan samalla kun lääkäri tutki selän. Tämän jälkeen lääkäri käski Mikan istumaan taas ja pienellä kumkvasaralla testasi raajojen reaktiot ja lampun avulla tutki silmät ja korvat. Mika oli ko helpottunut, ettei muniin ole vielä kajottu ja ajatteli päässeensä pälkähästä, kun lääkäri sanoi "Seuravaksi kivestarkastus".

Huhut olivatkin totta, Mika ajatteli tyrmistyneenä ja jännittyneenä. Lääkäri aluksi katseli Mikan munia ja penistä, joka oli muuta ihoa huomattavasti tummempi ja paljaaksi ajeltu. Nyt hänen munansa on aivan esillä, ja Mikaa nolotti sen pieni koko. Ilmassa meni viileä veto, jonka Mika tunsi menneensä kivespussinsa alta, kun lääkärin lämmin käsi otti otteen Mikan oikeasta kiveksestä. Aluksi lääkäri paineli sitä sormenpäillään jonkun kymmenen sekuntia tämän jälkeen siirtyen käymään sitä lävitse sormenpäillään noin minuutin ajaksi.

Mika oli ihan hermona ja jännittyneenä koko hommasta. Olihan tämä ensimmäinen kerta, kun hänen munansa olivat lekurin tarkastuksessa.