The pussy teinitytön pimppi

the  pussy teinitytön pimppi

Jorma, Itse asiassa mä olen asiantuntija siis siinä mitä tulee teinien kanssa työskentelyyn. Eikä siis vain näytä joltain muulta, vaan myös nuorten kanssa käymieni keskustelujen perusteella myös on sitä. Jottei kellekään jää epäselväksi: Seksi ON teineille tärkeä asia, se kiinnostaa, mietityttää ja joitakin myös jossain määrin pelottaa.

Tyttöystävän löytäminen ON monille pojille tärkeää. Tyttöystävän löytäminen ON monille pojille vaikeaa. Laasanen otti tämän kirjoituksensa pohjaksi Väestöliiton poikienpuhelimen, ei siis mitään nuorten seksinpuutteessa elävien miesten auttavan linjan. Ajattelit siis, että nuoret kertovat sinulle asiat suoraan ja rehellisesti? Eivätkä vain sitä, mitä arvelevat sinun haluavan kuulla? Niin, eihän täti voi mitään tietää. Ei vaikka olisi ollut teinien kanssa tekemisissä, noin teinin keskuudessa useamman vuoden ajan lähes päivittäin.

Ei vaikka olisi työskennellyt ns. Sillä täti ei yksinkertaisesti voi tietää teinipoikien vaikeuksista mitään, koska täti ei ole setä. Mutta sinä Jorma, koska olet Mies, SINÄ tiedät mitä teinit tai ainakin teini-ikäiset pojat ajattelevat, millaiset asiat seurustelun ja seksin tiimoilta heitä askarruttavat.

Koska sinä olet Mies, sinä automaattisesti tunnet teinipoikien ajatukset kuin omasi. Tyttöystävän löytäminen se vasta teinitytölle onkin vaikeaa ; Poikaystävän löytäminen on sen rinnalla aika piece of cake: Kiinnitin jo aikaisemmassa kommentissani asiaan huomiota, mutta koska asia on mielenkiintoinen, niin kysyn tarkempia tietoja. Millaisia nuo syrjäytymisvaarassa olevat teinipojat, joiden parissa työskentelet, ovat?

Jos he ovat sellaisia, joita minun ymmärtääkseni "syrjäytyminen" virallisessa kielenkäytössä tarkoittaa, eli poikia, joita opiskelun ja työnteon sijasta kiinnostavat viina, tupakka, moottoripyörät, niin en oikein osaa kutsua heitä syrjäytymisvaarassa oleviksi. Kuten totesin, tiedän tuollaisia tapauksia, ja monet heistä ovat työttömiä, vähätuloisia ja viinakin maistuu edelleen, mutta eivät he mitenkään erityisen syrjäytyneiltä vaikuta.

He voivat mennä mihin tahansa paikkakunnan tai lähipaikkakuntien baariin, ja aina joku moikkaa iloisen äijämäiseen tyyliin "Kato, XXXX! Syrjäytymisvaarassa olevat pojat, joiden kanssa olen työskennellyt, ovat jakautuneet hyvin karkeasti luokitellen seuraaviin kolmeen luokkaan:. Ovat tästä syystä jääneet tiedollisesti ja taidollisesti selvästi jälkeen muista omanikäisistään. Joissain tapauksissa ovat jo ns. Saattavat kuitenkin olla ns. Vaikuttaa luonnollisesti myös oppimiseen.

Minun mielestäni se, että Ulla-Maija Aaltonen tuli jakamaan peruskoulun kahdeksannella luokalla koulun auditorioon seksiohjeita oli mielestäni ajanhukkaa, koska meidän luokan kärki keskittyi hyvän peruskoulun päättötodistuksen hankkimiseen ja tulevaan lukiomenestykseen parisuhteiden sijasta.

Ajattelin kuitekin, että parisuhteiden ajo-ohjeiden kertaaminen saattoi olla hyväksi niille, jotka välittivät keskiarvon sijasta toisistaan joko aidosti tai vain muiden elämysten, tupakoinnin ja kaljakittaamisen jatkona. Koin tuon opastamisen melko tätimäisenä toimintana, mutta toisaalta jonkinlaisena kasvatuksesta luopuneen peruskoulun kasvatuksen välttämättömänä osana. Hyvää tarkoittavalta tädiltä UMA vaikutti. Koululla on tendessimäinen kasvatusvastuu, koska vanhemmat kieltäytyvät kasvattamasta lapsiaan siksi, että ovat itsekin kieroon kasvaneita.

Koululta edellytetään jotain ylimaallista viisautta siksi, että opettajat ovat tehneet itsestään meritokratian. Minusta teinien kanattaisi kieltäytyä teineydestä, opiskella ja keskittyä tulevaa aikuisuuteensa. Pojat pitää opettaa ryyppäämään ja tupakoimaan. Mitä nuorempana, sen parempi.

Sitten niitä tyttöjäkin saa. Varmaankaan miljonääriappiukkoja ei saa tupakoimalla ja juomalla etanolia, pitämällä pitkää tukkaa tai mustaa nahkatakkia. Yksin ei tietenkään kannata ryhtyä konservatiiviksi. Kysymys on ideaalitilanteesta, jota ei voi saavuttaa vain omaa käyttäytymistä muuttamalla: Tämä vaatisi eräänlaisen vallankumouksen.

Koulukiusattujen kannattaa etsiä tyttöjä oman koulun ulkopuolelta. Kun status-hierarkia ei näy, tyttöä on helpompi "juksata". En näe tällaisessa juksaamisessa mitään erityisen väärää, kun pariutuminen perustuu ylipäänsä aina jonkinlaiselle juksaamiselle. Pariutumiseen kuluu resursseja, nuorilla lähinnä aikaa, jonka voisi käyttää kiinnostavamminkin, esimerkiksi opiskeluun.

Itse olen kokenut pariutumisessa ahdistavimmaksi sen, että naisia saadakseen pitäisi mukamas käydä tietynlaisissa anniskelupaikoissa. Näin mukavat ravintolat karsiutuvat helposti kokonaan pois. Paradoksaalisinta on tietysti se, etten varsinaisesti ole koskaan saanut naista niistä ns.

Kallion Kulmassa ja Tenkassa on sen sijaan tärpännyt. Minulla on eräs kaveri kohta 25v, vähän minua vanhempi , joka on jättäytynyt jo vuosia sitten täysin sivuun kaikesta pariutumisesta. Käy kaljallakin vain arkisin ja sunnuntaisin, jottei vahingossakaan törmäisi omanikäisiin naisiin. Monogamia on kaikkien koiraiden etu, polygamiassa ja promiskuiteetissa vain pieni joukko eliitti-koiraita pääsee parittelemaan.

Voisi myös ajatella, että tavallisen miehen kannattaisi liittyä uskontokuntaan, joka pitää kiinni monogaamisesta, koko elämän kestävästä avioliitosta, nykyisen sarjallisen monogamian erotaan ja otetaan uusi puoliso, ja taas erotaan ja otetaan uusi puoliso sijasta. Valitettavasti tämäkään ei kuitenkaan toimi, sillä myös perinteisesti konservatiiviset uskonnolliset lahkot ovat saaneet avierotartunnan valtaväestöstä ja eroja tapahtuu näissäkin.

Epätasa-arvoista ja plutokraattista järjestystä ajetaan nimenomaan tasa-arvohankkeena, vaikka kaikki tietävät, että ihmiskunnan kaksi merkittävää innovaatiota ovat olleet monoteismi ja monogamia. Lopputuloksena on usein totaalinen syrjäytyminen ja itsemurha-aatokset".

Kukaan ei näköjään ymmärrä, että ne tytötkin on aika ujoja. Heilläkin on vaikea ottaa kontaktia. Nuoret ei ymmärrä, että ne muutkin on ihan samanlaisia ja epävarmoja. Ujous on epäsymmetristä vaikuttavuudeltaan. Ujonkin tytön voi siepata joku rutinoitunut törkimys, kun taas ujo poika ei saa ujoa tyttöä eikä ronskia tyttöä mukaansa. Tästä johtuu sitten se, että teinitytöt hakevat kypsää apua vammojensa, mm. Ujousepätasapaino kasvaa samanikäisten kesken, koska osa tytöistä on isoveljensä ja isänsä ikäisten oikeiden miesten kouluttamia.

Samalla tavalla mertiokratia tuottaa ujousepätasapainon neitsyisen ja miesajokorttinsa suorittaneiden parisuhteliikennöitsijättärien kesken. Liberalismi johtaa äärimmäiseen epätasa-arvoon.

Suurin osa normaaleista, tasapainoisista tytöistä ei koskaan seurustele koulun kingin kanssa. Yleensä se vetää puoleensa pinnallisia, epävarmoja "koviksia", jotka polttavat välitunneilla tupakkaa. Ei siinä mitään raadollista olekaan, se on ihan ok! Se mikä mättää on se, että julkisuudessa ja naisten taholta annetaan virheellisesti ymmärtää että aivan muut asiat kiinnostavat naisia Siis kuka on väittänyt, että naisia eivät kiinnostaisi itsevarmat ja aikaansaavat miehet? Varsinkin kun hyvin monentyyppisistä miehistä löytyy noita kumpaakin piirrettä.

Tietysti jos ajattelemme, että ei-aikaansaavalla tarkoitetaan jotain laiskaa vätystä, niin totta, harvaa naista tuollaiset miehet kiinnostavat. Siinä on se raadollinen puoli, ettei koulu kasvata enää raakoja, itsevarmoja eikä aikaansaavia miehiä, koska naisopettajat kasvattavat pojista tyttöjä.

Nykyään armeijakin kait kasvattaa pojista lapsia ja tytöistä miehiä. En nyt oikein ymmärrä miten tämä pariutuminen nykyään on näin vaikeaksi mennyt, en muista tallaista omasta nuoruudestani, olen luvulla syntynyt. Ehkä dementia jo iskenyt.. Harmi, ettei tämä keskustelu löydä sitä oikeaa kohderyhmäänsä eli nuoria, he eivät suurin joukoin taida lukea tätä verkkojulkaisua. Omista nuoristani voisin sanoa, että ovat vähän Rock ja Rebel ja lisäksi heillä on Itsetuntoa ja Asennetta ja tyttö- ja poikaystävistä ei ole puutetta.

Poikani perässä tytöt juoksevat, em. Eivätkä ole muuten mitään pahiksia kummatkaan! En usko, että pariutuminen on mennyt nykyään vaikeammaksi kuin vaikkapa 20 vuotta sitten. Tai että ennen lähes kuka tahansa mies kelpasi naisille ja nykyisin ei nirsoille naisille kelpaakaan enää suunnilleen kukaan tavallinen mukava mies. Joten hyvä vain, että nuoret eivät sankoin joukoin lue tätä markkina-arvoteorian ympärillä vellovaa keskustelua: Joo, okei, hieno juttu, että niin on, ja olkaa siitä onnellisia, mutta se ei nyt kuulu tämän blogin aiheeseen mitenkään.

Vähän sama kuin minä menisin jonnekin kehitysmaiden keskustelupalstalle, missä ihmiset miettivät mistä saisivat ruokaa henkensä pitimiksi, toteamaan, että ei minulla ole mitään ongelmia saada itselleni sisäfilepihviä ateriaksi -- sen kun menen ravintolaan ja tilaan sellaisen. Keskiluokkaisilla ja keskinkertaisilla ihmisillä on taipumus ajatella, ettei menestyjillä ja surkimuksilla voi olla vaikeuksia, joita ei tavallisin tavis elämässään keskimäärin koe.

Yleesä tavanomaisinta ajattelu on joillain opettajilla, jotka ovat palanneet yliopistosta kouluun käymättä välilä työelämässä tapaamassa lasten vahempia. Sama kasarmilla kasvamisen dilemma vaivaa joitain pappeja ja puolustusvoimien kantahenkilökuntaa.

Itsekin olen luvulla syntynyt. Ei tämä pariutuminen luvulla syntyneellekään mitään helppoa ole ollut. Käy todellakin sääliksi niitä, joiden himokkuus pursuaa ylitse. Toisaalta pitää ymmärtää olevansa luonnonoikku. Olen aikoja sitten murkkuna todennut: Eiköhän tämä kohta ole vallitseva suuntaus. Tietystu tossa vanhenmiten voi tulla muitakin kuvioita mukaan. Tulee vain mieleeni, että tärkein asia -minkä säännöllisesti kaikki teinejä ja aikuisiakin parisuhdeasioissa neuvovat unohtavat- on se, että sellaista kaikenkattavaa ja yleispätevää ja aina toimivaa ohjetta tyttöystävän tai poikaystävän saamiseksi ei kerta kaikkiaan ole olemassa.

Ja tämän asian myöntäminen mielestäni olisi ensiarvoisen tärkeää, kun nuoria ruvetaan neuvomaan näissä asioissa. Mitä olisi markkina-arvoteorian opettaminen? Sitäkö, että pojille aletaan jo nuorina opettamaan, että parisuhdekuvioissa kaikki viat on naisissa ja miehet ovat kertakaikkisen täydellisiä ja virheettömiä. Siis sitähän ainakin netissä vellova markkina-arvoteoria-, ytm-, atm-, pelimies- ja muu vastaava keskustelu inakin näin naisen eli minun näkökulmastani katsottuna vaikuttaa.

Naisia syytetään kaikesta mahdollisesta ja miehet pitävät itseään virheettöminä ja puhtaina pulmusina. Et ole ymmärtänyt asiaa ollenkaan. Kenties kaikenkattavaa yleispätevää reseptiä ei voida yksilöidä mutta tieto helpottaa ymmärtämään omaa tilannetta ja ympärillä vellovaa dynamiikkaa.

Tämä pätee mielestäni kaikkiin asioihin. Markkina-arvoteoriassa ei todellakaan demonisoida naisia ja nähdä miehiä pyhimyksinä. Asia voi ehkä vaikuttaa siltä koska tässä nyt nostetaan esiin miesten asioita ja ongelmia joita ei ole, eikä ole saanut pitää ongelmina. Ei tässä ketään syyllistetä. Toi lienee yksi näkökulma. Toisaalta sitten voi ymmärtää, että sen kaiken tiedon pänttäämisellä, treenaamisella ja kovalla työllä on jokin merkitys, minkä eteen kannattaa ponnistella.

Atleettisella, älykkäällä, hyvätapaisella, sosiaalisesti taitavalla ja menestyvällä miehellä on mistä valita. Mua ainakin olisi masentanut huomattavasti vähemmän, jos joku oikeasti olisi kertonut sateenkaaren päässä olevan kultaa. Sen sijaan tuputetaan "ole oma itsesi, olet täydellinen" -tuubaa, joka ei millään tavoin kannusta vielä opettajan auktoriteettiin toistaiseksi uskovaa oppilasta kehittämään itseään.

Olisi erittäin naiivia olettaa ettei näillä ominaisuuksilla ole merkitystä pariutumisen kanssa. Etkö sinä myönnä että tällainen ilmiö jota tutkimukset eri maissa vielä tukevat on olemassa? Totuus ei aina ole "kiva" Ja jos nämä asiat nousvat merkittäviksi, niin kysymyksen voi esittää lähinnä muodossa: Mutta mielestäni MA-teorialla voidaan selittää pariutumismenestystä varsinkin kun puhutaan pitempiaikaisesta suhteesta vain yhdeltä kantilta ja osittain, ja juuri tuota yksipuolisuutta pidän sen isona heikkoutena.

Jos tyttölapsen äiti äidit kasvattavat tyttärensä seksuaalisuuteen tutkimusten mukaan sallisi tyttärensä kasvaa samanlaiseksi seksiä vapaasti ja yli kaiken arvostavaksi ihmiseksi, kuin poikalapset saavat kasvaa, niin naiset käyttäisivät samalla tavoin tärkeimpänä valintaperusteenaan miehen ulkonäköä ja seksikkyyttä, kuin miehet naisen kauneutta ja seksikkyyttä.

Äidit kasvattavat tyttärensä seksikielteisiksi, koska ajattelevat, että tyttärien kannatta valita mies samalla tavoin kuin he itsekin valitsivat: Eikö kuitenkin kaikista tärkein asia ole luonne. Se, että on kivaa sen toisen kanssa. Kyllä rakastuneen ihmisen silmissä se toinen muuttuu kaikista komeimmaksi tai kauneimmaksi. No eipä ihme, että markkina-arvoteoriat ja Laasasen kirjoitukset vaikuttavat höpöhöpöltä, jos olet markkina-arvoteorian noin ymmärtänyt.

Asiahan on oikeasti lähes päinvastoin. Markkina-arvoteorian soveltamisessa keskeisin asia on oman markkina-arvon määrittäminen, ja se nimenomaan tarkoittaa omien virheiden ja epätäydellisyyden tiedostamista.

Päinvastoin, ainakin Laasasen monet esitykset markkina-arvoteoriasta vaikuttavat keskittyvän vain miehille suunnattuihin markkina-arvon parannusohjeisiin, eli ikään kuin naisissa ei olisi mitään paranneltavaakaan. No jaa, tiedä sitten miten asia pitäisi ymmärtää, mutta ainakin minun näkemistäni asiaa käsittelevistä jutuista aika suuri osa perustuu siihen mielipiteeseen, että kuinka naiset vaativat miehiltä liikaa ja kauinka mies ei koskaan vaadi naiselta likaa vaikka odottaisi kuinka mahdottomia tahansa Ja kuinka naisen odotukset ovat aina vain kertakaikkisen suuri vääryys miehiä kohtaan.

Tällä nyt en tarkoita sitä, etteikö naisten joukossa olisi niitä, joiden odotukset miehille oikeasti olisi täysin mahdottomia ja epärealistisia, mutta vähän tulee sellainen vaikutelma joskus, että naisella ei saisi olla sitten niin minkäänlaisia toiveita ja odotuksia miehelle, jotta häntä ei pidettäisi liian vaatiavana.

Jaa niin, tuo voi selittää paljonkin. Meinaan se, että puhut mielipiteistä. Minun ymmärtääkseni Laasasen tarkoitus on käsitellä tosiasioita ja havaintoja todellisuudesta, sekä niiden perusteella hahmotella ohjeita tyttöystävää etsiville miehille. Laasanen voi hyvinkin olla sitä mieltä , että naiset vaativat miehiltä liikaa. Itse ainakin olen sitä mieltä.

Tosin, olen myös sitä mieltä, että vuorokaudessa on aivan liian vähän tunteja. Se on mielestäni todella harmillista ja ärsyttävää, mutta en silti etsi enkä edes pohdi keinoja, jolla niitä tunteja voisi lisätä.

Päinvastoin, yritän muuttaa itseäni paremmin organisoivaksi ja ahkerammaksi, että ne olemassa olevat tunnit riittäisivät kaikkeen siihen, mitä haluan tehdä. Mielipiteillä ei ole juurikaan merkitystä, jos aiheena on, miten sopeutua tiettyihin tosiasioihin. Markkina-arvon opettaminen rippikouluikäisenä auttaisi ymmärtämään, ettei kannata olla kiinnostunut teini-ikäisenä teineistä, vaan koulumenestyksestä ja menestyksestä vuotiaana - 30 -vuotiaana. Markkina-arvon opettaminen opettaisi myös sen, että yksinjääminen ei ole henkilökohtainen syy, vaan siitä, että kävi huono tuuri elämässä "mala suerte".

Markkina-arvojen opettaminen markkinataloudessa on tietenkin realismia eli elämään valmistamista, ei pelkästään hyvän käytösnumeron hankkimista. Yksi suurimpia markkina-arvojen opettajia naisille maailmassa on The Sex and City. Ei ole väärin, että naiset kiinnostuvat kovastatuksisista miehistä, eikä ole yhtään enempää väärin, että miehiä kiinnostavat nuoret ja kauniit naiset. Naiset yleisesti närkästyvät , kun miehet ovat rehellisiä preferensseistään.

Samoin näkyy olevan todellinen järkytys, että sinkkuäiteys laskee merkittävästi arvoa pariutumiskentällä. Ilman yhteiskunnan laajasti tukemaa sinkkuäitiyttä naimisissa olevien miesten olisi huomattavasti nykyistä hankalampaa saada itselleen seksiin painottunutta sivusuhdetta.

Yleesä yksinkertaiset sydämellään ajattelevat ihmiset luovat niin vaikean perhemallin, että keskiälykkäät ja älykkäät ihmiset kartaisivat sitä juuri siksi, että epäilevät selviänsä monisukulaisesta verkostosta kunnialla oman ambitiontasosa mukaisesti. Esim, jos nainen haluaa pysyvän parisuhteen, on hyödyllistä tietää, että ne miehet, joita hänellä on mahdollisuus noin sitouttaa, ovat alempitasoisia kuin miehet, joita hänellä on mahdollisuus saada yhden yön juttuihin.

No ongelma tuleekin siitä, että sen miehen tason arvioiminen ei välttämättä ole maailman helpoin asia. Miehillä asia on paljon yksinkertaisempaa, koskapa miehet ymmärtääkseni arvioivat naisen tason lähinnä ulkonäön perusteella. Ja silloinhan se on varmaan suht helppo arvioida, että tuonnäköiseen kaunottareen ei ole mitäään mahdollisuuksia. Naisella tilanne on hankalampi. Jos vaikka mies tulee iskemään jossain baarissa, niin ei sitä välttämättä suoraan näe minkätasoinen herrahenkilö on kyseessä.

Harvempi ensitapaamisella utelee pankkitilin saldoa, auton merkkiä, tai tarkistaa onko miehellä mittatilauspuku päällä. Jenkeissä tehtiin testi jossa miehet ja naiset saivat arvostella valokuvien perusteella vastakkaisen sukupuolen attraktiivisuutta. Mitään taustatietoja ei annettu. Sama testi tehtiin uudestaan ja nyt annettiin taustatietoja valokuvissa esitetyistä henkilöistä.

Voi olla, mutta eivät suinkaan kaikki ihmiset ole noin pinnallisia. Kyllä minä ainakin olen optimisti ja sukon, että vielä on miehiä joille parisuhteessa merkitsee muukin kuin vain naisen ulkonäkö ja naisia, joille on parisuhteessa merkitystä muillakin asioilla kuin vain miehen varakkuudella ja statuksella.

Kokkarinen vastaa tähänkin ongelmaan: Vuosimiljoonainen evoluutio on tehnyt naiset äärimmäisen herkiksi lukemaanmerkkejä miehen menestyksestä ja sosiaalisesta voimasta. Nämä keskustelut ovat vaikeita siksi, että suurin osa ihmisistä ei pysty myöntämään, että meitä vievät tiedostamattomat kemialliset voimat historian hämäristä.

Se pelottaa monia ja siksi siitä ei saa puhua. Äärimmäisen pynttäytynyt ja piirteistään korostava nainen on usein kana, jonka kotkotuksista ei ole kuin tappiota. Toisaalta rikkiviisas tohtorinainen voi olla melkoinen ongelmakimppu "mutkattomaan hoitsuun" tai thaikkuun verrattuna. Ruma nainen löytäisi vähävaraisen miehen. Siis vähävaraisen JA vähästatuksisen miehen. Status merkitsee ja varallisuus on vain yksi keino hankkia statusta.

Kokemusta ja näkemystä varmaan löytyy, mutta ikäänkuin ulkopuolisen tarkkailijan näkökulmasta. Tässä on sekä hyvät, että huonot puolensa, kuten arvata saattaa. Nyt olet asian ytimessä. Se nyt vain niin, ettei kukaan, joka ei ole ollut itse teini-ikäinen poika, voi täysin ymmärtää teini-ikäisten poikien ajatusmaailmaa. Luonnollisesti ikääntymisen ja maailman muuttumisen myötä etäisyyttä nykynuorten maailmaan on, mutta pojat ovat aina poikia, varsinkin kun näistä perusasioista on puhe.

Toisin sanoen, teini-ikäiset pojat tietävät varmasti omat asiansa parhaiten itse. Aikuisten on usein vaikea ymmärtää murrosikäisiä, mutta selvää on, ettei ainakaan sellaisella saarnaamisella, joka perustuu aikuisten idealistiseen toiveajatteluun, eikä nuorten omaan kokemusmaailmaan, ole mitään kaikupohjaa nuorten piirissä.

Jos vastaavantyylisille materiaaleille naureskeltiin nuorten parissa jo viime vuosituhannella, miksi ihmesssä ne olisivat uskottavia tänään? Tämän lisäksi häneltä tuntui pahasti unohtuneen, millaisesta ja mille kohderyhmälle suunnatusta palvelusta Väestöliiton poikienpuhelimessa on kyse. Eli, en tietenkään kuvittele ymmärtäväni täysin tai edes mitenkään erityisen hyvin teinien, varsinkaan teinipoikien ajatusmaailmaa. Mutta siitä, millaisia seurustelupareja tuolla koulumaailmassa liikkuu yksinkertaistaen millaiset pojat sen tyttöystävän saavat ja millaiset asiat varhais teinejä askarruttavat seurustelun suhteen, uskoisin omaavani aika hyvät tiedot.

Seksistäkin, usko tai älä, oppilaat puhuvat joillekin opettajille aika paljon, vaikkakin varmasti ainakin jonkinlainen sordiino päällä. Kaiken tämän valossa, anteeksi vaan, Henryn jutut kuulostavat aika korneilta.

Kärjistystä niissä toki on, mutta Henryllä on pointtinsa. Väestöliiton neuvot ovat suurelta osin huonoja ja kyseenalaisia. Eivät ne perustu todellisuuteen, vaan johonkin idylliseen ja poliittisesti korrektiin aikuisten tätien ja setien fantasiaan.

Haluaisin tähdentää sitä, että Henkan esittämät resurssit parisuhdemarkkinoilla miehillä varallisuus, naisilla ulkonäkö eivät ole mikään kohtalo. Ne ovat kuitenkin aivan keskeisiä tekijöitä joiden avulla naiset ja miehet keskimäärin arvioivat potentiaalisia partnereitaan. Se mikä on ongelmallista on se, että jotkut ajattelevat aivan kuin näillä asioilla ei olisi mitään tekemistä pariutumisen kanssa.

Kyllä, köyhä mieskin voi saada partnerin ja ruma nainen, mutta se on epätodennäköisempää kuin näittem ominaisuuksien suhteen paremmilla resursseilla olevat kanssasiskoilla ja -veljillä. Eli näillä asioilla on merkitystä. Väestöliitto voisi trendikkäästi lisätä listaan kohdan numero 7 joka kuuluisi: Joo, ilmeisesti on trendikästä.

Esimerkiksi Lilja Tamminen ehdotti tuota äskettäin. Naisena olen ehdottomasti samaa mielta etta pelimiesoppaat yla-asteversioina jakoon. Ulkomailta Suomeen pain katsellessa nayttaa silta suomalaiset miehet sen kuin paranevat entisestaan vuosi vuodelta ja olen aivan varma etta miesasia- ja pelimiesliikkeella on jotakin tekemista asian kanssa. On todettu, että tiettyjä naisen kehon ja kasvojen mittasuhteita pidetään kauniina ympäri maailmaa.

Status taas on olemassa vasta populaatiotasolla: Koulussa voisi sen sijaan kertoa, että tytöillä ja pojilla on jotain luontaisia eroja sen suhteen, mihin viehtyy toisessa sukupuolessa ja paljonko keskimäärin himottaa ja missä tilanteissa. Pitäisi myös kertoa, että ihminen ei ole viettiensä orja eikä keskimääräisten erojen perusteella voi tai saa vetää johtopäätöksiä yksilöstä. Noin voitaisiin tutustua maailman raadollisuuteen sortumatta MAT: Mitään "stereotyyppisten sukupuolikäsitysten vahvistamista" ei tienkään voisi näinkään varovasti esitettynä oikeasti kouluihin tulla.

Paitsi jos se onnistuttaisiin pukemaan stereotypioiden purkuprojektiksi: Tämä ei ollut ivaa vaan ihan totiseksi todeksi tarkoitettu ajatus. Poikien syrjäytymisvaaraa toisaalta vähentäisi, jos he uskoisivat pääsevänsä toteuttamaan ihmisen osaa eli lisääntymistä meritoitumalla. Tämän opettaminen ei olisi poliittisesti korrektia, mutta varmaan sen voisi jotenkin salakuljettaa syrjäytymisvaaraisten poikien päähän.

Eivät kaikki sitä ymmärrä, vaikka vaikkapa historia on yhdestä näkökulmasta suuri tarina miesten meritoitumiskilpailusta kunhan osaa lukea rivien välistä. Eikö koulussa ja rippikoulussa pidä opettaa oikeaa ja vastuullista määrätietoisuutta ja aikaasaamista? Naisten tavoitteeksi sopisi vampata joku miljonääri ja voittaa palkinto miljonäärikotirouvana ja poikien puolestaan tulla miljonääriksi. Alkupääoman toisi B-sarja ottaa appiukoltaan, jolloin tavallaan oleellista olisi löytää sopiva appiukko.

Näin tavallaan pitkä matematiikka, fysiikka, kemia, kiinankieli ja muu elämään valmentava alkaisi kiinnostaa yleisemminkin. Näin saataisiin vähemmän Kokoomuksen ja SDP: Eivät teinit harrasta seksiä ja suhteita ylenmääräisesti viettiensä vuoksi, vaan meritoituakseen, hankkiakseen parisuhdetutkinnon, jolla korvaavat hylkäämisensä mahdollisimman tehokkaasti, koska kukaan ei voi enää luottaa kehenkään.

Paras turva on siis parisuhdekilpailukyky markkinataloudessa. Eikö olisi helpompaa opettaa naisia rakastamaan työnhikeä ja ruisleipää? Väärä meritointi tuottaa sekavan yhteiskunnan, juuri sellaisen kuin vain MTV3 tai Nelonen voivat tuottaa Hollywoodin avulla. Ei tarvitse olla talibani ymmärtääkseen, että elääkseen akvaatiossa tarvitaan vettä.

Bi-seksuaalisuuta ei voi sulkea pois, koska hän ylläpiti aikalaiskirjoitusten mukaan 5. Tässä ei ole ollut aikaa, seurata parin viime vuoden aikana, miten mahdollisesti tilanne on muuttunut.

Mutta vielä pari vuotta sitten, Väestöliitto, joutui turvatumaan kansalaisten raha-lahjoituksiin, jotta voisi pyörittää tuota "Poikien Puhelinta". Raha-hanat olivat jossain vaiheessa niin kuivilla, ainakin hallinnollisesti, että jopa konserttiin turvauduttiin. Jossain vaiheessa ilmaantui sitten lopulta ainakin yksi kansalainen joka turvasi puhelimen jatkuvuuden.

Samaan aikaan pyöri vaikka minkälaista kampanjaa, ja tässä nyt tuskin tarttee kertoa mille sukupuolelle. Tätäkään palstaa ei ole ollut aikaa seurata, mutta suosituksena vaan, että menkää kundit eteenpäin, jos ei vielä näin ole tullut tehtyä, ja selvittäkää hieman tuota fyrkkaa jota tässä "feminismissä" pyörii.

Jopa Miessakit havaitsi jossain vaiheessa miten kuntia kansalaisia - veronmaksajia sellaisia - ei verorahoilla elätetteviä naistutkijoita , voi lypsätä. Poikien Puhelin on soittajalle maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa poikien ja nuorten miesten arjen pulmissa. Palvelu tarjoaa pojille aikuisen ammattilaisen aikaa ja mahdollisuuden luottamukselliseen keskusteluun poikien maailmaan perehtyneen miehen kanssa.

Tukemalla toimintaamme autat meitä tarjoamaan pojille aitoa kuulemista ja kohtaamista. Tarve tukea poikien ja miesten tapaa kokea maailmaa sekä auttaa mieheksi kasvamiseen liittyvissä kysymyksissä on suuri. Lahjoita haluamasi summa Väestöliiton lahjoitustilille: Kirjoita viestiksi Poikien Puhelin.

Näin poikien elintärkeät palvelut ovat yksityisten lahjoitusten varassa, kun taas vain ja ainoastaan tytöille suunnatuille projekteille järjestyy rahoitus kunnan ja valtion kassasta.

Olen kovin epäluuloinen tälläisiin projekteihin. Pelkään, että rahat menevät kuitenkin jonkin feministi tai maailmanhalaaja-järjestön liiveihin. Noiden jossain lapuissa kyllä luki että rahat käytetään lyhentämättöminä vain tuohon puhelintoimintaan. Kai se tarkoittaa ettei rahaa käytetän Väestöliiton muihin tekemisiin. Erinomaisia kommentteja Laasaselta ja keskustelijoilta. Tuo Kokkarisen kirjoitus taisi olla iskevin, mitä olen aiheesta lukenut.

Toisaalta voi kysyä, mitä hyötyä koko miesväestöön kohdistuvasta pelimiesopetuksesta olisi, kun kyseessä kuitenkin Kokkarisen mukaan on nollasummapeli? Jos joku mies saa parempitasoisen naisen, on se toiselta mieheltä pois. Hyötyä voisi tulla siitä, että miehillä olisi realistisempi kuva omasta markkina-arvostaan, ja sitä kautta saataisiin enemmän pareja syntymän.

Kyseessä olisi ikään kuin hyvin toimiva työnvälityspalvelu. Evoluutiopsykologian mukaan ujouden ja pilvilinnojen rakentelun nuorilla miehillä pitäisi olla hyödyllistä metsästäjä-keräilijäyhteisössä. Ujous pitää nuoren miehen sivulla naisten tavoittelusta, mikä voi olla säästää nuoren miehen hengen, jos vanhemmat miehet kävisivät väkivalloin rankaisemaan nuorta kilpailijaansa. Pilvilinnojen rakentelu auttaa ehkä samalla tavalla, ja lisäksi jos nuori mies sattuu saamaan haluamansa naisen, niin pilvilinnat vahvistavat parisuhdetta ja siten parantavat suhteesta syntyvien lasten edellytyksiä jäädä henkiin.

Nyky-yhteiskunnassa ujous on vain haitallinen ominaisuus, mutta pilvilinnojen rakentaminen edelleen hyödyllistä. Tuossa listassa hyppäs 6. Itsekään et ole täydellinen. Siis tuotahan tekstiä saa veivata edestaas ties kuinka kauan ennenkuin sen käsittää. Tekstihän olettaa että on ollut tilanne jolloin on luultu tai tiedetty että Täydellinen Tyttö nainen on olemassa ja sitten ilmoitetaan loppulauseessa että Poikaa ja koko Mies-sukukuntaa vaivaa surkeus l.

Paksu analysointi ja vain yhdestä täydellisen kierosta lauseesta. Tuo lause kätkee sisäänsä valhekoukun joka tosin on varmaan kirjoitettu ihan hyvässä mielessä naisen kauniilla kädellä- eihän tällainen muuten voisikaan olla mahdollista syntyä!

Ja vitosessa taas älytön pakotus l. Miksi tällaisia neuvoja annetaan aivan tosissaan pilaamaan koko yleinen ilmapiiri? Mieskiintiöt pakollisiksi näihinkin instansseihin? Tuosta listasta puuttuu kaikista olennainen: Miehen sisäisen "käärmeen" tai "käärmeyden" tai se "Uroon" tai "Orin" löytäminen.

Ilmiselvästi jonkun naisen kirjoittama teksti joka ei tajua tuon taivaallista mieheydestä. Tuli mieleen että nämähän pamfletit sopii naiselle vallan hyvin, ei miehelle. Siis naisen kirjoittamaa perussiistiä tyttökamaa. Tämänpäiväinen Laasanen meni kyllä ihan vitsin puolelle. Naurattaa taas tuo sana markkina-arvo. Naurattaa sekin, kuinka kaikki klopit luulevat olevansa asiantuntijoita siinä, miksi jotkut toiset klopit eivät saa tyttöystävää. Joidenkin mielestä on myös selvää ettei tyttöystävää VOI saada, ei millään, koskaan, missään.

Ellei sitten ole miljonääri. Niin, ja että naiset eivät mitenkään voi tietää asioista yhtään, yhtään mitään. Valitettavasti en ehtinyt lukea kaikkia kommentteja, ehkä joissakin olisi ollut ajatusten siementäkin.

Mitä Poikien Puhelimeen tulee, se on ehdottomasti tarpeellinen. No niin, aletaanpa tutkia mistä minun ja tyttökavereitteni kymmenet poikaystävät sekä mm. Aloitetaan koulusta, se on yleisin paikka. Siellä tulee näet väkisinkin tutuksi ja huomaa helposti, jos esimerkiksi ollaan kiinnostuneita samoista asioista. Yhdessäkään tapauksessa ei ole tullut kysyttyä ennen treffeille lähtöä onko nuori mies itse tai hänen isänsä miljonääri. Seuraavaksi voisit luetella kohteet ja luvut, joissa on tullut annettua pakkeja.

Kun kävin luvun taitteessa peruskoulun yläastetta maalaispaikkakunnalla, luokan vuotiaat tytöt supisivat toisinaan keskenään sitä kenen pitäisi alkaa seurustella kenen kanssa. Sopivuuskriteerinä oli perheiden maatilojen koot ja niiden tilusten läheisyys. Vaikka miten haluaisi ei vaan oikein ymmärrä. Vähän sama kun ujo-beta ukko ei ymmärrä alfoja. Hohhoijaa, olipas laajatutkimus, huomasin että muutama klassikko oli vedetty leffoista ja muutamassa varmaankin puhuttiin pelkästä panosta eikä mistään "kumppanista".

Koska jos olet nuorempi olet vielä naivimpi kuin luulinkaan. Naurat "Markkina-Arvo teorille" vaikka se voidaan vetää suoraan luonnosta ja ihmisen seksuaalievoluutiosta, mutta heität ilmalle miten sinä ja loput jumppakerhosta saitte vihdonkin ukot itsellenne? Suomalaisessa kulttuurissa ei kannata heti toitottaa, että on rahaa mutta tuoda se esiin myöhemmin its all in the game , tiedän ettei tämäkään mahdu ymmärrykseen, täällä ollaan vähän juntteja ja kaikki jenkkilän oppaat ja jutut ei toimi, mutta suurimmaksi osaksi toimii.

Suurimman neuvon jonka voisin antaa pojille on että opetelkaa puhumaan tuntemattomille tytöille vaikka vedoilla ei ole pokkaa.. Tämä kehittää sosiaalisia kykyjä sen verran, että vanhempana kun naisista alkaa olla hyötyä..

Tässä samalla voi tarttua joka tyttöystäväkin matkaan. Avainsanana on pariutumismarkkinoiden epäsymmetrisyys. Pojilla on oma rooli, tytöillä omansa.

Sen kanssa joutuu elämään kunnes maskulistit korjaavat asian. Yksikään nainen ei tiedä millaista elämä teinipoikana on. No, ehkä pari sukupuoltaan vaihtanutta tietää, mutta siihen se jää. Nuorisopsykologit ja opettajat yms. Nuoret osaavat kyllä halutsessaan viedä näitä pässejä narussa ihan siinä missä vanhempiaankin. Jorma, jokainen tyttö ja nainen, jolla on ollut poikaystävä, tietää millä tavoin pojat ja miehet ovat heitä lähestyneet, missä on tavattu, mitä on puhuttu, miten kaikki alkoi.

Seurustelussa ja pariutumisessa osapuolia on - tadaa - yleensä kaksi. Jos tyttöystävän haluaa, suu on saatava auki.

Ja on myös hymyiltävä. Hymyilevää miestä ei nainen kovin herkästi pelästy. Sama se ovatko sanat kovinkaan järkeviä. Ex-mieheni ensimmäiset sanat minulle olivat: Samalla hän ojensi ylleni sateenvarjoa bussipysäkillä. Aloimme jutella ja bussiin istuimme sitten vierekkäin jatkamaan juttua. Tämä nuorimies voitti sydämeni olemalla ystävällinen ja huomaavainen. Eikä hän ollut edes tyyppiäni, ts. Joten ottakaa onkeen muutkin nuoret miehet.

Tytöt taas, kannattaa olla kiitollisia näistä huomaavaisuuksista eikä nyrpistellä nokkaansa. Vaikkei poika kiinnostaisikaan, aina kannattaa olla ystävällinen.

Vaikkei muodostuisi paria, voi saada toisesta hyvän ystävän loppuiäksi. Sellaista mahdollisuutta ei kannata koskaan ylenkatsoa. Poika, jos olet ujo, hankkiudu sellaisten ystävällisiltä vaikuttavien tyttöjen läheisyyteen ja tietoisuuteen, jotka hymyilevät ja juttelevat paljon. He voivat suurella todennäköisyydellä jutella sinullekin, eikä sinun ehkä tarvitse tehdä tuskallista aloitetta.

Poika voi lähettää myös kaverin sanomaan tytölle, että on kiinnostunut, haluaisi tehdä tuttavuutta, haluaisi mennä yhdessä tanssilattialle tms. Tämä on jopa erittäin yleinen tapa. Kun on juteltu jotain tyhjänpäiväistä, poika voikin jo sanoa suoraan: Mä haluaisin tavata sua myöhemminkin, sä vaikutat kivalta. Ei se ole sen vaikeampaa. Jatkaa voi pyytämällä puhelinnumeroa, antamalla omansa tai sanomalla vaikka: Sillä asettuminen toisen asemaan on aina menestyksen avain.

Toisaalta, jos tyttö on todella kiinnostunut sinusta, hän lähtee vaikka makkaratehtaan maistiaisiin. Juttu voi myös alkaa aivan vaivihkaa kaverin luona tai suuressa porukassa, jossa on molempia sukupuolia. Yhtäkkiä ja itsestään vain syntyy pareja, jotka pitävät kiinni toistensa vyötäröltä, eikä ole edes sanottu mitään erikoista.

Tämä vaatii kuitenkin porukassa hengaamista edes tämän yhden illan verran. Jos joku jää ylimääräiseksi pyöräksi, se tarkoittaa vain sitä, että juuri sillä kerralla ei joukossa sattunut olemaan hänelle sopivaa paria. Se löytyy toisella kerralla, kukaties ihan muualta. Alku kaikkeen kauniiseen voi lähteä myös ihan asiallisesta keskustelusta opiskelijoiden tai asianharrastajien kesken.

Kertokaa miehet täällä kokemuksistanne aloittelijoille, siis missä te olette tavanneet naisenne. Uskokaa pojat heitä - sen sijaan että keskenänne täällä pähkäilette ja jupisette jostain typeristä markkina-arvoista. Laasasen perskärpäset tekevät asiasta aivan liian vaikean, sillä ei tyttöystävän löytyminen oikeasti ole useimmille mitenkään mahdotonta, kunhan on paikka ja tilaisuus, ja kunhan odotukset ovat realistisia niin ettei tavoitella kuuta taivaalta.

Ja kunhan asenne on oikea, elikkä positiivinen. Olisi erittäin fiksua harrastaa jotain kehittävää, sen sijaan, että pyöritään kylillä jonkin lihatiskin ympärillä kännissä. Tämä oli huulen heittoa Yliopiston keskustelujärjestelmässä PortaCom. Kyllä Henryn jutut ovat niitä, joita meidän ujojenkin poikien kannattaa lukea.

Ei ole kiva olla se yksinäinen luuseri. Vaikka ohihan se poikuus jo on Millä tavoin Laasasen jutut ovat sinua konkreettisesti käytännön elämässä auttaneet? Mutta millä tavoin ne ovat tuoneet käytännön elämääsi sitä mitä haluat? Onnea ja rakkautta esimerkiksi? Nautinto on suurempaa kuin ennen. Naaraskin ymmärtää nämä asiat kun ei ole niin ahdasmielinen kuin naiset yleensä. P ja vitun hot V. P ja vitun hot.

Kännis sattuu ja tapahtuu on kyl totta: Tiesin heti et sulla ja mul Project Silence Project Silence on Kuopiolainen industrial Oon mä ihan kiva kusipääks Mitäs me ihan kivat kusipäät? En petä omaa kultaani koska Opiskelijana täysi läppä Näin se vaa menee. Elämä on kuin pokeria: Kunpa joku päivä ymmärtäisi Prinsessa ; Ulkonäkö kertoo puolet ihmisestä!

Mä pidän tätä tärkeen, aset Tupakka tappaa, mutta voiha Vittuile vaan joku kaunis p Rakkaus on sitä, että tekis Näin se on seksisuteet erikseen, nyt puhun Jatka vaa paskan puhumista, Kaikki menee joskus päin he Eli tänne kaikki siipirikot ja kaikki joilla on Ainut mikä näyttää hyvältä Tein klubin erään ihmisen sanojen mukaisesti En Pelkää Rakastaa, Vaan Pe Mun luonne o paljon parempi Panisitko vastaan jos panis Parhaita voi olla vaan yksi, joten miksi ottaa Ei me juoruta me vaan rapor Tissit panettaa Tissit panettaa.

Anna pusu Anna pusu. Fakta on se, että tässä ka Ensimmäinen lause on joksinkin totta kaikissa. Kaikki joilla on upea farkkupeppu ja ne jotka Olen liian hetero oppiaksen Niille joille ruotsi ei ole vahvin laji: Haluun polkee sua ku tulpat Heräsin Kuubasta bongi pers Ei tämä panetus halaamisell Amis ja ylpee siitä ikuinen amis liittyy tänne: Saanko pummii sulta seksii?

Seksi on parasta huumetta!!! Ystävät Jotka Ei Puhu Paskaa. Klubiin pääsee vain kutsusta tai hakemalla Rakkauden voit saada, peitt Kaikkea ei voi saada.. Petri Nygård - Onko Sulla Pokkaa? Oon saletisti jääkaapilla Oon saletisti jääkaapilla c: Rakkaus on vain panetuksen Kipitäs nyt vittuun siitä!

Joskus täytyy vain sanoa mitä ajattelee. Panisin jos joku antais Kun ulkonäkö ei riitä. En osaa, enkä varmasti opet Kännis ja läpäl Niihä se yleensä on. Aamu kahvi on pakollinen Kaikki ketkä juo aamu sumpin vähän niinku Onks Pakko Jossei Taho?? Ei oo pakko vai onko? Kyllä minä muistaisin jos p Kyllä minä muistaisin jos päissään olisin ollut Musiikkimaku ei ole pukeutu Kerään Aina Kusipäitä Ry kaikille joiden rakkaus ei aina oikeen suju..

Kylläpä panettaa No eiköhän sen kerro jo nimi Saksanpaimenkoirat Tänne voi liittyä kaikki, joilla on tai on P Poseeraajat Vain parhaille poseerajille. Anna haulikko, näin juuri p Elämä on kuin pokeri, jos e Juon itteniki pöydän alle.. The Vampire Diaries Vampyyrisarja. Kihlaus on lupaus avioliitosta tänne kaikki jotka ajattelevat näin.

Penkistä nousee ainaki oma Pienet tulot, mutta Elvikse Pipefest Kaikki jotka on tulossa, nii liittykää: Rakkaus on ihanaa ja jos ku Sananvapaus Suomessa sananvapaus on turvattu perustuslain Vitut tästä, musta tulee po Se ilme kun tulee faceen ja En polta, eli maistun mansi P Gary Moore Mitä suurempi perse, sen en Mitä suurempi perse, sen enempi katteltavaa.

Impaled nazarene nyrkillä tapettava huora. Pienet tissit Eihän niitä voi olla rakastamatta. P Ryan Dunn Kaljaa ja villiä seksiä ;P ;: Makuni on yksinkertainen Makuni on yksinkertainen - tyydyn vain parhaaseen. Nauti päiväsi hetkistä pien Välitä, tunteile, itke ja naura ystäviesi Tervetuloa klubille En Pelkää Pissikset vittuun Pissikset vittuun.

Älkää riidelkö, vaan oppika Kun oppii keskustelemaan asiat pois sydämestä, Ei huolia kannata yrittää v Näin se vaan on hyvät ihmiset! Muumilimsa 1,5 L pulloon! Tämä klubi on kaikille niille, jotka rakastavat Hei Pupu, Haluut Sä Porkkan Alkoholia vain päivinä, jot Kapina Haaremi® baari auki, ovet auki, pullot auki, takit auki, Hauskaa voi pitää ilman alk Hauskaa voi pitää ilman alkoholiakin.

HipHop Hiphoppia nyt aina ja ikuisesti. Kaksimielisyys on positiivista Kaksimielisyys on positiivista. Kalja on mun paras kaveri,k Juomat on oma valinta, mut tää Kalja on Ei muuta ku pienet ämpärilliset sille ;D. Riehu Jos Tekee Mieli,Pane Järjen yläpuolella ajatus k Ei tässä nyt kummempia kuvauksia tarvita.

Party like a rockstar, fuck Pääsy helvettiin pitää ansa Viikonlopun unikeot Kaikki ketä tykkää nukkuu viikonloppusin Valvon yöt nukun päivät tänne kaikki vain jotka tuntevat samoin. Hirveetä vittuilua ja armot Sori nyt vaan, mut sä oot i Tänne vaan kaikki jotka ovat syntyneet Kaikille niille, jotka ovat sitä mieltä että Kaikki jotka luulee leijailevansa tänne!!! Seksi on parasta liikuntaa Never underestimate the pow Autoilu on parasta mitä voi Autoilu on parasta mitä voi tehdä housut jalassa.

Penkiltä nousee ainakin oma Seksiä aamulla, päivällä se Vähempi ei riitä ;. Vedä vittu päähän ja leiki Illan suunnitelma selkee, j Kyllä jos asia on näin nii liity ihmees: Psytrance Psykedelisen konemusiikin ystäville suunnattu Miksi jauhaa paskaa, ku pur Meitä on moneen junaan kaverit ;.

Pienessä kännissä tulee jän Kahvia ja tupakkaa Kaikille jotka huomaavat kahvin ja tupakan Ei tarvii kiittää, viiskymp Nopeusrajoitukset on tehty rikottaviksi.

Se joka liikaa uskoo, petetään. Snow Whites Poison Bite. Jos tää juominen ei pikkuhi Pelkoa Ja Inhoa Las Vegasissa. Itkisitkö onnesta jos sua p Thank you alcohol for pimpi Kaikille jotka tunnustavat elämän oikean suunnan! Vaikka kuinka paljon tienai Mikään ei saa mua luovuttaan, et voi mua A Täältä löytyy kaikki sonta! Kaverei o liian paljo , mut Aamu alotetaan seksillä ja En minä rivoja puhu, teillä Ai mä en pysy pystyssä, kat Don't hate the player, hate Seksissä pitää olla sekä la Vaikka seksissä se laatu korvaisikin määrän, Jos samaa mieltä niin liittykää ihmees.

Tänne sit kaikki vähemmän normaalit lapsukaiset Ei mulle lämpee saunakaan. Proyo Kirjoittelen tänne uusimmat uutiset omista The Devil Wears Prada. Jos mä oon huono, sä oot tä Kaikki mun kaverit on juopp Prinsessat ei jakele Kukaan tosirinsessa ei jakele kaikille ;. Mä oon tämän talon johtaja P Lokomotiv Yaroslavl Jääkiekko joukkueen ja Pelaajien muistoksi! Onni jätti, toivo petti mut En valitse sitä kenen kanss Eiköhä selitys oo kaikille selvä.

Ei tähä tarvii ees mitää sanoo Playstation 3 Playstation 3. Jos hiphop kuolis herättäis Vaikee sanoo jos tunnet suurta,myötätuntoa tätä Kauneus on pinnallista, rum That's the way it goes. Tytöt jotka tykkäävät potkia munille. R - HipHop Kaikki jotka fiilaavat tai vihaavat musaani, Paskan puhujat Puhuu yleensä paskaa muista Rakkausko se mua polttelee Rakkausko se mua polttelee kun oon ihan ilmi Aina voi juoda vielä yhden Aina voi juoda vielä yhden tai pari: Iha vitu jepa, korkkaa nyt Mikäs vittu kaikki asiat pi Seksi Harrastuksista Paras ;.

Ikuinen lapsi Ikuinen lapsi. Koulutuskeskus Salpaus Koulutuskeskus Salpaus. Krapulassa panettaa ; Krapulassa panettaa ;. Mielestäni näytän, kuulostan ja tunnun Kyseisten lajien harrastajille ja niistä Pidä huoli sun omist asiosta.

PUMA Yksi parhaista vaatemerkeistä!! Aidon Kauneuden Puolesta Kauneus on aivan liian kauan määritelty hyvin Jollekkin olet vain muru, m Kipuun tottuu, ku tarpeeks Mulla on oma elämä, niin ei Mä oon ase Oo sä mun panos Olutta menee, ku sille pääl Paha sana voi olla pieni, m Seksi ja erotiikka kuvat pois Tää ei o mikää alaston suomi jos voi laitel Älä yritä tehdä itseäsi täy Oon livenä vieläkin rumempi!

Poppi soi ja lujaa!! Punapäät on pornoja Only Redheads and only Women. Anna Haulikko Taisin Nähdä Tällä Naamalla,Tällä Kropalla itsekunnioitusta! Välillä pitää olla tuhma et How High - Pilvessä. Jos Vihaat mua Ja Halut Amp Parturi-Kampaajat Parturi-kampaajat sekä alan opiskelijat.!

Vantaan ammattiopisto Varia Vantaan ammattiopisto Varia. Nauran Paljon, Eli Oon Sale Eli tarkoitan että pyydät treffeille että Rip Ronnie James Dio Ronnien muistolle tuolle mahtavalle laulajalle.

Pipefest Pipefest jälleen Himokselle heinä-elokuussa Ei oo riemulla rajaa kun on Jos välität, nii välitä mul Pain Confessor Hämeenlinnasta kotoisin oleva Thrash-yhtye Pelicans Kaikki, joille Pelicans on enemmän kuin Näin se vaan menee.. Jos sikaa saa sanoa poliisi Mitä tehdä kun läheinen poi Runkkaa Päivä Kanssani Kulta. Korttini pitäs olla kuivumassa Kaikille jotka ei nyt ihan noudata yleisiä Naiset on pahoja Nii: Pojat meitä on kusetettu Pojat meitä on kusetettu.

P [Riikkaaah] Sä lähit liian nuorena, mutta toivon,että sulla Ystävät ovat tärkeimpiä ihm Epätäydellinen Totuus on nykyään harvinaista ja sitä pitäisi Orgasmi päivässä pitää lääk Ei pahalla, mut tahallaa. Pannaan uunissa, koska muua Niille joille ei lämmetä: P Topi Sorsakoski Tänään pullo korkataan, huo Tää on harrastuksen perusperiaate ;.

Lopettakaa Syrjintä Ja Ns. Olisi hienoa jos ihmiset voisivat elää sovussa Alkoholi pilaa ihmissuhteet valitettava tosiasia. SuperStar® nimi kertoo kaiken Säälin saa ilmaiseksi, mutt Säälin saa ilmaiseksi, mutta kateus pitää ansaita. Posliini on paras Posliini. Seksi on parempaa ennen vii Jopa maailmalla puhuutaan suomen seksin Moottoripyöräilijät kaikki saa tulla ketkä omistaa mopon tai Tietäisitpä kuinka paljon m Jatka vaan paskan puhumista Mitä enemmän kateutta, sitä Niinhän se yleensä menee!

Onks sun vanhemmat jotain s Suomi on vapaa maa joten ei pitäisi syrjiä Vitut koulusta, must tulee Vitut koulusta, must tulee strippari. Ale pub, Hällän kellari, Ta Jokainen päivä on yksi uusi Vampyyripäiväkirjat Samannimiseen romaanisarjaan perustuva Lapseni on minulle kaikki k Minkä nuorena oppii sen van Parkour Kaikki Suomen "hoteimmat" tracerit. Saat tulla yöks jos panet. Tänne kaikki Hopparit ;. Japani Japania maan ja taivaan väliltä, jopa enemmän.

Jippu Tänne kaikki jipun fanittajat!! Olen niin komea että poliis Kalja kusettaa aluksi mutta Mielummin Nintendoo, ku naa Savon ammatti- ja aikuisopisto Savon ammatti- ja aikuisopisto. Älä jauha paskaa,ku purkkak Kaikki ketkä on samaa mieltä niin Tavoitteena rantakunto ennen maailmanloppua ;. Hevi on parasta tänne kaikki, joiden mielestä hevi on parasta Kittenplay Kuka haluaa leikkiä?

En juo alkoholia, mitä nyt Nielevät naiset on parhaita! Juuri näin ; Luulis löytyvän jäseniä! Nosta sinä penkistä, minä n Kaikki rahamiehet nostaa pankista, köyhät Paras puolustus on hyökätä Välillä tuntuu että se paras puolustus on vain Tänne saa tulla kaikki ne jotka on jollain Ei aina tarvitse olla niin kuin Eläinten Puolesta Puolustetaan eläimiä väkivallalta ja muilta Ei tarkoita välttämättä tappelua!

Munaa pannulle ja makkaraa Kummeli jackpotista the Kissanainen. Naisella pitää olla muodot! Eiköhän nimi jo kerro, etät naisella pitää olla Miksi nykyään monilla pikkutytöillä on pimpin sijaan etupylly? Mä en osaa ehkä asettautua näiden vanhempien kenkiin, koska olen aina ollut todella avoin ihminen kaikissa elämän aspekteissa, mutta en osaa kuvitella muuta syytä tuollaiselle rajoittuneisuudelle kuin kenties jonkinlainen seksuaalinen rajoittuneisuus?

Etupyllyä osaisin odottaa varmasti juurikin joltakin ankaran uskonnollisen kasvatuksen saaneelta naiselta, joka on opetettu lapsesta asti häpeämään alastomuutta ja seksuaalisuuttaan. Tosin siinäkin kohtaa ihmettelen, että eikö kuitenkin olisi ihan sallittua viitata ruumiinosiinsa kunnollisilla termeillä. Muuten kuin sen pimpin suhteen.

En muuten tiedäkkään, miksi sitten pippeliä sanotaan? Tuskin kukaan yrittää aiheuttaa tuolla etupyllyllä mitään haittaa, mutta kyllä mun maalaisjärki ainakin sanoo, että lapsi jolle on opetettu pienestä pitäen, että pimppiä pitää sanoa etupyllyksi, alkaa isona tuntea olonsa epävarmaksi, kun kaikki muut sanovatkin sukupuolielimiään pimpiksi. Ehkäpä sitä pimppiä ei uskalla sanoa ja koko sukupuolielimiä alkaa hävetä. Seuraavana mukana sitten seksin pelkääminen ja loppuiän seksuaalinen rajoittuneisuus.

Maalaillaan nyt niitä kauhukuvia ihan pahimman skenaarion mukaan. Ei kai kukaan lapselleen halua tällaista opettaa? Paitsi tietenkin he, jotka uskontonsa puolesta ovat sitä mieltä, että seksuaalisuutta kuuluu hävetä. Onko teillä pimppi vai etupylly? Jos teillä puhutaan etupyllystä niin miksi? Mikä se pippeli sitten on? Meil kyl 2-vuotias poika tietää tasan tarkkaan, et hänellä on pippeli ja äitillä on pimppi. Pimppi ja pippeli ja piste.

Kyllä meillä ainakin on lapsosia myöden pimpit ja pippelit. Koskaan kuullutkaan mistään etupyllystä?! Joskus oon aikaisemminki kuullu tai lukenu tuosta etupyllystä, mutta silti vieläki repesin totaalisesti: Järkevämpää puhua asioista niiden oikeilla nimillä, ettei tule turhia epäselvyyksiä ja sekaannuksia! Kyllä lapsen täytyy tietää mitä hänellä on: D samaa en ymmärrä näitä sukupuolettomia lapsia jotka kasvatetaan täysin sukupuolineutraalisti eikä kerrota lapselle kumpi hän on..

Päättäköön lapsi itse kumpi on. Seksuaalisuus on normaali asia, ei tehtäis siitä numeroa: Enemmänkin kyseessä on joku aiempien sukupolvien asennevamma, joka sitten vaihtelevissa määrin on vielä siirtynyt nykyisille vanhemmille. Nykyään toivottavasti lapsille puhutaan oikeilla nimillä ja riittävästi ja riittävän ajoin sukupuoliasioista, niin ettei kukaan teinityttö enää tule raskaaksi ennen kuin todella ymmärtää mistä ne vauvat todella saakaan alkunsa.

Hyvä pointti, minua vain alkoi ihmetyttään että mihin uskontoon viittasit tuolla seksuaalisuuden häpeämisellä? Itse en osaa yhdistää tuollaista mihinkään uskontoon, siksi kysyn: En tiedä mitä Emilia tarkoitti, mutta minä itse ja moni tuttuni yhdistää seksuaalisen häpeämisen ylipäätään uskontoihin stereotypioiden takia.

Näin ainakin omalla kohdallani, siskoni ja minut on kasvatettu ihan luterilaisessa perheessä ja äitimme on todella arka puhumaan seksuaalisuudesta, se on hänen mielestään pelkästään avioliiton sisäinen asia, eikä sitä kuulu huudella muualla: Tämä nyt ei tietenkään päde kaikkiin uskovaisiin, mutta halusimpa kertoa että näinkin voi olla: Kun koulussa puhuttiin yläasteella masturboinnista ja kysyin siitä äidiltäni, hän sanoi, että ei sellaista tulisi opettaa kouluissa, kun se kuuluu avioliittoon!

Näin kun Eevaliina sanoi, mutta lisäksi jotkut uskonnolliset ryhmät oikeasti opettavat, että seksuaalisuutta pitää hävetä ja siitä ei saa ikinä puhua. Esim jotkut helluntailaiset lahkot: Niin tätä käsitystä tahtoisin oikaista, että ei meillä nähdä alastomuudessa tai seksissä mitään hävettävää vaan hyviä asioita ne on: Vanhemmat ihmiset niitä saattaa kainostella, mutta se johtuu vain historiasta, aikaisemmin selsuaalisuudesta ei ihan yleisesti ottaen ollut tapana puhua. Nykyään homma on tietysti toisin, eli ihan tavallisesti puhutaan.

Tietty siitä voi saada käsityksen että seksiä tai alastomuutta nolosteltaisiin tai ettei niistä pidettäisi, että seksi on tapana liittää avioparien aktiviteetteihin.. Pimppi on pimppi ja pippeli on pippeli lapsilla ainakin: Oon käynyt teidän kirkon tapahtumissakin ja niissä on hauskaa: D vaan nimenomaan siis näitä lahkoja, jotka elävät tavallaan omassa pienessä kommuunissaan ja toteuttavat uskoaan oman mielensä mukaan.

Eli tulkitaan raamattua miten sattuu ja sen avulla leimataan hyväksyntä kaikelle väärällä. Joo mä en kans ymmärrä tällästä ihme hissuttelua.. Se on kumminki suuri osa ihmistä, halus sitä nämä hissuttelijat tai ei… Oma isäni on vähän vanhanaikainen luvulla syntynyt ja sain usein saan joskus edelleen.. Miksei siinäkään kohtaa voinu iha suoraan sanoa et mitä saa tehdä ja mitä ei: Sitä vaan kummastelen et miksi tämmösiä asioita pitää nii vaikeesti kiertää ja kaartaa.

Onhan se toki ymmärrettävää, jos on saanu sellasen kasvatuksen ettei näistä puhuta ni on vaikee päästä siitä mielikuvasta et se on jotenki väärin. Mutta bitches please ny eletään jo eikä mitää lukua, media sylkee seksiä joka tuutista ni tottaha lapset yhä nuorempina muodostaa siitä oman mielikuvansa mitä seksi on. Se, että onko se realistista on aivan toinen juttu.

Ainaki ite haluaisin et mun lapset saisivat rauhassa tutkia omaa seksuaalisuuttaan, vaikka alottamalla niistä pimpeistä ja pippeleistä.. Mä ku olin pieni meille sanottiin aina etupylly!! D ja äiskä kyllä vieläkii puhuu etupyllystä xdd itekkii kavereitten kanssa jos aiheesta puhutaan ne kattoo vähä ihmeissää ku innoissaan selitän etupyllystä enkä niinkään pimpistä, pillusta yms..

D mut mulle se on etupylly ollu aina ja tulee aina olemaan XD! Ymmärrän kyllä täysin ihmisiä jotka vieroksuu sanaa, kuullostaahan se tietty aika hupsulta sellainen sana kuin etupylly: D niin ja etu ja takapylly näyttäähän ne naisilla hieman samalta ; älkää pahastuko!

Hei, haluan vain sanoa että täälläkin meän kristillisessä perheessä on lapselle opetettu mikä on pimppi ja mikä pippeli. Sitten kun aika tulee, niin saa kuulla mistä ne lapset tähän maailmaan tulevat!: Mieskin sitä tuossa nyt ihmettelee!

Käytetäänkö sitä ihan oikeasti?? Ja meillä on käytössä peppu -sana, koen itse sen kivemmaksi: D päiväkodista on kyllä pylly sanakin poimittu lapsilla. Onneksi en ole edes ikinä kuullut sanaa etupylly. Ihanaa, blogisi on entisellään! Paljon mukavampaa lukia sitä nyt eikä mene hermot siihen sivutukseen. Ihmettelin joskus ihan vähän kun mun 3v.

Nykyään toki sanoo pimpiksi kun itse olen opettanut, mutta tarhassa kuulemma puhutaan etupyllystä? Ikävä rikkoa mielikuvia, mut minä en ole uskonnollisesta pelätään seksuaalisuutta -perheestä vaan ihan tavallisesta perheestä jossa sanottiin etupylly.

Mutta taisinpa silloin olla nelivuotias. Eikä se oo vaikuttanut mun seksuaalisuuteen millään tavalla enkä oo kasvanu tynnyrissä tietämättä mikä pimppi on. Nii enkä oo ollu mitenkään epävarma. Oon ihan tavallinen tyttö. Onko sun vanhemmat ikinä sanonut miksi teillä sanottiin etupylly? Mua oikeesti kiinnostaa tietää! Mä olen kuullut etupyllynä puhuttavan tukevasti keskivartalolihavien vanhojen miesten mahtavan suuria mahoja: Oon samaa mieltä että pimppi ja pippeli on just hyvät.

Se on tippunut pois! Mun lapsuudessa kans opetettiin et on pimppi ja pippeli. Mun isoveli olikin keksiny pienenä lorun: Äidillä on iso löperö löperön se oli kuulema ihan hatusta temmassu ja siskolla on pikku löperö: Todennäköisesti opetan lapsilleni joskus nuo.

Meillä käytetään joskus sanaa etupylly tai pömpyä, ensimmäisellä viitataan pimppaan. Kun oltiin pieniä meille sanottiin suihkussa että onhan pömpyät pesty. Monelle ehkä vieras sana mutta myistan itse sen aina. Mutta parempi mennä normaaleilla. Kuitenkin asiat opetetaan tarkemmin yläkoulussa. Viime kesänä kuulin lastenleirillä erään lapsen kertovan kavereilleen että vauvat syntyvät etupyllystä. DDDD joo-o, en raaskinut korjata jo oman työpaikkani takia.

Myös vahvasti uskovissa perheissä puhutaan asioista yhtä lailla oikeilla nimillä kuin muissakin perheissä. Poikkeuksia on uskovissa sekä ei uskovissa. Ainakin omat lapset tulevat oppimaan sanat pippeli, pimppi, seksi jne kotona, vaikka olenkin vahvasti uskossa ja arvoiltani vanhoillinen. Tiedän perheen joilla pojalla on pippeli ja tytöllä ei, eli tytön pimpillä ei ole mitään nimeä. Meillä on käytössä pimppi ja pippeli nimet! Nyt en ymmärrä kyllä yhtään miksi sekotat uskonnon tähän mukaan!

Taidat olla itse aika rajoittunut ja pussissa kasvanut: Siksi että monessa uskontoryhmässä valitettavasti opetetaan juurikin häpeämään seksuaalisuuttaan. Ja pohdiskelin vain, että kun fakta on noin niin onkohan etupyllykin saanut alkunsa uskonnollisessa ympäristössä..

Jos sulla on faktatietoa asiasta niin voisit tarkentaa missä uskonnossa opetetaan häpeämään itseään? Eiköhän ton etupyllyhommankin ole yhtä hyvin voinut keksiä uskonnottoman kasvatuksen saanut ateistikin. Mielestäni on turha sekoittaa uskontoa tuohon mukaan ollenkaan, menee mauttomuuksiin. Sinun kasvatustyyli kun ei ole ainoa oikea.. Hohjoijaaa, samaa mieltä katin kanssa. Kunhan se lapsi tietää mistä puhutaan, pylly,pimppi,pippeli,etupylly wat ever. Eiköhän se opi lapsi käyttämään mitä termiä haluaa sukupuolielimestään sitten kun on sen aika.

Minulla on lestaadiolaisia ystäviä jotka ovat hyvin epävarmoja itsestään ja seksuaalisuudestaan… heille se on asia josta ei vain puhuta…. Ei kaikkien tarvi menettää neitsyyttään 12vuotiaana tai kulkea tissitopeissa ympäriinsä.. Ei sitä tarvi kaikkialla kuuluttaa, riittää että puhuu siitä jonkun kanssa. Eikä seksuaalisuutta kuulu hävetä siltikään, kuten aiemmin mainittiin.. Jehovan todistajilla itsetyydytyksen harrastaminen on epäpuhdas tapa jonka harjoittamisesta tulisi pyrkiä eroon rukoilemalla anteeksiantoa Jumalalta ja suuseksin harrastaminen on myös epäpuhdasta.

Niin eikö se ole vähän rajoittautunutta? Jos itsensä koskettamisesta pitää rukoilla anteeksiantoa? Ja en nyt väitä että tässä meidän luterilaisessa uskossa kannustetaan tekemään noita, mutta ei niitä pidetä minään erheenäkään: Näitä ryhmiä löytyy lähes jokaisesta uskontoryhmästä, toisistan enemmän kuin toisista.

Ja mun mielestä on aika rajoittunutta väittää, ettei se oo totta vaan sen takia, jos itse on uskovainen, eikä kuulu tollaiseen ryhmään.

Kopioin pätkän toiselle kommentoijalle kirjoittamastani vastauksesta: Meille lestadiolaisille seksuaalisuudesta ja kaikesta siihen liittyvästä ei puhuta. Kasvatusta ei siihen anneta muuta kun että seksuaalinen kanssa käyminen kuuluu avioliittoon ja on synti harjoittaa sitä ennen naimisiin menoa. Mutta en todellakaan nää että se ois huonoksi ettei siitä puhuta ja valisteta. Ja tohon sun kysymykseen, en yhtään muista miksikä meillä on alapäätä kutsuttu, varmaan pyllyksi, mutta ei ainakaan etupyllyksi: Ei piä yleistää, etteikö missään lestadiolaisperheessä seksuaalisuudesta tai siihen liittyvästä puhuta, lestadiolaisperheissäkin on eroja.

Mutta se pitää paikkaansa, että opetetaan esiaviollisen seksin olevan syntiä. Meillä oli myös etupylly. Meininki oli muutenkin hyvin rajoittunutta, kuukautisista tai seksistä ei todellakaan puhuttu mitään.

Itse olen haudannut tuon sanan muistojen romukoppaan ja sille aina välillä sitten nauretaan. Ja sen verran nyt puolustan Emiliaa edelliseltä kommentoijalta että varsin monet uskonnot ovat rajoittuneita! Jos itse et kuulu kyseiseen rajoittuneeseen uskontoon niin onnea sinulle!

The pussy teinitytön pimppi -

Mikä se sit on? Ei tässä ketään syyllistetä. Jäitä hattuun kaikille paheksuville mammoille! Keskustelu24 Yhteiskunta Laki ja rikos Seksuaalinen väkivalta vuotta vanha seksuaalinen hyväksikäyttö - rikosilmoitus? Sama kun sanoisi, että islaminuskoiset ovat terroristeja. Täs tämmönen post-fench-braid-mä View. Tämä on niitä peruskysymyksiä, joita tulee aina silloin tällöin pohtineeksi. the  pussy teinitytön pimppi Oon samaa mieltä että pimppi ja pippeli on just hyvät. Suomen parannus Suomen parannus. D ja äiskä kyllä vieläkii puhuu etupyllystä xdd itekkii kavereitten kanssa jos aiheesta puhutaan ne kattoo vähä ihmeissää ku innoissaan selitän etupyllystä enkä niinkään pimpistä, pillusta yms. En Pelkää Rakastaa Vaan Men Rimakin on matalammalla, kun mahdollisuutena on saada neljän hengen porukka kasaan.

Impaled nazarene nyrkillä tapettava huora. Pienet tissit Eihän niitä voi olla rakastamatta. P Ryan Dunn Kaljaa ja villiä seksiä ;P ;: Makuni on yksinkertainen Makuni on yksinkertainen - tyydyn vain parhaaseen.

Nauti päiväsi hetkistä pien Välitä, tunteile, itke ja naura ystäviesi Tervetuloa klubille En Pelkää Pissikset vittuun Pissikset vittuun. Älkää riidelkö, vaan oppika Kun oppii keskustelemaan asiat pois sydämestä, Ei huolia kannata yrittää v Näin se vaan on hyvät ihmiset!

Muumilimsa 1,5 L pulloon! Tämä klubi on kaikille niille, jotka rakastavat Hei Pupu, Haluut Sä Porkkan Alkoholia vain päivinä, jot Kapina Haaremi® baari auki, ovet auki, pullot auki, takit auki, Hauskaa voi pitää ilman alk Hauskaa voi pitää ilman alkoholiakin. HipHop Hiphoppia nyt aina ja ikuisesti. Kaksimielisyys on positiivista Kaksimielisyys on positiivista.

Kalja on mun paras kaveri,k Juomat on oma valinta, mut tää Kalja on Ei muuta ku pienet ämpärilliset sille ;D. Riehu Jos Tekee Mieli,Pane Järjen yläpuolella ajatus k Ei tässä nyt kummempia kuvauksia tarvita. Party like a rockstar, fuck Pääsy helvettiin pitää ansa Viikonlopun unikeot Kaikki ketä tykkää nukkuu viikonloppusin Valvon yöt nukun päivät tänne kaikki vain jotka tuntevat samoin. Hirveetä vittuilua ja armot Sori nyt vaan, mut sä oot i Tänne vaan kaikki jotka ovat syntyneet Kaikille niille, jotka ovat sitä mieltä että Kaikki jotka luulee leijailevansa tänne!!!

Seksi on parasta liikuntaa Never underestimate the pow Autoilu on parasta mitä voi Autoilu on parasta mitä voi tehdä housut jalassa. Penkiltä nousee ainakin oma Seksiä aamulla, päivällä se Vähempi ei riitä ;. Vedä vittu päähän ja leiki Illan suunnitelma selkee, j Kyllä jos asia on näin nii liity ihmees: Psytrance Psykedelisen konemusiikin ystäville suunnattu Miksi jauhaa paskaa, ku pur Meitä on moneen junaan kaverit ;.

Pienessä kännissä tulee jän Kahvia ja tupakkaa Kaikille jotka huomaavat kahvin ja tupakan Ei tarvii kiittää, viiskymp Nopeusrajoitukset on tehty rikottaviksi.

Se joka liikaa uskoo, petetään. Snow Whites Poison Bite. Jos tää juominen ei pikkuhi Pelkoa Ja Inhoa Las Vegasissa.

Itkisitkö onnesta jos sua p Thank you alcohol for pimpi Kaikille jotka tunnustavat elämän oikean suunnan! Vaikka kuinka paljon tienai Mikään ei saa mua luovuttaan, et voi mua A Täältä löytyy kaikki sonta! Kaverei o liian paljo , mut Aamu alotetaan seksillä ja En minä rivoja puhu, teillä Ai mä en pysy pystyssä, kat Don't hate the player, hate Seksissä pitää olla sekä la Vaikka seksissä se laatu korvaisikin määrän, Jos samaa mieltä niin liittykää ihmees.

Tänne sit kaikki vähemmän normaalit lapsukaiset Ei mulle lämpee saunakaan. Proyo Kirjoittelen tänne uusimmat uutiset omista The Devil Wears Prada. Jos mä oon huono, sä oot tä Kaikki mun kaverit on juopp Prinsessat ei jakele Kukaan tosirinsessa ei jakele kaikille ;.

Mä oon tämän talon johtaja P Lokomotiv Yaroslavl Jääkiekko joukkueen ja Pelaajien muistoksi! Onni jätti, toivo petti mut En valitse sitä kenen kanss Eiköhä selitys oo kaikille selvä. Ei tähä tarvii ees mitää sanoo Playstation 3 Playstation 3. Jos hiphop kuolis herättäis Vaikee sanoo jos tunnet suurta,myötätuntoa tätä Kauneus on pinnallista, rum That's the way it goes. Tytöt jotka tykkäävät potkia munille.

R - HipHop Kaikki jotka fiilaavat tai vihaavat musaani, Paskan puhujat Puhuu yleensä paskaa muista Rakkausko se mua polttelee Rakkausko se mua polttelee kun oon ihan ilmi Aina voi juoda vielä yhden Aina voi juoda vielä yhden tai pari: Iha vitu jepa, korkkaa nyt Mikäs vittu kaikki asiat pi Seksi Harrastuksista Paras ;.

Ikuinen lapsi Ikuinen lapsi. Koulutuskeskus Salpaus Koulutuskeskus Salpaus. Krapulassa panettaa ; Krapulassa panettaa ;. Mielestäni näytän, kuulostan ja tunnun Kyseisten lajien harrastajille ja niistä Pidä huoli sun omist asiosta.

PUMA Yksi parhaista vaatemerkeistä!! Aidon Kauneuden Puolesta Kauneus on aivan liian kauan määritelty hyvin Jollekkin olet vain muru, m Kipuun tottuu, ku tarpeeks Mulla on oma elämä, niin ei Mä oon ase Oo sä mun panos Olutta menee, ku sille pääl Paha sana voi olla pieni, m Seksi ja erotiikka kuvat pois Tää ei o mikää alaston suomi jos voi laitel Älä yritä tehdä itseäsi täy Oon livenä vieläkin rumempi! Poppi soi ja lujaa!! Punapäät on pornoja Only Redheads and only Women.

Anna Haulikko Taisin Nähdä Tällä Naamalla,Tällä Kropalla itsekunnioitusta! Välillä pitää olla tuhma et How High - Pilvessä. Jos Vihaat mua Ja Halut Amp Parturi-Kampaajat Parturi-kampaajat sekä alan opiskelijat.! Vantaan ammattiopisto Varia Vantaan ammattiopisto Varia. Nauran Paljon, Eli Oon Sale Eli tarkoitan että pyydät treffeille että Rip Ronnie James Dio Ronnien muistolle tuolle mahtavalle laulajalle. Pipefest Pipefest jälleen Himokselle heinä-elokuussa Ei oo riemulla rajaa kun on Jos välität, nii välitä mul Pain Confessor Hämeenlinnasta kotoisin oleva Thrash-yhtye Pelicans Kaikki, joille Pelicans on enemmän kuin Näin se vaan menee..

Jos sikaa saa sanoa poliisi Mitä tehdä kun läheinen poi Runkkaa Päivä Kanssani Kulta. Korttini pitäs olla kuivumassa Kaikille jotka ei nyt ihan noudata yleisiä Naiset on pahoja Nii: Pojat meitä on kusetettu Pojat meitä on kusetettu. P [Riikkaaah] Sä lähit liian nuorena, mutta toivon,että sulla Ystävät ovat tärkeimpiä ihm Epätäydellinen Totuus on nykyään harvinaista ja sitä pitäisi Orgasmi päivässä pitää lääk Ei pahalla, mut tahallaa.

Pannaan uunissa, koska muua Niille joille ei lämmetä: P Topi Sorsakoski Tänään pullo korkataan, huo Tää on harrastuksen perusperiaate ;.

Lopettakaa Syrjintä Ja Ns. Olisi hienoa jos ihmiset voisivat elää sovussa Alkoholi pilaa ihmissuhteet valitettava tosiasia. SuperStar® nimi kertoo kaiken Säälin saa ilmaiseksi, mutt Säälin saa ilmaiseksi, mutta kateus pitää ansaita. Posliini on paras Posliini. Seksi on parempaa ennen vii Jopa maailmalla puhuutaan suomen seksin Moottoripyöräilijät kaikki saa tulla ketkä omistaa mopon tai Tietäisitpä kuinka paljon m Jatka vaan paskan puhumista Mitä enemmän kateutta, sitä Niinhän se yleensä menee!

Onks sun vanhemmat jotain s Suomi on vapaa maa joten ei pitäisi syrjiä Vitut koulusta, must tulee Vitut koulusta, must tulee strippari.

Ale pub, Hällän kellari, Ta Jokainen päivä on yksi uusi Vampyyripäiväkirjat Samannimiseen romaanisarjaan perustuva Lapseni on minulle kaikki k Minkä nuorena oppii sen van Parkour Kaikki Suomen "hoteimmat" tracerit.

Saat tulla yöks jos panet. Tänne kaikki Hopparit ;. Japani Japania maan ja taivaan väliltä, jopa enemmän. Jippu Tänne kaikki jipun fanittajat!!

Olen niin komea että poliis Kalja kusettaa aluksi mutta Mielummin Nintendoo, ku naa Savon ammatti- ja aikuisopisto Savon ammatti- ja aikuisopisto. Älä jauha paskaa,ku purkkak Kaikki ketkä on samaa mieltä niin Tavoitteena rantakunto ennen maailmanloppua ;.

Hevi on parasta tänne kaikki, joiden mielestä hevi on parasta Kittenplay Kuka haluaa leikkiä? En juo alkoholia, mitä nyt Nielevät naiset on parhaita! Juuri näin ; Luulis löytyvän jäseniä! Nosta sinä penkistä, minä n Kaikki rahamiehet nostaa pankista, köyhät Paras puolustus on hyökätä Välillä tuntuu että se paras puolustus on vain Tänne saa tulla kaikki ne jotka on jollain Ei aina tarvitse olla niin kuin Eläinten Puolesta Puolustetaan eläimiä väkivallalta ja muilta Ei tarkoita välttämättä tappelua!

Munaa pannulle ja makkaraa Kummeli jackpotista the Kissanainen. Naisella pitää olla muodot! Eiköhän nimi jo kerro, etät naisella pitää olla Panetko vastaan jos panen sua. Älä nyt sentään näppikselle Vaasan ammattiopisto Vaasan ammattiopisto. Aina pitää jotain säätää. Army Of The Pharaohs www. Mitä rumempi sen karumpi mi On se vaan niin vitun yksinkertainen asia. Gallupaktiivit "Gallupaktiivi" on status. Nyt olisin ison halin tarpe Älä rakastu renttuun, ota R Bi-happy Kiitos ja tykkää tytöistä.

Cryptic Wisdom David Gonzalez, 17 vuotias artisti Arizonan Lyhyet naiset ovat seksikkä Meikil Voi Peittää Kasvot M Naurattaa, väsyttää ja pane Panic at the disco parasta. Punttis tänne vaa kaikki enemmän tai vähemmän salilla Ei oo riemulla rajaa ku on Kipu on kivaa,tuska taivaal Kaikki kivusta pitävät tänne vain rohkeasti.. Lähimuisti pätkii siis mitä? Pukeudun mustaan, kunnes lö The Red Jumpsuit Apparatus. Hei viitsisitkö lainata kän Kirjoitan nimes hiekkaan va Mä oon niin pähkinöis!!

Tää on kaikkille joilla joskus juolahtaa Rokkaa mua irckis vaan, pok Tykopaatti - Raskaat huvit. Smooth Party Tästä tullaan tekemään yksi Suomen Sori en juo alkoholia mitä V8 se olla pitää on mikä hyvänsä jenkki niin mukaan Dokaan sut pöydän alle. Ei oo helppoo olla hyvänäkönen. Ongelman ei pitäisi olla pitkäkestoinen ja se Hyvännäköset pojat ja miehet Kuumimmat ja parhaimmannäköset pojat ja Mitä ei muista ei ole tapah No nii oonki ryypänny, mitä Pirkanmaan Taitokeskus Pirkanmaan Taitokeskus.

Positive Thinking Ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti hei. Räppi ei saa kadota. Räppi hiipuu suomesta yhä harvempi pitää isoja Tupakka tappaa, mutta kuoll Tänne päin vaan ;P. D-kuppi ja isommat kaikille D-kupin omaaville!!! Jokaisessa miehessä asuu pi Kokit tekee sen pöydällä.

Summer Up Ensi kesänä räjähtää: Thanks iPod for pimpin' my Tervetuloa vain jos olet lähes menettänyt Täytyy myöntää oon välillä Cosplay Kaikille cosplayn harrastajille ja siitä En aloita tappelua vaan tee Eipähän tarvi nuolla kenenkä persettä, saa olla Kavereita voi olla paljon, Puhun usein yksin, koska jä Tuu meille nii pussaillaa no eikö se tuossa näy.

Buffy The Vampire Slayer. Kovat pojat ei nosta penkis Eikös se näin vain ole? Miten voi elää ilman nais y Se on varma se. Okei Okei, mä oon turpakiinni. Se tunne kun istut mökömökö Bannaan parasta Otetaan rennosti, takaapäin hennosti. Insane Criminals Posse Eli kaikki elämäntapa kriminaalit: Ei päätä, ei häntää, ei To be old and wise, you mus Top models Kuvakkeen kermalle.

Tyylipisteitä ei jaeta tääl ei arvostella ketään eikä jaeta En oo määräilevä, mul on va D Kaikille iloisille ihmisille: Jos oot tota mieltä niin ei muuta ku liity Kaikki on varmasti joskus..

Pitkät hiukset Pitkät hiukset. Sain pahaa suklaata ja nyt Kun vaatteet vähenee niin b Elämä on kuin pokeria, jos Ihastun helposti Kaikille joille tapahtuu tää sama asia. Kuka haluun tulla minun kyy Mä tuun autolla tai moottoripyörällä ette saa Kaikille jotka on näin tehnyt tai tekee tai Mies joka eisaa naista kost Pyynikin ammattioppilaitos Pyynikin ammattioppilaitos.

Rekkakuskit suomea pyörittää Niinhän se. Ilman rekkakuskeja ei olisi Tommin Parhaat kaverukset Tavoitteenamme on päästä eroon feikeistä. Uuno Turhapuro Kaikki Leffat. Hamppukaupunki kaikkien savupäiden bokoilu mesta!! Lähden kahville, jos vain p Liity klubiin jos olet valmis lähtemään On Se Lukio Vaan Seksikkääm Piristä mua niin mä piristä Whitney Houston Kaikkien aikojen naislaulaja, joka teki hienon Seksi pidentää ikää ; No eikös se näin ole ;.

Liittykää jos se elämä ei ole pelkästään sen Tuon aamupalan sänkyys jos Vain puolikas ilman sua Vain puolikas ilman sua. Beijb, sä oot kuumempi ku h En Ole Player Kun yksi Nainen tai mies riittää. Kipu on rakkautta, rakkaus Me ollaa kaikki niin onnell Misantropia Ihminen on tämän maailman syöpä. Musta tulee isona prinsessa! Herra Ylppö ja Ihmiset Voisi sanoa, että hemmetin hieno levy on tuo Minulla ei ole tarvetta pit Nora Bhatian muistoa kunnio Syvä osanottoni Nuoren Nora nimisen tytön Nii että piti sitä vaan käydä nopeesti: Dog Whisperer Cesar Millan on erikoistunut koiriin, joilla on Ei oo helppoo olla prinsessa.

Ei sille mitään voi jos elä Epäsäännöllinen elämä Nukkumaan mennään silloin kun väsyttää, ja Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto. Hip Hop on elämä jos suomi hiphop on lähellä sydäntä tämä on Jenkki Records - Äänestä Em Tossun alla vaan on lämpimä Mitä sitte jos oon tossun alla, ainaki pysyn Tupakka tappaa mutta voihan Amerikkalainen Jalkapallo Kaikki mikä liittyy jenkkifutikseen on täällä Moottoripyörät Ehdottomasti parasta mitä voi vaatteet päällä Nettipoliisi Klubissa poliisin tiedotteita ja uutisia PS3 pleikka kolmosen omistajat tänneee.

Huono pano Huono pano. Itsehän juon vain kahtena a Näinhän se taitaapi monella muullakin mennä! Jos tuut yöks nii nukut pak Murise niin mie pussaan.

Niin oonki ryypänny mitä si Polta rasvaa, älä tupakkaa. Yleensä haukkuminen on kateellisuutta. P Michael Jackson s. Seksi on elämän parasta huu Vittu mä laitan klubikutsuj Ei oo häpee olla nopee! Seksi on monipuolisuuslaji Kaikille, joille seksi ei ole pelkkää panoa, Summer Up Seitsemäntenä kesänä peräkkäin järjestettävä P - Vitun Iso Persoona Kaikille vitun ison persoonan omaaville ; Amis Pop Never Stop. Cyanide and Happiness Cyanide and Happiness.

Tänne vaa jos on tota mielt: En pidä menneisyyden puhumi Menneisyydestä on joskus vaikea puhua,joten Farkut ja huppari Farkut ja huppari. Hopparit oy klubin tarkotus ei oo olla iso vaa sen tarkotus Lähihoitajaopiskelijat Kaikki jotka opiskelee JO lähihoitajaksi tai P Mika Myllylä Mika Myllylän muistolle.

Tapiomusic Tapiou is the realshit eyo! Vittuile vaa, lupaan että e Fleshgod Apocalypse technical brutal death metal. HipHop ain't just a music, Naidaan jokaisel t kirjaime Ravintola Pingviini Ravintola Pingviini sykkii Tikkurilan ytimessä Vahingonilo on paras ilo.

Armoa ei anneta,eikä pyydetä.. Kokkolan ammattiopisto Kokkolan ammattiopisto. Pedareilta koko kalusto irti ja joku vois Robert Pattinson om nom nom. Tupakka tappaa mut voihan k Niin se vaa on. Ai siekö muka hot? Emmä paskaa kuuntele Kaikille jotka tykkää sekalaisesta skitsoilu Jätkät on taas vetäny jotai Kiipulan ammattiopisto Kiipulan ammattiopisto. Kun etsii sitä oikeaa, voi Kun meno panee kovaksi nii Naisessa pitää olla vähän m Tänne jos olet sitä mieltä että naisen täytyy Pelaa vaan, mä pelaan mukana; niin.

Pitkä letti tekee miehen kyllä se vain näin on ; miehet älkää ikinä Tampereen ammattikorkeakoulu Tampereen ammattikorkeakoulu. Yöt itken ja päivät näyttel Ganja ei ole huume, koska s Ganja ei ole huume, koska se pistää ihmisen Kaikesta pääsee yli kunhan Kolhuja nyt kokevat kaikki, mutta kuinka moni Siis tää saitti tulee oleen hauska täynnä Mun poikaystävä on ihana, e Pajareilla päivä paremmaksi Tänne hipit, rasta henkiset, pölypäät, kaikki!

Pekka Haavisto Pekka Olavi Haavisto s. Peppu, jota voin muille näy Kaikille, joilla on oma peppu-kuva esillä! Pirates Of The Carribean. Suurta suosiota nauttiva latino-hip-hopin Rauman ammattiopisto Rauman ammattiopisto.

Tampereen Ilves Ilves Fanclub on kaikille Ilves faneille Uniikki "Juokse Poika Juoks Aika ja paikka Aloitusaika: Aika parantaa haavat, mutta Aika parantaa haavat, mutta ei auta unohtamaan.

Oo hiljaa tai mä panen sua! Pako - Prison Break. Penkistä Nousee Ainakin Oma Porin Ässät parasta porissa. P Anssi Pohjus Liian aikasin lähdit!

Rupeaisitko seukkaa Kuka rupeaisis seurustelemaan kanssani kun olen Räppärit Parhaita Sängyssä; Räppärit on vaan parhaita sänky puuhis. Savonlinnan ammatti- ja aik Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto. Drop The Pilot http: Ei Joulusta Selvinpäin Selv Haudassa ei ehdi nukkua, si Herra Ylpön, tai tarkemmin sanottuna Karl Hopeanuoli Eli siis, kaikki hopeanuolesta kiinnostuneet KK - Kuoleman Kauppias.

Kukaan ei oikein tykkää koulusta, joten ois Pillu on kielisoitin klubin nimi puhuu varmaan puolestaan. Ravintolakoulu Perho Ravintolakoulu Perho.

Yksi Lensi Yli Käenpesän. Pojat ne vaan ymmärtää tyttöjä paremmi, mut on Läpsytä mun mäntää ni mä ho Kaikki kauniit ja vähemmän Pasifismi Jokainen voi saavuttaa tavoitteensa ilman Pori Plain and simple!! Rakasta yhtä, unohda exät. Nit Lang - Me oll E-kuppi tai isommat Kaikki naiset jotka omista E-kupin tai suurempi Ei elämästä selvin päin pär Täällä on myös puhetta samasta: Joku silläkin vaan on tajunnut alkaa bisnestä tekemään ja ilmeisesti lain puitteissa.

Vai mitenkä se on, jos viina on ilmaista, mutta sisällytetty pääsylipun hintaan? Ei tuohon oikein osaa muuta sanoa. Saas nähdä tuleeko tästäkin kommentista bannia. Pietari Tarkastele profiilia Selaa viestejä Vieraile kotisivulla. Älkää kysykö mistä johtuu päihdeongelmaaaaaaaaaaahh Dominic Tarkastele profiilia Selaa viestejä. En menis suoralta kädeltä ihan päätäkään pyörittelemään.

Tyttöjen ja isän välinen luottamus vaikuttais olevan kunnossa, jos se ei olisi, niin sitten vasta ongelmia tulee. Which Seat can I take? JPP Tarkastele profiilia Selaa viestejä. Rima kannattaa asettaa niin korkealle, että sen pystyy alittamaan kumartumatta. Kellontarkkaa puuhaa niinku ripulin korjaaminen pieremällä. Mulle jäi epäselväksi, että mikä sen isän nimi oikein oli?? Mikä se sit on? Nick Tarkastele profiilia Selaa viestejä. Viestiä on viimeksi muokannut Nick; On mahtanut olla mielenkiintoinen tutkimus -edit- Siis sen tekeminen.

Knoukka Tarkastele profiilia Selaa viestejä. Mitään kovin kauheaa kankkusta ei kyllä reilun promillen kännistä seuraa. Tämä oli nyt tässä. Ylipäänsä on amatöörimäistä puhua yhden illan juomisen pienoisista fyysisistä kivistyksistä ja vatsanväänteistä krapulana.

Kunnon krapula, emäkohmelos eli maailmanloppu vaatii vähintään sen kolmen päivän rännäilyn ja synnintekemisen erinäisissä kapakoissa. Mieluusti samoilla kauluksilla ja osin silmillä. No NYT on mies! Toiset hankkii krapulan, toiset rakentaa laivan pienoismallia. Itse kuulun onneksi jälkimmäiseen ryhmään. PuoliPöhkö Tarkastele profiilia Selaa viestejä.

Viestiä on viimeksi muokannut PuoliPöhkö; Ei ollut näköjään vielä blogissa mainintaa kyseisen laudan kiinnityksestä.