Seksi pano seuranhakupalsta

seksi pano seuranhakupalsta

Vaikuttaa, että rumat ne siellä koreilee ja ovatko ilolintuja, kun ovat niin moni tatuoituja? Näytti olevan koruja jopa siellä alapäässä! Jonkin sortin alatason väkeäkö tuolla palstalla on? Vanha ruma haahka 9. Sehän on nykyaikaa että ihmiset tapiseeraavat nahkansa kaikinlaisin kuvin. Jotkut myös asennuttavat kaikenlaisia muttereita tai ruuveja lärviinsä.

Tai vaikka sarvet päähän. Kukin saa tehdä mitä lystää. Huora on se joka ottaa maksun seksuaalisista palveluksista; jos ihmiset panevat toisiaan silkasta elämänilosta ja sattuu nyt jotain rengasta nenässä olemaan ja kuva selässä tai siellä sun täällä niin mitä sitten?

Voihan ne seksitouhut jo lopettaakin jos kovin alkaa iljettämään vanhemmiten. Tai ei seiso enää. Tuo sivustohan ei varsinaisesti ole mikään deitti-palsta vaan kuva-galleria, mutta seuranhakukin mahdollista ja todellakin siellä lähinnä pönkitetään itsetuntoa.

Ei tarvi olla ku naisen värkki esillä ni jeesus mikä kollilauma on kimpussa. Seksiseuran hakuun oivallinen paikka ainakin naiselle johtuen ylitarjonnasta joka tuolla ylempänä jo mainittiin. Naisilla on rima korkealla, ja miehillä hyvä jos sitä on ollenkaan. Ei siellä tarvitse välttämättä edes piirakkaa vilauttaa. Itsellänikin on kaikissa kuvissa intiimialuet peitettynä, ja silti käy kuhina. Valitettavasti vain nämä kuhistelijat taitavat mieluummin tyytyä fantasioihin, sillä jos on ruksannut että hakee seuraa ja sitten hakee kanssa, niin eivät ne tulemaan lupautuvat välttämättä sitten perille asti tulekaan Mikä lie pupu iskee pöksyyn.

Tai äitiä tulee ikävä. Taitaa sopia paremmin ekshibitionisteille ja voyeristeille tuo saitti, mutta kyllähän semmoisestakin touhusta riemua riittää - hetkeksi. Normaalimpi ihminen ei jaksa siellä kokoaikaa päivystääkään. Naisen perustama kuvasivusto ja vieläpä ihan ilmainen on www. Sieltä ei kuulemma saa profiilia poistettua ollenkaan. Poistuu automaattisesti tai jos haluaa niin viestillä ylläpitoon. Samat toiminnot kuin alastonsuomessa ilmaiseksi!

Poistin alastonsuomen profiilin kokonaan ja olen vain paljastajissa. Palsta jossa rumat ämmät esittelee vittuaan ja antaa kaikille jotka viittii pyytää. Ukkoja jotka esittelee pientä heppiään ja työntää sen tasan tarkkaan joka reikään joka on tarjolla. Huoradeitti niinkuin kaikki muutkin. In your dreams antaa kaikille ja on rumia. Kyllä siellä on ihmisiä ihan laidasta laitaan, jotkut tykkää vaikka esitellä vaan vaatteitaan Voi sieltä tietysti seuraakin hakea, mutta lähinnä se on exhibitionistinaisien kehujenkeräämispaikka, jossa kiimaiset kalunheiluttajat vonkaavat kaikilta.

Valtaosa naisista haluaa vain esitellä itseään ja paisuttaa egoaan vonkaajien kehuilla. Rumat muijat näyttävät "kauniinpaa"puoltaan pillu tai perse saattaa olla hyvä,mutta muuten muija on läski No,nää luuseri muijat saavat tosiaan noista "kehuista" tyydytystä edes joku kehuu..

Ja mitä mies ei tekisi pillun takia?? Olen ollut liittyneenä alastonsuomi sivustolle mutta seuraa en one sieltä hakenut joten mahdollisuuksista en osaa sanoa mitään. Ihan hyvä sivusto jossa tavalliset ihmiset julkaisevat kuvia ja videoita. Löysin googlaamalla uuden sivuston joka myös suomenkielellä. Paremmat sosiaaliset kanavat kuin facebook. Parempilaatuisia käyttäjiien kuvia ja videoita.

Parasta siinä että on täysin ilmainen; mutta ei vielä paljon käyttäjiä. Kommentoi kun olen lisää kokeillut. Web chat keskustelut menee sitten talteen.. Muijat siellä ovat onnettomia luusereita. Kyllä niitä panemassa käy. Mutta ei mitään vaimomatskua ole siellä.

Hyvännäkönen perse ja piluu niiin muija onkin helvetimoinen läski!! Nuoret likat luulee et pilluu kun näyttää siellä niin on kovakin likka.

Eipä tule mieleen kun ollaan naama näkyvissä ja reva levällään niin saattaa tulevaisuudessa vaikka työpaikka mennä sivu suun. Kannattas vähän niin kun miettii mihkä kuvansa laittaa ja laittaako ollenkaan. Muijien tiedot leviää kyllä hyvin siellä vaikka kuinka privaa ois Samoin kuvia jaetaan muissakin palveluissa..

Ja ne miehet jotka siellä seisottelevat rumia elimiään ovatkin sitten jumalan kuva nro 1. Aina ollaan naisia haukkumassa. Sopii ryhtyä homoksi jos naiset ovat noin vastenmielisiä. Kumma kun naiset ja miehet tekevät samaa, niin se on nainen kun saa haukut. Joo, en ole eläessäni kyllä vastaavia luusereita nähnyt kun noi eukot jossain "Alastomassa Suomessa".

Vaatimustaso näillä eukoilla on kova, itse eivät näytä yhtään miltään ja älykkyyttäkin kuulemma vaaditaan, vaikka omassa pääkopassa on aivosoluja tasan nolla. Kuulemma vaaditaan ties mitä poliiseja ja palomiehiä kertoo älykkyyden tasosta , heidän ryhmiinsä pitää oikein erikseen hakea jäsenyyttäkin ja perustella miksi, jotta pääsee näitä pullia katsomaan privaattiklubeihin: Ryhmän ehdotonta eliittiä ovat nämä eri "miitit", erityisesti "mökkimiitit": Siellä eri pullat vetelevät toisiaan kilpaa ja julkaisevat jopa videoita niistä.

Ja oletko yrittänyt ottaa yhteyttä näihin "pulliin" ja katsellut niiden karmeita kuvia? Oletko kenties yrittänyt vongata heitä sänkyyn? Se että nainen haluaa esitellä siellä itseään, ei tarkoita sitä että hän haluaisi tavata sieltä ihmsiä.

Susta saa totaalisen luuserin kuvan, kun olet roikkunut monta vuotta paikassa jossa on ällöttäviä, tyhmiä ihmisiä. Olet luusereiden luuseri, jos älyykkyyrtesi ei riitä pokaamaan edes näitä "tyhmiä pullia", puhumattakaan niistä hoikisat ja kauniista naisista joita siellä on. Menikö hermot, kun et saa ketään?

D Ne tyhmät pullat sentään saa seksiä Pilluu saa niin paljon kun jaksaa panna.. Ei näitten akkojen kaa kun panna! Turha luulla että saat sieltä uskollisen ja hyvän vaimon! Käy nusasemassa niit horoi.. No oh hoh Nyt on asiallinen kirjoitus. Pitäisi olla sivistyneitä paikkoja, joissa juodaan korkeintaan viiniä, mutta selkeän iskupaikan statuksella. Kännipanot on niin turhia kuin vaan olla voi On niitäkin naisia, jotka eivät tarvitse Kuningas Alkoholia ollakseen 'estottomia'.

Noilla bileristeilyillä on suurimmalla osalla kuitenkin vaakamambo mielessä, ja ne perseet vedetään vaan, koska ei muuten uskalleta lähestyä vastakkaista sukupuolta. Kannattaa siis jo hyvissä ajoin vaan valita kohde ja mennä suoraan kysymään, kuka siitä nyt kieltäytyy: Tuohon viimeiseen kysymykseesi, siitä huomaa ettet osaa samaistua miehen osaan millään edes kuvitteellisella tasolla. Ihmettelin kovasti, mikä draivi sulla oli päällä tuol laivalla.. Anna asioiden tapahtua muuten pelkkää selittelemistä siinä jääkin..

Olipa huono ja sekava kirjoitus.. Edesvastuutonta ja järjestöntä lähteä tuntemattoman kanssa kännissä "panemaan".. Itse en juo seuraa hakiessani kaatokännejä, vain pientä "rohkaisua" tulee otettua, mutta ei siis hiprakkaa pahempaa. Eikä tarvitse katua kenen vierestä aamulla sattuu heräämään ;. Tuossa tekstissä luki että "Tarkoituksena oli siis hankkia seuraa ja joidenkin lähteiden mukaan naisille sen pitäisikin olla erityisen helppoa. Kirjoituksesta ainakin oppii sen, että on se todellakin helppoa naisille saada halutessa vaakamamboa koska kaikki kolme "ehdokasta" olivat valmiita hommaan, jonka lisäksi oli vielä kaikki ne miehet jotka tekivät aloitteita ja saivat kylmää kättä.

Vähän eri juttu keskivertomiehellä joka pääsee ehkä panemaan kerran hyvänä vuonna vaikka hengailisi baareissa joka viikonloppu, kännissä tai ei. Mutta ainahan löytyy jotakin mistä voi valittaa En ole pannut moneen vuoteen, kärsin korkeanpaikan kammosta.

Huipulla tulee on tapana sanoa. Olen jo miehen isässä, mutta tarina on pitkä ja opettavainen. Olin Omaishoitaja isolla O: Pesin ja suihkutin munat sekä takapuolen, monta kertaa! Ajattelin käydä kirkossa, etsiä seuraa ja kosia naista, mennä naimisiin ja harrastaa seksiä parisuhteessa, rakastella tyttöystävää, mutta en vain käy enää baareissa enkä risteilyillä.

Olen väsynyt tähän yhteiskuntaa, en katso televisiota, kuuntelen vähän radiota, luen harvoin lehtiä, suffailen netissä deittipalstoilla joskus ja etsin seuraa, mutta en sitä saa, sitä naista jonka halua.

Entäpä jos olisi yrittänyt hakea seuraa ihan vaan baarin ulkopuolelta? Ei liene mikään suuri yllätys, että laivan yökerho on täynnä umpikännisiä juntteja Monia kohtia jäi häiritsemään tässä kertomuksessasi! Ensinnäkin se, että kerrot kuinka 'joiden lähteiden mukaan seuranhaun pitäisi olla naisille helppoa! Et ehkä huomaa, mutta kyllä lähipiirissäsi olevat miehet ovat sinua piirittäneet, minä piirittäisin ainakin.

Sanot, että risteily-yökerhomaisema ja baarit eivät ole sitä parhainta seuranhakupalstaa Ja miten niin ei siis naisille? Käytännössä katsoen jos lähestyt miestä ja sanot hälle haluavasi häntä ja pyydät mukaasi, niin todennäköisesti lähtee.

En tässä yritä sanoa, että jokainen mies, mutta suurinpiirtein jokainen, joka pitää sinua vähänkin haluttavana ja on vapaa lähtemään. Yleistyksiä, mutta kuitenkin viite antaa myöten tulkinnalle iän tuomista heikkouksista miehisyyteen. Minä, tai kukaan kavereistani, emme ole kokeneet erektio-ongelmia alkoholin takia. Varsinkaan niin useasti elämämme aikana, että voisimme ruveta vetämään johtopäätöksiä humalatilamme johdosta. Kielisuudelmat ja huokaukset ja korkokengät? Miten korkokengät liittyy juomiseen ja raiskaukseen?

Vai onko tässä jäänyt lauseita kirjoittamatta ja jonkinlaisia metaforeja ymmärtämättä? Plus kuitenkin, olit jo suudellus ja huohotellut, todennäköisesti oli siinä vähän hiplailuakin ja käsikopeloa, että vähintään hyväksikäyttö jo siinä.

Se meni jo aivan oikein. Ensi kosketus, selvitys ja pano, sekä no har feelings after, ennen kaikkea tylsyys on vittumaista! Totaalinen kännitila on huono asia, myönnettäköön, mutta baarista puolen yön jälkeen lähteminen on käsittääkseni vain sopimuskysymys. Olen kokenut, että se on yleensä naisista johtuvaa. Minä ainakin toivoisin lähteväni siinä vaiheessa kun alkaa tekemään mieli ja kun paineet on purettu niin jos siltä tuntuu, niin baariin voi palata tai jäädä panemaan uudestaan Seksikumppanien spottaamisessa voisin antaa nopeuttavan vinkin: Jos naama miellyttää, mene juttelemaan ja jos vartin keskustelun jälkeen tuntuu fiksulta niin pyydä lähtemään mukaan.

Bileristeilyt ovat ehdottomasti niitä parhaita paikkoja satunnaisen panoseuran hakemiseen. Ongelma on, kuten kirjoittaja itse toteaa "Itselläni ainakin kestää melko kauan spotata ne ihmiset, jotka vaikuttavat sopivilta seksikumppaneilta tai muuten vaan kiinnostavilta ihmisiltä. Bileristeilyillä meininki on varsin reipasta jo terminaalissa, joten on aivan selvää, että klo 16 aloitetun pämppäämisen seurauksena kaikki ovat puolen yön jälkeen aivan naamat. Sopivan seuran bongaminen pitää aloittaa riittävän ajoissa.

Aika nopeasti näkee, onko toinen mukana vai ei ja suorittaa tarvittavat peliliikkeet. Laivalla kun on se etu, että kämpille hyttiin on niin lyhyt matka, että siellä voi illan aikana pistäytyä niin usein kuin haluaa. Tähän ongelmaan suurin osa ihmisistä reagoi kahdella eri tavalla.

Osa jättää profiilin lähes tyhjäksi ja lisää mahdollisesti huomautuksen, että kysymällä selviää profiilin takana olevasta henkilöstä lisää. Toiset taas saattavat nähdä hieman enemmän vaivaa.

Usein he tutkivat muiden käyttäjien kirjoituksia ja ottavat niistä mallia. Tämän myötä he kirjoittavat hyvin tavanomaisen profiilitekstin, joka ei juuri millään tapaa erotu massasta. Kumpikaan näistä toimintatavoista ei tuota juuri koskaan minkäänlaisia tuloksia. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että deittiprofiilin ylivoimaisesti tärkein ominaisuus on erottua joukosta.

Jos tätä ei pidä mielessä, seksiseuran saaminen muodostuu hyvin hankalaksi. Tässä kohtaa moni ajattelee, että kirjoitustaidolla ei pitäisi olla mitään merkitystä seksin saamiseen.

Ehkä niin on, mutta se ei muuta sitä faktaa, että näin kuitenkin netissä on. Kysymys ei ole niinkään kirjoittamisesta vaan kommunikaatiosta. Se on perusedellytys kaikkien ihmissuhteiden muodostamiselle. Tämän vuoksi hyvä kommunikaatio on tärkeää, jos haluaa hankkia seksiseuraa. Hyvä deittiprofiili siis eroaa muiden käyttäjien profiileista.

Tyylillisesti sen on kevyt, hauska ja sävyltään positiivinen. Itseään ei kannata liikaa ylistää. Toisaalta varsinkaan miehen ei kannata myöskään mainita missään tapauksessa seksin puutteesta tai osoittaa muuta epävarmuutta. Epätoivoinen seksin tarve ei herätä naisen kiinnostusta. Mieluummin kannattaa tuoda esille, että seksin hakeminen netistä tuo mukavaa lisäjännitystä elämään, on tuottanut aiemmin mukavia kokemuksia tai helpottaa kiireistä elämää. Ilmoituksessa ei ole hyvä käyttää liian suoraa tai karskia kieltä.

Paljon paremmin deittailu onnistuu, kun antaa itsestään asiallisen ja fiksun mielikuvan. Epäsuorat ilmaukset ja vihjeet toimivat suoria ilmaisuja paremmin. Netissä asioiden sanominen ja töksäyttäminen on vähän liiankin helppoa. Tähän kuitenkin valitettavasti kaatuu monen miehen yritykset saada seksiseuraa. Vaikka tarkoitus on hakea seikkailuseuraa, ei ilmoituksessa kannata keskittyä ainoastaan seksiin.

Itsestä on hyvä laittaa mukaan myös seksiin liittymättömiä asioita. Näitä voivat olla esimerkiksi harrastukset, kiinnostuksenkohteet, intohimot, elämäntavat, mieleiset kokemukset tai luonteenpiirteet. Hauska aiemmin nettideittailun parissa käynyt kokemus on yksi esimerkki asiasta, jonka voi lisätä profiiliin. Se kertoo aiemmasta menestyksestä nettideittailussa sekä rennosta asenteesta ja huumorintajuisesta asenteesta.

Usein kuulee sanottavan, että deittiprofiilin tulisi olla pitkä ja kattava. Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa. Vaikka yhden tai kahden lauseen mittaiset profiilit harvemmin tuottavat tulosta, ei myöskään liika pituus ole eduksi. Tekstissä tulisi olla mielenkiintoista sisältöä, mutta se olisi hyvä olla nopeasti etenevä ja helposti luettava. Kuva on ensimmäinen asia, johon treffipalstalla kiinnitetään huomiota.

Sen vuoksi se on hyvä valita huolella. Kuvan ottamiseen kannattaa nähdä hieman aikaa ja vaivaa. Tämä vaivannäkö kyllä palkitaan, sillä hyvä kuva helpottaa seuran löytymistä huomattavasti. Toimivan profiilikuvan tulisi olla hyvälaatuinen. Tämän ei pitäisi tuottaa suuria ongelmia, sillä jo peruspuhelimellakin saa nykyään hyvässä valossa ulkona erinomaisia kuvia.

Hyvä valaistus onkin yksi tärkeimmistä huomioon otettavista asioista, jos valokuvaamiseen ei ole aiemmin kovasti perehtynyt. Deittipalstat ovat täynnä pikselöityneitä, tärähtäneitä, liian pimeitä ja epäselviä kuvia.

Näistä on suhteellisen helppo erottua edukseen. Jos vain suinkin tohtii, kannattaa profiilikuvassa näyttää kasvonsa. Tämä on huomattava etu panoseuraa haettaessa, sillä suurin osa muista deittailijoista peittelee kasvojaan. Omilla kasvoilla esiintyminen kertoo itsevarmuudesta ja luotettavuudesta. Jos kasvojaa ei uskalla profiilissa näyttää, on hyvä käyttää profiilikuvana jotain täysin erilaista kuvaa. Missään tapauksessa kasvokuvasta ei kannata sumentaa tai peittää mustalla palkilla silmiä tai muuta osaa.

Tämä ei herätä kenessäkään luottamusta. Toimivin profiilikuva niin seksiseuraa kuin muutakin seuraa hakiessa on yleensä sellainen, josta deittailija on helposti tunnistettavissa. Useimpien kannattaa pitää vaatteet päällä kuvassa. Ilman paitaa kuvassa kannattaa esiintyä ainoastaan siinä tapauksessa, että vartalo on oikeasti selvästi keskimääräistä treenatumpi. Tässä tapauksessa kuva ilman paitaa toimii yleensä mainiosti. Muussa tapauksessa hyvin istuvat ja siisti vaatteet ovat paras vaihtoehto.

Alastonkuvat eivät seksideiteissäkään toimi julkisina profiilikuvina. Niitä voi tutustumisen edetessä myöhemmin vaihdella potentiaalisten seksikumppaneiden kanssa, mutta deittiprofiilista ne on syytä jättää pois. Miehillä tutkimuksen mukaan parhaiten toimii ulkona toisen henkilön ottama kuva, jossa mies katsoo kamerasta poispäin eikä hymyile tai naura.

Naisilla sen sijaan parhaiten toimivat itse otetut selfiet, joissa nainen katsoo hymyillen kameraan. Nämä tilastot voi pitää mielessä kuvaa valitessaan, mutta parhaan profiilikuvan valinta on luonnollisestikin hyvin tapauskohtaista. Erinomaisesti toimiva kuva voi olla myös täysin toisenlainen. Kuvien on syytä olla tuoreita. Jos esimerkiksi ylipainoa on kertynyt vuosien varrella, ei tämä tosiasia minnekään katoa vanhoja kuvia käyttämällä.

Tarkoitus on kuitenkin sopia treffit ja päästä seksipuuhiin. Suuret yllätykset matkan varrella lopettavat tapaamisen yleensä lyhyeen. Vanhojen kuvien käyttämisen sijaan omiin puutteisiin kannattaa suhtautua avoimesti ja huumorilla. Ylipainoisen saattaa olla parasta myös lähtökohtaisesti etsiä seuraksi kaltaistaan. Seksideitteissä saattaa ajoittain kohdata myös täysin tekaistuja kuvia. Tällaisia kuvia ei kuitenkaan missään tapauksessa kannata käyttää. Ne eivät johda mihinkään muuhun kuin molemminpuoliseen pettymykseen treffeillä.

Jos profiili ei tuota haluttua tulosta, kannattaa sitä muuttaa ja muokata. Varsinkin profiilikuvaa voi vaihdella ja testata, minkälainen kuva toimii itsellä parhaiten.

Miehille monesti paras tapa saada uusia tuttavuuksia seksideiteissä on luoda mielenkiintoinen ja huomiota herättävä profiili ja odottaa naisten avausviestejä. Naiset, joilla on profiilikuva ja profiiliteksti, saavat niin paljon viestejä, että yksittäisen miehen yhteydenotot usein hukkuvat näiden joukkoon.

Monet naiset eivät kuitenkaan välttämättä uskalla täyttää profiiliaan ollenkaan, vaan tämän sijaan selailevat itse miesten ilmoituksia. Naisten tyhjät profiilit eivät saa juuri ollenkaan laadukkaita avausviestejä. Tästä johtuen naiset usein aloittavat keskustelun itse löydettyään erinomaisen joukosta erottuvan ilmoituksen. Laadukas, hyvin laadittu miehen profiili saa tyypillisesti muutamia yhteydenottoja viikossa. Jos et halua kuitenkaan odotella naisten avauksia, voit toki itsekin olla aktiivinen avausviestien lähettämisessä.

Viestejä kannattaa lähettää lähinnä melko tavallisen näköisen profiilikuvan omaaville tai kuvattomille käyttäjille. Näin toimien on helpompi erottua joukosta.

seksi pano seuranhakupalsta

: Seksi pano seuranhakupalsta

TREFFIT SUOMI FI TURKU ESCORT 600
Sinkuille seuraa porno näyttelijät 882
HIERONTA SEKSITREFFIT GIRL TO GIRL SEX VIDEO Hyvä valaistus onkin yksi tärkeimmistä huomioon otettavista asioista, jos valokuvaamiseen ei ole aiemmin kovasti perehtynyt. En tässä yritä sanoa, että jokainen mies, mutta suurinpiirtein jokainen, joka pitää sinua vähänkin haluttavana ja on vapaa lähtemään. Jos treffit jännittävät, ei sitä missään tapauksessa kannata hoitaa nauttimalla liikaa alkoholia. Ei siellä tarvitse välttämättä edes piirakkaa vilauttaa. Ja vielä teologian opinnot päälle.
Seksi pano seuranhakupalsta Ilmainen treffisivusto suomi keskustelu kuhmo
VIDEO SEX MASSAGE PORNO PK Tiisun uudella musiikkivideolla esiintyy sinkkua — Pyydä heistä ketä tahansa…. Itselläni ainakin kestää melko kauan spotata ne ihmiset, jotka vaikuttavat sopivilta seksikumppaneilta tai muuten vaan kiinnostavilta ihmisiltä. Täysin sama kävi kyllä itselläkin että lukee selvästi "seksuaalinen suuntautuminen: Eli puolet naisista ei edes etsi seuraa vaan hakevat pelkästään kehuja, miehistä on ylitarjontaa ja naiset etsii itseään tasokkaampaa seuraa. Pitkät avausviestit käyvät helposti puuduttaviksi. Avoin ilmapiiri mahdollistaa omista toiveista puhuminen vapaasti.

Seksi pano seuranhakupalsta -

Itkevät järjestäen seuraavia asioita: Siksipä ne peeniksenheiluttelijat eivät yleensä kasvojensa kanssa esiinnykään, kun eivät niin tyhmiä ole. Mitä tunnepuoleen tulee, täysin ilman mitään tunnelataustahan homma ei online live porno seksikertomuksia, mutta se, että odotetaan tilanteessa olevan muutakin kuin silkkaa mäntäleikin kaipuuta on se ansa johon niiin moni astuu että se on jo vähän surullista. Lupasin mennä reilun viikon päästä nauttimaan ilmaisen alkoholittoman drinkin. Tutkimme, testaamme ja vertailemme deittipalveluja sekä tarkastelemme ja murramme nettideittailuun liittyviä myyttejä. Alastonsuomipalstanhan moni jo varmaan tietää ja se onkin hiukan erilainen deittailupalsta kuin tämä suomi Tästä huolimatta moni vinkki pätee myös muihin seksideittailijoihin. Näistä on suhteellisen helppo erottua edukseen. Jos olet kiinnostunut hakemaan seuraa tositarkoituksella, olemme listanneet ja arvostelleet myös siihen parhaiten soveltuvat seksi pano seuranhakupalsta. Mielestäni kokonaisuus ilmentää harvinaisen puhtaasti Melissan yleistä epistolaa eli pyrkimystä perata seksi kaikista muista paitsi mielihyvän tunteesta. Pesin ja suihkutin munat sekä takapuolen, monta kertaa! Kysymys ei ole niinkään kirjoittamisesta vaan kommunikaatiosta. Bileristeilyillä meininki on varsin reipasta jo terminaalissa, joten on aivan selvää, että klo 16 aloitetun pämppäämisen seurauksena kaikki ovat puolen yön jälkeen aivan naamat.

Naisilla on rima korkealla, ja miehillä hyvä jos sitä on ollenkaan. Ei siellä tarvitse välttämättä edes piirakkaa vilauttaa. Itsellänikin on kaikissa kuvissa intiimialuet peitettynä, ja silti käy kuhina. Valitettavasti vain nämä kuhistelijat taitavat mieluummin tyytyä fantasioihin, sillä jos on ruksannut että hakee seuraa ja sitten hakee kanssa, niin eivät ne tulemaan lupautuvat välttämättä sitten perille asti tulekaan Mikä lie pupu iskee pöksyyn.

Tai äitiä tulee ikävä. Taitaa sopia paremmin ekshibitionisteille ja voyeristeille tuo saitti, mutta kyllähän semmoisestakin touhusta riemua riittää - hetkeksi. Normaalimpi ihminen ei jaksa siellä kokoaikaa päivystääkään. Naisen perustama kuvasivusto ja vieläpä ihan ilmainen on www.

Sieltä ei kuulemma saa profiilia poistettua ollenkaan. Poistuu automaattisesti tai jos haluaa niin viestillä ylläpitoon. Samat toiminnot kuin alastonsuomessa ilmaiseksi! Poistin alastonsuomen profiilin kokonaan ja olen vain paljastajissa. Palsta jossa rumat ämmät esittelee vittuaan ja antaa kaikille jotka viittii pyytää. Ukkoja jotka esittelee pientä heppiään ja työntää sen tasan tarkkaan joka reikään joka on tarjolla. Huoradeitti niinkuin kaikki muutkin. In your dreams antaa kaikille ja on rumia.

Kyllä siellä on ihmisiä ihan laidasta laitaan, jotkut tykkää vaikka esitellä vaan vaatteitaan Voi sieltä tietysti seuraakin hakea, mutta lähinnä se on exhibitionistinaisien kehujenkeräämispaikka, jossa kiimaiset kalunheiluttajat vonkaavat kaikilta. Valtaosa naisista haluaa vain esitellä itseään ja paisuttaa egoaan vonkaajien kehuilla.

Rumat muijat näyttävät "kauniinpaa"puoltaan pillu tai perse saattaa olla hyvä,mutta muuten muija on läski No,nää luuseri muijat saavat tosiaan noista "kehuista" tyydytystä edes joku kehuu.. Ja mitä mies ei tekisi pillun takia?? Olen ollut liittyneenä alastonsuomi sivustolle mutta seuraa en one sieltä hakenut joten mahdollisuuksista en osaa sanoa mitään.

Ihan hyvä sivusto jossa tavalliset ihmiset julkaisevat kuvia ja videoita. Löysin googlaamalla uuden sivuston joka myös suomenkielellä. Paremmat sosiaaliset kanavat kuin facebook. Parempilaatuisia käyttäjiien kuvia ja videoita. Parasta siinä että on täysin ilmainen; mutta ei vielä paljon käyttäjiä. Kommentoi kun olen lisää kokeillut. Web chat keskustelut menee sitten talteen.. Muijat siellä ovat onnettomia luusereita.

Kyllä niitä panemassa käy. Mutta ei mitään vaimomatskua ole siellä. Hyvännäkönen perse ja piluu niiin muija onkin helvetimoinen läski!! Nuoret likat luulee et pilluu kun näyttää siellä niin on kovakin likka.

Eipä tule mieleen kun ollaan naama näkyvissä ja reva levällään niin saattaa tulevaisuudessa vaikka työpaikka mennä sivu suun. Kannattas vähän niin kun miettii mihkä kuvansa laittaa ja laittaako ollenkaan. Muijien tiedot leviää kyllä hyvin siellä vaikka kuinka privaa ois Samoin kuvia jaetaan muissakin palveluissa.. Ja ne miehet jotka siellä seisottelevat rumia elimiään ovatkin sitten jumalan kuva nro 1.

Aina ollaan naisia haukkumassa. Sopii ryhtyä homoksi jos naiset ovat noin vastenmielisiä. Kumma kun naiset ja miehet tekevät samaa, niin se on nainen kun saa haukut. Joo, en ole eläessäni kyllä vastaavia luusereita nähnyt kun noi eukot jossain "Alastomassa Suomessa". Vaatimustaso näillä eukoilla on kova, itse eivät näytä yhtään miltään ja älykkyyttäkin kuulemma vaaditaan, vaikka omassa pääkopassa on aivosoluja tasan nolla. Kuulemma vaaditaan ties mitä poliiseja ja palomiehiä kertoo älykkyyden tasosta , heidän ryhmiinsä pitää oikein erikseen hakea jäsenyyttäkin ja perustella miksi, jotta pääsee näitä pullia katsomaan privaattiklubeihin: Ryhmän ehdotonta eliittiä ovat nämä eri "miitit", erityisesti "mökkimiitit": Siellä eri pullat vetelevät toisiaan kilpaa ja julkaisevat jopa videoita niistä.

Ja oletko yrittänyt ottaa yhteyttä näihin "pulliin" ja katsellut niiden karmeita kuvia? Oletko kenties yrittänyt vongata heitä sänkyyn? Se että nainen haluaa esitellä siellä itseään, ei tarkoita sitä että hän haluaisi tavata sieltä ihmsiä. Susta saa totaalisen luuserin kuvan, kun olet roikkunut monta vuotta paikassa jossa on ällöttäviä, tyhmiä ihmisiä. Olet luusereiden luuseri, jos älyykkyyrtesi ei riitä pokaamaan edes näitä "tyhmiä pullia", puhumattakaan niistä hoikisat ja kauniista naisista joita siellä on.

Menikö hermot, kun et saa ketään? D Ne tyhmät pullat sentään saa seksiä Pilluu saa niin paljon kun jaksaa panna.. Ei näitten akkojen kaa kun panna!

Turha luulla että saat sieltä uskollisen ja hyvän vaimon! Käy nusasemassa niit horoi.. No oh hoh Lähinnä alastonsuomi on vain naisten ego buustaus paikka. Alastonsuomessa naisilla on rima vähän liiankin korkealla ja miehillä ei sitä rimaa taida sitten olla ollenkaan. Tosin sanoen aivan paska sivusto ei sieltä mitään seuraa saa eikä kannatakkaan hakee, myös paljon on feikkejä alastomassa.

Millä tavalla on feikki kun on alasti? AS ei ole pelkästään seuranhakusaitti, joten jos olet tyrkyttänyt itseäsi sellaiselle joka a ei hae seuraa b ei kaipaa nimenomaan sinun seuraasi, niin ihan turha räksyttää.

Tuota "naisilla rima korkealla" -sönkötystä saa kuulla ihan missä tahansa missä jokainen törkyturpa mörrimöykky ei menekään naisille kaupaksi. Ja osaavat ne miehetkin. Muutama mies joiden kanssa on ollut tarkoitus olla seksitreffit onkin tehnyt oharit. Olleet varmaankin varattuja, joten sikäli ei sen niin väilä. Nämä eivät kaikki olleet AS: Varsinainen pohjasakan kokoontumisallas,hyi helavatti. Rikolliset ylläpitää ja luuserit maksaa. Et tiedä mitään mistään. Pitää olla jos ei näitä tajua..

No kyllä se kurttuinen ja visvainen pillu menee senkin ohi. Olen nainen ja vastaan omalta osaltani. Jos siis reagoisin, kuten naisesi, en olisi enää tippaakaan kiinnostunut sinusta. Jos taas olisin kiinnostunut, niin käyttäisin tilanteen hyväksi ja heittäisin kaikki vaatteeni pois ja menisin suihkuun ja alkaisin liikkua myös alasti kotona. Siinä sitten molemmat nakuiltais. Tosin kannattaa pitää kirkkaana mielessä, että vaikka me miehet innostumme naisen paljaasta pinnasta lähes tilanteessa kuin tilanteessa, naiset eivät innostu.

D Ihme oletusten laukomista eikä muuten pidä todellakaan paikkaansa.. Mistä sitten johtuu, että miehet huhujen mukaan lähettelevät naisille seuranhakupalstoilla mulkkunsa kuvia ja naiset sitä paheksuvat. Sen sijaan en ole koskaan kuullut miehen paheksuvan, jos nainen lähettää itsestään alastonkuvan. Tai milloin olette kuulleet miehen valittavan, että kaupungilla tai terasseilla on vähäpukeisia naisia?

Sen sijaan monia naisia "kauhistuttaa", "yököttää" tai peräti "pelottaa" mies ilman paitaa. Ja sellainen kyllä näkyy välillä kotona, kun lapset ovat muualla. Se nainen on oikeesti lespo! Vastaa alkuperäiseen viestiin oma puoliso alastomana kotona - ja näkyvällä erekt eli kalu sojossa tai kovana. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Ensinnäkin se, että kerrot kuinka 'joiden lähteiden mukaan seuranhaun pitäisi olla naisille helppoa!

Et ehkä huomaa, mutta kyllä lähipiirissäsi olevat miehet ovat sinua piirittäneet, minä piirittäisin ainakin. Sanot, että risteily-yökerhomaisema ja baarit eivät ole sitä parhainta seuranhakupalstaa Ja miten niin ei siis naisille?

Käytännössä katsoen jos lähestyt miestä ja sanot hälle haluavasi häntä ja pyydät mukaasi, niin todennäköisesti lähtee. En tässä yritä sanoa, että jokainen mies, mutta suurinpiirtein jokainen, joka pitää sinua vähänkin haluttavana ja on vapaa lähtemään. Yleistyksiä, mutta kuitenkin viite antaa myöten tulkinnalle iän tuomista heikkouksista miehisyyteen. Minä, tai kukaan kavereistani, emme ole kokeneet erektio-ongelmia alkoholin takia. Varsinkaan niin useasti elämämme aikana, että voisimme ruveta vetämään johtopäätöksiä humalatilamme johdosta.

Kielisuudelmat ja huokaukset ja korkokengät? Miten korkokengät liittyy juomiseen ja raiskaukseen? Vai onko tässä jäänyt lauseita kirjoittamatta ja jonkinlaisia metaforeja ymmärtämättä? Plus kuitenkin, olit jo suudellus ja huohotellut, todennäköisesti oli siinä vähän hiplailuakin ja käsikopeloa, että vähintään hyväksikäyttö jo siinä.

Se meni jo aivan oikein. Ensi kosketus, selvitys ja pano, sekä no har feelings after, ennen kaikkea tylsyys on vittumaista! Totaalinen kännitila on huono asia, myönnettäköön, mutta baarista puolen yön jälkeen lähteminen on käsittääkseni vain sopimuskysymys. Olen kokenut, että se on yleensä naisista johtuvaa. Minä ainakin toivoisin lähteväni siinä vaiheessa kun alkaa tekemään mieli ja kun paineet on purettu niin jos siltä tuntuu, niin baariin voi palata tai jäädä panemaan uudestaan Seksikumppanien spottaamisessa voisin antaa nopeuttavan vinkin: Jos naama miellyttää, mene juttelemaan ja jos vartin keskustelun jälkeen tuntuu fiksulta niin pyydä lähtemään mukaan.

Bileristeilyt ovat ehdottomasti niitä parhaita paikkoja satunnaisen panoseuran hakemiseen. Ongelma on, kuten kirjoittaja itse toteaa "Itselläni ainakin kestää melko kauan spotata ne ihmiset, jotka vaikuttavat sopivilta seksikumppaneilta tai muuten vaan kiinnostavilta ihmisiltä. Bileristeilyillä meininki on varsin reipasta jo terminaalissa, joten on aivan selvää, että klo 16 aloitetun pämppäämisen seurauksena kaikki ovat puolen yön jälkeen aivan naamat.

Sopivan seuran bongaminen pitää aloittaa riittävän ajoissa. Aika nopeasti näkee, onko toinen mukana vai ei ja suorittaa tarvittavat peliliikkeet. Laivalla kun on se etu, että kämpille hyttiin on niin lyhyt matka, että siellä voi illan aikana pistäytyä niin usein kuin haluaa. Kerran on tullut alkuillasta bongattua kumppani, käyty nusauttamassa, palattu baariin ja loppuillasta haettu vielä toinen. Kommentoisin jotain jos olisin ollut bileristeilyllä tällä vuosituhannella.

Mut noin ihan yökerhoistakin voi sanoa samaa. Jos menee ennen paljon puolta yötä siellä ei ole ketään ja heti puolen yön jälkeen ennen savun ja nykyään lähinnä vanhan viinan haju alkaa olla sitä luokkaa että parhaat viehätysvoimat ilmenevät henkilökunnan suuntaan.

Lupasin mennä reilun viikon päästä nauttimaan ilmaisen alkoholittoman drinkin. Mieluummin toki ottaisin sen tekijän. Kylläpäs on negatiivista kommenttia! Käsittääkseni Melissa on absolutisti, joten ei liene mitenkään ihmeellistä jos ei liian känninen seura sytytä. Siitä tulee helposti vähän sellainen hyväksikäytön maku, ja toisaalta kun ei itse ole humalassa, se humalainen käytös ja viinanhaju ei välttämättä kauheasti sytytä.

Itse en havainnut, että tässä jutussa mitenkään liiaksi oltaisiin seksiä, tunteita ja keskustelua sekoittamassa. Jonkin verranhan ne nyt väkisinkin sekoittuu, sillä monesti siihen seksiin vaadiaan edes jonkinlaisia himokkaita tunteita partneria kohtaan.

En mää itte ainakaan pysty selvin päin kiihottumaan mistään konttaavasta ja oksentelevasta puliveivarista ja aattelemaan, että "se on vaan seksiä, yökötyksen tunteesta viis": D Tietty hieno homma jos joku oikeasti voi tyydyttää himonsa ihan minkänäköisen ja kuntoisen kaverin kanssa. Näyttää siltä, että se absolutismi olisi syytä katkaista tai sitten keksiä joku muu laillinen tapa ottaa rennosti ihan hengen tasolla.

Nuo avautumiset alkavat olemaan hiukan toistoa siitä miten kaikki on perseestä ja vika jossain muualla kuin itsessä tai "kärsivässä" ryhmässä kun hän ei saa kaikkea mitä haluaa.

Nytkin vika oli muissa, ei esimerkiksi omissa odotuksissa tai vaatimuksissa. Samaa settiä kuin niillä CoDia 8h päivässä vääntävillä mutsinsa kellarissa asuvilla työttömillä kolmekymppisillä jätkillä. Missä on heidän henkilökohtainen vastuunotto omista valinnoista ja teoista?

Mitä tunnepuoleen tulee, täysin ilman mitään tunnelataustahan homma ei etene, mutta se, että odotetaan tilanteessa olevan muutakin kuin silkkaa mäntäleikin kaipuuta on se ansa johon niiin moni astuu että se on jo vähän surullista. Se halus panna ja tottakai kohta riisuttiin hytissä. Noh, ei menny kun hetki ja mies nukahti. Seuraavalla oli runkkaus ongelmia ja runkkas koko ajan hytissäni. Sillä oli luultavasti jonkin sortin satiaisia.

Kollmas riisui vain housut ja tein samoin. Siitä alkoi ihmeellinen seksi. Mies hieroi penistään alapäähäni ja otti käsistäni kiinni ja runkkasi käsilläni! Kommentoi jos haluat panna naisen kanssa!

Seksi pano seuranhakupalsta -

Tapaus numero kakkosen bongasin tanssilattialta ja siellä vaihdettiin nopeasti kielisuudelmia ja huokauksia. Sopii ryhtyä homoksi jos naiset ovat noin vastenmielisiä. Jossa tapauksessa voi pitää turpansa kiinni, koska muuten se olisi että pata kattilaa soimaa Web chat keskustelut menee sitten talteen. Erinomaisesti toimiva kuva voi olla myös täysin toisenlainen.